ΣΣΣΣΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ME HXO KAI EIKONA! ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ

    Κοινοποίηση:
    96ee5afe7d4080f1928914084b31dcdd_XL

    Η εθνική ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο και σε παγκόσμια προβολή! Με ένα προπαγανδιστικό βίντεο – υπερπαραγωγή όλος ο πλανήτης μπορεί να παρακολουθήσει την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την ανοχή του Μητσοτάκη.

    Όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, το τουρκικό ναυτικό παρείχε κάλυψη ασφαλείας στο ερευνητικό σκάφος Oruc Reis κατά τη διάρκεια των “αποστολών εξερεύνησης” στην Ανατολική Μεσόγειο για 82 ημέρες.

    Το ερευνητικό, η πορεία του οποίου προκάλεσε αντιδράσεις από τις κυβερνήσεις Ελλάδας – Κύπρου και από δηλώσεις αποδοκιμασίας από αξιωματούχους της ΕΕ αλλά ποτέ με πράξεις, συνοδεύτηκε από ναυτικά πλοία και αεροσκάφη στις αποστολές του από 8 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου, ανέφερε το υπουργείο.

    Τα πολεμικά πλοία και τα υποβρύχια έπλεαν δίπλα στο Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο για 45.000 ώρες, τονίστηκε στην ανακοίνωση.

    Τα θαλάσσια περιπολικά αεροσκάφη και ελικόπτερα συμπλήρωσαν 1.170 ώρες κατά τη διάρκεια της αποστολής ασφαλείας, ενώ άλλες 3.600 ώρες πτήσεων κάλυψαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

    Οι χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις της Τουρκίας, καθώς και η ακτοφυλακή, υποστήριξαν επίσης την αποστολή συνοδείας και προστασίας, ανέφερε το υπουργείο.

    Το Oruc Reis, το οποίο επέστρεψε στο λιμάνι της Αττάλειας την περασμένη Δευτέρα, είναι ένα από τα πολλά γεωτρύπανα που έχει στείλει η Τουρκία για να διερευνήσει ενεργειακούς πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες.

    Την ώρα που ο Μητσοτάκης και οι λοιποί “σοφοί” κυβερνούν μόνο με τον κορονοϊό, οι Τούρκοι έκαναν τη δουλίτσα τους και την έκαναν άψογα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. η χειροτερη κυβερνηση οσο θυμαμαι εγω τουλαχιστον 40 χρονια ας πουμε .

    2. στην αρχη πηγαιναν στα 20 -30 – 50 μιλια μολις ειδαν ποσο μαλακες ειμαστε εφτασαν στα 6 μιλια στο τελος θα πανε να παρκαρουν στην λινδο και ακομα θα κοιταζουμε .

    3. Η δεξια πτερυγα της ΝΔ στο antinews τον εχει ξεσκισει τον Κουλη…

    4. Ο Μητσοτάκης και η παρεα όλη που κυβερνάνε παραμυθιαζοντας το λαό γενικά για όλα τα θέματα που έχει η χώρα ,θέλουν όλοι τους με συνοπτικές διαδικασίες εκτελεστικό απόσπασμα.

    5. Δεν καταλαβαινω γιατι στην φωτο του αρθρου ο Μητσος καμαρωνει σαν γύφτικο σκεπάρνι!!! Αντιθετως,ο Ερντογαν είναι προβληματισμενος

    6. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε στόλους και τα συναφή αφού δεν είχε σκοπό να τα χρησιμοποιήσει!!
      Επίσης τα διαγγέλματα τότε του Σεπτεμβρίου τι τα ήθελε???
      Συμφωνοι δεν θέλει κανείς πολέμους και εκρηκτικά επεισόδια αλλά τι κάθεσαι κατακαημενε και παριστάνεις τον άδολο προστάτη του έθνους και μας κοροϊδεύεις μες τα μούτρα???
      Αφού ο στόχος και ο σκοπός σου είναι αποφυγή πολέμου με κάθε τρόπο -και μεις μαζί σου-αλλα τσάμπα μαγκιες για την πλεμπα???
      Βγες και μιλά καθαρά στον λαό κι όχι με κορώνες αφού ούτε σου πάνε ούτε τις πιστεύεις!!!

    7. σφράγισμα σε όλα τα γρεκά γκόιμ,
      κουλις προχώρα σε θέλει όλη η χώρα χεχε

    8. Μα ασχολείτε με το εμβόλιο γιατί εκεί υπάρχουν οι μιζενς. Το Αιγαίο είναι αδιάφορο για την τσέπη του.

      1. Για το αιγαιο η οικογενεια του εχει αποζημιωθει οταν ο παππους του το πουλαγε σαν κτημα της οικογενειας τους, στν νεα υορκη, αγκυρα, αθηνα απο 1992 και πριν. Το μονο που τον ενδιαφερει ειναι τα χρηματα απο τα εμβολια κια η επανεκλογη του. Τοσο μαρκετινγ δεν παει να μεινει χωρις αποτελεσμα. Γιαυτο θα τους ξαναψηφησετε.

    9. Θυμάστε τους “δεξιούς” που δόξαζαν τον Κούλη όταν οι κρατικοδίαιτοι μισθοσυντήρητοι μπάτσοι απωθούσαν τους ξιπόλυτους μετανάστες που έσπρωχνε ο Ερντογάν στον Έβρο; Θυμάστε τους “δεξιούς” που πήγαιναν στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας και φώναζαν “Κούλη ξακουστέ!”
      Που είναι τώρα αυτοί οι μπατριωταράδες όταν έκλεινε συμφωνίες ο Κούλης με τον Ζάεφ πριν κάνα δυο μήνες;
      Που είναι τώρα αυτοί οι μπατριωταράδες όταν το Ουρουτς Ρέις έφτασε στα 6 μίλια;
      Ελπίζω τουλάχιστον να εμφανιστούν στους εμβολιασμούς και να πάνε να γίνουν πρώτοι πειραματόζωα. Μην κρυφτούν πάλι. Κούλα έσπειραν βελόνι θα θερίσουν.

    10. Εχετε Αναρωτηθει γιατι χωρες οπως η Κινα η Τουρκια το Ισραηλ ειναι φουλ εθνικιστικες ενω απαγορευται ο Εθνικισμος σε Ευρωπαικες χωρες η αλλες οπως η Αυστραλια η Ηπα? Η απαντηση ειναι οτι αυτο που ενοχλει δεν ειναι ο εθνικισμος αλλα η λευκη φυλη .Αυτος ειναι ο εχθρος των Ιουδαιων-Σταυρωτων

    Comments are closed.