17/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ!!! ΠΑΡΝΗΘΑ: ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΦΩΝΑΖΑΝ «ΚΑΝΑΜΕ COMEBACK» – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Κοινοποίηση:
thyma

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν ομάδα εθελοντών στην Πάρνηθα δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους.

Όπως περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης, την Παρασκευή αποφάσισαν μαζέψουν πολλά σκουπίδια από την Δυτική Πάρνηθα. Η δράση επρόκειτο να συνεχίσει και την επόμενη ημέρα και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Περίπου στη 01:30, δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν ρωτώντας: «Από που είστε; Εμείς είμαστε από το Μενίδι». Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό, οι άγνωστοι έφυγαν. Μετά από 10 λεπτά όμως, επέστρεψαν με αυτοκίνητα και όπως λέει ένα από τα θύματα της επίθεσης φώναζαν «Κάναμε Comeback».

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει θύμα της επίθεσης και συμπληρώνει πως πριν καλά-καλά προλάβουν να αντιδράσουν, είχαν φύγει.

Έναν από τους εθελοντές, τον μαχαίρωσαν 3 φορές στην πλάτη και μια ακόμα στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα, του έσπασαν και τη μύτη. Όπως λένε επίσης, πέρασαν τη μισή νύχτα με αγωνία για την τύχη του εθελοντή με τις πολλαπλές μαχαιριές, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Πάρνηθα: Σοκαριστικές περιγραφές από εθελοντή για την επίθεση – «Ο φίλος μου δέχθηκε τρεις μαχαιριές»

«Άρχισαν να μας χτυπάνε, να μας κλωτσάνε, ενώ εμείς βρισκόμασταν κάτω στα στρώματα μας» λέει ο 33χρονος εθελοντής

Πάρνηθα: Σοκαριστικές περιγραφές από εθελοντή για την επίθεση – «Ο φίλος μου δέχθηκε τρεις μαχαιριές»

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα προς Σάββατο, περιέγραψε ο 33χρονος εθελοντής, που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους στην Πάρνηθα. 

Ο 33χρονος, ανέφερε πως «εμείς θέλαμε να βοηθήσουμε ένα φίλο μας που ήθελε να ξεκινήσει με τα πόδια από τα Δερβενοχώρια και να φτάσει στην Ανάβυσσο καθαρίζοντας».

«Πήγαμε ως εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια εγώ και το παιδί που μαχαίρωσαν. Το βράδυ θα διανυκτερεύαμε εκεί σ’ ένα ερειπωμένο κτίριο για να ξανά συνεχίσουμε την άλλη μέρα το πρωί. Ο άλλος φίλος μας μαζί με την κοπέλα του κοιμήθηκαν λίγο πιο μακριά σ’ ένα εκκλησάκι» τόνισε.

«Γύρω στη μία και είκοσι το βράδυ ακούσαμε φωνές και επειδή τους ακούσαμε λίγο περίεργους κάναμε ησυχία για να μην μας καταλάβουν ότι είμαστε εκεί. Στη συνέχεια αυτοί είδαν το αυτοκίνητο και άναψαν φακούς μας είδαν και άρχισαν να είναι εριστικοί προσπαθώντας μέσα από ερωτήσεις να βρούνε αν μας χώριζε κάτι για να τσακωθούμε και τότε τους εξηγήσαμε την εθελοντική μας δράση» αποκάλυψε, εξηγώντας πως οι νεαροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τσακωθούν μαζί τους.

Συνεχίζει, λέγοντας, πως: «Μας ρωτούσαν από που είμαστε και μας είπαν ότι αυτοί είναι από το Μενίδι και μετά φύγανε φιλικά».

Ωστόσο, όπως είπε μετά ξεκίνησε ο απόλυτος εφιάλτης: «Μετά από δέκα λεπτά ξαναγυρνάνε, παρκάρουν πίσω από το κτίριο, βγαίνουν έξω και ένας από αυτούς λέει χαρακτηριστικά “κάναμε come back”».

«Άρχισαν να μας χτυπάνε, να μας κλωτσάνε, ενώ εμείς βρισκόμασταν κάτω στα στρώματα μας. Εγώ κατάφερα και ξέφυγα και πήγα να φωνάξω βοήθεια το άλλο το παιδί, που ήταν στο εκκλησάκι και τότε φύγανε αυτά τα 8 άτομα που μας επιτέθηκαν».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας πως ο φίλος του ζει χάρη στην ψυχραιμία του τρίτου εθελοντή: «Ο φίλος μου είχε τρεις μαχαιριές στην πλάτη και μία στο χέρι, ενώ του σπάσανε τη μύτη και αιμορραγούσε πάρα πολύ. Αν δεν υπήρχε ο άλλος μας ο φίλος να τον δέσει τα τραύματα δεν θα ζούσε σήμερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Εκεί κοντά τα δίποδα Νεάντερνταλ έχουν χασίσια και νόμιζαν ότι έπεσε ψιριστική.Από αυτά που κονομάνε πληρώνουν και την Καμόρα μιζοτάκη,εξού και η πλήρης προστασία.Και να τους πιάσουν,μόλις πέσει τηλ. στο γραφείο της κούλας,αμέσως έξω και τους κερνάνε και λουκουμάκι

