ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ “ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΡΕΝΑ”- ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΜΥΡΙΖΕΙ “ΜΠΑΡΟΥΤΙ” ΣΤΗ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Η KOΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ “ΑΠΟΔΙΔΕΙ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΚΕΙ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kosmos4-ink

    Το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν έξω από το Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

    Μυρίσει “μπαρούτι” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ομάδες αριστερών οργανώσεων έχουν αρχίσει τα επεισόδια…
    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    kosmos1-ink

    efeteio7-ink efeteio8-ink

    efeteio9-ink

    efeteio10-ink

    kosmos2-ink

    efeteio11-ink

    Kαι ο Έλληνας ΣΤΑΛΙΝ , παρών για να “δικάσει” κι αυτός

    kosmos3-ink

    kosmos4-ink

    efeteio12-ink

    ΕΧΕΙ πάει να “δικάσει” κι ο Νταλάρας- όπως τότε με τη 17Ν

    efeteio1-ink efeteio2-ink

    efeteio3-ink

    efeteio4-ink

    efeteio6-ink

    efe1-ink efe2-ink

    efe3-ink

    efe4-ink

    Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Ακριβως ! Ολα τα πουλημενα πρακτορακια ισλαμοφασιστολαγνοι ,και το αστειο της ημερας ανεξαρτητη Ελληνικη δικαιοσυνη ,το αντιθετο χειραγωγημενη και εκτελουσα εντολες ολων των πολιτικων προδοτων ! Oι προδοτες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ! Οι γλυφτες των τουρκων ,αυτοι που εινια ετοιμοι να παραδωσουν Αιγαιο και Θρακη ! Ρε ουστ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !

    2. Από την στιγμή που το μαγάρισε ο Χίτλερ, το αρχαιοελληνικό αυτό σύμβολο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται από κανέναν Έλληνα. Η Ελλάδα υπέφερε από την ναζιστική Γερμανία κατά την περίοδο της Κατοχής. Αυτό το απλό δεν το κατάλαβε ο Κασιδιάρης και το έκανε τατουάζ στο μπράτσο του.

    3. Πάνος

      περι χειμερινων ανακτορων που λες

      τα λες παρα πολυ σωστα
      αλλα

      ο λαος πρεπει να ριξει την νεα δημοκρατια τριτο η τεταρτο κομμα καθως επεισης και αφαιρεση του ονοματος δημοκρατια για οποιοδηποτε πολιτικο κομμα πλην του προεδρου η της προεδρου της δημοκρατιας

    4. Σήμερα νίκησε η δημοκρατία.
      Αυτή που έχει γίνει καραμέλα στα στόματα εκείνων που:
      α) αν τολμήσεις κ φέρεις Σταυρό ή ελληνική σημαία είσαι φασίστας
      β) που αν μιλήσεις για διακρίσεις ανάμεσα σε Έλληνες κ αλλοδαπούς είσαι φασίστας
      γ) αν μιλήσεις για εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα είσαι φασίστας
      δ) αν μιλήσεις για την ανομία των πολιτικών είσαι φασίστας
      Τελικά ποιος είναι ο φασίστας; αυτός που έχει το όνομα ή αυτός που έχει την χάρη (αλλαγή δημοψηφίσματος, παρέμβαση στη δικαιοσύνη κ. α. )
      Ειλικρινά βαρέθηκα αυτή την καλοστημένη χρονία κοροϊδία

    5. Ρε ανάρχες τώρα στηρίζετε και τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης ? Τώρα έγινε και ανεξάρτητη η δικαιοσύνη και παίρνουν και καλές αποφάσεις οι δικαστές, που τους βρίζατε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ λαμόγια κομμούνια.

    6. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 339 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΝ Τ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ….ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ…

    7. Έπεσαν τα χειμερινά ανάκτορα, ο όχλος θριάμβευσε, ευτυχώς που η δικαιοσύνη είναι τυφλή και δεν βλέπει αυτό το χάλι. Όσο για τη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, μην περιμένει κεφαλαιοποίηση κερδών, μην περιμένει νέους ψηφοφόρους. Ο Μητσοτάκης θα αποτελέσει το μοιραίο πρόσωπο για τη δεξιά παράταξη, κάτι δηλαδή σαν τον μακαρίτη τον Ζίγδη που εξάχνωσε την Ένωση Κέντρου.

