ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΘΕΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη πρώτη Ανάσταση στη Τήνο. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Μπορεί στον Επιτάφιο να συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα, όμως σήμερα το πρωί ήταν μόνος του στην Παναγιά της Τήνου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην πρώτη Ανάσταση του Κυρίου, χωρίς κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Βλέπετε, προσπαθεί να πείσει ότι είναι χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύει στον Θεό μπας και μαζέψει καμία ψήφο.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη πρώτη Ανάσταση στη Τήνο. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη πρώτη Ανάσταση στη Τήνο. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη πρώτη Ανάσταση στη Τήνο. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024   (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη πρώτη Ανάσταση στη Τήνο. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

  1. Σιωνιστοκουλαρα δεν το ριχνεις αι στη ψηφθακη ανασταση να τελειωνουμε? Πολλη φορα εχεις παρει @ Ημαρτον Κυριε!

  2. Ποια πρωτη ανασταση? Χωρς το Αγιο Φως! Ημαρτον Παναγια μου! Μιλαμε για προχωρημενα πραματα!

  3. Το Αγιο Φως όμως το υποτίμησαν όλοι σήμερα. Ολοι υποτιμούν την Ορθοδοξία Ο κόσμος δεν ξέρει πότε θα έλθει το Αγιο Φωςα και από που θα το παρει. Αλλες φορές το υποδεχόντουσαν με τιμές Αρχηγού Κρατους. Εμείς είμαστε στη Πελοπόννησο, στο Νομό Μεσσηνίας. Αποκλείεται να φθασει απόψε στη Κυπαρισία. Θα γίνει ο χαμός. Όλα τα διαλύει αυτή η κυβέρνηση. Γίνεται ότι θέλει ο Νετανιαχου. Αυτοί έχουν πρόβλημα με το Αγιο Φως πολύ μεγαλο. Για αυτό δυο μήνες μας βγαλανε το λαδι με τις κόκκινες δαμαλίδες. Όποιος μπορει ας βοηθήσει να μεταφερθει απόψε το Αγιο Φως, σε Αθήνα και επαρχία

    1. Το Αγιον Φως το ξερεις οτι με δικα μας εξοδα το φερνουν στην Ελλαδα ; Η εκκλησια που θα επρεπε να πληρωσει τα παντα , ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ !!! Αν φθασει στην Μεσσηνια , θα σβησει ρε με τα Καθαρματα που εχετε στο κωλομερος σας !! Ποτε μην σωσει κ ερθει .

  4. Πρώτη φορά στα χρονικά που δεν έδωσαν δώρο Πάσχα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες,χαμηλοσυνταξιουχους και Αμεα ,κάτι τέτοιες στιγμές είπε από εκεί ή σκέψη μας είναι με τους ευπαθείς,, θέε και κύριε συγχώρεσε τον.!

  5. Η Τηνος ειναι, η Αγαπημενη μου! Εκει νοιωθω γαληνη! Οταν ομως ακουω στην Λειτουργια του Εσπερινου, να επαναλαμβανεται διαρκως το:”Σι.ων”, “δαιμονιζομαι”! Περαν τουτου να πληροφορησω, ολους οσους δεν το γνωριζουν, το εξης παραδοξο! Οι περισσοτεροι κατοικοι της Τηνου, ειναι Καθολικοι! Ισως γι’ αυτο να την προτιμα και ο αφορισμενος! Δεν ειναι βεβαια καθολικος, αλλα μαλλον θα αισθανεται καλυτερα, απ’ οτι εαν ηταν ολοι Χριστιανοι Ορθοδοξοι!

  6. Στη Siemen ο επαυλη θα φαει το κοκορετσι του ο γκεσταπιτης? Στο λαιμο να του κατσει! Ημαρτον Κυριε!

  7. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΟΔΟΥΛΟ ΛΟΑΤΚΙ

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝΟ? ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ!

