ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ 2: Τα ΜΕΤΩΠΑ – ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ. ΑΝΘΟΥΣΑ -ΔΙΩΝΗ – ΝΤΡΑΦΙ – ΠΥΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗ Β. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΥ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. 7 ΜΕΤΩΠΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ. (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    εξ

    Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη.

    Η φωτιά έχει διασπαστεί σε δύο πύρινα μέτωπα. Το ένα με κατεύθυνση το Νταού Πεντέλης και το άλλο προς το Ντράφι. Το 112 ενημέρωσε πριν από λίγα λεπτά ότι οι κάτοικοι που βρίσκονται στο Ντράφι πρέπει να εκκενώσουν προς Παλλήνη.

    Στην περιοχή πνέουν άνεμοι άνω των 9 μποφόρ. Η φωτιά ξεκίνησε από τη Μονή Παντοκράτορα στο Νταού Πεντέλης. Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά έσπασε σε δύο μέτωπα. Οι Αρχές εξετάζουν την εκκένωση της Μονής για προληπτικούς λόγους.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις, καθώς αυτή την ώρα επιχειρούν 78 πυροσβέστες με 5 πεζοπόρα τμήματα, 22 οχήματα, 28 Ρουμάνοι πυροσβέστες με 3 υδροφόρα και 1 αναγνωριστικό, καθώς και 11 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως συντονιστικό.

    Η φωτιά ξεκίνησε ανάμεσα στο Νταού και στο Ντράφι της Πεντέλης και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός η φωτιά κινείται προς το Ντράφι.

    ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ:


    ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ:

    Δείτε ΖΩΝΤΑΝΗ εικόνα:
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή για εκκένωση του Νοσοκομείου Παίδων, ενώ οι πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή έλαβαν μήνυμα στα κινητά τους για να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

    1 2 3 4

    ΒΜ


    Στο σημείο έχουν σπεύσει και 78 πυροσβέστες με 22 οχήματα, 11 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

    Φωτογραφίες από τη φωτιά μοιράστηκε στο Twitter ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καραμέρος.

    «Η φωτιά στην Πεντέλη όπως φαίνεται από την Αττική Οδό, ο καπνός έχει καλύψει το Αστεροσκοπείο», γράφει χαρακτηριστικά.

     Οδηγίες της ΓΓΠΠ σε περίπτωση πυρκαγιάς

    Αν βρίσκεστε στην ύπαιθρο

    • Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά κατά τους θερινούς μήνες.
    • Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα το καλοκαίρι.
    • Αποφύγετε εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (π.χ. ηλεκτροκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες).
    • Μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα.
    • Μην αφήνετε τα σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.
    • Σεβαστείτε τα απαγορευτικά πρόσβασης σε περιόδους υψηλού κίνδυνου.

    Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος

    • Δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά.
    • Κλαδέψτε τα δένδρα μέχρι το ύψος των 3 μέτρων, ανάλογα με την ηλικία και την κατάστασή τους.
    • Απομακρύνετε τα ξερά κλαδιά από τα δένδρα και τους θάμνους.
    • Μην αφήνετε τα κλαδιά των δένδρων να ακουμπούν στους τοίχους, τη στέγη και τα μπαλκόνια του σπιτιού. Κλαδέψτε τα αφήνοντας απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από το σπίτι.
    • Αραιώστε τη δενδρώδη βλάστηση έτσι ώστε τα κλαδιά του ενός δένδρου να απέχουν τουλάχιστον 3 μέτρα από τα κλαδιά του άλλου. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία απομακρύνουμε τη δενδρώδη και θαμνώδη βλάστηση γύρω από το κτίσμα σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων εφόσον οι εργασίες καθαρισμού της φυσικής βλάστησης που επιβάλλονται για την προστασία των κτιρίων δεν προσκρούουν σε καμία περίπτωση στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.
    • Μην τοποθετείτε πλαστικές υδρορροές ή σωλήνες στους τοίχους του σπιτιού.
    • Μην τοποθετείτε παραθυρόφυλλα από εύφλεκτα υλικά στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.
    • Φροντίστε ώστε τα καλύμματα στις καμινάδες και τους αεραγωγούς του σπιτιού να είναι από άφλεκτο υλικό ώστε να μην διεισδύσουν σπίθες.
    • Μην αποθηκεύετε εύφλεκτα αντικείμενα κοντά στο σπίτι.
    • Τοποθετείτε τα καυσόξυλα σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.
    • Μην κατασκευάζετε ακάλυπτες δεξαμενές καυσίμου κοντά στο σπίτι.
    • Προμηθευτείτε τους κατάλληλους πυροσβεστήρες και φροντίζετε για τη συντήρησή τους.
    • Εξοπλιστείτε με σωλήνα ποτίσματος με μήκος ανάλογο της περιοχής που θέλετε να προστατεύσετε.
    • Εξοπλιστείτε με μια δεξαμενή νερού, μια απλή αντλία που λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και ένα σωλήνα νερού.

    Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά

    • Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: – την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, – την τοποθεσία, το ακριβές σημείο και την κατεύθυνση της πυρκαγιάς. – το είδος της βλάστησης που καίγεται.

    Αν η πυρκαγιά πλησιάζει στο σπίτι σας

    • Διατηρείστε την ψυχραιμία σας.
    • Μεταφέρετε όλα τα εύφλεκτα υλικά από τον περίγυρο του κτιρίου σε κλειστούς και προφυλαγμένους χώρους.
    • Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες κλπ.) έτσι ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.
    • Κλείστε τις παροχές φυσικού αερίου και υγρών καυσίμων μέσα και έξω από το σπίτι.
    • Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα.
    • Διευκολύνετε την πρόσβαση πυροσβεστικών οχημάτων ανοίγοντας την πόρτα του κήπου.
    • Τοποθετείστε σκάλα στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού, αντίθετα από την κατεύθυνση της πυρκαγιάς ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στη στέγη.
    • Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού.
    • Αν η ορατότητα είναι μειωμένη, ανάψτε τα εσωτερικά και τα εξωτερικά φώτα του για να γίνεται ορατό μέσα από τους καπνούς.

    Μόλις περάσει η πυρκαγιά

    • Βγείτε από το σπίτι και σβήστε αμέσως τις μικροεστίες που απομένουν.
    • Ελέγξτε για τουλάχιστον 48 ώρες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, την περίμετρο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

    Αν η πυρκαγιά έχει φτάσει στο σπίτι σας

    • Μην εγκαταλείπετε το κτίριο εκτός αν η διαφυγή σας είναι πλήρως εξασφαλισμένη.
    • Μην μπαίνετε μέσα σε αυτοκίνητο. Η πιθανότητα επιβίωσης σε ένα σπίτι κατασκευασμένο από άφλεκτα υλικά είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη σε ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται σε καπνούς και φλόγες.
    • Αν παραμείνετε στο σπίτι: – Κλείστε καλά τις πόρτες και τα παράθυρα. – Φράξτε τις χαραμάδες με βρεγμένα πανιά για να μην μπει μέσα ο καπνός. – Απομακρύνετε τις κουρτίνες από τα παράθυρα. – Μεταφέρετε στο εσωτερικό των δωματίων τα έπιπλα που βρίσκονται κοντά στα παράθυρα και τις εξωτερικές πόρτες. – Κλείστε τις ενδιάμεσες πόρτες για να επιβραδύνετε την εξάπλωση της πυρκαγιάς. – Γεμίστε την μπανιέρα, τους νιπτήρες και τους κουβάδες με εφεδρικό νερό. – Συγκεντρωθείτε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο. – Φροντίστε να υπάρχει φακός και εφεδρικές μπαταρίες μαζί σας σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.
    • Αν το σπίτι σας είναι ξύλινο αναζητείστε καταφύγιο σε κτιστό σπίτι.
    • Αν διαταχθεί οργανωμένη απομάκρυνση από την περιοχή ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των Αρχών και τις διαδρομές που θα σας δοθούν.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Πατούλη φύγε από τα παράθυρα επί ημερών σου θα κάνει και η Αιγηνα.Συναγωνθζεσαι τη Μεγάλη Δούρου