    8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ η (δημοκρατια)δούλεψε πάλι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση ΕΔΩ και 45 πλέον χρόνια (δικασε)την δήθεν εγκληματική οργάνωση…το οποιο τι σημαίνει αυτό …ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΒΗΣΕΣ……( Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ)

    9. Ελλάδα τέλος….οι προδότες καταδίκασαν προδότες….πως γίνεται αυτό…και αν δεν ήταν προδότες η Χρυσή Αυγή, τότε ο πατριωτισμός βάλλεται από μιλιουνισ κομμουνίστρια…φύλακα τα 1821 φύλακα και τώρα…μια ατομική ρίξε Τραμπ να μην μήνες ούτε κοκκαλακι από αυτήν την σάπια φάρα των τουρκοσπορων…

    10. Οι προγονοι μας κερδισαν την ελυθερια τους το 1821 απο τους Τουρκοσπορους με τα οπλα και οχι με ψηφους

    11. πασοκοσυριζονδουλα αγκαλιά όλοι πληρωμένοι από την ΝΤΠ!!! και από κάτω τα πρόβατα οι μαζάνθρωποι!!!

    12. Θα έχουμε τρελά νούμερα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα …..πανδημία …σε συνδυασμό με την άφιξη του νέου ιού…

    13. Αυτοί που πούλησαν την Μακεδονία είναι εκεί, αυτός που είπε πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του είναι εκεί, αυτοί που κάψανε την Μαρφίν με τους ανθρώπους μέσα και την έγκυο είναι εκεί, οι μπαχαλάκηδες που καίνε και ρημάζουν είναι εκεί. Ο πραγματικός Έλληνας και όχι το μπάσταρδο του κάθε τουρκόσπορου-αλβανόσπορου θα είναι ΠΑΝΤΑ απέναντι τους και όχι μαζί τους. Το ποιός είναι ο εγκληματίας και ποιός είναι ο φασίστας το ξέρουμε πολύ καλά. Την δική μας την ζωή δεν την επηρέασε ο φόνος του Φύσσα, την δική μας την ζωή την κατέστρεψαν οι δημοκράτες του κώλου.

    14. Ο Ελληνικός λαός έδωσε τήν ευκαιρία στό Μιχαλολιάκο να μετατρέψει τήν χρυση αυγή από νεοναζιστική οργάνωση( αναφέρομε στήν ηγεσία, όχι στόν απλό κόσμο) σε ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα με καθαρές κουβέντες, ξεκάθαρες θέσεις γιά χίτλερ και ναζί και όχι μισόλογα, ολοκληρωμένο πρόγραμμα πού να είναι εφαρμόσημο και με στελέχη με γνώσεις και κύρος πού θα εμπνέουν τον κόσμο να τούς επιλέξει στήν κάλπη.
      Ο Μιχαλολιάκος λειτούργησε σαν να είναι η χρυσή αυγή τσιφλίκι δικό τού και τής οικογένειάς τού γιά αυτό διαλύθηκε από τα ίδια τής τα στελέχη και στήν συνέχεια από τον κόσμο ο οποίος απογοητεύτηκε και τούς γύρισε τήν πλάτη…….μετρήθηκαν σε μιά κρίσιμη καμπή γιά τον πατριωτικό χώρο και κρίθηκαν λίγοι και ανεπαρκείς…..ουσιαστικά τού έβαλαν ταφόπλακα δυστυχώς.

    15. Ακούει κανένας συνταγματάρχης των τεθωρακισμένων…???? πάρε μία ύλη αρμάτων και κατέβα μέχρι την Αλεξάνδρας και μην αφήσεις τίποτα όρθιο…. θα σε ευγνωμονεί όλος ο ελληνικός λαός.

