ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ! Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΠΙΣΙΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    folegandros-gata

    Ελλαδιστάν 2019! Τι να πρωτοπεί κανείς; Μια ολόκληρη χώρα με αρρωστημένα μυαλά από τα παιδάκια μέχρι και τους μεγάλους. Πολύ κρίμα και ντροπή… Περαστικά σου Ελλάδα!

    Νεότερες πληροφορίες από τη Φολέγανδρο αναφέρουν τελικά ότι η γάτα που κακοποιήθηκε από μαθητές δημοτικού στη Φολέγανδρο, παρά τις αρχικές πληροφορίες, δεν πέθανε. Μάλιστα αναμένεται να μεταφερθεί για περίθαλψη σε κτηνιατρείο στην Σαντορίνη.

    Αρχικά θεωρήθηκε ότι η γάτα είχε χάσει τη ζωή της επειδή  γυναίκα που την βρήκε ακίνητη στην άδεια πισίνα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το ζώο είναι νεκρό.

    Παρά την εξέλιξη αυτή τόσο οι διώξεις σε βάρος των δύο παιδιών βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί όσο και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ στους γονείς τους παραμένουν καθώς προβλέπονται οι ίδιες διώξεις είτε για κακοποίηση είτε για δολοφονία ζώου.

    Το περιστατικό που αποκάλυψε η ιστοσελίδα zoosos.gr συνέβη την περασμένη Τρίτη στον προαύλιο χώρο και σε πισίνα – κλειστού αυτή την εποχή – ξενοδοχείου

    Δικογραφία σε βάρος δύο μαθητών Δημοτικού από τη Χώρα Φολεγάνδρου σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr που τους δείχνει να κακοποιούν μια γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλημμένως στο κεφάλι

    Την επίθεση των δύο αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που άκουσε τις φωνές της γάτας.

    Όταν η γυναίκα ρώτησε τα δύο παιδία τι είχε συμβεί εκείνα, όπως λέει, της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

    Η γυναίκα αναζήτησε τη γάτα καθώς ήταν αυτή που τη φρόντιζε και όταν την εντόπισε θεώρησε πως ήταν ήδη νεκρή.

    Αναζητώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε το σκληρό βίντεο που ακολουθεί.

    Σε αυτό φαίνονται τα δύο παιδιά αρχικά να καταδιώκουν το ζώο και να του πετούν αντικείμενα με την γάτα, η οποία ήταν τυφλή, να πέφτει μέσα στην πισίνα. Εκεί το ένα από τα δύο αγόρια φαίνεται να την κλωτσά πριν τελικά οι δύο μαθητές να αποχωρήσουν από την περιοχή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

    Η γυναίκα που εντόπισε το  ζώο δήλωσε στο zoosos.gr ότι όταν ενημερώθηκε ο πατέρας του ενός από τα παιδιά για ό,τι συνέβη, η απάντησή του ήταν «παιδιά είναι».

    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου έδωσε, επίσης, εντολή εκτός από την κατεπείγουσα προανάκριση να βεβαιωθεί και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ σε βάρος των γονέων του αγοριού που κλωτσάει τη γάτα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα ασκηθεί δίωξη στους γονείς των παιδιών για παραμέληση ανηλίκου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Σε άλλα μέρη κυνηγούν από ανήλικοι και αν το κυνηγητικό σκυλί δεν είναι “καλό” απλά το σκοτώνουν.Απάνθρωποι. Αποκλειστικά υπεύθυνοι οι γονείς

    2. Αποκεφαλισμος στα τσογλανια με σκουριασμένο ξυράφι.το κάνω δωρεάν.

