ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “ΕΡΧΟΝΤΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…” – ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου που ζούσαν στο ενοίκιο και τώρα δεν έχουν που να μείνουν μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Κρήτη. Δεν φτάνει που ο Μητσοτάκης τους έστειλε μόλις 34 σκηνές κι αυτές άδειες, τώρα τους πετάνε στο δρόμο.

    Σε συνέχεια του χθεσινού μας ρεπορτάζ, η κατάσταση στην Κρήτη είναι τραγική με γεροντάκια να κλαίνε σαν μικρά παιδιά γιατί όχι μόνο είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται χωρίς να φταίνε, τώρα θα πρέπει να πεθάνουν από το κρύο.

    Όπως καταγγέλουν με δάκρυα στα μάτια, όσοι βρίσκονται στον χώρο που έχουν στηθεί οι σκηνές ενημερώθηκαν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχουν μαζέψει τα πράγματά τους και να εγκαταλείψουν τον χώρο.

    Μάλιστα, το αίτημα για αποχώρηση από το εκθεσιακό κέντρο είναι πολύ συχνή. «Έρχονται 10 φορές την ημέρα και μας λένε “να φύγετε, να φύγετε”. Δεν έχουμε που να πάμε, είμαστε και 5 άτομα, δεν χωράμε σε ένα αυτοκίνητο», είπε στην κάμερα του Star η μητέρα ενός 13χρονου παιδιού.

    «”Να φύγετε, να φύγετε”, που στο διάολο να πάμε δηλαδή», ανέφερε στο ξέσπασμά του ένας ηλικιωμένος κύριος.

    Και όλα αυτά τη στιγμή που Μητσοτάκης και Μαρέβα το παίζουν χειμερινοί κολυμβητές μερικά χιλιόμετρα μακριά.

    Η απάντηση του Δήμου

    Από τον Δήμο αναφέρουν πως θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, αλλά αίτημά τους είναι να πάρουν οικίσκους. Σαν και αυτούς που έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην περιοχή για τους ιδιοκτήτες σπιτιών που υπέστησαν καταστροφές.

    Σύμφωνα όμως με τα μέτρα, δεν δικαιούνται κάτι τέτοιο. Σε κάποια φάση, θα πάρουν επίδομα ενοικίου.

    Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, Μανώλης Φραγκάκης τόνισε πως θα μεταφερθούν σε μία άλλη δομή, προκειμένου να είναι προστατευμένοι από τον χειμώνα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Aυτο δειχνει οχι μοπνον μια ανθελληνικη κηβερνηση
      αλλα που τρεφει σατανικο μισος για τους Ελληνες
      που τους βασανιζει σαδιστικα οπως πεζει η γατα με το ποντικη

    2. Δυστυχώς οι πολίτες πρέπει να φτάσουν σε αυτό το άσχημο σημείο για να καταλάβουν ότι είναι μόνοι τους σε κάθε δυσκολία της ζωής τους και της υγείας τους μερικές φορές.
      Βασικά δε τους καίγεται καρφί.
      Είδαμε τι έγινε στην Εύβοια και με τις φωτιές και τώρα που θα πνιγούν όλοι στα λασπόνερα.
      Και γράφω ‘πνιγουν’ γιατί τώρα έρχεται η μεγάλη κακοκαιρία και τις επόμενες ημέρες.
      Αλλά έχουν ετοιμη την απάντηση : Κλιματική Αλλαγή 🥴

      1. Επρεπε να περιμενουν να δουν τωρα ? Δηλαδη στη Μανδρα τι εγινε ? Στην Καρδιτσα ?
        Αν αρχισω να απαριυμω τα μερη που πνιγηκαν και μετα τους παρατησαν στο ελεος του Θεου,
        θα γεμισω εγκυκλοπαιδεια.
        Αλλα οι αποπανω ξερουν οτι εχουν να κανουν με λωτοφαγους. Γιατι οτι και να γινει,
        αν οχι στις επομενες, αλλα στις μεθεπομενες εκλογες ολα θα εχουν ξεχαστει και θα τους
        ξαναψηφισουν. Θα ακουσουν παλι τα γνωστα παραμυθια-υποσχεσεις που τους αραδιαζουν
        σε καθε προεκλογικη περιοδο, αλλα σαν καλα χρυσοψαρα θα πανε και θα τους ξαναβγαλουν.
        Οπως γινεται εδω και πολλα χρονια.

