ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΟΙ “ΑΡΙΣΤΟΙ” ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ – ΟΚΤΩΒΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

    Η Pfizer εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό περίεργα ανυπόμονη για να ξεκινήσει να εμβολιάζει παιδιά στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

    Η Αμερική ήδη ξεκινάει τους εμβολιασμούς παιδιών κατά του κορωνοϊού, ακόμα και αν δεν κινδυνεύουν, ενώ και στην Ελλάδα οι «ειδικοί» είχαν μιλήσει τις προηγούμενες ημέρες για τον εμβολιασμό των παιδιών στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να μιλήσουν για το πότε.

    Αυτό έκανε σε σημερινή πρωινή συνέντευξη της η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, η οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε πως από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα ξεκινήσουν και στη χώρα μας οι εμβολιασμοί των παιδιών κατά του κορωνοϊού. Μάλιστα μίλησε και για έρευνες σε μωρά παιδιά.
    Αρχικά, χαρακτήρισε θετικό το άνοιγμα της εστίασης, και όπως είπε αν αυτό «συνδυαστεί με τεστ αξιόπιστα στους εργαζόμενους δεν θα υπάρχει πρόβλημα».
    Δήλωσε πως είναι σκεπτική ως προς το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, καθώς όπως είπε θέλει προσοχή από γονείς και εκπαιδευτικούς και τόνισε καλό θα ήταν οι εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιήσουν τον υπαίθριο χώρο για να αποφεύγεται ο συνωστισμός μέσα στις τάξεις.

    «Ο εμβολιασμός είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα καταπολεμήσουμε την νόσο», υπογράμμισε στην συνέχεια, χαρακτηρίζοντας σημαντικό το γεγονός ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τα εμβόλια σε παιδιά, ακόμα και σε εκείνα των έξι μηνών, και όπως είπε «στην Αμερική άρχισαν να εμβολιάζονται και τα παιδιά».
    «Στην Ελλάδα που έχουμε συνωστισμό στα σχολεία, ο εμβολιασμός των παιδιών πρέπει να μας απασχολήσει. Νομίζω πως το βλέπω να συμβαίνει από Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Θα πρέπει να συμβεί.

    Ήδη στην Αμερική υπόσχονται πως, όταν ανοίξουν τα σχολεία, τα παιδιά θα είναι εμβολιασμένα. Οι εμβολιασμοί θα αφορούν και παιδιά κάτω των 12 ετών. Υπάρχουν έρευνες και για μωρά 6 μηνών και πάνω. Οπότε προχωράει».

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. Ας τολμήσουν να ακουμπήσουν το παιδι μου. Πάνω απ το πτώμα μου μόνο.

    2. Τσιπάκια στον εγκέφαλο και κάτω από το δέρμα! Ο «μέντορας» του πρωθυπουργού σε μία «ιστορική» παραδοχή, vid
      .
      ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016.
      .
      «Τσιπ που μπορούν να εμφυτευτούν. Αυτό θα συμβεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Αρχικά θα τα εμφυτεύσουμε μέσα στα ρούχα μας, φορετά (wearables) όπως το λέμε, και κατόπιν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα τα εμφυτεύσουμε μέσα στους εγκεφάλους μας ή μέσα στο δέρμα μας.

      Και τελικά ίσως να υπάρχει μια επικοινωνία άμεση ανάμεσα στον εγκέφαλό μας και τον ψηφιακό κόσμο. Αυτό που οραματιζόμαστε είναι ένα είδος συγχώνευσης του σωματικού, του ψηφιακού και του βιολογικού κόσμου (σ.σ. την τελευταία του φράση την έχει επαναλάβει προσφάτως ΕΔΩ )».
      .
      https://www.el.gr/nea-taxh/tsipakia-ston-egkefalo-kai-kato-apo-to/

      .
      ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΡΝΤΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ??????
      ΘΑ ΠΗΘΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ….
      .
      https://uploads.disquscdn.com/images/690fc03af0b11d97e9cdfc94af356d9a8f49e3211dfc262030f37de4a13159c2.jpg

    3. ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!!

    4. Εάν δεν εμβολιασουμε τα παιδιά μας από τα νήπια δεν θα έχουν πρόσβαση στη παιδεία,στη περίθαλψη,στο εκλέγειν και εκλεγεσθαι κ.α.πολλα.
      Προσωπικά έχω δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες σε βουνό με μικρό σχετικά υψόμετρο,δίπλα σε πηγές,σε ποτάμι και με πολλή βλάστηση και ας μη έχω μωρά παιδια.

    5. Τους λυπάμαι. Μια ζωή θα πηγαίνουν στην τουαλέτα με αστυνομική συνοδεία.