  2. Χώρα πανηγύρι. Καμία δικαιοσύνη σε τίποτα. ο σώζων εαυτόν σωθήτω
    Κάθε μέρα κ ένα κομματάκι πιο κοντα στο χάος κ την καταστροφή.
    Ψηφίστε πάλι πανέξυπνοι νεοέλληνες κουλη, αλεξη, παπανδρεου, βενιζελους κ ολους τους καταστροφείς της χώρας. ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΨΟΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕ. Κ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ.

  3. οταβ συληφθουν να γινει κ ομαδικος βιασμος των οικογενειων τους

  4. Ψηφίστε για σταθερότητα και ασφάλεια, για να κοιμάστε με ανοικτά παράθυρα, άντε γίδια μου.

  5. ΜΗ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ 1!!!
    ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ….. ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΗΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ Κ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.

  6. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΤΑΙΕΙ….ΧΑΧΑΧ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…… ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΤΟ 2024!!!
    πωσ τουσ καταντησε ο σΟΣΙΛΑΙΣΜΟΣ Κ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  7. Το κακό θα ήταν αν έβγαινε καμία αριστερή λούγκρα και τους έλεγε ρατσιστές το ότι έφαγαν ξύλο και μαχαιριές μικρό το κακό 🤣😂🤣🤣🤣🤣 προφανώς κάπου εκεί κοντά θα έχουν κρυμμένο κάθε λογής λαθραίο και υπέθεσαν ότι θα τους κάνουν βούτα γιαυτο τους την έπεσαν 🤔🤔

  8. Aπό το Μενίδι…Ηλίου φαεινότερον σε ποιά φάρα ανήκουν οι μαχαιροβγάλτες…

  9. Καθε μερα και κατι απαξιοτικο στο τακουλισταν…….το οτι ακομη ζείτε εκει και τους ανέχεστε και με τις εφοριες σας τους πληρωνετε και απο πανω

  10. Όσοι μένετε άφωνοι, θυμηθείτε την επιλογή σας στις προηγούμενες εκλογές και μην παραλείψετε να ξαναψηφίσετε αυτούς που τους επιδοτούν και προστατεύουν από συνέπειες, αυτά τα θρασύδειλα ασκέρια βαρβάρων.

  11. Τους χαλάσανε την δουλειά..την Πάρνηθα την έχουν κάνει Κολομβία…από χασίσοφυτειες οι γύφτοι κ πήγανε να προστατέψουν την φυτεία τους…

  12. Ας ψάξουν κάπου εκεί κοντά κάτι κρύβουν τα παιδιά ξέρουν αυτη

  13. Πως γίνεται σ αυτή τη χώρα ο φιλήσυχος πολίτης που προσφέρει κιολας κοινωνικο έργο να καταντάει να ξυλοκοπειται και οι δράστες να προστατευονται και να επιβραβευονται γι αυτό.

  14. πείτε το καθαρά είναι οι γνωστοί οπαδοί της “ΡΟΜΑ” τα γνωστά παράσιτα της ΕΛΛΑΔΑΣ ή αλλιώς τα γνωστά “ψηφαλάκια” όλων των κυβερνήσεων/πολιτικών κομμάτων

    δεν θέλουν φυλακή

    αυτοί θέλουν να πάει νας καλά οργανωμένος όχλος πολιτων να τους πιάσουν και να τους δέρνουν/χτυπάνε αλύπητα ακόμα και πεσμένους κάτω στο έδαφος μέχρι να γίνουν τούμπανο στο ξύλο (αγνώριστοι) ούτε η μάνα τους/πατέρας τους να τα αναγνωρίζει (πραγματικό λιντσάρισμα) και μετά να φύγουν αφήνοντας τους μέσα στα αίματα εκεί πέρα.

    κανονικά στο τέλος θέλουν και μια σφαίρα στο κεφάλι αλλά είναι ενάντια της αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής

    πιστεύω ότι αν συμβεί το παραπάνω με το ξύλο μια-δύο-τρεις θα το λάβουν το μήνυμα

  15. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.
    ΟΜΩΣ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡ@@@ΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΑΝΤ΄ ΑΥΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚ@@ΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛEΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΡΥΚΟΛΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ.
    ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

  16. Aν έβγαζαν όμως όπλο τα θύματα για να αμυνθούν και να μην μαχαιρωθούν, θα ήταν για 5 χρόνια φυλακή για ριτσιστική επίθεση (γύφτοι τους χτύπησαν). Και αν τους βρούνε, ούτε μέσα θα πάνε.

Comments are closed.