    3. Δυστυχώς οι πολίτες πρέπει να φτάσουν σε αυτό το άσχημο σημείο για να καταλάβουν ότι είναι μόνοι τους σε κάθε δυσκολία της ζωής τους και της υγείας τους μερικές φορές.
      Βασικά δε τους καίγεται καρφί.
      Είδαμε τι έγινε στην Εύβοια και με τις φωτιές και τώρα που θα πνιγούν όλοι στα λασπόνερα.
      Και γράφω ‘πνιγουν’ γιατί τώρα έρχεται η μεγάλη κακοκαιρία και τις επόμενες ημέρες.
      Αλλά έχουν ετοιμη την απάντηση : Κλιματική Αλλαγή 🥴

    4. Πρέπει να δώσουν λύση άμεσα. Γ@μω την περιφέρεια τους δήμους, τους φορείς, όλους. Βάλτε μέσα γρήγορα τους ανθρώπους…ο χειμώνας έρχεται.

    5. μην λυπάστε τους κρητικούς , αυτοι ειναι σοσιαλιστές και δημοκράτες μια ζωη , παλικάρια , έχουν τον τρόπο τους , ας πρόσεχαν

    6. δεν μπορούν να νοικιάσουν άλλο σπίτι ;;;;; τα περισσότερα πράγματα θα μπορέσουν να τα πάρουν από τα σεισμόπληκτα σπίτια που μένανε, το πρόβλημα το έχει αυτός που έμενε σε δικό του σπίτι και τώρα πρέπει να νοικιάσει

    7. Μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα έκανε χθες πλατσα – πλουτσα ο Μωυσης μετά της συζύγου του…….Λες και δεν χόρτασε όλο το καλοκαίρι……Σαν να μην τρέχει τίποτα……..

    8. Φυσικά αν ήταν τίποτα Πακιστανοί η Αφγανοί ασφαλώς και θα δικαιούταν απ ολα τα καλά και σπίτια και ρούχα και φαγητό και περίθαλψη και χρήμα και ολα δωρεάν ! ακόμα και αέρα θα τούς έκαναν , αλλά απο την στιγμή που εγεννήθης Ελλην θα υποστείς τις συνέπειες , να τούς ξαναψηφήσετε

    9. Απιστευτο! Ρε μας δουλευετε? Ποτε υπηρχε προνοια για τον Ελληνα? Γκαγκα και πασης Ελλαδος ! Φυγανε οι εικονες απ τα νοσοκομεια σε λιγο λουκετο και στις εκκλησιες οπως εκανε το μουνοπανο ο Χαρδαλιας Σεφταλιας πως τον λενε!

    10. Τα έχουμε ξαναπεί με το θέμα όσο το κρατάνε πολιτικά και εκμεταλευοντε γέρους σε βάρος τους είναι, προοδευση του λαού δεν είναι,,,,υποχρεωμένος ο Μητσοτάκης να βρει σπίτια σε ενοικιαστές δηλαδή τη θέλουν να πάρουν βοήθημα για τα υπάρχοντα τους καλώς φόρτωμα σε νέο σπίτι,,,,αλλοίμονο από αυτούς τους ιδιοκτήτες που είναι υποχρεωμένοι από την αρχή να ξαναχτίστησουν ,,για δες το διαφορετικά έχεις 10 διαμερίσματα και νοικιάζεις σε ένα σεισμό πέφτει όλοι η πολυκατοικία όλοι είναι στης εργασίες τους σώθηκαν,,, θα πρέπει να τους βρει το κρατος σπίτι ή να ψάξουν μόνοι από την πρώτη στιγμή μην τρελαθούμε τώρα

    11. Να δηλώσουν Τούρκοι πρόσφυγες ή Αφγανοί. Θα τους δώσουν πρωινό, ρούχα, επιδόματα, δωρεάν σπίτια, δεν θα πληρώνουν φόρους, θα κάνουν οτι θέλουν και θα τους βγάλουν και στα κανάλια.

    12. Ισλαμοφασιστες έσφαξαν Έλληνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κίνητρο δεν ήταν η ληστεία. Τον έσφαξαν μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών μάλλον για να περάσουν κάποιο μυνημα. Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να τους στεγάζει δωρεάν, να τους παρέχει φαγητό που η πλειονότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να προμηθευτεί, τους δίνει χιλιάδες ευρώ επιδόματα για να μας σφάζουν. Αυτοί κυβερνούν την Ελλάδα.

    Comments are closed.