ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

    Κοινοποίηση:
    rodos

    Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η φωτογραφία που προέβαλε το STAR προκαλεί ρίγη. Τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας ήταν δεμένα με σχοινί όταν εντοπίστηκε στην παραλία. Στοιχείο που κατά τους δικηγόρους της οικογένειας αποκαλύπτει ότι οι δολοφόνοι της δεν θέλησαν να της αφήσουν το παραμικρό περιθώριο επιβίωσης.
    Τα δεμένα πόδια μαρτυρούν ότι οι δράστες δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η άτυχη φοιτήτρια να μπορέσει να βγει από το νερό. Δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να κρατηθεί στη ζωή. Δεν ήθελαν κανένα στοιχείο σε βάρος τους. Ήθελαν να της κλείσουν το στόμα, λένε οι δικηγόροι της οικογένειάς της.

    PODIA_FOITHTRIA

    Σοκάρει ωστόσο και η έκθεση του ιατροδικαστή που δείχνει πως η άτυχη κοπέλα υπέστη φρικτό βασανισμό στα χέρια των δραστών.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή τα χτυπήματα που είχε υποστεί τόσο με γροθιές όσο και με το σίδερο θα οδηγούσαν στο θάνατό της. Είναι ενδεικτικό ότι από το χτύπημα με το σίδερο στο κεφάλι κόπηκε μέρος του ενός της αυτιού.

    Ακόμη και αν οι δολοφόνοι της δεν την έριχναν στη θάλασσα θα είχε πεθάνει, αναφέρει ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Παντως , στην φωτογραφια του πτωματος , οπως βρεθηκε στα βραχια , τα ποδια ηταν ανοικτα… δεν το προσεξε κανεις ;
      Ισως να τα εδεσαν πραγματι οι λιμενικοι , γιατι διαφορετικα , τα ποδια θα παρεμεναν ανοικτα λογω νεκρικης ακαμψιας.

    2. Για να μην βλεπουμε τετοιες τραγωδιες! Πως; Μην ακουτε βρωμοκαναλα ψαχτειτε μονοι σας και προπαντως μην ψηφισετε ΠΟΤΕ ξανα πασοκ νδ συριζα!!! Δοκιμαστηκαν, τελος, μας κατεστρεψαν παμε για αλλα! Εχει πανω απο 20 κομματα!!

    3. Όλα οφείλονται στην κατάλυση των ηθών που ξεκίνησε απο τους γονεις και τους παππούδες της σημερινής …νεολερας!!

    4. Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι, κτήνη ειναι. Φανταστείτε τους γονεις που ναι μεν έχασαν το παιδι τους, αλλα ακούν τωρα και με ποιο τροπο έφυγε. Ποσο βασανιστικό γι αυτους να ξερουν πως το παιδι τους υπέφερε πριν πεθάνει. Έζησε τον τρόμο του θανάτου. Αλλιως ειναι να φύγει καποιος μπαμ και κατω κι αλλιως να φύγει ετςι. Και στις δυο περιπτώσεις η απώλεια του δικού σου ανθρώπου ειναι οδυνηρή, αλλα αν φύγει καποιος με βίαιο τροπο, ειναι ακομα χειροτερα. Ο Θεός να τους βοηθήσει.

    5. βασικα της ειχαν δεσει τα ποδια γτ την βιαζαν ωρες πριν την σκοτωσουν..δν μπορεις να κανεις καποιον καλα οταν τον βασανιζεις ετσι την εδεσαν,τι πιο λογικο…σιγα μη το παραδεχτουν ομως..ο κουγιας αβανταρει τους βιαστες δολοφονους με αυτα που λεει…οτι λενε ειναι για μικροτερη ποινη,εχουν διδαχτει τι να πουν…ο αλβανος τα ριχνει στον ελληνα,ο ελληνας δν μιλαει αρα δν υπαρχει ομολογια δολοφονιας και βιασμου και ετσι θα πανε στο δικαστηριο και θα δουμε στο τελος την ποινη…το μονο αληθεια πουπε ο αλβανος ειναι τονομα του αν και το αλεξανδρος μονο αλβανικο ονομα δν ειναι αρα και αυτο,ψεμμα

      1. οτι πηγε οικειοθελλως μαζι τους… τι εχεις ν πεις παντως?

        1. Το να παει καποια κοπελα βόλτα με εναν νεαρό, γιατι ετςι ξεκίνησε, ο άλλος ήρθε μετα, δεν ειναι εγκλημα και ουτε σημαίνει πως πρεπει να την σκοτώσουν. Μπορει να ηταν λιγο αφελής, αλλα δεν διέπραξε κανενα εγκλημα που να άξιζε τετοια ποινή. Ενω αυτοι οτι εκαναν το εκαναν κατόπιν σχεδιασμού. Θελουν κρέμασμα ρεεε!!! Η ατιμωρησία φταίει για την κατάντια μας.

    6. αν ήταν στο σπίτι της με τον άντρα και τα παιδιά της δεν θα είχαν συμβεί αυτά και θα εκπλήρωνε την αποστολή της, έτσι λειτούργησε η κοινωνία για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί οι δυτικοί άντρες να αυτο-ευνουχήθηκαν και να έφτιαξαν κοινωνίες ασφαλείς για να μπορεί μια γυναίκα να κάνει του κεφαλιού της χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες και τελικά να καταλήγει γεροντοκόρη αλλά αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί, οι δυτικές κοινωνίες έχουν κατακλιστεί από σκληροπυρηνικούς τριτοκοσμικούς εγκληματίες με τελείως άλλα ήθη και τους ντόπιους συνεργούς τους, αυτοί έρχονται με την συνδρομή των γυναικών που λυπούνται τους “πρόσφυγες”. ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    7. Όλοι το ίδιο είναι φίλε.. δεν μπαίνεις στην βουλή αν δεν είσαι δούλος της ΝΤΠ..

    8. ΈΝΑ ΚΌΜΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΉΣ ΠΟΙΝΉΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ?

      1. Υπάρχει και είναι η Χρυσή Αυγή , άντε να την ψηφίσεις στις εκλογές.

    9. Παραθετω απο αλλον σχολιαστη του “μακελειο”.

      “Ολοι αυτοι που φωναζουν ζητωντας παραδειγματικη τιμωρια των ενοχων, στις επομενες εκλογες θα ψηφισουν τα ιδια κομματα που οδηγησαν σε αυτη την κατασταση την Ελλαδα.”

    Comments are closed.