    6. Η μεγαλυτερη και πιο υπουλη γενοκτονια στην ιστορια του ανθρωπινου ειδους

    7. Δυστυχώς πολλοί γονείς θα κάτσουν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους μη χάσουν καμία χρονιά στο σχολείο. Αυτό μόνο τους ενδιαφέρει. Το ότι θα έχουν πρόβλημα τα παιδιά τους αμέσως ή μετά από λίγο δεν το σκέφτονται καν….Να αφήσουν τα παιδιά στην ησυχία τους!!Άντε τώρα!!

    8. απο σεπτεμβη ετοιμαστειτε για μακελειο………..για τους λιγους μιλαω……οι πολλοι δεν προκειται να ξυπνησουν…..οπως τωρα ειμαστε η μυγα μες το γαλα με μασκες κτλ ετσι θα ειμαστε και απο σεπτεμβρη…..ψεκασμενοι και μαλακες για τα καναλια την αστυνομια τους δικαστες τους δασκαλους και παει λεγοντας……θα ψηφησουν και τον νομο για να ειναι καλλυμενοι…..εγω τη κορη μου της ειπα τελος ιουνιου να χαιρετισει τους δασκαλους της……

        1. Ναι όπως αυτοί μας ρώτησαν αν θέλουμε να τα εμβολιασουμε ….τραχανοπλιαγια

          1. Κάθε κατεργάρης στο πάγκο του ψεκασμένε!αλλα τι σου λέμε τώρα, εσύ έχεις ενόραση και πας κόντρα στο ρεύμα.

    9. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, οι οποίοι μαζί με «διαβασμένους» άλλων επιστημών, ειρηνικής ή πολεμικής εφαρμογής, οδηγούν όλο τον πλανήτη στην καταστροφή: «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους».

      ΑΝ ΕΧΕΙς ΝΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΟΥΣΕ

    10. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΖΟΥΜΕ!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α !!!
      ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ (3-5 ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΥΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ) ΜΕΛΕΤΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ??
      ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ( ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!) ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΛΟΙ!
      ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΙΧΟΥΣ!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ?? ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ!! ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΕΣΑ!! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ!!

    11. Επειδή έχω απορία να μας πουν οι ειδικοί για ποιο λόγο να εμβολιαστούν τα παιδιά, αφού έχουμε ακούσει από πολλούς πως οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν τον ιό αλλά δεν νοσούν σοβαρα και επίσης λέγαν πως τα παιδιά δεν κινδυνεύουν.
      Η το όλο πράγμα θα το πάνε κάπου αλλού όταν δουν πολλές αντιδράσεις από τους γονείς πχ δεν θέλετε εμβόλιο; Ωραία θα βάλετε ένα είδος ανιχνευτή στο δέρμα η κάτω από αυτό;
      Λέω εγώ τώρα…. λεω…. σαν ψεκασμενος που είμαι.
      Και πως να μη γίνω ψεκασμενος αφού από την αρχή μας έχουνε σπάσει τα @🤬 λένε και ξελενε.

    12. ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ Η ΑΛΗ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗς ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑς ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΙΣΤΟ ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΔΙΜΙΑς ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΜΟΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟς ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΚΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ !! ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ???ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΙ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΑΧΙΡΕΝΙΟ ΣΟΥ ???

    13. ΟΙ ΓΟΝΕΙς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕς Ας ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΜΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥς ΕΝΟΧΛΙΣΕΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ !!!!!!!

    14. Έχουν παραδεχθεί οι επιστήμονες ότι δεν ξέρουν τι αποτελέσματα θα έχουν οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί σε 2-3 γενιές από τώρα… Πλέον, γνωρίζουμε και για τις σοβαρότατες παρενέργειες, ακόμα και το θάνατο που έρχεται μετά τους εμβολιασμούς… Όποιος επιτρέψει να εμβολιαστούν τα παιδιά του είναι κτήνος. Τελεία και παύλα.

    15. Η ειδηση ΒΟΜΒΑ της ημέρας ερχεται απο τις Σευχέλλες,οπου ,ενώ ειχαν “εμβολιάσει” ( δηλητηριάσει) ΟΛΟΝ τον πληθυσμο … έχουν και πάλι θετικά τεστ και αναγκάζονται και ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ !!! [ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΟ ΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΈΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟΥ “SPUTNIK”, ΚΥΡΙΕ ΧΊΟ,ΠΕΊΤΕ ΣΤΟΥς ΣΥΝΕΡΓΑΤΕς ΣΑς ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Ως ΕΙΔΗΣΗ] . Αυτη ειναι η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ “ΤΟΥ.

