ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ”! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 3.000 ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΣΤΕΙΛΕ… 34 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_mareva_marathi-696x505

    Απίστευτη, αισχρή έως σκανδαλώδης α μπορούσε να χαρακτηριστεί η προκλητική αδιαφορία του Πρωθυπουργού απέναντι στους χιλιάδες σεισμοπαθείς της Κρήτης που δοκιμάστηκαν από τον μεγάλο σεισμό ενώ ο ίδιος πήγε για φθινοπωρινές διακοπές στο νησί μαζί με τη λαίδη Μαρέβα.

    Τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο Γιώργος Τράγκας στην περιοδεία που πραγματοποιεί μαζί με άλλα στελέχη του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” προκαλούν θυμό.

    Άκουσον άκουσον. Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας μέσω του δημάρχου του Μανώλη Φραγκάκη έχει ζητήσει 420 κοντέινερ και τελικά του έστειλαν 34, τα οποία ήταν “γυμνά”. Την ίδια ώρα στην περιοχή υπάρχουν 3.000 σεισμοπαθείς. Όπως έγινε γνωστό, μόλις 414 οικογένειας θα μοιραστούν το κονδύλιο που αποφάσισε η κυβέρνηση (ύψους 5 εκ. ευρώ), μόλις προχθές!!!

    Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, μόνο οι τοπικές αρχές, ο εθελοντισμός και η κρητική αλληλεγγύη στηρίζουν τους χιλιάδες πληγέντες που επιβιώνουν χάρη στην φροντίδα των συνανθρώπων τους.!

     

    Είναι χαρακτηριστικό πως την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διαλαλεί πως ψάχνει να βρει κοντέινερ,  υπάρχουν ακόμη 250 σκηνές ενώ λείπουν κλινοσκεπάσματα!!!

    Την ίδια ώρα ο κύριος Μητσοτάκης αφού ουσιαστικά πέταξε ένα ξεροκόμματος και ούτε καν το 1/3 των κοντέινερ που απαιτούν οι ανάγκες, πήγε για μπάνιο λες και όλα διευθετήθηκαν.

    Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ και τις εικόνες

    Ο λαός της Κρήτης θα φταίει άραγε αν αρχίσει να φωνάζει “Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι” ή θα τους αποκαλέσουν αριστερούς και… ψεκασμένους; Επίσης, γιατί τα παραπάνω στοιχεία που αποτελούν σκάνδαλο αφού αφήνει αβοήθητους χιλιάδες κόσμου που έχουν ανάγκη, δεν αποτελούν μέρος ρεπορτάζ των βοθροκάναλων; Τι δημοσιογραφία εκπροσωπούν οι μπουκωμένοι καναλάρχες και εκδότες;;

    Δείτε βίντεο από την αυτοψία του Γ. Τράγκα και τις εικόνες εξαθλίωσης για τους πολίτες που έμειναν ξεκρέμαστοι από την Κυβέρνηση:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Που θα κοιμηθει ο κοσμος ρε κερατα χαζουλιακα; Στ’αντισκηνα που’ναι απ’τη Μικρασιατικη Εκστρατια;
      Και στους λαθρομεταναστες δινεις σπιτια και κοντεϊνερ επιπλωμενα με κλιματισμο;
      Ουστ κοπριτη…αντε να χαθεις να χανεσαι…σε σιχαθηκαν ολοι οι Ελληνες.
      Κανω εκκληση σ’ολους τους Θεσσαλονικεις.
      Να βοηθησουμε οπως μπορει ο καθενας τους φιλους μας Κρητες.

    2. Καλά να πάθουν.
      Όπως τους ψήφισαν και θα συνεχίσουν να τους ψηφίζουν.
      Δεν τους λυπάμαι….. Ας πρόσεχαν!

      1. Στο νομο που κατοικεις τι ψηφισαν οι κατοικοι ρε πανεξυπνε;

    3. Στη φωτογραφία πάντως το μόνο που βλέπεις είναι ένα ζευγάρι που για το θεαθήναι είναι μαζί , ο καθένας κάνει τη ζωή του όπως γουστάρει , η δυστυχία είναι εμφανές και τα κόμπλεξ που έχει τα ξεσπά στο λαό, σου εύχομαι γουρλομάτι να μην μπορείς να περνάς της πόρτες ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

    4. Εντάξει , αλλά και ο Τράκας άλλο λαμόγιο και καλόπαιδο , χειρότερος από τον Κούλη.

