“ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ “ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ” ΤΟΥ ΣΚΑΙ!!! ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA. ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ H “ΧΟΥΝΤΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    im_ekxidaismos

    Για εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής κάνουν λόγο στον ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα η γνωστή και μη εξαιρετέα νύφη της Ντόρας, Σία Κοσιώνη και ο Παύλος Τσίμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Αφορμή είναι τα σημερινά γεγονότα με τη σύλληψη του Στέφανου Χίου που έδωσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στα φερέφωνα της ΝΔ και γελοίοι εκπρόσωποι της ελληνικής μπουρζουαζίας να στάξουν τη χολή τους σε μια φωνή που τους χαλάει τη σούπα της αποχαύνωσης του ελληνικού λαού.

    Το πιο σημαντικό όμως είναι μία φράση του Τσίμα που μίλησε για επιτακτική ανάγκη θέσπισης νομικού πλαισίου ελέγχου των Social Media. Πλέον θα διαβάζετε μόνο όσα θέλει η Κυβέρνηση. Ο Πινοσέτ ήταν προσκοπάκι μπροστά σε αυτό που βιώνουμε εν έτει 2021.

    Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η Νέα παιδεραστία είναι ένα κόμμα που παίρνει 38% σε δημοσκόπηση στην Ελλάδα…αφού δίνουμε εξουσία σε ανώμαλους, τι περιμένεις;

    2. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης θα κάνουν τον Joseph Goabels περήφανο

    3. Το ότι είναι σύζηγος του ανηψιού του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της χώρας και νυν Δημάρχου Αθηναίων του ιδιου κομματος, ενώ ΑΚΟΜΑ παραμένει κεντρική παροσυσιάστρια-σχολιάστρια-δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, δεν είναι εκχυδαϊσμός της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου;;; ΡΩΤΗΣΤΕ THN KAΠOIOΣ ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ, γιατί θα σκάσω!!!!!!!!!

    4. Το ότι είναι σύζηγος του ανηψιού του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της χώρας και νυν Δημάρχου Αθηναίων του ιδιου κομματος, ενώ ΑΚΟΜΑ παραμένει κεντρική παροσυσιάστρια-σχολιάστρια-δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, δεν είναι εκχυδαϊσμός της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου;;; ΡΩΤΗΣΤΕ THN KAΠOIOΣ ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ, γιατί θα σκάσω!!!!!!

    5. Το ότι είναι σύζηγος του ανηψιού του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της χώρας και νυν Δημάρχου Αθηναίων του ιδιου κομματος, ενώ ΑΚΟΜΑ παραμένει κεντρική παροσυσιάστρια-σχολιάστρια-δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, δεν είναι εκχυδαϊσμός της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου;;; ΡΩΤΗΣΤΕ THN KAΠOIOΣ ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ, γιατί θα σκάσω!!!!!!!

    6. Το ότι είναι σύζηγος του ανηψιού του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της χώρας και νυν Δημάρχου Αθηναίων του ιδιου κομματος, ενώ ΑΚΟΜΑ παραμένει κεντρική παροσυσιάστρια-σχολιάστρια-δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, δεν είναι εκχυδαϊσμός της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου;;; ΡΩΤΗΣΤΕ THN KAΠOIOΣ ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ, γιατί θα σκάσω!!!

    7. Το ότι είναι σύζηγος του ανηψιού του εν ενεργεία Πρωθυπουργού της χώρας και νυν Δημάρχου Αθηναίων του ιδιου κομματος, ενώ ΑΚΟΜΑ παραμένει κεντρική παροσυσιάστρια-σχολιάστρια-δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, δεν είναι εκχυδαϊσμός της πολιτικής και δημοσιογραφικής ζωής του τόπου;;;; ΡΩΤΗΣΤΕ THN KAΠOIOΣ ΣAΣ ΠAPAKAΛΩ, γιατί θα σκάσω!!!

    8. Μη μασάς μάγκα Μ η αλήθεια πονάει .. υπάρχει φίμωση της ελευθερίας του λόγου ΝΔ φασίστες

    9. ρε με τι πουστηδες έχουμε μπλέξει..τι είναι αυτοι ρε…ρε πόσο θα τούς κοιτάμε χωρίς κουβέντα.??μήπως ηρθε η ωρα να τούς γαμησουμε λεω εγώ τώρα…η όχι ακόμα μέχρι να μας πανε σηκωτους κ γαμιοντας αυτοί??δεν αντέχονται αλλο φίλε κάτι πρέπεινα γίνει..κ γρήγορα

    10. Ποια κατηγορία βαρύνει πιο πολύ η συγκάληψη παιδεραστή η η αθυρόστομη αλήθεια τελικά να παραιτηθεί όλη η κυβέρνηση καλυτερα

    11. Αν θα ελεγχουν τα μεσα ενημερωσης και θα αποκρυπτουν τις αληθειες
      που δεν τους συμφερουν και δεν εξυπηρετουν τα σκοτεινα σχεδια τους
      τοτε δεν ειναι αναγκη να υπαρχουν μεσα ενημερωσης και να μοσχοπληρωνοντε με το αιμα
      του ιδρωτα των κατακρεουργημενων οικονομικα και ηθικα Ελληνων πολιτων.
      Ουστ απο δω χαραμοφαιδες κοπρικια παντε να κανετε καμια αλλη δουλεια για να ζησετε
      παρασιτα που τρεφεστε με το δικο μας αιμα

    12. ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ

    13. Να ετοιμαστούμε για ένα νόμο κι ένα άρθρο; Ο ερντογάν μέσα σε μιά νύχτα προ ετών είχε κατεβάσει ολόκληρο youtube, ολόκληρης google, κι αυτό σε δημοκρατικότερες μέρες του. Από τέτοια παραδείγματα θα αντλήσουν έμπνευση τα παράσιτα;

    14. Αν ειχε γίνει με άλλο κομμα στην εξουσία, πρώτοι αυτοί θα έκαναν αυτά που τώρα τους αηδιαζουν

    15. Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα

    16. Λογικό, τα ΜΜΕ είναι πιασμένα και ελεγχόμενα, εύκολα χρηματοδοτούμενα ή εκβιαζόμενα από την κυβέρνηση. Όμως με τα εκατομμύρια πολιτών που είναι στα social media τι γίνεται; Πώς καθυποτάσσονται αυτοί; Η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τις γνώσεις και τις πληροφορίες που λαμβάνουν οι πολίτες,να ορίζει το αληθινό και το ψευδές (ή το fake όπως το λένε σήμερα). Έτσι θα ελέγχει την αντίληψη των πολιτών και ως εκ τούτου και τις συμπεριφορές τους. Θα βάλει το κρατικό μηχανισμό εκβιασμού και καταστολής να δράσει.

    17. Καλό κουράγιο. Εγώ δε ξέρω πάντως πόσα χρόνια θα καταφέρω να ζήσω κάτω από αυτή τη σκλαβιά. Στα επόμενα χρόνια το διαδίκτυο θα φιμωθει πλήρως. Να προσέχετε. Όλοι αυτοί που σας υποστηρίζουν στα λόγια θα σας υποστήριζαν και στα έργα αν υπήρχαν κυρώσεις;; Μέχρι στιγμής εσείς τις πληρώνετε όλες τις κυρώσεις . Δεν είναι δίκαιο αυτό.

    18. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

      ΦΥΓΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ

      ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    Comments are closed.