    3. Κατά γενική ομολογία…Αυτή η ηλικία είναι η πιο σκληρή… κάνουν απάνθρωπα πράγματα χωρίς συναίσθημα. Ειδικά αν είναι από ηλίθιους γονείς.. Όπως εδώ… αληθινό περιστατικό.. Νότιος Αφρική Ντουρπαν … συμμορία κλέβει στην μέση του δρόμου με κόσμο, Έλληνα μπουζουξη… οι μεγάλοι Τράβα να αλυσίδες, Ρολόγια κλπ … Ο μικρότερος γύρω στα 10 ήθελε μόνο να του κόψει το λαιμό… Έτσι για πλάκα… Θέλω να πω ότι οι μικρές ηλικίες είναι αγρίμια αν δεν έχουν σωστές οικογένειες. Το πρόστιμο στον μακακα πατέρα είναι μικρό πάντως…

    4. Για μένα πρώτα ο άνθρωπος κ μετά τα ζωντανά. Αλλά εδώ δε βλέπω ανθρώπους. Τέρατα βλέπω και μια γάτα. Όχι 30.000, 300.000 και αναμορφωτήριο μέχρι ενηλικιώσεως. Και δυο έτη κάθειρξη στους γονείς. Είμαι υπερβολικός; Αύριο θα σκοτώσουν άνθρωπο.

    5. Γονεις που αδιαφορουν τα παραμελουν και εκπαιδευτικοι που δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι θα τους τρεχουν για εδε! Οσοι εχουν να κανουν με εκπαιδευση, ξερουν τα χαλια πουεχει η νεολαια…αγραμματα, απαιδευτα παιδια που απλα περνανε στην επομενη ταξη!καταδικασμενες γενιες της αυριανης ελλαδας!

    6. Καμια ζωη δεν ειναι υποτιμημενη. Αυτη ειναι η κλασικη τσογλαναρια της Ελλαδας που υπαρχει εν αφθονια εκει εξω.Ενας λαος γεματο μισος και χωρις συναισθηματα.

    7. Τα έχουμε ξαναπεί:
      Ο άνθρωπος είναι το κυρίαρχο είδος πάνω στη γη. Δηλαδή όταν το λιοντάρι κατασπαράζει τα άλλα ζωάκια, οι ζωόφιλοι (κι όχι φιλόζωοι) ενοχλούνται;
      Άντε αμόρφωτοι..

      1. Τι σχέση έχει το λιοντάρι που φέρνεις ως παραδειγμα ρε γιωτά που κάνει ό,τι κάνει για να βρει την τροφή του??? Με τα κωλοπαιδα που κάνουν την μαλακία τους σε ένα ζώο που δεν τα πείραξε????

    8. Καταρχήν δεν ξέρουμε τι ηλικίας είναι αυτά τα παιδιά. Δεν αναφέρεται στο άρθρο, παρά μόνο ότι πρόκειται για μαθητές δημοτικού.
      Τώρα εκ νέου αναφέρεται ότι τελικά το ζώο δεν κατέληξε, αλλά πως είναι ακόμα στη ζωή.

      Δηλαδή δεν θεωρείται ότι αυτά τα παιδιά είναι δολοφόνοι ή εν δυνάμει δολοφόνοι μιας και ακόμα είναι ζωντανό το ζώο ? Όταν κάποιος έχει μια τέτοια ψυχή που φτάνει στο σημείο να φερθεί με αυτό τον τρόπο σε ένα άλλο έμβιο ον αφαιρώντας του την ζωή, τι είναι ? Αν στην θέση του ζώου ήταν ένα παιδί τι θα σκεφτόσασταν ?

      Και όχι, δεν είπε κανείς να τα λιθοβολήσουμε ή να τα βάλουμε φυλακή, αλλά θα πρέπει να υπάρξει κάποια ποινή και τιμωρία ούτως ώστε να καταλάβουν (ΑΝ καταλάβουν) του τι κάνανε. Τώρα ήταν ένα ζώο, αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. Αν το προσπεράσεις σίγουρα κάποια στιγμή θα το επαναλάβουν.

      Αν οι γονείς τους (και ο κάθε γονιός γενικότερα που μπορεί να έχει δείγματα από το παιδί του μιας βίαιης συμπεριφοράς) δεν θορυβηθούν μετά από αυτό που έγινε και δεν ψάξουν να δουν που οφείλεται αυτή η συμπεριφορά και πως μπορούν αυτό να το αντιστρέψουν, τότε μπορεί στο μέλλον σε άλλη ή άλλες φάσεις της ζωής του να βγάζουν πάλι βία. Είτε λεκτική, είτε σωματική απέναντι σε άλλους.

