ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Κοινοποίηση:
5198722

Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα.

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr. Οι ίδιες αναφέρουν υποστηρίζουν ότι το θύμα της επίθεσης δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη.

Δράστες φέρεται να είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα που επέβαιναν σε κόκκινο όχημα. Ο ένας ήταν στη θέση του οδηγού και ο άλλος συνοδηγός. Μία γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πυροβόλησε η γυναίκα.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο νεκρός ήταν περίπου 40 ετών, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες. Ήδη αστυνομικοί έχουν πάρει τις πρώτες καταθέσεις για το περιστατικό από αυτόπτες μάρτυρες και εργαζόμενους καταστημάτων που λειτουργούν στην περιοχή. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει ”χτένισμα” για να βρεθούν τυχόν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν βιντεοσκοπήσει χρήσιμο υλικό για την υπόθεση.

Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει φτάσει ο ιατροδικαστής.

Αστυνομικοί λαμβάνουν γενετικό υλικό για την ταυτοποίηση των δραστών.

Παιδική χαρά δίπλα στο σημείο του φονικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση περίπου δέκα μέτρων από το σημείο της εκτέλεσης του άνδρα υπάρχει μια παιδική χαρά. Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ευτυχώς λόγω της ημέρας δεν υπήρχε κάποιο παιδί στην παιδική χαρά για να παίξει, διαφορετικά ίσως να είχαμε και άλλα θύματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Εγώ έχω μια καλύτερη ιδέα δεν φέρνουμε το καρτέλ του μεξικού η της κολομβίας να τελειώνουμε
    μισές δουλειές κάνετε
    να σας καθαρίσει όλους μια και έξω να καθαρίσει ο τόπος

  2. Αυτη ειναι η Ελλάδα από δω και πέρα μόνο τέτοιες ειδήσεις θα διαβάζετε Όσο για το 41% να μην έχει να φάει αυριο

  3. ρε δεν υπακούτε τον χρυσιοσκατίδη-;
    Ψηφιστε πάαααλι τους δολοφόνους των παιδιών σας: ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

  4. Ξεφραγο μπορντελο το Κουλισταν! Η ασφαλεια του πολιτη! Ανασταση εχουμε Κουλαρα πιες τη πορτοκαλαδιτσα σου κι ο Μιχαλιος το σκοτσι του με… παγο!

  5. LIVE YOUR MYTH IN GREECE!! Η ΧΩΡΑ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ (ΝΤΟΠΙΕΣ Κ ΞΕΝΕΣ) ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ!!!

  6. ποιος ητταν καλε ; δεν εχουμε πληροφοριες αν σχετιζετε με τπτ παλιοδουλιες της νυκτος ;

  7. και ουτε κουβεντα για το ποιοι ειναι οι κολομβιανοι της καποτε Ελλαδας που μπαινουν μεσα απο την πισω πορτα της τουρκιας στην Ελλαδα την τουρκαλβανια…
    απο τοτε που ανοιξε τα συνορα ο σαμαρας το 1993 εχουν μπει απο τουρκοι μεχρι οποιος διεθετε 100 δολλαρια για να παρει αλβανικο διαβατηριο απο τα τιρανα στη μαυρη αγορα…
    μιτατζηδες, λευκοτουρκοι, αλλοι μουσουλμανοι, τουρκοι μαφιοζοι, τουρκαλβανοι, ουτσεκαδες και αλβανοι που διεπραξαν τις σφαγες στη γιουγκοσλαβια…. ολοι αυτοι συνεργαζομενοι αποτελουν τα καρτελ που δημιουργηθηκαν στην Ελλαδα κατοπιν που ολοι του εκαναν παιδια τα οποια χρησημοποιουν για τις βρωμικες δουλειες εντασοντας τα σε συμμοριες απο τα 4, και δημιουργοντας μια νεα κοινωνια εγκληματιων που καταστρεψε την υπολοιπη νεολαια της καποτε Ελλαδας με ναρκωτικα πορνεια και εγκληματικοτητα….
    τα καρτελ καραδοκουν και οσοι μιλανε πεθαινουν…. δεν θα ζησουμε για πολυ οσοι τα λεμε οπως οσοι τα λεγανε παλια στην αρχη… και ετσι η καποτε Ελλαδα θα γινει μια τουρκοαλβανια υπο την αιγιδα της εκαστοτε κυβερνησης που εχει περασει απο το 1974… ολα τα καρτελ φυλλασονται και συνεργαζονται με την μιτ και ενιοτε με την σια…

  8. Ρε δε φέρνουμε καλύτερα τον Ελ Τσάπο να διοικήσει την χώρα. Αφού έτσι κι αλλιώς μια βρωμιά είμαστε. Ας μην έχουμε κυβερνήτη με γραβάτα που το παίζει δημοκράτης.

  9. Θα πει ο μπουμπούκος τώρα τι να κάνουν αυτά συμβαίνουν παντού στον κόσμο 😅

Leave a Response