    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ 41%

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΠΝ ΤΟΠΟ

  8. Ποια η διαφορα του Ιερατειου με τους Γραμματεις κ Φαρισαιους ; ΚΑΜΜΙΑ . Γιατι λοιπον αντι να αδειασετε τις εκκλησιες των Γεννηματων των Εχιδνων , συμμετεχετε , τις γεμιζετε κ τους προσκυνατε ; Ειπε ποτε ο Χριστος να τον λατρευουμε σε εκκλησιες ; Εχτισε καμμια εκκλησια κ δεν το ξερω ; Ειπε ποτε να Μνημονευουμε τους Γραμματεις κ Φαρισαιους του Ιερατειου ; Αυτα ολα ειναι ανθρωπινα κατασκευασματα για το ΧΡΗΜΑ !!!!!! Ο Χριστος ειναι ΑΓΑΠΗ ρε οχι ΧΡΗΜΑ !!! Η πιστη ειναι προσωπικη κ μεσα μας . ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟΝ . Επισης την μια το παιζετε καλοι Χριστιανοι κ την αλλη 7/10 ψηφιζετε αυτους που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! Τελος ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΕΠΙ ΚΟΒΙΝΤ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ , ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ Κ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ;;; Γελαει ο Πλανητης μαζι σας ρε Γελοια Υποκειμενα .

  9. Τον έχετε δει τον αντίχριστο όταν κάνει ανάποδα τον σταυρό του? Αυτός η Βουλγάρα γυναίκα του και ντο ντσογλάνι ο γιος του. Ευτυχώς που ο μλκς ο Κούλης έχει ψηλοτάβανο σπίτι και τα κέρατα δεν βρίσκουν στο ταβάνι.

  10. Καλα για τους παπαδες επι κορονοιου μαθαμε οτι ειναι οι δοσιλογοι και συνεργατες οσων διωκουν την ελλαδα δεν απορουμε…Αλλα απ την αλλη αφου δεν εφυγαν ολοι ν αδειασει η εκκλησια καλα κανει και χασκογελαει με τους ραγιαδες.

    1. “” Αλλα απ την αλλη αφου δεν εφυγαν ολοι ν αδειασει η εκκλησια καλα κανει και χασκογελαει με τους ραγιαδες.”” Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ !!!!!!!!

  11. Τι ώρα είπε η τβ …θα γινη η Ανάσταση…9 ώρα ρε αρχιμασωνοι Φαρισαίοι υποκριτές..όπως με τον κορονοιο..αλήτες μεγάλο Σάββατο που ακούστηκε αυτο..θα μου πεις κάθε χρόνο η Ανάσταση γίνετε στις 11 γιατί άλλαξε η ώρα…με το πατριό ημερολόγιο γίνετε στις 1 δηλ στις 12 κανονική ώρα….ολλα πάνε να τα αλλάξουν ξυπνήστε και κραξτε τους επαγγελματίες παπάδες…καλή Ανάσταση…

  12. Έπρεπε να σποχωρήσουν όλοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αλλά ο ραγιαδισμός καλά κρατεί…

    1. Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ Ε Τ Σ Ι…..!!!!! Πολυ σωστα τα λες….η εκκλησια κ το πληρωμα της μονο για σελφις ειναι και ο κληρος θελει και αυτος την διαφημηση του……θελει να τραβηξει “πιστους“ ά λα καρτ για να δικαιολογησει τον μισθο του….τιποτα πλεον δεν εχει γλιτώσει απο την ελλαδιστανικη σαπιλα…..👍👍👍

  13. Γελάω με τα σχόλια των περισσότερων εδώ και γενικά. Λέτε, λέτε, λέτε διάφορα για τον μλκα τον κούλη και σε ένα μήνα ο μλκας αυτός ο κληρονόμος/ανεπάγγελτος/ενοικιάκιας θα είναι πάλι πρώτος.

    1. Είτε πρώτος είναι είτε δεύτερος είτε τρίτος δεν έχει καμία σημασία. Οι εκλογές είναι σικέ. Δεν σου αρέσει ο Κούλης, σου έχουμε τον λεβέντη τον ψαροκασελάκη από τα καταγώγια της Αμερικής, δεν σου αρέσει κι αυτός σου έχουμε τον βελόπουλο που είναι και “πατριώτης”, δεν σου αρέσει κι αυτός κάτσε σπίτι σου και θα σου βγάλουμε εμείς αυτόν που αρέσει σε εμάς από την εβραίικη Σίνγκιουλαρ Λότζικ. Όποιον και να ψηφίσεις δικός μας είναι γιατί αν δεν είναι δικός μας δεν τον αφήνουμε να κατέβει στις εκλογές (βλέπε Κασιδιάρη).