    2. Πάνω απ όλα σεβασμός στο περιβάλλον ε κουλη; μην καίμε λιγνίτη γιατί μολύνει την ατμόσφαιρα ε κουλη; ηλεκτροκινητα αυτοκίνητα να πάρουμε που είναι φιλικά στο περιβάλλον ε κουληηηη;;;;
      Το αεροπλάνο με τα πυρομαχικά που έπεσε ήταν από υλικό φιλικό στο περιβάλλον εεε κουληηη;
      Ναι τον καφέ τον πίνουμε με χάρτινα καλαμάκια κουληη;α,

    3. ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΧΑΓΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΝΔΟΥΛΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΗ ΛΕΞΗ Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ… ΕΥΓΕ ΚΑΡΙΟΛΑ.

    4. ΨΟΦΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΑΝΙΚΑΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    5. Στην Μ. Ασία μας έκαψαν οι ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ.
      Τώρα μας καίνε ΤΑ
      ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ

    6. Δεν φταίει η Κούλα ούτε η τσιπρουλα. Η Μαλακια του καραγκιόζη ραγιά φταίει που βγάζει άχρηστους δοσίλογους ανεπαγγελτους και τους χρίζει φιλαρχους στην Μπανανία που λέγεται Ελλάς. Δεν αλλάζει τίποτα πάλι τους ίδιους να ψηφίσετε και να τους χαίρεστε που θα σας καταντήσουν τα τελευταία σκουπίδια του πλανήτη. Αλλά αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν!!!!! Καλή χώνεψη!!!!!

    7. ΝΔ φωτιά στα μπατζακια σας βρωμονεοελληνες ,ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ τους,κλιματική(κτηματική αλλαγή),

    8. 5 000 000 Έλληνες στην Αθήνα κοιμάστε όρθιοι. Κατεβείτε στους δρόμους και κυνηγήστε τους. Τι κάθεστε κι ακούτε τα βοθροκάναλα και σας έχουν κάνει σουρωτήρια με τα θανατηφόρα εμβόλια;;;;; Δεν βλέπετε βρε ραγιάδες, ότι δεν θέλουν το καλό σας;;;;

    9. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο μέχρι να τσακιστεί να φύγει ο παιδεραστής φίλος του Λιγνάδη που μας κυβερνά!

    10. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ….ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ…ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ….!!!!

    11. Αυτοί είναι οι 300 καμαρώστε τους
      Δε τους νοιάζει τίποτα παρά μόνο το δικό τους συμφέρον
      Θα μας κάψουν ζωντανούς και μυαλό δε θα βάλουμε.

    12. Νομιμοποιηση των καταπατησεων στα δαση συνεχιζεται…Κουλης ο αγροκτηνοτροφος!!!!

    13. Αληθεύει το γεγονός ότι μια απο τη φωτιά ξεκίνησε απο οικόπεδο που ανήκει στη μονή Πεντέλης και έκαναν οικοδομικές εργασίες? Ψάξτε το παρακαλώ πολύ… Ευχαριστώ

    14. ΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ?ΤΑ ΧΑ ΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ

    15. Καταντημενη χώρα, άχρηστος λαός. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα.

    16. Μόλις έδειξε στο έκτακτο δελτίο του αντ1 φωτογραφία του Κούλη για την ενημέρωση που είχε για την πυρκαγιά, αν και φαινόταν από πίσω γιατί κοίταζε οθόνη έδινε την εντύπωση ότι γελούσε…

    17. Κούλα γ@μιεσ@# μωρή πο#στρ@. Η ΕΥΠ κοιμάται κι οι Τούρκοι καίνε στην μπανανία. Η Ρωσία φταίει όμως κι ο πορδοσαλτε θα πει ότι φταίει πάλι ο σύριζα.