    16. Βγαινουν τα κουμουνια με τα 49 ακινητα στους δρομους! Οι εκατομμυριουχοι αριστεροι οπως και ο κουλης-βαμπιρ! Τρεμουν μην αλλαξει η χωρα και ανατραπει το συστημα και χασουν τις περιουσιες τους! 50 χρονια θεατρο, υποφερει ολη η χωρα, για να ζουν μεσα στο χρυσαφι οι λιγοι…

    17. ολα τα σκατα ειναι εκει μαζεμενα και φωναζουν

    18. ρε παιδια τι φωναζετε τα αριστερα αποβλητα φωναζουν μονο για τους πουστηδες κλεφτρονια τους λαθροεισβολεις με τις αρρωστιες σιγα μην φωναζανε για την Μυρτω αν εφερνε καποιος μια μουσουλμανα στην ιδια θεση να βλεπατε τι θα γινοτανε . Χαρδαλεα εκει δεν ειναι συνωστισμος δεν ειναι πανω απο 9 ατομα εκει λαμογιο δεν κουνας δακτυλο μονο εκει που σε παιρνει. απο αυτην την εικονα θα καταλαβει και ο πιο χαζος οτι μας δουλευουν κανονικα . και στο φιναλε ο δολοφονος δικαστηκε τι ζητανε τωρα τα απλυτα και ο νταλαρας μεσα στον χορο ο αριστερος με δεξιες τσεπες τι υποκρισια. για τους δολοφονους της μαρφιν δεν κανατε ετσι αλλα θα μου πεις εσεις τους καψατε

    19. ….ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ,ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ….ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΑΚΑΤΖΗΔΕΣ!!

    20. Ελλάδα τέλος…..τετοια λαοθαλασσα ούτε για τα εθνικά μας θέματα…
      Τελικα κομμουνιστικη χώρα ήμασταν και είμαστε….καποιοι καλα τα έλεγαν και δεν τα πιστεύαμε…
      Κριμα κρίμα…

    21. ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ………………………………………………………..ΕΜΠΡΟΣ

    22. Οι αριστεροφασιστες εγκληματιες υμνητές του αρχισφαγεα Βελουχιώτη ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΚΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που η δεξιά νομιμοποίησε και τους έβαλε στο Κοινοβούλιο έχουν δικαίωμα να συγκεντρωθούν και να διαδηλώσουν. Οι Έλληνες που θέλουν να τιμήσουν την 28η απαγορεύεται να παρελάσουν; Πόση ξεφτίλα ακομα θα ανεχθεί ο Έλληνας; Που είναι οι Έλληνες να κάνουν αντισυγκεντρωση;

    23. Μακάρι να κολλήσουν covid, να ψηθούν στα 40άρια για 4-5 ημέρες και μετά να ψοφήσουν

    24. Χορτάσαμε δημοκρατία φτάνει!!απορώ με όλους αυτούς που βρίσκονται εκεί πέρα τους και καλά αντιφασίστες!!που είστε ρε όταν βομβάρδιζαν τη Συρία?τη Λιβύη?τη Αρμενία??τα κολληταρια των Τούρκων τους αβανταρουν και τους τροφοδοτούν αυτούς που εσείς υποτίθεται θέλετε να τσακισετε;;;γιατί δεν τους τσακιζετε??μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά σας. Στους πραγματικούς ναζι-γερμανους κότες λυρατες!!!μην μας πετάξουν εκτός Ευρώπης και πεινάσετε η μην κόψουν κανένα ΕΣΠΑ και χάσετε καμία κομπίνα η μην σας κόψουν δια ροπάλου τις τρίπλες συντάξεις και τα επιδόματα!!! υποκριτές!!!

    25. Τον αποδεδειγμένα δολοφόνο 22 ατομων κουφοντινα ομως τον αγκαλιαζεται.
      Αντε στο διαλο ρε τσιπρα που τολμας και εχεις γνωμη.

    26. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ Ν ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΤΣΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΕ

    27. η ανεξαρτητη δικαιοσυνη θα κανει το καθηκον της

    28. ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΑΥΡΟ

    29. Όλο το κορωνοαφηγήμα που πήγε; Η κυβέρνηση έλεγε ότι τέτοιες συμπεριφορές στέλνουν άτομα στις ενταντικές και στα νεκροταφεία.

    30. Αυτή η συγκέντρωση ειναι νόμιμη ? Μαντρώστε τον Πολάκη , το Νταλάρα κι όλα τα άπλυτα !

