“ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ” . ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-xanks

    Τα κοινωνικά δίκτυα μιλούσαν, αλλά κανείς δεν τις εξέταζε, κανείς δεν τις έπαιρνε στα σοβαρά. «Ο πρωθυπουργός μας με σταρ του Χόλλυγουντ που ο άντρας όπως λέγεται έχει κατηγορηθεί για παιδοφιλία», έλεγαν οι αναρτήσεις, κάτω από την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δημοφιλή ηθοποιό Τομ Χανκς και τις συζύγους τους, όταν βρέθηκαν στην Αντίπαρο το περασμένο καλοκαίρι.

    Το θέμα ξαναγύρισε στο διαδίκτυο, μετά τις εξελίξεις Λιγνάδη, όταν οι χρήστες του διαδικτύου, αναζωπύρωσαν τις εν λόγω θεωρίες για τον «πρωθυπουργικό φίλο».

    Η εν λόγω θεωρία που θέλει τον Τομ Χανκς -ο οποίος πλέον έχει αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα-  να είναι παιδόφιλος ξεκίνησε από την ομάδα «QAnon», μέλη της οποίας κατηγορήθηκαν ότι εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, τον Ιανουάριο.

    Μια ανάρτηση στο Facebook στις 28 Ιουλίου που μοιράστηκε περισσότερες από 2.300 φορές «επέστρεψε» λόγω του θέματος Λιγνάδη. Γράφει ότι «ενώ όλοι ασχολούμασταν με τον κορωνοϊό, ο Τομ Χανκς έγινε πολίτης της Ελλάδας… μιας χώρας που αναγνωρίζει την παιδοφιλία ως αναπηρία».

    Το συναρπαστικό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής. Στην πρώτη σε αποκαλύψεις εφημερίδα της χώρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. για διαβάστε λίγο για απαγωγές εμπορία παιδιών και αδρενοχρώμιο και πως συνδέονται όλοι αυτοί οι νεοταξίτες!!!

    2. Τον Τομ Χανκς τον τίμησε και η ελληνική εκκλησία του Σατανά!

    3. Ο Τομ Χανκς είναι τσιράκι της ΝΤΠ. Όταν ξεκίνησε τη καριέρα του ήταν χυδαίος, ντυνόταν με γυναικεία, έβριζε και έδειχνε συνέχεια τον κ@λο του και τα αρχ$δι@ του στη κάμερα. Μετά τον πήραν οι γνωστοί τύποι που κυβερνούν το Χόλιγουντ και τον δασκάλεψαν να πλασάρει το προφίλ του δήθεν καλού και σεμνού παιδιού. Έτσι όλοι νομίζουν πως είναι ο καλός και αγαθός τυπάκος, ο οικογενειάρχης που αγαπά και την Ελλάδα. Ακόμα και ο γιος του δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου. Όλα είναι ένα θέατρο και πίσω από το προσωπείο κρύβεται το αληθινό τους πρόσωπο.

    4. Το ότι ακουγόταν ότι ο Τομ Χανκς είναι παιδοβιαστης τα διαβάζαμε καθημερινά. Αλλά με την φωτογραφία κάτι δεν με κολλάει. Τι δεξί χέρι του Χανκς λείπει.

    5. Δυστυχως οι σκοτεινες δυναμεις εχουν κυριαρχησει στα πολιτικα τζακια. Σατανιστες, παιδοφιλοι, μασωνοι κινουν τα νηματα στην πολιτικη ζωη του τοπου. Η προσευχη των μοναχων στο Αγιο Ορος προσπαθει να μετριαση το κακο που ερχεται. Αλλα ο Θεος ειναι τελικα ο θριαμβευτης. Αν δεν καταλαβουμε οτι η πατριδα μας κινδυνευει απο μεσα θα παθουμε πολλα δεινα. Ας μετανοησουμε και ας προσευχηθουμε για το καλο των Ελληνων. Ειμαστε μονοι μας.

    6. Κάθε πρωί που ξυπνάω πριν τον καφε ψαχνω το πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΙΟΥ Και η βουλη των Σατανιστών παιδόφιλων απατεώνων ειμαι σιγουρος οτι κανει το ιδιο Τους λούζει κρυος ιδρώτας ποιος θα ειναι ο επόμενος των πισωγλεντιδων που θα βγει στα μανταλάκια
      Οσο για της θεωρίες συνομωσίας οι 9 στις 10 βγαινουν αληθινές
      Αυτά που λενε οι μαφιόζοι της βουλης και της TV ης 10 στα 10 βγαίνουν ψέματα
      ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    7. ορίστε η αλήθεια των Αρχαίων Ελλήνων : όμοιος ομοιω αεί πελαζει;
      μην μου πείτε όχι.

    8. Δειξε μου τον φιλο σου να σου πω πια εισαι Κουλη

    9. Μπράβο σας βγάλτε τα όλα στην φόρα να πέσουν μια ώρα αρχύτερα οι ανώμαλοι

    Comments are closed.