ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ORUC REIS – ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    Oruc-Reis

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis» εισήλθε ξανά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και κινείται δυτικά και εντός της παρανόμου εκδοθείσας τουρκικής NAVTEX.

    Το «Oruc Reis» συνοδεύεται από βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού Ναυτικού οι κινήσεις των οποίων παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    To Oruc Reis εισήλθε εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι και συνεχίζει για τέταρτη μέρα την αποστολή του που είναι να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Απαράδεκτο το να βρίσκεται εντός ελληνικών υδάτων αυτό το σκατοπλοιο, αντίστοιχα θα μας το είχαν βουλιάξει!!! Έλεος πια…ελεος!
      Τα πάντα έτοιμα έχω…με χαρά φεύγω από το μέρος που έιμαι και έρχομαι να υπερασπιστώ τα πάτρια εδάφη μας. Κάντε επιτέλους μια αρχιδατη κίνηση και γαμηστε τους… ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ!! Φροντίστε να υπάρχει τουλάχιστον φαγητό και νερό για 3 μήνες στις οικογένειες σας, άιντε ξυπνήστε να τελειώνει η ιστορία εδώ. Παράλια μέχρι μέση Τουρκίας να γίνουν ελληνικά, ούτε τουρκακι ζωντανό η ιστορία δεν θα επαναληφθεί με πισωμαχαιρωματα!!! Ζήτω η Ελλάς!!

    2. Καλά είναι εκεί στην υφαλοκρηπιδα σε λίγο όμως θα μπει και στην δικιά μας κ@λοτρυπιδα…

    3. Σήμερα μπήκε πιο βαθιά, από το μεσημέρι και μετά. Έλα Κούλη θα κάνουμε μπανάνα.

    4. το οτι δεν προκειται να κανουν τιποτα φαινεται απο την απραξια στα μετοπισθεν.Βλεπετε τη χωρα να ειναι σε εμπολεμη κατασταση;;;;
      Βαλιτσα,μαγιο και αντηλιακο

    5. Ο Μητσοτάκης τα δίνει όλα, ο ερντογαν τον ξεφτιλισε. Η μερκελ η κολλητή του ισλαμοφασιστα ερντογαν είπε στον Μητσοτάκη να κάτσει στο τραπεζι. Και όταν μιλάει η μερκελ, ο κουλης γλύφει το πάτωμα. Τόσες προκλήσεις και διάλογο? Όχι ρε γ@μιολες. Δεν θα μας ξεφτιλιζετε συνεχώς. Ακόμη τα τουρκικά πλοία σε ελληνικά νερά είναι και ακόμη αντίδραση καμία, ξεκ@λιαρηδες. Μιλήστε ρε, αντιδράστε. Ο ερντογαν λέει σε όλα τα μέσα της Τουρκίας πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναγκάζουν την Ελλάδα να κάτσει στο τραπεζι.. Όχι ρε αλήτες, όχι. Φτάνει.

    6. Όταν εδώ και 30 χρόνια δεν τολμούν οι προδότες πολιτικοί να ανακηρύξουν τα 12 μίλια και τώρα Αοζ με Κύπρο, οι Τούρκοι έχουν πάρει χαμπάρι, ότι έχουν να κάνουν με ραγιάδες. Μπεεεε στους ψηφοφόρους των εδώ και 40 χρόνια βιαστών μας. Κούλη γερά, πούλησε τα όλα!

    7. Τουρκικά μέσα αναφέρουν πως ο ερντογαν σέρνει τον Μητσοτάκη σε διάλογο!! Η Τουρκία έδειξε πυγμή και αποφασιστικότητα και αναγκάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάτσει στο τραπεζι του διαλόγου!!!!!!!! Τα καθεστωτικα έχουν ρίξει μαύρο, πολύ μεγάλα μ@υνοπανα τελικά. Ξέρετε τι κάνουν? Προετοιμαζουν το έδαφος και στήνουν ψέμματα για να περάσουν στον κόσμο πως γίνεται διάλογος γιατι ο ερντογαν υπαναχωρει!!! Ψέμματα, ακόμη τα τουρκικά συνεχίζουν την εισβολή η Αγία σοφια τζαμί και οι τουρκοι πανυγηριζουν.

    8. Δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει δίκιο.
      Αντίθετα με τους μογγολους έχουν στήριξη από αμερικανούς γερμανούς και τόσους άλλους που έχουν συμφέροντα μιας και έχουν παρά πολλές επιχειρησεις στη Τουρκία.
      Αν όντως έχουμε καρύδια πρέπει να φύγουμε αμέσως τώρα από Νατο και Ε.ε. να κυρηξουμε 12 ν.μ. και ΑΟΖ με Κύπρο.

    9. Οχι…δεν βρισκετε στην Ελληνικη υφαλο-κρυπιδα….
      βρισκετε στην Ελληνικη υφαλο-τρυπιδα…
      Βαζελινη…κανεις…?
      Ου να χαθειτε…
      Προδοτες…

      1. Δηλαδή μας παρα-βιάζουν την υφαλο-τρυπιδα…

    10. Ξυπνα, κουλο – μαλακο – μπουκωμα…

      Που στο διαολο ρε, ειναι οι Αμερικανοι…?
      Γιατι ρε, τους δωσατε 7 βασεις στην Ελλαδα…?
      Τι στο διαολο κανει το ΝΑΤΟ…και η…ΕΕ… ?