      Και ποιος ευθύνεται για την ψυχαγωγία των παιδιών ? Αν αυτά τα παιδιά μιμούνται αυτά που πιθανόν έχουν δει σε βίαιες ταινίες ή στα παιχνίδια του play station οι γονείς ευθύνονται που τα αφήνουν να τα παρακολουθούν.

      Και όχι δεν είναι υποκριτής ή φιλόζωος του κώλου όποιος βγάζει τον σκύλο του 10 λεπτά βόλτα το πρωί και άλλα 10 το βράδυ ή αγαπάει περισσότερο τα ζώα από τους ανθρώπους. Δηλαδή αν τα βγάζουμε μισή ώρα το πρωί και άλλη μισή το βράδυ σημαίνει ότι τα αγαπάμε περισσότερο ? Τι λέμε τώρα ?

      Το αν θα το βγάλεις μόνο 10 λεπτά εξαρτάται και από την ράτσα του ζώου. Π.χ. τα γαλλικά μπουλντόγκ δεν χρειάζονται περισσότερο από 10-15 λεπτά, γιατί κουράζονται γρήγορα, αλλά και γιατί συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα πίσω πόδια τους, οπότε ο κτηνίατρος σου λέει ότι δεν πρέπει να περπατούν πολύ ώρα και να μην ανεβαίνουν και σκάλες, άρα με 15 λεπτά είναι εντάξει.
      Γενικά τα 15 λεπτά βόλτα είναι ένας τυπικός ικανοποιητικός χρόνος για τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του.

      Και τέλος το ότι κάποιος αγαπάει τα ζώα και εξοργίζεται με βίντεο σαν και αυτά με όσους τα κακοποιούν και τα θανατώνουν δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν αγαπάει και τους ανθρώπους ή ότι είναι σκατόψυχος και ζηλιάρης. Ίσα-ίσα που όσοι αγαπούν τα ζώα έχουν περισσότερες ευαισθησίες από εκείνους που δεν τα πλησιάζουν και δεν αφήνουν και τα παιδιά τους να τα πλησιάσουν.

    9. Αν αύριο ακούσετε στις ειδήσεις ότι τα ίδια ψυχάκια δολοφόνησαν κάποια κοπέλα όπως έκαναν οι εγκληματίες με την Ελένη στη Ρόδο μην απορήσετε. Πάντως όσοι εγκληματούν απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα έχουν άσχημο τέλος, ο Θεός τα βλέπει όλα και ακόμα κι αν την γλιτώσουν από τους ανθρώπους θα το βρουν από το Θεό.

      1. Mακάρι να είναι ετσι γιατί αρρωσταίνω όταν τα βλέπω αυτά, και τα παιδιά και τα ζωάκια είναι αγγελάκια. ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ!!!

    10. …το ασιατικο αιμα δεν επιρρεαζεται με λογια συγκινησης ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ η ελληνικη ιστορια και φυσικα η παγκοσμια δειχνει οτι το DNA της ”ανατολης” δεν αλλαζει ειτε εν ειρηνη ειτε σε πολεμο. Τα δυο τεμαχακια θα συνεχισουν ετσι….

      1. κανεις και γονιδιακους ελεγχους στην ράτσα σου; μπραβο σου λεβέντη μου , μαλλον για ασιατη αλβανο σε κοβω και μπερδευτηκες επειδη κατοικεις στη χωρα μου

    11. ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΝΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ!!!!

