ΣΠΑΝΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ: “ΕΠΩΝΥΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ. ΒΙΝΤΕΟ “ΦΩΤΙΑ”. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΑΣΤΕΣ

    Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει κάτοικος της περιοχής των Σεπολίων σχετικά με την υπόθεση παιδοβιασμού.

    Φαίνεται πως πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Ηλία Μίχου, ο οποίος βίασε και εκπόρνευε την 12χρονη.

    «Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.

     

    Ανατριχιαστικές καταγγελίες
    Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη μου».

    Ο σύζυγος της γυναίκας της είχε πει, μάλιστα, ότι είχε τον Μίχο αρκετές να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Στην ερώτηση, δε, αν τον είχε δει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος το είχε κάνει με τα δικά της.

    Η γυναίκα ανέφερε, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

    Πολιτικοί, καλλιτέχνες και ιερείς
    Άλλος κάτοικος Κολωνού μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και η ίδια η μάνα, και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο στη 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

    Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

    «Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζει τις αποκαλύψεις..Στην εφημερίδα του σαββατοκύριακου

    exofyllo15-10

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Τί λέει;;; Έχουν συνευρεθεί (και) γείτονες με το παιδί, ή είναι λάθος στην απομαγνητοφώνηση;;;

    2. Ωραία αυτοί που ξέρουν και τους έχουν δει ας βγάλουν τα ονόματα, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, από τις αρχές το μόνο που περιμένουμε είναι να το αποσιωπήσουν

    3. Εν όψει των αποκαλύψεων περίμενα αυτοκτονίες συμμετεχόντων παιδοβιαστων του 12 χρονου αλλά για να μη υπάρχουν μέχρι τώρα σημαίνει ότι είναι καθησυχασμενοι.

    4. Όλοι στα λόγια αλλά όταν τα έβλεπαν μουγκα. Τώρα για ότι λένε χρειάζονται αποδείξεις. Φωτογραφίες, βίντεο και πάλι με αυτά μπορεί να βρουν και το μπελά τους. Άρα ο επώνυμος ότι και να διαπράξει δεν κινδυνεύει έχει δεμένο το γάιδαρο του. Κάτι ανώνυμοι θα συλληφθούν να έχει κάνει και το καθήκον της η πολιτεία να γίνει ντόρος, πω πω και πω πω στα κανάλια, και όλα ξεχνιούνται. Ο απλός κόσμος αν θέλει κάτι να αλλάξει εδώ και τώρα στο Σύνταγμα χιλιάδες λαού και στην κάλπη μαύρισμα. Αλλά μήπως τελικά η πλειοψηφία είναι σαν αυτούς που τάχα κατηγορεί και για αυτό πάμε απ’το κακό στο χειρότερο.

    5. Μην φοβάστε Έλληνες και μιλήστε για την υπόθεση αυτή ώστε να πιάσουν όλους τους ανώμαλους.Οσοι ξέρετε κάτι να ενημερώσετε ανώνυμα το MΑΚΕΛΕΙΟ που δεν θα αναφέρει φυσικά τα στοιχεία σας.

    6. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ….

      ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

      1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ; Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

        1. είσαι η ίδια η Κουλα και χρησιμοποιείς το όνομα του Βασίλη εντελώς καταχριστικα. Αλλά τι λέω τώρα, σε αυτό το κόμμα έχουν μείνει τα στρακια, οι παιδερες, οι γλυφτες, οι ρουφιάνοι και όλοι τους I.Q.ραδικιου….

        2. ναι, και με το τατου της σβαστικας στον ωμο. Χαχαχαχαχχ

        3. Φάε εσύ στην μάπα γκιόζη την ψευτοδημοκρατία τους …. και ξαναψήφισε το κλεπτοκρατικό τόξο κι άσε τον Λιάκουρα ήσυχο !!!

    7. Ο ωχαδερφισμος στο μεγαλείο του….
      Αφου τα ξερατε γιατι δεν μιλούσατε τί περιμενατε;
      Τωρα δλδ εχετε ήσυχη τη συνειδησή σας ε;
      Πανω απο 200 ατομα ενδιαφέρθηκαν να κανουν τον επιβήτορα σε ενα παιδάκι και σείς βοηθήσατε σ αυτό.
      Συνχαρητήρια λοιπόν

    8. Ο ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ο ΤΗΛΕΚΟΠΡΙΤΗΣ δεν έχει βαρεθεί να παίρνει σβάρνα όλα τα κανάλια; Ως τι εμφανίζεται; Ως νέα Πατούλαινα;

    9. Κύριε Στέφανε όλος ο κόσμος αυτή την απορία έχει, αφού τα είχαν αντιληφθεί όλα, αφού τα ήξεραν όλα, αφού έβλεπαν όλους αυτούς τους υψηλόβαθμούς και δήθεν ανεπίληπτους, να πηγαίνουν στην γειτονιά τους, να συναναστρέφονται τον 53 χρόνο και μάλιστα η γυναίκα είπε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι το είχε κάνει και με τα δικά της παιδιά, τότε γιατί δεν τα κατήγγειλαν. Εφόσον τα ήξεραν, τα έβλεπαν και δεν τα κατήγγειλαν, τότε δεν είναι μόνο διεστραμμένοι ο 53 χρόνος και οι υψηλόβαθμοι φίλοι του, αλλά και όσοι δεν τα κατήγγειλαν. Σε περίπτωση δε που φοβόντουσαν να προβούν σε καταγγελίες, τότε θα πρέπει να μας πουν τι φοβόντουσαν, τη στιγμή που οι παιδοβιαστές, βρισκόντουσαν τόσο πολύ κοντά τους. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους

    10. Στο αστρικό είμαστε ερμαφρόδιτοι και μας εκπέμπουν απ’ τη Σελήνη

    11. Δηλαδή τώρα περιμένετε εσείς η ΕΛΑΣ του Οικονόμου να δώσει ονόματα πολιτικών και μεγάλοδικηγόρων? Πλάκα κάνετε έτσι?

    12. Τα είχατε αντιληφθεί όλα και δεν μαζευτήκστε να κάνετε μια καταγγελία;;;; Πώς ησυχάζετε ρε; Α, ξέρω, δεν βαριέσαι που να τρέχω, ο κωλος μου κι εγώ, ο Έλληνας!

    13. Αυτός θεωρείται 53χρονος;;
      Μοιάζει τουλάχιστον για 65χρονος.
      Πιθανή μετενσάρκωση πρώην Χοίρου

    14. Αν δεν δώσουν τα ονόματα θα βγω και θα τους καταδείξω εγώ» λέει κάτοικος του απέναντι σπιτιού που ζούσε η 12χρονη
      Θα σας προλάβουν

    15. δεν ειναι σεπολια εκει, πισω απο το καπνεργοστασιο ειναι το μερος και ανηκει στον κολωνο…
      τα σεπολια ειναι απο το μετρο και πανω!

      1. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΝΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;

    Comments are closed.