    5. ο τζοπανος οταν το κοπαδι τοχει καλα μαντρομενο και ησιχο τοτε εκεινος κανει τη σιεστα του

    6. Αληθεύει ότι πούλησε την εθνική ασφαλιστική σε αστεία τιμή με τόν όρο να βάλει την κόρη του υπάλληλο με μισθό 30.000 ευρώ? Ξέρετε πολλαπλασιάζω παιδια που μόλις πάρουν πτυχίου διορίζονται απευθείας με 30 χιλιάρικα?

    7. Εδώ ο κόσμος χάνεται κ ο Κούλης λιάζεται… Άρε κατακαημένη Ελλάδα με τους προδότες σου.

    8. Ρε αφηστε το αρχηγοπουλο να ξεκουραστει και μετα να παει να γαμηθει! Θα του κανει καλο και στις αιμοροιδες οπως και τα μπανια! Εχει καταλαβει οτι ειναι τελειωμενος κι αυτος και οι επομενες γενιες του κι απ τη πολιτικη κι απ τη Κρητη!
      Του συνιστω ναχει κι ενα stainlesssteel κονταινερ στου μαξιμου για το σεισμο που ακολουθει στην Αθηνα!

    9. Το κορυφαίο το έκανε ο πασοκοδεξιοκομμουνας Αρναουτακης(περιφεριαρχης). Από μαρτυρια εθελοντων: ήρθε με την κουστωδια του, πάνω από 10 αυτοκίνητα, κατέβηκε στο συνεδριακό του Αρκαλοχωριου, φωτογραφηθηκε και ΕΦΥΓΕ χωρίς να πει τίποτα σε κανένα. Οι εθελοντές κοιτάζοντας μεταξύ τους και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε.

    10. Εδώ έστησαν τα γίδια χώρους μόνο για εμβολιασμένους..100 κλίνες, 30 οι εμβολιασμένοι βολεύτηκαν και 70 στρωμένες κι άδειες. Έβγαλαν και μια σκατόγρια τα φερέφωνα η οποία δεν ήθελε ίχνος ανεμβολίαστου δίπλα της.. Στη συνέχεια του επικοδομητικού ρεπορτάζ είδαμε ότι οι ανεμβολίαστοι, άσχετα με την ηλικία ή τις ανάγκες τους ήταν υποχρεωμένοι να κοιμούνται στις σκηνές και μεγάλη τους ή χάρη.. ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ. Οι πρόγονοί σου έβαζαν και τους εχθρούς στα σπίτια τους όταν χρειάζονταν περίθαλψη..

    11. .ία φυσική καταστροφή μπορεί να συμβεί παντού το θέμα είναι να σωθούν οι ζωές τα υπόλοιπα είναι της χαλιμας ο ντόπιος πληθυσμός μπορεί να βάλει ένα λιμένος στο κοντινότερο χωράφι του μπορούν να ζητήσουν φόρο απαλλαγές κλπ οι ξένοι ενοικιαστές ας πάνε όπου νομίζουν οι γέροι εάν δεν έχουν παιδιά γηροκομεία κλπ ξενοδοχεία πόσους να φιλοξενήσουν κλπ δηλαδή τη θα γίνει κάθε ημέρα εάν έχουμε μια πλημμύρα ένα σεισμό κλπ φτεει το κράτος να ευχαριστούν των Θεό ότι έσωσαν την ζωή τους

    12. Ετσι…ολοι στο συσσιτιο….και π*πα κ*λο…
      Και οι λαθρομεταναστες….στο τσαμπα…
      Ξαναφηφιστε γερμανοτσολιαδες….
      Κοροιδα…

    13. Γ@μω την πουτ@να σου κερατα σκίστηκες στις διακοπές κ οι Έλληνες ψοφαμαι της πείνας !!!!

    14. ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ;
      Ω ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΠΑΡΑΟΥΡΟΙ ….ΓΙΑΝΤΑ ; ΤΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ;

    Comments are closed.