    12. Οι γενιες απο το ’90 και μετα ειναι ολες για πεταμα στο καιαδα.Ειναι κακοχαιδεμενα χωρις ιχνος παιδειας , ειναι μεγαλωμενα συνεχεια με την ατακα “αστο μωρε να κανει οτι θελει παιδι ειναι” Κανενας δεν τους τραβηξε το αυτι…γιατι προς θεου τα παιδακια θελουν μονο αγαπη και προδερμ….Στο δε σχολειο μηδεν μορφωση, μιας και φροντισαν ολοι οι κυβερνωντες να βαλουν χερι στην εκπαιδευση και να την κοψουν -ραψουν στα μετρα που θελουν , ωστε σαν αποτελεσμα να βγουν κατι αιμοβορικα αλλα ταυτοχρονα αποχαυνομενα “μπαι σεξουαλ κωλοπαιδα” που ειναι ικανα μονο για το κακο…Υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ας ειμαστε ειλικρινης ειναι λιγες! Και αναφερω και την εκπαιδευση στο σχολειο , γιατι τι να σου κανει και ο γονιος οσο καλη διαθεση και να εχει….οταν λειπουν και οι δυο απο το σπιτι απο το πρωι ως το βραδυ για να βγαλουν απο 300-500 ευρω…Και οταν τις περισσοτερες ωρες ειναι στο σχολειο (και μεταξυ μας απο μια ηλικια και μετα ,πανε σχολειο για να την κοπανησουν με την παρεα για φραπε…συγγνωμη φρεντο καπουτσινο ηθελα να πω)
      και εκει ζει την “ελληνικη πολιτισμικη κοινωνια” στο μεγαλειο της,μεσα στο απολυτο “τουρλουμπουκι που ολοι αδιαφορουν και κανεις δεν διδασκει τιποτα σε κανεναν….παρα μονον να μην ειναι “ρατσιστες”…Σταματησαν να διδασκουν οχι μονο ιστορια και ελληνικη γλωσσα …αλλα σταματησαν να λενε στα παιδια και για το σεβασμο οχι μονο προς τους ανθρωπους αλλα σε ολα τα εμβια οντα πανω σε αυτον τον πλανητη …με εξαιρεση τους “προσφυγες” φυσικα…Και που να δειτε συμπεριφορα προς τους γεροντους και σε γυναικες καθε ηλικιας …Κανεις πλεον δεν τους λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τους ανθρωπους που εχουν καποια ηλικια, ποσο μαλλον να σηκωθουν για να κατσει καμια γιαγιουλα ….μπαινεις μεσα στο μετρο και βλεπεις παντου τα “αγρια νιατα” να εχουν απλωσει την αριδα τους να εχουν βαλει και τις ποδαρες στο απενατι καθισμα με το κινητο μπροστα τους και ακουστικα στα αυτια … και τους γερους ορθιους να μη μπορουν να σταθουν Εχουμε να δουμε μεγαλεια απο αυτες τις γενιες στο μελλον….μεχρι τη Πολη θα παρουν….φωναζοντας “αλαχ ακμπαρ” χαχαχαχαχαχα Και εσεις ασχολειστε με γατακια???Απλα στα γατακια πανω κανουν προπονηση….ετσι θα πετσοκοψουν στο μελλον στο πολυ μελλον …. την τουρκια…

    13. Εάν αναμφισβητήτως,αύτη η βδελυρά πράξις εστίν εγκληματική καί καταδικαστέα (πού συνέβη εις τό ανυπεράσπιστο ταλαίπωρο ζώο από τά ανθρωπόμορφα κτήνη) τότε πόσο πιό καταδικαστέο πρέπει νά είναι όταν η πλειονότης τών ελληνόφωνων (μέ συνυπεύθυνους τούς προδότας άθεους πολιτικούς πού θεσπίζουν υπέρ τών εγκληματικών νόμων καί τούς εγκληματίας ιατρούς πού τούς εκτελούν) προβαίνουν εις τήν εκτέλεση 500 χιλιάδων ανυπεράσπιστων Ελληνόπουλων ετησίως;;;;Πόσο πιό καταδικαστέα οφείλει νά είναι όταν οι ελληνόφωνες βλασφημούν τά Ιερά καί Όσια καί Τόν Ζωοδότη Θεόν Ο Οποίος μάς παρέχει τά πάντα καί ως αντάλλαγμα λαμβάνει βλασφημείας καί ανηθικότητα εκ τού άθεου καί παράφρονος λαού μέσω πορνείας, μοιχείας, καί παντός είδους καί βδελυράς ανωμαλίας;;;Αυτός ο ξεπεσμένος καί άφρων λαός χρειάζεται βαθύτατη μετάνοια εκ βάθρων προτού νά είναι πλέον αργά.Τό παρομοιάζων αυτό δένδρο ούκ έστιν σαπρόν μόνον εις τά φύλλα καί καρπούς του αλλά εσάπισε πλέον ολόκληρο,εκ ριζών.

