ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΙΕΒΟ. ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ. ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    ZELENSKI

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, μετρά αν όχι ώρες, μέρες. Η φυσική του επιβίωση είναι προδιαγεγραμμένη. Τον ψάχνουν. Για τσιγκέλι. Είναι ξεκάθαρο. Ο “κοντός” θα τον κρεμάσει από τα αρχ@δια του. Θα μπει στο Κίεβο και θα καταλάβει όλη την Ουκρανία.

    Έντρομος ο Ναζί του ΝΑΤΟ, Ζελένσκι, ανακοίνωσε σε τηλεοπτική δήλωση την Πέμπτη ότι το έθνος του διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Ρωσία. Ζήτησε από το κοινό να στηρίξει τις εθνικές ένοπλες δυνάμεις, μεταξύ άλλων παίρνοντας τα όπλα και προετοιμαζόμενοι για μάχη. Υποσχέθηκε να άρει τις προσωπικές κυρώσεις, τις οποίες είχε επιβάλει στο παρελθόν, από οποιονδήποτε επιθυμεί να υπερασπιστεί την Ουκρανία.

    Ο Ζελένσκι είπε ότι η ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας ήταν παρόμοια με ναζιστική εισβολή. Ζήτησε από τους Ρώσους πολίτες να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να το ξεκινήσει.

    Ο Ουκρανός ηγέτης κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να υποστηρίξουν την εθνική ενότητα, σε κατάσταση πανικού. Είναι μόνος του, δεν θα τον βοηθήσει ουδείς. πραγματοποιώντας «κινητοποίηση πληροφόρησης».

    Ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης «να αναφέρουν πόσο δυνατά πολεμούν οι στρατιωτικοί μας». Είπε ότι υπήρχε έλλειψη τέτοιων πληροφοριών και ότι τα στρατεύματα χρειάζονται υποστήριξη από το κοινό.

    Ο πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι «ο εχθρός υπέστη σοβαρές απώλειες» και η ζημιά θα αυξηθεί περαιτέρω.

    Το Ηνωμένο Βασίλειο ελπίζει ότι η Ουκρανία «μπορεί να αντισταθεί» στη Ρωσία . Πάπαλα.

    Η ΡΩΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΗΤΗ.

    Ο Ζελένσκι είπε ότι η κυβέρνησή του «ήδη μοιράζει όπλα» σε όποιον θέλει να υπερασπιστεί την κυριαρχία της Ουκρανίας. Κάλεσε όλους τους ικανούς να παρουσιαστούν για υπηρεσία στα κέντρα κινητοποίησης.

    Τόνισε ότι υπό τις συνθήκες «δεν υπάρχουν αντίπαλοι ανάμεσά μας» και προσφέρθηκε να άρει τις προσωπικές κυρώσεις, τις οποίες η κυβέρνησή του επέβαλε σε ορισμένους πολιτικούς αντιπάλους, υπό την προϋπόθεση ότι είναι προετοιμασμένοι «να υπερασπιστούν το έθνος μας με όπλα».

    Η ρωσική επίθεση νωρίς το πρωί κατά των ουκρανικών δυνάμεων ήταν «κακή» και παρόμοια με το πώς η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στη Σοβιετική Ένωση κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είπε ο Ζελένσκι. Η Ρωσία βαδίζει «τον δρόμο του κακού» , πρόσθεσε. Κάλεσε τον ρωσικό λαό να αντιταχθεί σε αυτό που συνέβαινε στην Ουκρανία με μαζικές διαδηλώσεις. Ο Ζελένσκι άλλαξε για λίγο στη ρωσική γλώσσα σε αυτό το σημείο της ομιλίας του.

    Η Ρωσία ξεκίνησε την επιχείρησή της στην Ουκρανία το πρωί της Πέμπτης. Ήταν αφότου οι ηγέτες των αποσχισμένων δημοκρατιών του Ντονμπάς ζήτησαν από τη Μόσχα στρατιωτική βοήθεια ως απάντηση σε αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι αύξηση της «ουκρανικής επιθετικότητας». Το Υπουργείο Άμυνας είπε ότι πραγματοποιούσε χτυπήματα ακριβείας σε ουκρανικές στρατιωτικές υποδομές όπως στρατιωτικά αεροδρόμια, πολεμικά αεροσκάφη, συστήματα αεράμυνας και αποθήκες όπλων. Η Μόσχα τόνισε ότι δεν σκόπευε να βλάψει Ουκρανούς αμάχους.

