ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΛΑ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΪΛΗ – ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ – ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ “ΞΕΠΛΥΝΕΙ” ΤΗΝ ΕΥΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΜΑΝΑ! ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;

    Κοινοποίηση:
    φνφγν

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Qatargate, με τον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, να ομολογεί την εμπλοκή του στην υπόθεση του, όπως αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η βελγική εφημερίδα Le Soir και η ιταλική La Repubblica.
    Σύμφωνα με τα εν λόγω έγγραφα, ο Τζόρτζι είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια στον εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ ότι υπήρξε μέλος μιας οργάνωσης που είχε επαφές τόσο με το Μαρόκο όσο και με το Κατάρ και είχε ως στόχο την παρέμβαση σε ευρωπαϊκές υποθέσεις.

    Ο Ιταλός φέρεται να έχει επιβεβαιώσει, επίσης, ότι ο Πιερ Αντόνι Παντσέρι, πρώην ευρωβουλευτής, είναι όντως ο «εγκέφαλος» της εν λόγω οργάνωσης.

    Σύμφωνα με τη La Repubblica, ο Τζόρτζι ομολόγησε για την υπόθεση διαφθοράς, αλλά υπερασπίστηκε την Εύα Καϊλή, ζητώντας από τις βελγικές αρχές να την αφήσουν ελεύθερη. «Πρέπει να είναι με την κόρη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με την εφημερίδα.

    Υπενθυμίζεται πως ο Παντσέρι είναι ένα από τα πρόσωπα που συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής. Ανάλογη τύχη είχε τόσο η σύζυγός του, όσο και η κόρη του, για τις οποίες εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε στην επαρχία του Μπέργκαμο.

    Τι λέει ο δικηγόρος του Παντσέρι

    Ερωτηθείς σχετικά με το εν λόγω έγγραφο από την εφημερίδα, ο δικηγόρος του πρώην ευρωβουλευτή εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος. «Δεν έχω πληροφορίες» λέει ο Λοράν Κεν, και συνεχίζει:

    «Είναι πρωτοφανές να μην έχουμε εμείς πρόσβαση σε αυτό το έγγραφο και να έχετε εσείς». Μάλιστα, υποστήριξε πως η διαρροή αυτή θέτει σε κίνδυνο τη διαδικασία.

    Ποιους βάζει στο κάδρο ο σύντροφος της Καϊλή

    Στην ομολογία του ο Τζόρτζι παραδέχεται ότι ο ρόλος του στην εν λόγω «οργάνωση» ήταν να διαχειρίζεται τα χρήματα. Βάζει επίσης στο «κάδρο» των υπόπτων δύο ακόμη ευρωβουλευτές: τον Βέλγο Μαρκ Ταραμπέλα, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί κατά τη διάρκεια των ερευνών και τον Ιταλό Αντρέα Κοτσολίνο.

    Υπενθυμίζεται ότι τις περασμένες ημέρες, ο Βέλγος εισαγγελέας προχώρησε σε έρευνα και κατάσχεση υπολογιστών στο σπίτι του Ταραμπέλα, ωστόσο ο ευρωβουλευτής δεν συνελήφθη.

    Ο ίδιος ο Μαρκ Ταραμπέλα έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ δώρο από το Κατάρ».

    «Ο κ. Ταραμπέλα δεν σκοπεύει να σχολιάσει υποτιθέμενα στοιχεία της έρευνας» είπε στη Le Soir και τη Knack το βράδυ της Τετάρτης ο Μαξίμ Τόλερ, δικηγόρος του ευρωβουλευτή.

    Τόνισε δε, πως ο πελάτης του παραμένει στη διάθεση της δικαιοσύνης και αρνείται να έχει λάβει οποιοδήποτε δώρο ή χρηματικό ποσό από οποιονδήποτε. Ερωτηθείς από τις βελγικές εφημερίδες εάν ο Κοτσολίνο έλαβε χρηματικά δώρα, ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή δεν απάντησε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Σωστά. Γλεντάνε το μουνί τους, βγάζουν τα βρώμικα φράγκα τους και μετά θυμούνται να γίνουν μάνες για να μην τις πει η κοινωνία άτεκνες. Πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο για τη δόξα και τα λεφτά και μετά θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά. Άμα βρουν και τον μαλάκα, όπως αυτή, το κάνουν. Δεν διαγράφονται οι πορνείες τους ενώπιον του Θεού όσα παιδιά κι αν κάνουν. Κατέστρεψε ο ηλίθιος τη ζωή του για μια πουτάνα περιωπής. Άμα κάτσεις μαλάκα φυλακή τριάντα χρόνια θα ξυπνήσεις, θα βάλεις μυαλό.

    2. Μεσώ της καιλη που ήταν αντιπρόεδρος τους ευροκοινοβουλιου περνούσαν της αποφάσεις που θέλανε για το καταρ… εδώ εγκέφαλος είναι η καιλη γιατί έχει την συγκεκριμένη θέση η άλλη είναι κομπάρσοι.
      Έχω ξαναγράψει ότι την κυρία την παρακολουθούν εδώ και καιρό έχουν συνoμιλιες της… εάν ήταν αθώα θα την άφηναν ελεύθεροι οπως αφησαν τον πάτερα της που δεν εχει καμια σχέση με την υπόθεση.

    3. δεν ηξερε τιποτα το ευακι για τα εκατομμυριααα!!!!ουτε για τις δεσμιδες στο σπιτι!!απλα θα την βγαλουν λαδι κ οι ευρωπαιοι γιατι αλλιως τιθεται θεμα αξιοπιστιας της ΕΕ …απλα τα πραγματα

    4. εξαρχής φαινότανε αθώα ο μαφιόζος την έμπλεξε

    5. Γ@μηστε τα αρχιδια, να μη ξαναδούν ήλιο τα μουνόχειλα.