    14. Παιδια ειναι….λεει ο μπαμπας τους ενος!!! Τι λες ρε λεχριτη? ρε αληταρα?ρε ξεφτυλισμενε νεοελληνα μπαμπα?? τι λες ρε σκουλικι της κοινωνιας? Τι παιδια μεγαλωνεις ρε ξεφτυλισμενε τυπε? Τι ηθικες αρχες τους δινεις?? Ου να χαθειτε νεοελληνες με αυτο το τρισαθλιο σκεπτικο…

    15. Σιγά ρε φιλόζωοι!!!! Σιγά!!! 7 στους 10 παίρνετε σκυλιά, γατιά και τα παρατάτε όταν τα βαρεθείτε! Τα έχετε κλεισμένα μέσα στο σπίτι και τα βgάζετε για κατούρημα 10 λεπτά το πρωί και 10 λεπτά το βράδυ. Που δεν κάνετε με άλλον άνθρωπο γτ είστε κακόψυχοι, εγωιστές και ζηλιάρηδες. Φιλόζωοι του κ@#λου! Κοιτάχτε ρε να αγαπάτε τους συνανθρώπους σας πρώτα ρε άχρηστα δίποδα. Κριτές των πάντων και του κόσμου όλου. Υποκριτές!!

    16. Τι φωνάζετε και τι διαμαρτύρεστε όλοι; Αυτά δε βλέπουν στην τηλεόραση και στις ταινίες; Αυτά δεν παίζουν στα play station; Ξύλο…βία…αίμα…ωμή βία…και ξύλο ξανά και ξανά μέχρι θανάτου… Βεβαίως και εκεί φτάσαμε!!!! Που θα φτάναμε με την ψυχαγωγία που έχουν τα παιδιά; Εξάσκηση έκαναν σε αυτά που διδάσκονται. Λυπάμαι το καημένο το ζωάκι που δεν εφταιξε σε τιποτα…ΞΥΠΝΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ τα παιδιά μας κάθε μέρα….μπορεί στο μέλλον να δούμε ακόμα χειρότερα πράγματα!!!

      1. Δυστυχως, εχεις δικιο.! – Τα πραγματα εινα ακριβως, οπως τα γραφεις.

    17. ηθελα να ηξερα διαβάζετε τι γράφετε πριν το στείλετε;; είσθε καλα;;; η αλλη ειναι μαμα και λεει τα χιλια δυο για παιδια;;; πατε καλα; τα βρωμοπαιδα λετε αρρωστα του βιντεο… αλλα μου φαίνεται οτι εδω οι αρρωστοι ειναι πολυ.

    18. Σιγα ρε μην βγαλουμε κ τα παιδια δολοφονους ,μηπως να τα βαλουμε κ φυλακη τα παιδια του δημοτικου η μαλλον να τα λιθοβολισουμε στο σύνταγμα,ρε σοβαρευτειται ,κανανε μια μαλακια με σωστο τροπο πρεπει να καταλάβουν τι ειναι αυτο που κανανε ωστε να μην το ξανακανουν.χαλαρωστε γιατι εχουμε ξεφύγει

      1. Ποια παιδιά μας λες; Ενημερώσου και άνοιξε κανένα βιβλίο. Με μαθηματική ακρίβεια όσοι κακοποιούν ζώα θα κάνουν το ίδιο και σε άνθρωπο μόλις τους δοθεί η ευκαιρία. Ψυχοπάθεια λέγεται και δεν θεραπεύεται. Εσύ αν πιστεύεις το αντίθετο πάρε τα παιδάκια στο σπίτι σου και βάλτα να μείνουν μαζί με τα παιδιά σου να δούμε τα αποτελέσματα. Όσοι το έκαναν αυτό για να το παίξουν καλόψυχοι τη πάτησαν. Όπως ο 14χρόνος που σκότωνε ζώα και μετά έσφαξε τον συμμαθητή του πρόπερσι.

