ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΑΣ-5

    Στη Βουλή κατατίθεται άμεσα με τη μορφή του κατεπείγοντως και τελείως… στη ζούλα, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.
    Το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια έχει αποσταλεί στη γραμματεία της κυβέρνησης και αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να πάρει τον δρόμο για τη Βουλή. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις με στόχο τον εξορθολογισμό, την απλοποίηση και την ομογενοποίηση των διαδικασιών εξέτασης των υποθέσεων πολιτογράφησης.

    Με απλά λόγια, με διαδικασίες – εξπρές ο Τσίπρας προχωράει σε χιλιάδες ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, ώστε να δημιουργήσει μια δεξαμενή “ευεργετηθέντων” που θα τον στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές. Σταλινικές πρακτικές από μια Κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια και το γνωρίζει. Διαβάστε τι αλλάζει για να καταλάβετε:

    Μειώνεται το παράβολο για πολιτογράφηση από 700 σε 550 ευρώ, ενώ όσοι διατηρούν βιοτικούς δεσμούς στην Ελλάδα και απουσιάζουν μέχρι 18 μήνες, η διαδικασία αναστέλλεται και επανεξετάζεται μετά την εκ νέου εγκατάσταση στη χώρα για διάστημα ισόχρονο με την απουσία τους.

    Οι αποφάσεις πολιτογράφησης αλλογενών θα παίρνονται πλέον από τις περιφερειακές διευθύνσεις ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών αντί για τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, αλλαγή που αναμένεται να μειώσει τον χρόνο εξέτασης κατά 9 μήνες.

    Στις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις περιλαμβάνονται και εκείνες που αποσκοπούν στην ευθυγράμμιση της νομοθεσίας και τη συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο και τις διαμορφωμένες δικαιϊκές αρχές σχετικά τη δυνατότητα απόδοσης ιθαγένειας σε ηλικιωμένους, πρόσωπα με νοητική υστέρηση, βαριά ψυχική ασθένεια.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. κομουνιστικό καθεστώς έχουμε ..γιατί διαχωρίζετε τον κομουνισμό απ΄τον Σταλινισμό.Στάλιν , Τσαουσέσκου ,Μάο ,Χότζα κλπ ήταν κομουνιστές

    2. O ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ,Ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ,ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ .
      Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΕ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΛΗΞΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 15.
      ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ….

    3. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΡΑΤΑΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΝΤΖΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΙΑ

    4. Για το θεμα, εχει βγαλει αποφαση, η Ολομελεια, του ΣτΕ. Και ο νομος ” Ραγκουση “, εκριθη, Αντισυνταγματικος. Υπενθυμιζω. Οι Αποφασεις, του ΣτΕ, ειναι Αμετακλητες και Αμεσα, Εκτελεστες. Την Προσφυγη, ειχε κανει και κερδισει, ο νεαρος δικηγορος, Ανδριοπουλος. Ιωαννης. Οι ψηφοφοροι εισαγωγης, πρεπει να πληρουν, ορισμενα κριτηρια, για να τους αποδοθει – κακως – ιθαγενεια. Το οτιδηποτε, κανει αυτη, η κυβερνηση, οπως και οι προηγουμενες, ειναι Παρανομο και Αντισυνταγματικο. Παμε, παρακατω. Συμφωνα, με το αρθρο 54 – παρ. 2 του Συνταγματος, στις Βουλευτικες εκλογες, ψηφιζουν, μονον οι Νομιμοι, Ελληνες. Το ιδιο ισχυει και για τις Δημοτικες. Προσεξτε τωρα, τι αλλη π@υστια, εχει γινει. Γι` αυτο, φωναζω και ωρυομαι, τοσα χρονια, για την Διαχρονικη Νοθεια, των εκλογων. Που γινεται και με καποιους, εξειδικευμενους, τροπους. Τι μας λεει, το Συνταγμα;;; Οτι ψηφιζουν, οι Νομιμοι, Ελληνες. Ο ορος ” Νομιμος “, αποτελει, εναν απο τους, τρεις ορους, που χρησιμοποιουν, στην Απογραφη. Αρα: Οπου, ” Νομιμος ” = Μονον Ελληνες. Ορος ” Μονιμος ” = Ο πληθυσμος, που δηλωνει, μονιμη κατοικια. Και ο ” Πραγματικος η De Facto ” = Τουρλουμπουκι. Οτι πεταει, κολυμπαει, σερνεται, που ετυχε, να τον πετυχει, ο απογραφεας. Εν ολιγοις, κι` εδω, παιχτηκε, η δευτερη, καταστροφικη αλλοιωση, απο τον Γεωργιου, της ΕΛΣΤΑΤ. Τελος, αντι στις εκλογες, να τηρηθει, το αρθρο 54 – παρ. 2 και να ψηφιζουν, μονον Ελληνες, ητοι ο Νομιμος πληθυσμος, οι δωσιλογοι, χρησιμοποιουν, τον Πραγματικο η De Facto, που συμπεριλαμβανει, καθε καρυδιας, καρυδι.

    5. Ποιοί έπαθαν σοκ: Οι Έλληνες: Εννοείς αυτούς που δεν πήγαν ποτέ στις διαμαρτυρίες και κοιτούσαν από την τηλεόραση ή έπιναν τα φραπεδάκια τους σχολιάζοντας ή αυτούς που κανόνιζαν που θα πάνε το βράδυ γελώντας για αυτούς που τουλάχιστον πήγαν να διαμαρτυρυθούν για τα πιστεύω τους:::::

      Ο εχθρός δρα εκ των εσω! Οσο για τους ¨πολιτικούς῾ είναι αυτοί που αξίζουν στον λαό που τους ψήφισε αλλά κυρίως τους ανέχεται ακόμη..! Η Ελλάς διαμελίσθηκε και επωλήθη σε χαμηλή τιμή με εκτελεστικά όργανα τους πράκτορες ξένων συμφερόντων που εχουν πολιτογραφιθεί ῾Ἐλληνες῾ από την κατοχἠ και μετά..

      Είναι τέτοια η απογοήτευση που το κλάμα γίνεται γέλιο στο τέλος… για οσους διαθέτουν λίγο μυαλό ακόμα να καταλάβουν! Οι ύβρεις ως αντίλογος είναι ο μονόδρομος για τους αγράμματους ῾σχολιαστές῾ των sites….

      Καλές ακροάσεις και όμορφα καφεδάκια για την συνέχεια!!!!!

    6. Τόσο όλοι αυτοί όσο και οι προδότες της φασιστεράς σύντομα θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
      Ο Αλλάχ ανυπομονεί γι’ αυτούς.

    7. Δεν μπορώ να καταλάβω :
      Η Υπηκοότητα δίνεται. Τέλος πάντων υπάρχουν λόγοι που κάποιος μπορεί να ζητήσει να αλλάξει ή να αποκτήσει επιπλέον πατρίδα.
      Η Ιθαγέννεια πώς δίνεται ??????? Η ιθαγέννεια είναι θέμα γέννησης από γηγεννείς που και αυτοί με την σειρά τους κατάγονται από γηγεννείς.
      Τι μαλακίες γίνονται σε αυτόν τον τόπο ?

    Comments are closed.