ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ! ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΗΤΑΝ ΝΑ….ΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ! (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    georgoulis-1

    Απερίγραπτη είναι η χαρά του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και κάνει photoshooting… προσπαθώντας να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο ως ευρωβουλευτής, όχι σε κάποια σειρά ή ταινία αλλά στην πραγματικότητα.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τον «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», στις εκλογές της 26ης Μαϊου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τη βελγική πρωτεύουσα, ποζάροντας έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    «Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη την αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες! @europeanparliament #brussels #euparliament», έγραψε χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Θέλετε καλή και εξακριβωμένη πληροφορία; Ο αλιέξης το πνίγει το κουνέλι.

    2. συγχαρητηρια ΖΩΑ! αυτους ψηφισατε και αυτους αξιζετε! ΓΙΔΙΑ!

    3. Μην διαμαρτύρεσθε. Αυτό το “πράμα” είναι ανώτερο και πολύ σοβαρώτερο από τους ψηφοφόρους του, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε (με ελεύθερη, “δημοκρατική” επιλογή μας). Τόσο γελοίος όσο οι νεοέλληνες πεθαίνεις.

      Όσο για τα συριζαίϊκα περί αναβαθμίσεως της πολιτικής ζωής τα είδαμε, τώρα πάμε γι’ άλλα (χειρώτερα)…

    4. οσο ο μαλακας ΕΛΛΗΝΑΣ ψηφοφορος στελνει αυτα τα κουτορνιθια στην βουλη και ευρωβουλη δεν εχει δικαιωμα να διαμαρτυρεται για τα δεινα του .,.,.,.
      αυτος τσεπωνει την 30αρα και εσυ μαλακα ΕΛΛΗΝΑ παρε απ τα τρια το φαρδυτερο

    5. Μια ζωή μαλακιες ψήφιζε ο Έλληνας. Καλά να πάθουμε τέτοια νούμερα που είμαστε…

    6. ΡΕ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ??
      ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΝΟΒΟΣΚΟΥΣ………..?????????
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?

    7. Δυστυχώς για την Ελλάδα του σήμερα ο κάθε τυχάρπαστος, ο κάθε τίποτανύπαρκτος, ο κάθε τυχοδιώκτης, το κάθε λαμόγιο, ο κάθε τιποτένιος και ο κάθε εκτος τόπου και χρόνου εκπροσωπούν αυτή την δυσμοιρη χώρα. Ο λαός ας μη χτυπιέται και ας μην κλαίει την μοίρα του γιατί αυτός τους τοποθετεί στα πόστα που βρίσκονται. Χαρείτε τους, φάτε τους στη μάπα αλλά παράπονα μην ακούω μόνο ξεφτιλισμένοι αυτόχειρες.

    8. που ειχε ξαναδει 25 χιλιαρικα μηνιατικο;
      ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ;

      1. Σωστός. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον ψήφισαν τον ΜΑΛΑΚΑ.

    9. Κουτσοι στραβοι ολοι στον Αγιο Παντελεημονα.Απο που κι ωσπου ηθοποιοι και οτι αλλου ειδους καλιτεχνες ευρωβουλευτες? Αλλα το θεατρο του παραλογου ζουμε τοσα χρονια οποτε καλα τους εκλεξαν.

      1. …..και 20 χιλιαρικάκια το μήνα…..το έλυσε το πρόβλημα της ζωης του ο ανύπαρκτος…..

    Comments are closed.