    19. Αν δεν ήταν τυφλό το καημένο θα είχε σωθεί. Κακό ψόφο στα μουνόπανα! Γαμώ το σπίτι τους! Να λιανιστεί το κεφάλι τους, αφού τους πηδήξουν με παλούκια. Παιδιά λέει είναι ο καριόλης! Και εγώ έχω παιδιά αλλά αγαπάνε τα ζώα και αν τολμούσανε ποτέ όχι να τα χτυπήσουν αλλά έστω να τα τρομάξουν ή να τα βρίσουν θα τα έσπαγα τα μούτρα! Καταραμένα να είναι και σύντομα να έχουν αργό και βασανιστικό θάνατο τα “παιδιά” του πούστη! Ο πόνος που ένιωσε το πλασματάκι αυτό δεν σβήνει με λεφτά, όσα προστίματα και να τους βάλουν. Σάπιοι!

      1. Έλεος κυρά Ντίνα. Πάτα και λίγο φρένο. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Καταλάβαμε ότι είσαι ζωόφιλη. Δεν χρειάζονται τόσες κατάρες και τόσο μπινελίκι για να μας δείξεις ότι είσαι ευαίσθητη. Άραγε θυμώνεις τόσο πολύ όταν σκληροί κακοποιοί βασανίζουν γέροντες, όταν ληστεύουν τον κόσμο, όταν ασελγούν σε παιδάκια ή η ευαισθησία σου φτάνει μέχρι τα σκυλιά και τα γατιά που κι αυτά τα έρημα από κάτι ζωόφιλους βρίσκονται αδέσποτα στους δρόμους, πεινασμένα, διψασμένα και ξεπαγιασμένα τους χειμώνες. Γιατί εμείς που δεν είμαστε κάργα ζωόφιλοι όπως εσύ, αναλογιζόμαστε την ευθύνη που έχει ένα κατοικίδιο, φοβόμαστε μήπως δεν μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και περιοριζόμαστε στο να τα αγαπάμε απλά. Understand; Άντε τώρα να ξεπλύνεις το στόμα σου με καθαριστικό γιατί μπορεί να δαγκώσεις την γλώσσα σου και να δηλητηριαστείς. Όσο για το παιδί που βασάνισε την γατούλα … Υπάρχει κράτος, ας του βάλει μια ποινή για ανήλικο, κοινωνική εργασία ίσως στην καθαριότητα του σχολείου του. Κι ας φροντίσει να το αναλάβει ένας ειδικός, να του ηρεμήσει την βία που κρύβει μέσα του και να του εξηγήσει ότι όλοι -άνθρωποι και ζώα- είμαστε πλάσματα του ίδιου θεού. Γι αυτό δεν σκοτώνουμε (αυτό για τον πιτσιρίκο). Ούτε καταριόμαστε τον θάνατο του άλλου. (αυτό για σένα κυρά Ντίνα)

    20. Και κάτι ακόμα, η ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που αναφέρεται στο άρθρο πως άκουσε τις φωνές του ζώου δεν ήξερε να τρέξει, να αρχίσει να τους φωνάζει, ούτως ώστε τα μαλακισμένα να φοβηθούν και να φύγουν κι έτσι να προλάβαινε να το σώσει ? Αυτά προφανώς νομίζανε ότι είναι μόνα τους εκεί, οπότε εφόσον τους αντιλήφθηκε ας έβαζε τις φωνές και ας έτρεχε προς την πισίνα να το σώσει. Αλλά ποιος ξέρει που ακριβώς ήταν.
      Σιχτίρ κωλόπαιδα. Μόνο οργή μπορεί να αισθανθεί κανείς βλέποντας μια τέτοια πράξη. Όπως και τότε με το άλλο βίντεο με τους φαντάρους που είχαν ρίξει το σκυλάκι από το γκρεμό. Αρρωστημένα μυαλά.

    21. Γεννημένοι δολοφόνοι. Εγκλεισμός και αναμόρφωση τώρα!

    22. Γαμημένα κωλόπαιδα του κερατά. Ελπίζω όντως να τους επιβληθεί πρόστιμο και μακάρι να είναι και μεγαλύτερο το ποσό για να τσούξει καλά-καλά τους γονείς και των δυο παιδιών μπας και ιδρώσουν τ΄αυτιά τους για τα κατορθώματα των τέκνων τους και καταλάβουν τι λάθη έκαναν στην διαπαιδαγώγησή τους. Γιατί φταίνε και μάλιστα ΠΑΡΑΑΑΑΑ πολύ. Αλλά τι να περιμένει κανείς ? Για να είναι έτσι τα κωλόπαιδα θα έχουν σίγουρα πάρει παράδειγμα από τους γονείς. Μακάρι στην Ελλάδα να εφαρμοζόταν ποινή μέσω κοινωνικής εργασίας και να επιβαλλόταν σ΄αυτά τα μαλακισμένα η μεγαλύτερη δυνατή. Που φεύγουν χοροπηδώντας λες και έκαναν κάτι ωραίο. Ου να μου χαθείτε σκατόπαιδα. Φανταστείτε στο σχολείο ή γενικά στον περίγυρό τους τι μπορεί να κάνουν σε άλλα παιδιά που μπορεί να μην χωνεύουν.