    31. Είμαστε υπερήφανη που είμαστε Ελληνες ορθόδοξοι εθνικηστες .Δυστυχώς τα γιουσουφάκια του συστήματος με την χαζή στάση του Μιχαλολιακου έδωσε τροφή σε όλα τα συστημικα φερεφονα να φαίνονται οι εθνικηστες ο Εχθρός……Ελληνες βάλτε το μυαλό σας έστω μια φορά να δουλέψει. ΚΚΕ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί ενωμένοι εναντίον του Ελληνα . Αυτοί είναι ο εχθρός αυτοί είναι Εγκληματική οργάνωση. Ζήτω ή Ελλάς Ζήτω ή ορθόδοξη πίστη μας ζήτω το ΕΛΑΣΥΝ ζήτω οι Ελληνες εθνικηστες!!!!

    32. Τι κοινο εχουν οι Ακροδεξιοι ορθοδοξοι ρωσσοφιλοι πατριωτες με τους κεντρονεοφιλελεδες και με τους αναρχοκουμουνοαντιφες?

      1. Εσύ κορπίτη τι επαγγέλεσαι; Μούλος του πληκτρολογίου;

    33. Στις πλατείες κολλάει… στο εφετείο δεν κολλάει… ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????

    34. Ενώ ο Μητσοτάκης κ η παρέα του δεν είναι με τους ναζί εε;; Δε παρέδωσαν τα πάντα στους Γερμανούς εε;; Δε δουλεύετε σα μλκες γ να πηγαίνουν στους Γερμανούς εε;; μπεεεεεεεεε αντε κάντε τη πορεία κ μετά το 4ωρο σας να ταισετε τη μερκελ.. Αα και το κορυφαίο.. Γνώρισα αντιναζι με Volkswagen.. Για τόσο αμόρφωτοι.

    35. Μια ναπαλμ και θα σωθεί η Ελλάς από την βρώμα, την πουστια και από τον κοροϊδίοιο. Μια ναπαλμ, μια ναπαλμ ρεεεεε, κανένας από την αεροπορία ακούει?…..

    36. Για την μυρτω κανατε συγκεντρωση; οχι βεβαια. Οπως ειπε και καποιος αλλος, ειναι φοβερο να μισουνε την ελλαδα ολοι οι βολεμενοι! Χαρδαλια, που ειναι τα προστιμα;;;

    37. ΟΠΩΣ οι μάσκες είναι για τους ‘αλλους’ εμάς δηλαδή, έτσι και η δικαιοσύνη και η δημοκρατία είναι για κάτι άλλους.
      Αντε ξεφτίλες με το ντογιάκο και τα αριστερά αποβράσματα, ρουφιάνοι.

    38. Tο 3o συνεδριο ΚΚΕ το 1924 αποφασισε για ανεξαρτητη Μακεδονια……..
      διεφωνησε ο Ιστορικος Γ.Κορδατος γραμματεας του ΚΚΕ και μερικοι ακομη και διεγραφησαν…….
      γιαυτο και εγινε ο νομος ,το “ιδιωνυμο” του Βενιζελου το 1929 ,
      και διωκονταν οι κομμουνιστες για εσχατη προδοσια…….

      το θεμα επανηλθε το 1949 με αποφαση της 5ης ολομελειας, επι Ζαχαριαδη…….
      στην διαρκεια του εμφυλιου πολεμου εκτελεστηκε απο τους Ελασιτες
      ο συνταγματαρχης του ΕΛΑΣ Γιαννουλης , απο την Καστορια ,
      επειδη αντεδρασε στο ξεπουλημα της Μακεδονιας…….

    39. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:
      1) OI ΚΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ
      2) ΟΙ ΚΚΕΕΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      3) ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      4) Ο ΤΣΙΠΡΑΣ & ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      5) ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

    40. 1) με το βιντεο Μπαλτακου,
      ο Σαμαρας επρεπε να ειναι φυλακη για σκευωρια κατα πολιτικου κομματος..

      2) εξω απο το δικαστηριο ειναι και αυτοι που καψανε ζωντανους ανθρωπους στην ΜΑΡΦΙΝ ??????