    18. όπου ξεκίνησε η φωτιά θα βάλει ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ο ΑΝΙΑΤΟΣ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΙΚΟ διεστραμμένος ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ. ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ Ο πλεονεκτης. ΕΧΕΙ ΓΕΜΊΣΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΆ Κ. ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΙΔΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ.
      ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΊΔΙΟ Κ. ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΊΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΈΤΣΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΜΠΑΚΟΓΙαΝΝΑΙΩΝ. ΌΛΩΝ ΤΟΥΣ.

    19. Έχουν το θράσος τα γ@μίδι@ οι δημοσιοκάφροι και λένε πως αυτή η λαίλαπα έχει αιτία την κλιματική κρίση….ντροπή σας ξεφτίλες…προπαγάνδα παντού…σπάστε τις τηλεοράσεις…όλη μέρα ψέματα…

    20. γιωργο πατουλη εαν εχεις αρχ@δ@α και φορας παντελονια (λεμε τωρα) παραιτησου πρωι πρωι απο την υπερνομαρχια

      περσυ μας κατεκαψες με την παρνηθα σημερα μας κατεκαψες με την πεντελη

      παραιτησου με αξιοπρεπεια (εαν εχεις)

      εαν δεν παραιτηθεις το σημερινο συμβαν που κατακαιγεται η πεντελη θα ειναι ο πολιτικος σου ταφους για τους αντιπαλους σου

    21. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ…ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ

    22. Λαμβανω ως δεδομενο, το οτι εχουμε μπλεξει με ντοπιους και διεθνεις Σαταναδες και οχι μονο! Γνωριζουμε επισης, τα σκοτεινα τους σχεδια!
      Αναμεσα σε αυτα και η ολοκληρωτικη καταστροφη της Ελλαδας, με καθε τροπο και καθε μεσο! Ποιος μου λεει λοιπον, οτι ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Ένωσης, δεν παιζει βρωμικα παιχνιδια; Ειναι να τους εχεις εμπιστοσυνη; Ποιος καθοριζει και εκτιμα, το που θα σταλει η βοηθεια; Ειναι δυνατον, να καιγεται η Ελλαδα απ’ ακρη σ’ ακρη και εμεις, να καλουμεθα, να συνδραμουμε την Αλβανια και Γαλλια; Δεν γνωριζουν, τις λιγοστες δυνατοτητες μας και σε αυτον τον διαλυμενο τομεα; Αρα θα μπορουσε να ειναι και εσκεμμενο! Θα σωσουμε αυτους και θα καψουμε τους αλλους!

      * Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Ένωσης

      Αποσπασμα

      Κάθε χώρα που πλήττεται από μεγάλες καταστροφές μπορεί να ζητήσει βοήθεια, καθώς και την κινητοποίηση επιχειρησιακών μέσων που έχουν εθελοντικά παρασχεθεί στην ΕΕ από τις χώρες του Μηχανισμού. Στον Μηχανισμό συμμετέχουν σήμερα 31 χώρες, τα 28 Κράτη Μέλη της Ένωσης οι χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικούς Χώρου (ΕΟΧ), Ισλανδία και Νορβηγία καθώς και οι χώρες: Μαυροβούνιο, Σερβία, ΠΓΔΜ και Τουρκία.

      https://www.civilprotection.gr/el/μηχανισμός-πολιτικής-προστασίας-της-ένωσης

      * «Η αλληλεγγύη είναι ευρωπαϊκή» – Την Ελλάδα ευχαριστεί ο Μακρόν για την πυροσβεστική συνδρομή!

    23. Τολμάει και το κάθαρμα ο Π@@στροτσίπρας να κάνει και δηλώσεις… τομάρι που έκαψες τόσο κόσμο και κανένας δεν τιμωρήθηκε… κακό ψόφο να έχετε όλοι σας παλιοτόμαρα

    24. Σας βρωμαγε ο κασιδιαρης καθιστε να ψηφιζεται ανθελληνικα ακομα και σημερα και ξανα τα ιδια θα ψηφισουν…..δεν φτιαχνει αυτη τη χωρα με τιποτα…..καλα να παθουμε εμεις φταιμε για ολα…για ολα εμεις να μην μιλαει κανεις τοσα χρονια…

    25. Γ@μημενοι αλήτες. Κάψανε τα πάντα για την μίζα και τα λεφτακια. Βουλευτές υπουργοι και στελέχη της κυβέρνησης, καταζητουμενοι…. Ανοχή τέλος.