    23. Ειλικρινά λυπάμαι για το που έχει φτάσει η κοινωνία.
      Πώς είναι δυνατόν αυτά τα παιδιά να γίνουν χρήσιμοι πολίτες;
      Δυστυχώς φταιει η οικογένεια και όλο το σύστημα.
      Εφτασα 50 να τα δω κι αυτα…κρίμα!!

    24. Κ λιγα ειναι αυτα που θα παθουν…γονεις κ παιδια…το σωστο ειναι να τους καθησουν ολους σε καρεκλες κ να αρχισουν να τους κλωτσανε στο κεφαλι μεχρι να πεθανουν..για να καταλαβουν πως ειναι να εισαι ανυπερασπιστος…καμια ζωη δν ειναι ανωτερη απο την αλλη…αλλα η αφαιρεση ζωης εκ προθεσεως πρεπει να τιμωρειται με θανατο απο το κρατος…προς τους γονεις των μουλικων:ελπιζω να εχουν τα παιδια σας την ιδια μοιρα μην κακομοιρη γατουλα που δν πειραξε κανεναν…

    25. εξού και τόσοι απολίτιστοι εισβολεις δολοφόνοι προτιμούν την Ελλαδα με όλους τους παρανομους τροπους.
      Τα κανανε τα μησια σαν τα μουτρα ων γονιων αυτων των παιδιων.

      ….ο όμοιος τω ομείω………..

    26. Σκίστε του τον κώλο του παλιοκαργιόλη. Να τον είχα μπροστά μου θα τον σάπιζα στο ξύλο και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ανήλικος και ας πήγαινα φυλακή. . Εσείς εκεί οι Φολεγανδρίτες τον γνωρίζεται και δεν τον έχετε κάνει ακόμη ασήκωτο απο τα κλωτσίδια???

    27. Γαημενο χαϊδεμένο μπάσταρδο, κώλοπαιδο να σε είχα μπροστά μου θα σου έσπασα τα πάντα πάνω σου γαμημενα

    28. Ευτυχώς το πρόστιμο γιατί μόνο αυτό θα τσουξει τον πατέρα μιας και το γεγονός ότι ο γιος του έδειξε κτηνώδη συμπεριφορά τον άφησε αδιάφορο

    29. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΕΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    30. Όπως είναι τα μαλακισμένα εξορία βαθειά στις χώρες του Ισλάμ

    31. Οχι μονο αρρωστημενη κοινωνια.. κτηνωδης θα ελεγα.. ο μελλοντικος τροφιμος των φυλακων η το νεο εκολαπτομενο λαμογιο της επομενης γενιας.. (αν δεν δειξεις τα “ταλεντα” σου πως θα πας “μπροστα”)… γιαυτο και γιαυτα ολα ερχεται ο γ παγκοσμιος πολεμος.. αλλιως δεν καθαριζει αυτος ο κοσμος με αλλο τροπο παρα μονο με ατσαλι και φωτια.. ΓΙΑΥΤΟ..

    32. Οι γονείς που στο διάολο ήταν. Ειναι να τους αρπάξεις απο τον λαιμό και να τους πατάς μέχρι να βγούνε τα εντόσθια από πίσω γαμω την κοινωνία μου μέσα.

    33. Υπαρχουν και αυτα τα τερατα αναμεσα μας.αυτα τα ατομα ειναι αδιστακτα και μεγαλωνοντας κακουργα.τι εφταιξε το καημενο τι;το ζωο πηγε στον παραδεισο.το κωλοπαιδο να περασει αυτα που εκανε στο ζωο ευχομαι.

    Comments are closed.