    Η επιχείρηση διατάχθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είπε ότι ήταν προληπτικού χαρακτήρα. Έκανε επίσης ιστορικούς παραλληλισμούς με τη ναζιστική εισβολή στη Σοβιετική Ένωση, κατηγορώντας την κυβέρνηση του Ιωσήφ Στάλιν ότι απέτυχε να προετοιμάσει τη χώρα για την επικείμενη επίθεση. Υποστήριξε ότι η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε από το ΝΑΤΟ ως πληρεξούσιος που θα μπορούσε να απειλήσει στρατιωτικά τη Ρωσία και είπε ότι η κυβέρνησή του πρέπει να δράσει τώρα για να αποστρατικοποιήσει τη γείτονά της και να διασφαλίσει ότι καμία επίθεση κατά της Ρωσίας δεν θα συμβεί στο μέλλον με τους όρους του ΝΑΤΟ.

    Ζελένσκι: Δημιουργούμε έναν συνασπισμό κατά του Πούτιν
    Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι συζήτησε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και τη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Αυστριακό Καγκελάριο Καρλ Νεχάμερ και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
    «Δημιουργούμε έναν συνασπισμό κατά του Πούτιν» έγραψε στο Twitter.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Ξενοφων …. Τι λες; Εχεις νυχτα ακομη και δεν μπορεις να δεις οτι … οταν εσυ θα πηγαινεις ….. ο Πουτιν θα εχει ηδη γυρισει νικητης.Κουνια πιυ σε κουναγε !

    2. Τουρκαλα θα ερθει η ωρα σου απο τους Ρωσους.Θα σε βαλει να φας τα ποδια σου .Δεν εχεις διαβασει ιστορια για το που θα σε φτασει ; Θα σε εξαφανισει μια και καλη οταν ερθει η ωρα σου.

    3. Πουτιν κ ξερο ψωμι…ελα να μας σωσεις κ μας απο τα ερπετα….

    4. Μπράβο Βλαδίμηρε. Θεοσσταλτος για να
      Διαλύσει τα σκουλήκια του Σιωνισμού

    5. Κρίμα για τον Ουκρανικό λαό. Αλλά μην περιμένετε προκοπή όταν έχεις ηγέτη έναν που έπαιζε πιάνο με το πουλί του. Παράλογη πάντως και η απαίτηση του Πούτιν να μην έχει η Ουκρανία στρατό.

    6. Σώπα ρε, αυτός ρώρησε τουςουκρανούς που έβαλε τους νατοϊκούς στο παιχνίδι και τώρα θέλει να πολεμήσουν οι ουκρανοί κατά της Ρωσίας; Παραλληλίζει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με την είσοδο του Χίτλερ στη Ρωσία επί Στάλιν αλλά ξεχνάει ότι οι κάτοικοι, νομίζω του Στάλιγκραντ ή της Μόσχας, πολέμησαν μέχρις εσχάτων τους Γερμανούς σε θερμοκρασίες πολικές. Μέχρι και παιδιά πολέμησαν σε αυτή τη μάχη που έκρινε τον νικητή του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου. Δεν μπορεί να τους εμπνεύσει όπως ο Στάλιν ο σαλτιμπάγκος. Μέχρι και οι πέτρες πολέμησαν.

    7. Σε περιμένουμε και στην Ελλάδα Πούτιν…..μην φοβάσαι έλα. Σε περιμένουμε για να ενωθουμε με την Ρωσία . Και να σε έχουμε αιώνιο πρωθυπουργό……σε περιμένουμε Βλαδίμηρε …..

    8. Το ξυλάκι άρχισε και θα μπει μυαλουδάκι με το ζόρι όμως.

    9. Ψευτοχριστιανοι ορθόδοξοι, χειρότεροι και από Ταλιμπάν.