      Ηλια ειμαστε μαζι σου……ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ

    41. Οι τσοπάνιδες πολιτικάντηδες, καί τά πρόβατα έξω από τό εφετείο γιά νά βοσκήσουν σανό ως συνήθως.
      Αίσχος, κύριοι τής μασκοφορεμένης κυβέρνησης, καί τών παρατρεχάμενων πολιτικάντηδων.
      Κατά τά άλλα η αστυνομία κυνηγάει τούς νέους καί τούς ηλικιωμένους που δέν φοράνε μάσκα, καί στά μαγαζιά υπάρχει συνωστισμός!

    42. Τα λαμόγια που κατακλεψαν , κατέστρεψανε, φτωχοποιησαν και ξεπούλησαν τη χώρα με τα μνημόνια που ψηφίσαν ποιο δικαστήριο και ποιος δικαστης θα τους δικάσει άραγε ??????

    43. Δεν είμαστε ναζιστές. Στον αγκυλωτό σταυρό που σας κάνουμε

      1. τι είναι αυτό το σύμβολο που αναφέρεις 3000 χρόνια πριν το καπηλευτεί ο μανιακός Χίτλερ για καμιά 20ρια χρόνια;
        Ξέρεις αγράμματε;

    44. ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ…ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΒΛΕΠΩ…ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!

    45. Αριστεροί εμετοί, ξεράσματα πακιστανών κτηνοβατών.

    46. Μαζευτηκαν λοιπον οι απανταχου κοκκινοι ανθελληνες φασιστες και τα αριστερα γκρουπουσκουλα του κωλου να τσακισουν μια ακομα φορα το φασισμο….υποκρισια στο φουλ,γελανε και τα τσιμεντα πια.

    47. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι.
      Όλοι οι ποινικοί μαζεύτηκαν
      .ΕΛΛΆΔΑ αργοπεθαίνει.
      Ούτε ένας από δαύτους δεν ΑΓΑΠΆΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.

    48. χωρίς να θέλω να κάνω το τρολ , γιατι δικάζονται αυτοί σήμερα?
      εαν ειναι για τον θανατο του ΦΥΣΣΑ εγω ξερω πως δυο αλήτες στο Κεραστινι εκεινο το βραδυ τσακώθηκαν για της ομάδες τους ΑΕΚ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ο ενας επειδη της έτρωγε εβγαλε μαχαίρι και την συνέχεια την ξέρουμε.
      Τωρα εαν δικάζονται επειδή έδειραν κατι εισβολείς απο ασια και αφρικη , ε τι να πω , εγω αυτο που ξερω ειναι οτι έπειτα απο παρα πολλά χρόνια το 2012 οταν μπήκαν στην βουλη , κατεβαινες στο κεντρο και σου θύμιζε Αθηνα του 60 και του 70 , μονο ελληνες και ΑΣΦΑΛΕΙΑ δεν φοβοσουν μην σου την πέσουν τιποτα αλλοδαπά για να σου παρουν οτι εχεις και εαν δεν τους το δώσεις να σε κανουν γεματο χαρακιές

    49. Σκορδαλιά και τσ-οντας τι γίνετε φεύγει ο ιός όπου είναι συγκεντρώσεις του παμε-κεερφα….και ότι είναι κατά Ελλήνων…..ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ 45 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

    50. Τα σιχάματα πήγαν για να πιέσουν και αυτοί με τον τρόπο τους την δικαιοσύνη. Θα φάτε καλά φασίστες, αν νομίζετε ότι με παρεμβάσεις των πολιτικάντηδων και του όχλου θα επηρεάσετε την απόφαση. ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ.

    51. ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΚΡΑΜΠΟΒΣΚΙ, ΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ΄΄ ΤΟΞΟΥ, ΚΟΒΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΄΄ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ……

    52. Καλα δουλευομαστε; μιλανε για …πανδημια και απαγορευονται οι εθνικες παρελασεις, θελουν υποχρεωτικη μασκα να βαζουμε στους δρομους!!! και τα κομματα καλουν σε συγκεντρωσεις; που ειναι ο χαρδαλιας, που ειναι ο τσιοδρας, που ειναι ολοι αυτοι οι απιθανοι που μας κλεισανε στα σπιτια μας και μας φτωχοποιησαν; βαλατε μασκα στα παιδακια και επικροτειτε συγκεντρωσεις. ντροπη σας.

    53. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΣΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΤΛ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ… ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

    Comments are closed.