    6. Τώρα θυμήθηκες ότι έχει ένα παιδί τα κροκοδειλια δάκρυα της κυρίας απλά φοβούνται γιατί είναι μπλεγμένοι και από το άλλο κομα και έκανε δουλειές για αυτούς λόγου χάρη ΝΔ και δεν θέλουν να βγει και αυτό πρως τα έξω ότι παίζει νε δύο και τρεις παρτενέρ κομματικού τυπου πάντα το χρήμα δεν έχει χρώμα δεν έχει ιδεολογία..

    7. ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΥΠΕΠΕΣΕ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ

    8. Στέφανε, ταμίας ο Ιταλός και η Καιλη θα μοίραζε τα φράγκα στην Ελλάδα στα υπόλοιπα μέλη της greek politica mafia. Τόσος καημος του Μηταρακη του Αβραμόπουλου και του Σχοινα να εποικίσουν τα νησιά μας με μουσουλμάνους και να θέσουν σε εφαρμογή σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των κατοίκων των περιοχών αυτών? Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με λαμογια που τα παίρνουν από ξένα κεντρα, έχουμε να κάνουμε με εθνικούς μειοδοτες που δημιουργούν θέματα τάξης και ασφάλειας σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές. Οι δικαστές φυσικά δεν έχουν παρατηρήσει θέματα δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας στα νησιά μας που απειλούνται από την Τουρκία και συνεχίζουν να επιτρέπουν ενέργειες εθνικής μειοδοσίας. Όλοι στο κόλπο είναι.

    9. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανωμαλία από τον ψηφοφόρο που τα φέρνει δύσκολα βόλτα να βλέπει όλους αυτούς να κάνουν ζωαρα, χρήμα, περιουσία, ταξίδια και να πηγαίνει στην κάλπη να τους επιβραβεύει. Μιλάμε για μαζοχισμό. Ρε κάτσε καλύτερα σπίτι σου παρά να ψηφίζεις αυτούς που μετά βρίζεις. Εκτός εάν είναι πολλοί οι βολεμενοι και κονομανε με την ψήφο τους και απλά βρίζουν έτσι.

    10. Μην τρελλαινεστε παιδια, πολιτικος και γυναικα και μαλιστα ωραια γυναικα δεν υπαρχει περιπτωση να κανει φυλακη, ο,τι και να κανει θα την βγαλει λαδι

    11. Εγώ ήξερα ότι ωραία παραμύθια έλεγε η Σεχραζάτ. Τώρα μας βγήκε και η κυρία Εύα παραμυθού; Μόνο που τα παραμύθια της είναι τόσο χάλια που δεν τα πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά. Οχι οι εισαγγελείς του Βελγίου. Είναι πιο τίμιο να αναλάβετε τις ευθύνες σας ίσως σας επιδειχθεί μια μικρή επιείκια.

    12. Τελικα οσο περνούν τα χρονια γινομαστε χειροτεροι αντι να καλυτερεύουμε.
      Και αυτο ειναι παγκοσμιο φαινομενο

    13. Έτσι λειτουργεί η μαφία, τα κατώτερα ιεραρχικά στελέχη παίρνουν πάνω τους τα εγκλήματα για να βγάλουν λάδι τον νονο. Έλεγχος τώρα στις περιουσίες Σχοινα Αβραμόπουλου Μηταρακη, φαίνεται ότι τα έπαιρναν και τα παίρνουν από αραβικά κράτη και μετατρέπουν την Ελλάδα σε ισλαμική αποικία. Δίωξη σε βαθμό κακούργηματος στους εθνικούς μειοδοτες.

    14. Στο τέλος θα βγει αθώα το Ευακι…. και θα πει ότι λοιδορηθηκε, ανθρωποφάγοι όλοι σας κτλ. Απληστία, βρωμιά και δισωδια
      Α ρε λαμογια κάθε είδους Ευρώπη – Ελλάδα ολιγαρχων, κλέφτες απατεώνες των φτωχών.
      Όπου φτωχός κ η μοίρα του, υπάρχουν τα λαμογια έφτιαξαν της Μ. Κ. Ο. και βγάζουνε βαπόρια!!

    15. Δεν είναι η μοναδική που είναι “μανουλίτσα” μέσα στα κατεργα….Υπάρχουν μανουλιτσες στον Κορυδαλο που έχουν τα παιδάκια τους μαζί τους στα κάγκελα.Μεσα το βρομωθύλικο του κερατα μαζί με την μικρή…..ΒΡΩΜΑΑΑΑΑ..

    16. Πόσα εκατομμύρια πήρε από τον Σχηνα για να μην τον κάψει και αυτόν άραγε? Ελλάδα = διαπλοκή και βρόμα….. αυτήν την εικόνα δείξαμε πάλι έξω!

    17. Αφού ήταν δικά σου τα λεφτά,που τα πήγαινε ο γέρο Καιλας,όταν έμαθε ότι σε μπουζουριασανε ? Στο φιλόπτωχο ?

    18. Στείλτε την στη Μπανανια,έπρεπε να πει,έχει βγει και η απόφαση ότι είναι αθώα,από τον περουκακια.Δε χρειάζεται τίποτε άλλο.

    19. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Εδώ στην Ελλάδα πόσους έχουμε πού τα τσεπώνουν από την Τουρκία τα Σκόπια μέσο του σορος για να μας λένε για την δήθεν ελληνοτουρκικη φιλιά για τα πόσο καλά παιδιά είναι τα λαθρομεταναστακια και άλλες τέτοιες μπούρδες

    Comments are closed.