    10. ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΠΩΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΥΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

    11. Παρέλαση στο κιεβο θα κάνει ο Πούτιν!! Οι καθαρόαιμοι Έλληνες είμαστε μαζί σου!!Προχώρα και γλέντα τους παγκόσμιους διεθνιστές δικτάτορες την νέας τάξης πραγμάτων Ε.Ε ΝΑΤΟ και τους προσκυνημένους ραγιάδες τους!!Τσάκισε τους σατανιασμένους νεοταξίτες σταλινοφασίστες!!Ο Θεός μαζί σου άρχοντα.

    12. Ε ρε γέλια!!!Παντού ναζι βλέπουνε οι σατανιασμένοι νεοταξίτες διεθνιστές!!!Πούτιν γλέντα τους και προχώρα!!

    13. Ουδεμία σωτηρία θα έρθει,ειμί μόνον απο Τον Ύψιστο!.

    14. Καμία αντίσταση ρε Ουκρανοί; Πού κρυφτήκατε; Γιατί δεν πολεμάτε;

      1. Τι να πολεμήσουνε οι κλέφτες .Έχουν όλο το άδικο οι μαφιόζοι και το ξέρουν οπότε σου λέει μην μιλάμε θα μας πετσοκοψει ο άλλος!

    15. Μου εστειλε φίλος που διαμένει και εργαζεται στην Οδυσσό οτι πηρε τηλ την πρεσβεια εκει για να ρωτησει τι πλανο σωτηρίας έχουνε για τους Ελληνες εκει και το πρωτο πραγμα που του ειπανε ειναι οτι μονο οι εμβολιασμενοι με πιστοποιητικο δικαιουνται να ταξιδεψουν πισω στη χώρα με C130 απο Μολδαβία!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟ ΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΚΟΙ!!!

    16. Σε πια τρύπα κρύβεσαι μωρη Ζελενσκα…βγες έξω μωρη Ναζιστοπουστρα κλέφτρα.

      1. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ! ΓΙΑ ΤΖΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΑΗΛΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    17. είστε γελοίοι που υποστηρίζετε τον άρρωστο Πούτιν, κάκιστοι δημοσιογράφοι και μεροληπτικοί. Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να περιγράφουν τα γεγονότα και να ασκούν σωστή κριτική, όχι να υποστηρίζουν πολέμους

      1. Και ποια είναι η σωστή κριτική;…Του ΝΑΤΟ ή της ΕυρωΑμερικανικης μασωνιας που έχει κατακλεψει τον Ελληνικό λαό.
        Άντε τραβά να βάλεις κανένα πρόστιμο σε καμία γιαγιά ή να χτυπήσεις κανένα εργαζόμενο ή φοιτητή

      2. Ο Πούτιν άσχετε θα δώσει ένα καλό μάθημα στον βρωμιάρη Τούρκο και θα πάρει και την Κωνσταντινούπολη.

    18. Έχουν γίνει πολλά βαριά ανομήματα και αυτά δεν μπορούν να περάσουν απλώς έτσι χωρίς να τρέχει τίποτα. Επιβολή και υποχρέωση των ανθρώπων σε γονιδιακή επέμβαση με πολλά θύματα ακόμα και παιδιά, απαγόρευση της λήψεως του Σώματος και του Αίματος του Ιησού Χριστού, γενική φυλάκιση-σκλαβοποίηση των λαών,στοχευμένη καταστροφή των ανιτφρονούντων,τσάκισμα των αδυνάτων. Όσο αφεντικό και να είναι ο κυρίαρχος του κόσμου τούτου υπάρχουν και μεγαλύτερα αφεντικά.

