ΤΑ “ΠΗΡΕ” Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΚΑΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – “ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ”

    Κοινοποίηση:
    ερντογαν

    Τη ρητορική προκλήσεων συνεχίζει η Άγκυρα με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δηλώνει κατά την εναρκτήρια ομιλία του στην συνέλευση της τουρκικής βουλής να δηλώνει πως η Τουρκία γνωρίζει ποιος έστρεψε την Ελλάδα κατά της Τουρκίας μετά από 100 χρόνια.

    «Ξέρουμε πολύ καλά ποιος εξαπέλυσε την Ελλάδα ξανά πάνω μας μετά από 100 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.

    «Γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε.

    «Ο οπλισμός της Ελλάδας είναι ασυμβίβαστος με τη λογική, την κατανόηση και τη συμμαχία. Ξέρουμε ποιος προσπαθεί να “αμολήσει” την Ελλάδα πάνω μας. Με κάθε ευκαιρία λέμε ότι έχουμε επίγνωση του παιχνιδιού που παίζεται. Δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να ακολουθήσει μια πολιτική προβοκάτσιας και δεν θα το κάνει (σσ δεν θα του το επιτρέψουμε). Συμβουλεύουμε την Ελλάδα να απέχει από συμπεριφορές που θα οδηγήσουν τον λαό της στην καταστροφή», ανέφερε ο Ερντογάν.

    Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι «ο κόσμος παρασύρεται σε μια μεγάλη δίνη. Η Τουρκία είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο από όλες τις εξελίξεις. Η Τουρκία δεν έχει την πολυτέλεια να παρακολουθεί τα γεγονότα στην περιοχή της».

    «Η ενθάρρυνση της Ελλάδας, που στρατιωτικοποιεί τα αποστραστιωτικοιημένα νησιά του Αιγαίου, είναι ασυμβίβαστη με τη λογική και τη συμμαχία. Συμβουλεύουμε την ελληνική διοίκηση να μείνει μακριά από προκλήσεις που θα οδηγήσουν σε καταστροφή για την ίδια και τον λαό της».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΕΡΤΝΟΚΛΑΝ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΑΣ .. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑΣ..ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

    2. Άκουσε Γενίτσαρε φτάνει η ώρα του διμελισμού αυτής τής καταραμένης χώρας που λέγεται Τουρκία. Σάν χώρα δέν δώσατε τίποτα στην ανθρωπότητα διότι είστε απολίτιστος βάρβαρος λαός,ότι έχετε κερδίσει το εχετε κερδίσει με την χατζάρα. Άκου Γενίτσαρε καί τό ξέρεις ότι είσαι ελληνικής καταγωγής μία μέρα είπες ρώτησες τόν πατερας σου αν είστε Έλληνες και σου απάντησε:Οταν σε ρωτούν τι είσαι θά λες ότι είσαι μουσουλμάνος. Εσείς οι Γενίτσαροι είστε χειρότεροι από τούς Σελτζούκους (Τούρκους). Φτάνει τό τέλος σας, δεν θα υπάρξει ξανά Τουρκία θά πάτε πάλι στά βάθη της Μικρας Ασίας καί θα ησυχάσει ο τόπος γιά να επιστρέψουμε πάλι στήν γη τών προγόνων μας.

      1. Ετσι θα γίνει ακριβώς όπως τα λες φίλε μου.

    3. Την πουτανα τον Μητσοτάκη να πα να γαμ…σεις και τους ρουφιάνους που τον ψηφίζουν δεν σου φταίει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός γιατί κάποιοι είναι ρουφιάνοι και στην τελική δεν είναι καν Έλληνες αλλά μασόνοι Ιουδαίοι και Φιλοδυτικοι Αγγλοσάξονες που τα αρπάζουν για να κανουν παιχνιδια εις βάρος της Ελλάδας και του απλού Ελληνικού λαού!

    4. πρέπει να καταλάβει ο Μογγόλος ότι στην Μογγολία δεν έχουν ούτε θάλασσα, ούτε νησιά, επί 1200 χρονιά και, το μόνο που κάνουν είναι να κλέβουν Ελληνική Γη με τις ευλογίες των συμμάχων μας, δηλ, των καλών φίλων μας, δηλαδή αυτών που κατέβασαν τους Μογγόλους στο ΑΙΓΑΊΟ, ΝΙΆΟΥ, ΝΙΆΟΥ, ΝΙΆΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ????

    5. Προσωπικά δε μ ενδιαφέρει ούτε ο Ερντογάν ούτε ο Μεντενεζ ούτε καν ο Κόκοτας.
      Μ ενδιαφέρει όμως που ο Μπάιντεν είπε εμβολιαστειτε για τους τυφωνες
      Μόλις τον σουτάρουν θα ρθεί ο Τραμπαλας σε ρόλο Μελονι που τα βρίσκει με τον Ζελενσκι σε ρόλο Σωτήρα.
      Απ’ αυτά που ανεβάζετε δε μου αρέσει τίποτα.
      Το ότι δεν ασχολείστε πλέον με τη πανδημια όπως είναι φυσικό κι επειδή δεν ξέρετε τι να πείτε το ρίξατε στη Τουρκολαγνοφοβια.
      Οπότε είστε βαρετοί
      Αυτά που σας λέω εγώ να διαβάσετε είμαι σίγουρη ότι σας ενδιαφέρουν πολυ περισσότερο γιατί είστε ασχετοι
      Θα πάψω να ασχολούμαι με σας
      Δεν αξίζετε
      Το μόνο που ξέρετε είναι να εκδικειστε όποιον δε σας γλείφει όπως εγώ
      Καταλαβαίνετε πλήρως τι εννοώ.
      Bye-bye 👋🐒💋

      1. Ηρέμησε, ηρέμησε. Υπάρχουν και άλλα θέματα και πιο σοβαρά μάλθστα από την πανδημία.

    6. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΛΑΒΟΣ? ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΑΡΜΕΝΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΥΡΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ,ΛΙΒΥΗ ΚΛΠ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ.

    Comments are closed.