    26. Καλά δε φοβατε για τα παιδιά του? Κάποτε θα πέσουν στα χέρια μας

    27. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ….ΑΑΑ ΤΟ ΘΥΜΉΘΗΚΑ…ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ!!!!….ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΒΉΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!…ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ!!!….ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ….ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΌΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!

    28. Ανεμογεννητριας το καγκελον προσχωμεν ! Κουλα καψε και το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη! Ευκολο ειναι βανεις μια φωτια διπλα στο βασιλικο κηπο και τρωμε και παπιες ψητες! Ου να χαθεις τομαρι! Σιχαμενε Ανιατε!

    29. εχουν καψει ολη την Ελλαδα τα σκουληκια , δεν εχει μεινει δεντρο …..προσεχως ανεμογεννητριες

    30. Μητσοτάκη Γ@Μ@@Σ@@ ρε καθίκι κι εσύ κι όλη η κ@λοφαρα που κυβερνάτε και παίζετε με τις ζωές μας!!!! Κρεμάλα για όλους σας!!!! Να καείτε όλοι σας στην πιο βαθειά πύρινη κόλαση και να μην λιώνετε ΡΕΜΑΛΙΑ

    31. Στη Ραφηνα και στα πυροπληκτα μερη γυρω που καηκαν 102 συνανθρωποι μας δεν εχει καθαρισει ο δημος τους δρομους απο τα ξερα αλλά καποιοι απο εμας με δικα τους λεφτα κανουν αυτα που επρεπε ο Δημος να κανει. Λες και μας περισσευουν…αλλά η φιλοτιμια καποιων εχει ακομα παραμεινει ζωντανη σε αντιθεση με την εγκληματικη αδιαφορια των υπευθυνων……… ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

    32. Νομιζω οτι τα λογια ειναι πτωχια Αντισταση με καθε μεσον χωρις αναστολες και λυπηση οπως οριζει το
      αρθρο 120 του ισχυοντος Συνταγματος

    33. αυριο δαδες στο μεγαρο μαξιμου και στο προεδρικο μεγαρο

    34. Παραιτηθειτε ρε βρωμιάρηδες!!!!Καποιος να τους γμ@σει δεν υπαρχει”;;;;

    35. καίγονται ψηφοφόροι του δημοκρατικού τόξου

    36. Μιζοκούλης και στυλιανίδης στην ίδια κρεμάλα, να κάνουμε οικονομία στο σχοινί

    37. Αεροπλανα και ελικοπτερα δεν εχουμε περιμενουμε απο τους Ρωσους, πυροσβεστικα δεν εχουμε περιμενουμε απο τους Ρουμανους, εχουμε ομως μπολικα περιπολικα (τοσα πολλα που δεν μας νοιαζει να καταστραφει και κανενα περνωντας κοκκινα εχωντας μεσα βιζιτουδες) και αστυνομικους για να φυλανε την Κουλα, τον TurkAdonis, τους ακαταδιωκτους κομπογιαννητες, και οπουν να ναι και τον Λιγναδη.

    38. Όχιιιι .,…..οριο ηλικίας για να μπεις πυροσβέστης…στα 30 μετά είσαι άχρηστος…ε αφήστε την Ελλάδα να κάει για να βγει μετά η πρωθυπουργαρα και να κάνει δηλώσεις

    39. Κουλη τα 20τοννα μπεριεφ δε μας κανουν…
      Ερχονται τα αμερικανικα πυροσβεστικα αφη των 20τοννων…ο κουλης τα φωναξε…
      Φτανουν οπου ναναι !

    40. Μητσοτακη γ@μιεσαι ρε κωλοπαιδο…κι εσυ και η κουστωδια σου!
      Καργιολια!

