ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ – ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Κοινοποίηση:
    ξυλο

    Άγρια επίθεση από μαθητή δέχθηκε καθηγητής σε σχολείο της Τζόρτζια των ΗΠΑ με αυτόπτες μάρτυρες να καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

    O καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν ζάλη. Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή-δράστη ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

    Το βίντεο – το οποίο καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου – έγινε viral μετά τη δημοσίευσή του, στον λογαριασμό @LibsofTikTok στο Twitter.

    Τον μαθητή-δράστη σταμάτησε άλλος μαθητής ο οποίος παρενέβη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

    «Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Θέλω μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς γιατί ο σύζυγός μου αγαπά τη δουλειά του» δήλωσε η γυναίκα του καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση.

    Η ίδια, τέλος, ζήτησε περισσότερη ασφάλεια επισημαίνοντας ότι ήταν άλλος μαθητής αυτός που σταμάτησε την επίθεση.

    Δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ όμως η κατάσταση που έχει ξεφύγει! Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, σε καυγά στο ΕΠΑΛ Ρεθύμνου, θύμα ξυλοδαρμού έπεσε καθηγητής του σχολείου. Ο εν λόγω καθηγητής πήγε να χωρίσει τους μαθητές και στο τέλος έγινε εκείνος το θύμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ… ΣΤΟ 110% ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΑΑΑ….

    2. Η Αμερική έχει ξεφύγει εδώ και καιρό,γι’αυτό θα φάνε πυρηνικά στη μάπα για να γλυτώσει ο πλανήτης από αυτά τα δίποδα

      1. Δηλαδή οι Ρώσοι μεθυστακες θα ρίξουν πυρηνικά στις ΗΠΑ. Και οι Αμερικάνοι δεν θα ρίξουν και αυτοί τα πυρηνικά τους όπλα να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία ΣΚΌΝΗ! Αλλά θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να κοιτάνε! Χαχαχαχαχα ρε τι πλάκα που έχετε όλοι εσείς οι ψεκασμενοι Ρωσολαγνοι!

    3. Ο μαθητης προβλεπεται να ειναι ενας καθως-πρεπει πολιτης μολις αποφοιτησει. χαχαχα. Τετοια παραδειγματα γεματα κι εδω. Πολλα απο κιβωτο, να ειμαστε και στην επικαιροτητα. χαχαχα. Καμια ελπιδα.-

    4. Απλά, τούς κόβεις τα χέρια….
      Μετά μιά επίσκεψη στο σπίτι και ευνουχίζεις τους γονείς να μην ξαναφέρουν σε δύσκολη θέση άλλον άνθρωπο…..

    5. Στην Ελλάδα βαράνε λευκοί , Ρωσοπόντιοι κι Αλβανοί..

    6. οι βαθμοι σας εφαγαν ζωντοβολα. δε μπορειτε να φτιαξετε μια βιδα ολοκληρ χωρα πτυχιουχοι

    7. Έχει φέρει ο κουλής κ το Τσιπρί χιλιάδες τέτοιους μαύρους έτοιμοι να δείρουν τον ελληνικό λαό

    8. Παλιά οι δάσκαλοι χτυπούσαν και κλωτσούσαν τα παιδιά τώρα αυτό αντιστράφηκε

    9. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αμερική και το Ελλαδισταν. Εκεί αν κάνεις μαλακιες και ανήλικος να, είσαι θα σε πάνε μέσα! Εδώ αν είσαι ανήλικος και άνθρωπο να σφάξεις σχεδόν δεν σου κάνουν τίποτα! Εδώ προφανώς (πολύ κακώς) ο καθηγητής δεν ήθελε να το συνεχίσει και να κάνει μήνυση στον ουγκανο αραπακο.

    10. Καθόλου σοκαρισμένος απ’τη στιγμή που είναι μαύρος. Γι’ αυτό πρέπει να είναι αυστηροί οι καθηγητές και όχι να χαϊδεύουν τα αυτιά των μαθητών με την επιχειρηματολογία “είναι απλά παιδιά”, όπως οι δικοί μας.

    11. καλό είναι οι δάσκαλοι να μην είναι μαρξιστές και ΛΟΑΤΚΙ και να μην προωθούν όλον τον νεοταξικό βόθρο που τους λέει το κράτος διότι κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος αρρενωπός που θα απαυδήσει και θα τους τζαμήσει….

    12. ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ… ΈΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

      1. χα χα χα, οι λευκοι ποτε δε κανουν τετοια

        1. Δες τα στατιστικα εγκληματικότητας στην Αμερική και μετά μίλα ψεκ χαχαχα
          🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

    13. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    Comments are closed.