      Θα σας βαλουνε, και τους τουρκαλαδες απο την Πισω Πορτα…
      Θα σας ΞΕΦΤΙΛΗΣΟΥΝΕ, θα σας πηδηξουνε…και μετα…..θα σας πεταξουνε…

      Και τοτε, θα σας ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ…εαν δωσετε εστω και 1cm Ελληνικου Εδαφους…
      Παλιανθρωποι…

      1. μπράβο φίλε μου πέστα και εσύ εγώ σου γράφω συνέχεια αλλά είναι προδότες δυστυχώς δεν μας κυβερνούν έλληνες ο κούλης είναι καθαρός χαζαροεβραιος μια DACHAU τους χρειαζεται και όλοι μέσα για σαπούνι

    11. Ακολουθούμε την τακτική:”Θα βαρεθεί, θα φύγει”

    12. Ξυπνηστε ΖΩΑ εκει στη Μυκονο

      1. δυστυχώς είναι ζώα με παρωπίδες προδότες χεστες τι να πω πρέπει να έχουν βάλει και της πάνες τους

    13. Λοιπον. Βυθιζουμε το ερευνητικο. Ετσι και αλλιως ιδιωτικων συμφεροντων ειναι (βαρδινογιαννη μαλλον) δεν γραφεται ηττα για το πολεμικο ναυτικο της τουρκιας αφου δεν ανηκει εκει. Εμεις για την ενεργεια αυτη και ως τιμωρια δεχομαστε να παμε στην χαγη και εκει χανουμε την ΑΟΖ του καστελοριζου. Και εμεις δεν ξεφτιλιζομαστε γιατι βυθισαμε τουρκικο και ας μην ηταν. Μισα-Μισα οπως ειχε πει ο ταγιπ.

    14. Το Urus Reis, ως άλλος τουρκικός φαλλός, μπαίνει και βγαίνει στην υφαλοκρηπίδα μας με παλινδρομικές κινήσεις που θυμίζουν ερωτική πράξη. Με λίγα λόγια ο σουλτάνος κάνει σκληρό έρωτα στον άβουλο χλεχλέ που έχουμε για πρωθυπουργό. Κοντά σ΄αυτόν όμως ξεφτιλίζεται ένα ολόκληρο έθνος. Κρίμα

    15. Αν απλώσει τα καλώδια πάλι στην επιφάνεια της θάλασσας θα τους καλούν πάλι στον ασύρματο κάθε 15 λεπτά,,,,αν όμως πάνε στον πάτο της θάλασσας τότε είναι υποχρεωμένοι να το βυθίσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα

      1. Στην αρχή η κόκκινη γραμμή ήταν να μπει στην υφαλοκρηπίδα. Μετά να απλώσει καλώδια. Τώρα να πάνε τα καλώδια στον πάτο της θάλασσας; Δυστυχώς κάτι ανθρωπάκια, ραγιάδες και νουδούλοι σαν εσένα ψηφίζουν γι΄αυτό φτάσαμε σ΄αυτή τη ντροπή.

    16. Συγκαλει συμβουλιο ο Κουλης
      με σκοπο να δωσει χρονο στον Εντοργκαν να δρασει
      και να καταλαβει με την ησυχια του οτι θελει

    17. Είμαι σίγουρος ότι θα τους κάνουμε νταντα από τα μεγάφωνα ξανά και ξανά και ξανά!!!! ΕΕΕ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ τα Μεμετια γιατί κοιμοντουσαν και ανοίξαμε τέρμα τα ηχεια, λαχταρισαν και έπεσαν κάτω από τις κουκέτες τους και χτύπησαν σοβαρά. Η Ελληνική Δημοκρατία θα νικήσει την χούντα των Τούρκων και των τσιχραντ.

    18. Ο Κυριάκος έστειλε τελεσίγραφο πώς αν επιστρέψει το ωκεανογραφικό εντός χωρικών μας υδάτων,θα ρυμουλκηθεί στο πλησιέστερο ελληνικό λιμάνι.Εαν οι Τούρκοι εμποδίσουν την ρυμούλκηση,θα έχουμε στρατιωτική εμπλοκή.Καλη τύχη στα ελληνόπουλα μας και καλή δύναμη στο γιο μου που είναι έφεδρος στην Λήμνο.Η Παναγία να φυλάει και να προστατεύει το ελληνικό αίμα..

    19. Προδότες κότες ανθελληνικά ερπετά ψοφο στις οικογένειές σας να σας γέμιση ο θεός καρκίνο καριοληδες εσείς κ οι ψηφοφόροι σάς

    20. Σου βιάζουν τη γυναίκα σου και εσύ το παρακολουθείς το θεμα

    21. Ο Κούλης συγκαλεί πάλι συμβούλιο. Ρε ουστ παλιοκοπριτες

    22. Μπητε μεσα στη Βουλη και πεταξτε εξω απ τη Βουλη
      τον δειλο πρωθυπουργο προδοτη Μητσοτακη και τους ομοφρονουντας μ αυτον
      πρωτου καταλαβουν οι Τουρκοι οχι μονον τα νησια και τη θαλασσα
      αλλα και ολοκληρη την Ελλαδα
      Ειναι ικανος να το φτασει ως εκει, ο ηττοπαθεις παμπονηρος

    23. Τι μας νοιάζει εμάς…. δικό μας είναι το Αιγαίο?

    24. Το γράφω εδώ και χρόνια οτι η Ελλάδα θέλει πρώτα εθνοκάθαρση και μετά να ασχοληθούμε με τον εξωτερικό εχθρό.
      Ο Γέρος του Μοριά δεν ήταν τρελός. Ήταν ΈΛΛΗΝΑΣ και ηγέτης.
      Τσεκούρι και φωτιά…..

    25. κατι ακουσα οτι αυτη τη φορα θα το βυθισουμε…

    26. Αντε παλι…
      Οποιος πήρε γούρι για το 2020 να το πετάξει….ή να το κάψει και μετά να το πετάξει…

    Comments are closed.