    41. Ξαναέπιασα ο άνεμος,,,το πρόβλημα της φωτιάς είναι οι ριπες ανέμου αυτό δημιουργεί την φωτιά βλέπεις την σβήνεις και μετά ένα 10 καλεπτο φουντώνουν οι ριπή στο έδαφος είναι σαν να έχεις ένα χωνί και φυσας την φωτιά μια σπίθα να έχει μείνει πήρε αμέσως για αυτό αναζοπιρωνει κλπ μεγαλύτερη επιμονή εκεί που σβήνουν κλπ επίσης η ριπή σηκώνει και σπίθα από το έδαφος την μεταφέρει κλπ δεν είναι ανάγκη να γίνει η εκτόξευση κουκουνάρι μια σπίθα να σηκώσει έγινε η ζημιά

    42. Τα 20τοννα μπεριεφ δε μαε κανουν…Ερχονται τα αμερικανικα πυροσβεστικα αφη των 20τοννων…ο κουλης τα φωναξε…
      Φτανουν οπου ναναι !

    43. Τι γκαντεμης είναι αυτός,αεροπλάνα ελικόπτερα πέφτουνε φωτιές παντού να δούμε αύριο τον πορδοσαλτε να λέει ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    44. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Δύο από τα ελικόπτερα (κουβαδακια) του μιζοτακη αποσύρθηκαν νωρίς νωρίς στις 19.30 θέλαμε κυρώσεις στους ρωσους τώρα τα παράπονα σας στον μιζοτακη για τα καμένα

    45. Αφού τα αεροπλάνα τα στέλνουμε στους φίλους μας τους εταίρους και τις εταιρες πως θα έχουμε για να σβησοε τις δικές μας φωτιές. Μέχρι και κ@λο θα δώσουμε κάποια στιγμή αρκεί να είναι καλά οι σύμμαχοι μας και ας καιγόμαστε εμείς!!!

    46. REDBULL, ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΦΑΝΩ; ΜΠΕΣ ΣΤΟ SPEEDTEST.NET ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟ OOKLA 5G MAP™, ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ… ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ…
      ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ 5G???? ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ… ΜΟΝΟ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
      ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!
      ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΤΡΑΦΙ ΟΕΟΟΟ????? Ε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΕΡΑΙΕΣ????

    47. Για εμπρησμο δεν παιζει τπτ ε ;
      Οι μογγόλοι τελικα αποδειχτηκαν πιο ξυπνιοι απο μας κι ας ειναι ενα 70% αγράμματοι.
      Εχουν παρει ολες τις δουλειές απο ευρωπη ασια κι εμεις περιμενουμε μονο απ τον τουρισμο να επιβιώσουμε

    48. ΒΡΕ ΑΦΟΡΙΜΕΝΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ??? ΕΦΕΡΕΣ, ΟΠΩΣ & Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΟΡΟΣΚΑΦΗ??? ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!

    49. Στέφανε τους ξέφυγε η φωτιά , το ζαβό δεν πρόκειται να αφήσει ούτε λουλούδι στην γλάστρα. Αυτός καίει την Ελλάδα και κονομαει από τις μίζες για τις άνεμογεννήτριες. Δεν υπάρχει κανείς να τον σταματήσει? Καταστρέφει τα πάντα για να κονομήσει.

    50. Το έχουμε γράψει ένα εκατομμύριο φορές, οι Μητσοτάκηδες μέχρι να φύγουν από την εξουσία δεν θα έχουν αφήσει ούτε θάμνο όρθιο. Είναι πολλά τα λεφτά, μια οικογένεια βουτηγμένη στη μίζα.

    51. Η γνώμη μου είναι όχι άσκοπες μετακινήσεις με αυτοκίνητα καθαροί δρόμοι ανοιχτοί να περάσουν οχήματα πυροσβεστική και για να φωρτονουν νερό κλπ τραβάει προς Σπάτα διχνει οπότε και εκεί πρέπει να ξενιχτησουν οι κάτοικοι για τυχόν εντοπισμό εστιών από κουκουνάρια κλπ

    Comments are closed.