  14. Υποκριτής μασωνος ηθοποιός είναι..οπως όλοι του συναφιου του..τι περιμένατε δλδ να βγει κάποιος απ αυτούς τους μουλους κ να δηλώσει ότι είναι μασωνος?? Αυτά δεν λέγονται δημόσια..παιζουνε απλά όλοι τον θλιβερό κι ερπετικο ρόλο που τους έχουν γράψει οι συγγραφείς των σιωνιστων..μεχρις εσχάτων..αν δεν ξυπνήσουμε επιτέλους να τους τελειώσουμε θα μας κάνουν σκλάβους..αν κ χλωμό το βλέπω άμα κρίνω απ την νέα γενιά..ειμαστε καταδικασμενοι

  15. Αυτόν γιατί δεν τον άρχισαν στα χαστούκια όπως την άλλη βουλευτίνα και τον έκαναν δεκτό;

    1. Θα μπορούσαν να αποχωρήσουν όλοι και να μεινει μόνος του με την συνοδεία του στην εκκλησία. Θα έπαιρνε το μηνυμα, αλλά πουουουου τα βούρλα. Ούτε σε αυτό δεν μπορουν να συνεννοηθούν.

      1. ““” Ούτε σε αυτό δεν μπορουν να συνεννοηθούν.“””…… και να χασουν το θεαμα, την αυτοπροβολη, τα σελφις, και ο κλρος την διαφημηση του;;;;; Δεν θα ειταν ελλαδιστανοι…πρωτα απ´ ολα……

  16. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΟΤΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ;;;;;;;;
    ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ.

    1. Και να το γνωριζει -που χλωμο το βλεπω-, ουτε τον ενδιαφερει, ουτε τον επηρεαζει δεδομενου οτι και αυτος και οι ομοιοι του, ασπαζονται αλλουνου … παππά … Ευαγγελιο! Αυτο του Τα.λ.μου.δ.! Το οποιο σε καποια σημεια γραφει οτι:”Μπορεις να λες ψεμματα στους Ελληνες” και οτι μπορεις “να χρησιμοποιεις διαφορα τεχνασματα για να τους ξεγελασεις”!

  17. Εσεις οι ραγιαδες πολιτες που εισασταν εκει μαζι του ειστε το αποκουμπι του. Ντροπη και αισχος κατι σαν και εσας ευθυνονται για την καταντια μας. Εσεις στηριζετε τετοιους ανθελληνες πολιτικους.

  18. τετοιο δουλεμα@ δεν του εχουν κανει του λαου,ολες οι κυβερνησεις μαζι,απο το 1970,αλλα καλα μας κανει ,οι ηλιθιοι ειναι ,διπλα μας,στο σουπερ,στα καφενεια,στις πλατειες,παντου,εκεινοι φταινε,και κανειςαλλος

  19. Καλη Ανασταση ΕΛΛΑΔΑ
    Καλη Ανασταση σε ολη τη ΓΗ

    Ερχεται αργα αργα, η ελληνικη δημοκρατια τελειωνει, ερχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  20. Ο/Η η εκκλησία είναι γεμάτη τράγους, εκκλησία είναι τα σπίτια σας τώρα λέει:

    κοίτα πως τον κοιτάει ο τραγόπαπας, το αυτιστικό δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται χααχαχααα, η εκκλησία έπρεπε να είναι άδειαααα, είναι οι βέβηλοι μέσααα, οι τράγοι και το αυτιστικό που χαρίζει τα παιδιά στους κίναιδους

    1. “” η εκκλησία είναι γεμάτη τράγους, εκκλησία είναι τα σπίτια σας τώρα ”” Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!! Οτι πιο σωστο εχει γραφτει εδω μεσα !!!!!

  21. Όταν τους βλέπετε να μπαίνουν στις εκκλησίες να τους γυρνάτε την πλάτη και να φεύγετε …..η μήπως απαγορεύεται κι αυτό ;

  22. Αφού οι πιστοί δεν τους πετάτε με τις πλούσιες έξω από τις εκκλησίες καλά μας κάνουν. Μια ζωή νεοραγιας και της πλάκας ψευτοεπαναστατης ο Έλληνας

  23. Εξέδωσε ΚΥΑ για ποια ώρα θα επιτραπεί να γίνει η Ανάσταση ο Kούλης;
    Toν γάμο ποιων πέρασε με νόμο είπαμε;

  24. Ντροπή σε αυτούς που δέχθηκαν στην εκκλησία τον αφορισμένο Ντοριγιο που εκτός από προδότης ψηφίζει και νόμους ενάντια στον Θεό.
    Εις τους αιώνας των αιώνων στην κόλαση σκουπίδια υποτακτικα του Σαμαελ.

Leave a Response