ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ. ΠΩΣ Η DEA (AMΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ) ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ! Η ΜΙΣΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΘΕΑΣ ΣΚΟΝΗΣ”

    Κοινοποίηση:
    koka-rama

    Ο κλέψας του κλέψαντος στην Αλβανία και στον τομέα της προσοδοφόρας αγοράς κοκαΐνης και μάλιστα από το μακρινό Εκουαδόρ, αφού το φορτίο των 137 κιλών που εντοπίστηκε προ ολίγων ημερών σε μπανάνες στο λιμάνι του Πειραιά και το οποίο θα κατέληγε στο Δυρράχιο, στο μεγαλύτερο μέρος του  αντικαταστάθηκε με ρύζι στο πρώτο λιμάνι της χώρας, καθ΄ υπόδειξη της  DEA της Αμερικανικής δίωξης Ναρκωτικών, που δρα παγκοσμίως ..!

    Την ίδια ώρα, άλλη παρτίδα του ίδιου φορτίου, εντοπίστηκε στη Βραζιλία που κι αυτή θα είχε προορισμό πάλι την Αλβανία. Όμως το εντυπωσιακό στοιχείο είναι αλλού, οι «φέτες» με τα 617 κιλά κοκαΐνης, κρυμμένες μέσα σε πακέτα φαρμάκων είχαν το έμβλημα και τα αρχικά γράμματα της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης του Ελμπασάν, ο ιδιοκτήτης της οποίας είχε κατηγορηθεί ως ναρκέμπορος.

    koka-elbasan

    Η αξία αυτής της κοκαΐνης στην ευρωπαϊκή αγορά λιανικής ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο ιδιοκτήτης της ομάδας δηλώνει «αθώος» αλλά και υπερήφανος που έστω και έτσι η ομάδα του έγινε γνωστή στην ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία! Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σας παρουσιάζει αυτό το ανάγλυφο «σήμα» της ομάδας του Ελμπασάν και όπως αυτό αναδεικνύεται από τα ντοκουμέντα της DEA. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Γκίφρον της Βραζιλίας, όπου η αστυνομία έπιασε  τέσσερα άτομα. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και γυναίκα. Δύο από τους συλληφθέντες θα  συνόδευαν το φορτίο στην Αλβανία με κοκαΐνη, ενώ ο ένας εξ αυτών δήλωσε πως θα λάμβανε   10.000 δολάρια.

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ …

    Στο μεταξύ, το άλλο φορτίο αλλά και η αντικατάσταση 137 κιλών κοκαίνης με ρύζι στο λιμάνι του Πειραιά πριν καταλήξει  στο Δυρράχιο, θέτει ερωτήματα για την εμπιστοσύνη των υπηρεσιών -εταίρων προς τις αλβανικές αρχές.

    Κατά ειρωνικό τρόπο, παρόλο που τα δοχεία με τα ναρκωτικά υποτίθεται πως θα ήταν υπό την επίβλεψη της Αλβανικής αστυνομίας,  δεν είναι η μόνη περίπτωση κατά την οποία τα ναρκωτικά που προορίζονταν για την Αλβανία δεν έφθαναν ποτέ ή τα αντικαθιστούσαν λίγο πριν από την είσοδο στη χώρα. Κάτι που μεταφράζεται σε αδράνεια της αλβανικής αστυνομίας να συλλάβει τους Αλβανούς βαρόνους. Η συγκεκριμένη επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Kuito» ( από την πρωτεύουσα του Εκουαδόρ), και  η κοκαΐνη είχε φορτωθεί σε πλοίο από το Εκουαδόρ που έκανε ενδιάμεση στάση στον Πειραιά πριν καταλήξει σ το λιμάνι του Δυρραχίου.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ

    Αστυνομικές πηγές πάντως διευκρινίζουν πως από τις κατασχέσεις των τελευταίων δύο μηνών, δεδομένου και της κατάσχεσης μαμούθ τουλάχιστον 500 κιλών κοκαΐνης από το Εκουαδόρ -μέσα σε φορτίο με μπανάνες- στο λιμάνι του Πειραιά τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πως τα λατινοαμερικανικά καρτέλ έχουν καταφέρει να βρίσκουν διόδους για τη μεταφορά των παράνομων  εμπορευμάτων και σε συνεργασία με την Αλβανική μαφία. Το ίδιο τονίζουν και οι Ιταλικές Αρχές σε εκθέσεις τους, οι οποίες αναφέρουν πως στην Αδριατική βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη μια μάχη μεταξύ των Αρχών και της Αλβανικής μαφίας η οποία τείνει να γίνει δύναμη στη γειτονική χώρα.

    Ρεπορτάζ-Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Αφού οι γείτονες τα περνάνε εύκολα σε Ιταλία, Κροατία, Γαλλία κλπ με τα παλιά υποβρύχια του ρωσικού στρατού λογικό είναι να έχουν γίνει δύναμη και η χώρα τους “μαγαζί γωνία”. Όλως τυχαίως μέχρι και νατοικά ραντάρ έχουν “σιωπήσει” κάποιες φορές. Όσο για τους ψηλά, πολύ ψηλά ιστάμενους, πού βρίσκουν τόσα χρήματα ώστε να γίνονται και επενδυτές σε ακίνητα κλπ είναι μάλλον μυστήριο…

    Comments are closed.