ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ! ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ – ΤΙ ΖΗΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Περιτονίτιδα που προκλήθηκε από ρήξη στομάχου είναι η αιτία που προκάλεσε το θάνατο του 14χρονου κοριτσιού από τη Λαμία. Το άτυχο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή πριν από μερικές μέρες στο νοσοκομείο, στη Λάρισα. Το παιδί μπήκε, αρχικά, με έντονους πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο της Λαμίας, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη Λάρισα. Στο νοσοκομείο της πόλης οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

    Κλειστό την Τετάρτη το σχολείο της άτυχης 14χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στην σελίδα του στο facebook το 6ο Γυμνάσιο Λαμίας-Πέτρινο,με αφορμή τον άδικο θάνατο της μαθήτριας της δευτέρας γυμνασίου.

    PAIDIATRIKH8-OK
    Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ
    Η κηδεία της μαθήτριας μας Κουτσοπάνου Ιωάννας θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019
    στον Ι. Ναό Μητροπόλεως και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
    Με απόφαση της οικογένειας, αντί στεφάνου θα συγκεντρωθούν χρήματα
    για το Χαμόγελο του Παιδιού.
    Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό όλη τη μέρα.

    Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής που εξέτασε το κοριτσάκι αναλύει στα μεσημβρινά γεγονότα του STAR κεντρικής Ελλάδας τα ευρήματα που οδηγούν στην αιτία θανάτου και συκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι έγινε καθυστερημένα και λάθος διάγνωση καθώς το παιδί δεν είχε σκωληκοειδίτιδα. Το πόρισμα σχολιάζει επίσης ο άτυχος πατέρας το κοριτσιού που ζητά να κλείσουν οι παιδιατρικές κλινικές τόσο του νοσοκομείου Λαμίας όσο και της Λάρισας.

    Με πληροφορίες από tvstar.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. κυρια μηπως μπορειτε να μας πειτε τι εχετε ΕΣΕΙΣ σπουδασει… γιατι λεγοντας γιατρουδακια εγω συμπερενω οτι μαλλον ή δεν εχετε σπουδασει ή εισθε νοσηλευτικη οποτε συμπερενω το γνωστο… οι νοσηλευτριες δεν χωνευουν τους γιατρους γιατι τις χρησιμοποιουν…και μετα παιρνουν γιατρινες… ο καθης στην σιργια του κυρα…

    2. Όταν τα γιατρουδάκια κοπτονται μόνο για τα συνδικαλιστικά τους δικαιώματα από το πανεπιστήμιο ήδη και πατάνε μόνο στα υποχρεωτικά εργαστήρια και μετά καφετέρια και καταλήψεις, δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τους σκιτζήδες που το παίζουν επιστήμονες στα νοσοκομεία διορισμένοι με μέσον

    3. Φυλακή και να αφαιρεθεί η άδεια εφ’ορου ζωής πρέπει σε τέτοιους ανευθυνους ανθρώπους

    4. ότι ακόμα το 2019 πεθαίνουν άνθρωποι επειδή μερικοί τελευταίοι δεν είναι ικανοί να κάνουν ένα υπερηχογράφημα και μια εξέταση αίματος στον ασθενή. άλλοι πεθαίνουν από σκωληκοειδίτιδα που διαγιγνώσκεται ως “φούσκωμα” και άλλοι από γαστρεντερική ρήξη που διαγιγνώσκεται ως σκωληκοειδίτιδα διότι δεν ξέρουν να κάνουν τυπικές εξετάσεις στους ασθενείς.

    Comments are closed.