    19. Ρωσολαγνοι αυτος ειναι ο Πουτιν καταπατησε με το ετσι θελω τα συνορα μιας χωρας , σκοτωνει ορθοδοξους, εκανε την παπια για την Αγια Σοφια, λεει οτι χυπαει ναζιστες ποιος΄αυτος που εχει ξεκανει ολους τους αντιπαλους του με δηλητηριο, αυτος που αλλαξε το συνταγμα εβαλε προεδρο μαιμου στη ρωσια και ηταν πρωθυπουργος
      Τα εχει βρει με τους Αμερικάνους 100δολαρια το βαρελι το πετρελαιο σημερα το πρωι, ετοιμαστητε για αυξηση του φυσικου αεριου. Ανοιγει την ορεξη για αποστρατικωποιηση στον Ερντογαν ο οποιος απο εκει που ηταν τελειωμενος λογω μαυρης θαλασσας θα παρει τα πανω του. Ξυπνατε ρε Ρωσολαγνοι μας πουλησαν στα Ορλοφικα, μας αφησαν μονους με την Φιλικη Εταιρεια, μας ξεσκισαν με τους κουμουνιστες-συμμοριτοπολεμο, απο τους πρωτους αναγνωρισαν τα Σκοπια

      1. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; Τράβα και άνοιξε τα μάτια σου και δες ότι το ΝΑΤΟ εξόπλιζε χρόνια τώρα την περιοχή σαν αστακό. Θα κάτσει ο ηγέτης με σταυρωμένα χέρια;

      2. Μας έχουν οδηγήσει σε όλεθρο επίσης χιλιάδες φορές οι δυτικοί μας έχουν προδώσει οικτρά, σου λείπουν τεύχη από την ιστορία. Εκτός αυτού τώρα δεν θα σταθούμε στο πλάι των νεοταξιτων ακόμα κι αυτών που βρίσκονται εντός ελληνικού εδάφους. Το νου σου

    20. Γιατί τέτοια υποστήριξη στον εισβολέα Πούτιν? Είναι σωτήρας? Εάν αντιδράσουν Γάλλοι, Βρετανοί και Τούρκοι θα τον γαμ@σουν. Συγχαρητήρια και στο ήθος όλων εσάς που υποστηρίζετε μια εισβολή σε ξένη χώρα. Αν μπει ο Ερντογαν και ξένοι υποστηρίζουν τους Τούρκους, τότε τί θα λέτε? Θα σας άρεσε να σας γαμ@νε και οι ξένοι να χαίρονται?

      1. Ξενοφών έτσι ακριβως. Έχω μείνει μαλακας με αυτά που γράφουν, και με το μακελειό που τα επιτρέπει αυτά τα σχόλια. Σας σιχάθηκα όλους. Ντροπή σας.

        1. Γιατί πότε ήσουν κάτι άλλο; Έτσι ήσουν , έτσι είσαι και έτσι θα μείνεις.

    21. Ο Ναζί μιλάει για ναζιστική εισβολή…. χα χα χα.
      ΝΑΤΟ ήθελες μωρή Ουκρανή ε;;;; ΠΟΥΝΤΟ;
      VIVA PUTIN.

    22. Ναζήδες και ρωσοτουρκομογγολους. Σαρωστε όσους εκτρέφουν τους κακούργους των αιώνων. Σκατανθρωποι!

    23. Ποιος ναζί του ΝΑΤΟ, άλλο που δε χαίρεται ο ρωσοεβραίος Ζελένσκι που εκδικείται έτσι τους συνεργάτες των Γερμανών και ιστορικά δυνάστες των Ιουδαίων, Ουκρανούς. Ποιος ξεχνάει τον Khmelnytsky, τον οποίο στο τέλος οι Ρώσοι τον έβγαλαν από τη μέση. Ποιος ξεχνάει τις σφαγές στη Δυτική Ουκρανία στο ΒΠΠ που έκαναν οι Ουνίτες. Εκδίκηση λέγεται.

      1. Σε αυτό δεν έχεις και άδικο γιατί οι Εβραίοι είναι Εβραίοι στα αρχι…ια τους ο Ουκρανικός λαός.Γι αυτους αύριο θα τρώει και θα κλέβει σε καμία άλλη χώρα…

    24. ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!
      Ο ΙΠΠΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΕΙΣ ΚΙΕΒΟΝ

    25. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΎΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ.

      1. καλά κοιμήσου εσύ τουρκολαγνε ραγιά.

    26. Οι Ρώσοι έχουν διοικητή τον Καγκεμπιστα και οι Ουκρανοί τον αντίστοιχο Λαζόπουλο.Σήμερα εκδόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου του ΝΑΤΟ

    Comments are closed.