    16. Ο αιωνιος εβραιος χτυπει χωρες που ειναι αδυναμες οπως η ελλαδα και μετα την κατακταει πολιτικαμ οικονομικα και θρησκευτικα. Ας δουμε ομως τι εστι δολιος εβραιος. Οι εβραιοι κατα συνουσια ελληνοφωνοι τυχοδιωκτοκτες η τυχοδιωκτες της ερημου της χανααν και του ισραηλ ειναι ο νουμερο ενα καταστροφεας του πλανητη. Αυτος δημιουργησε δυο παγκοσμιους πολεμους, αυτος δημιουργησε ολες τις πολιτικες ιδεολογιες που κριαρχουν σημερα στην ελλαδα και στον παλνητη. Αυτος ειναι που διαγραφει ιστορια, πολιτισμο, γνωση για να αλλοιωσει και παραμορφωσει οτυδηποτε ειναι ακομα ορθιο. Δεν δισταζει να δυαλυσει ακομα και την παραμικρη λεπτομερεια. Ο εβραιος δεν εχει χωρα, δεν εχει σπιτι, και καταγωγη ηταν νομαδες των βουνων της νεκρας θαλασσας που ζουσαν σε σπιλιες και πηραν την εξουσια μεσω του χριστιανισμου απο τους ρωμαιους την οποια δημιουργησαν αντιγραφωντας πολιτισμους και οχι μονο ωστε να δημιουργησουν ολες τις μονοθειστικες θρησκειες για να εισχωρησουν πολιτικα μεσω αυτων στα κοινοβουλια της ευρωπης.Το κερασακι στην τουρτα τωρα.. Εχοντας καταφερει ολα αυτα με νομοθετηματαμ επιβολη και δολιο αυταρχισμο αυτωματος οποιος γεννιεται ειναι ηδη φακελωμενος στο δικο τους συστημα…Δεν υπαρει ανεξαρτητο πολιτευμα σε καμμια χωρα. Ολα τα πολιτευματα ειναι ελεγχωμενα. (9ο πρωτοκολλο κοσσινγκερ)…εμεις ειμαστε εκεινοι απο τους οποιους προερχεται ο τρομος. Εχουμε στην υπηρεσια μας ανθρωπους ολων των αρχων και ολων των δογματων…Συνεπως παγκοσμιοποιιηση.ΜΚΟ, κομματα και αποκομματα, τραπεζιτες, δασκαλοι και λαικες μαζες. ΟΛα διαμμορφωμενα στα δικα τους μετρα για να μην υπαρχει ελευθερη δραση και πνευματικη αντιδραση, παρα μονο κομματικες δυαδυλωσεις εξυπηρετουμενες στους ιδιους παρασαρκοτες. Επιδημιες και εμβολια για μειωση του πλανητη, εικονικη πραγματικοτητα και ελεγχος με διαβατηρια και μικροτσιπ. Καμμια ελευθερια πουθενα. Δεν κανεις σελφ τεστ δεν μπορεις να δουλεψεις αρα να επιβιωσεις. Μπολιασμα με ασιατικες φυλες και εργασιακη φτωχεια κατα των δυτικων λαων. Η λαιλαπα του ισλαμ και των τουρκαλβανων τρωει τα σωθηκα της ελλαδας και απο μεσα οι προδοτες επεξεργαζονται νεα νομοθετηματα κατα των ελληνων..H xειραγωγηση δημιουργει συνεργους προδοτες απο τις λαικες μαζες εως την ηγεσια. Ο ηγετης δινει ελευθεριες και αξιοπρεπεια εμποδιζοντας αν κρινει οτυδηποτε κακοβουλο ειναι κατα της χωρας την οποια κυβερνα.

    17. ας κοπιάσουν… δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει μέχρι που θα τεντώσει το σχοινί με τους άλλους γονείς αλλά σε εμένα δεν περνάει άλλο. ος εδώ αλήτες. Θα αναγκάζετε γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους αν όχι σε βέβαιο θάνατο σε αργό; ελάτε σε μένα να δοκιμάσετε. Πρόβατα του κερατά όλοι σας που τρέχετε για μπολιασμα τα παιδιά σας μωρέ πώς μπορείτε να τους τα εμπιστεύεστε; ποιες έρευνες μωρέ κάνουν σε βρέφη; κ σε μεγαλύτερα παιδιά; ποιος σωστός σοβαρός γονείς θα έδινε το παιδί του για να δοκιμάσει η κάθε εταιρεία το εμβόλιο τίς; σας ρωτάω πρόβατα. Άντε γιατί έχει πάρα πάει το κακό με όλους τους δικτάτορες και πρόβατα μαζί. Ντροπή σας

    18. Ψέμματα λένε οτι ο εμβολιασμός είναι ο κύριος τρόπος καταπολέμησης της νόσου!!!!!!! Ποτέ μια πανδημία δεν εξαφανίστηκε με την χρήση εμβολίων, αλλά κυρίως με την ανάπτυξη της φυσικής ανοσίας, την οποία τόσο πολύ σνομπάρουν και πολεμούν για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν πια μελέτες και επισημάνσεις πανεπιστημίων και ειδικών οτι τα συγκεκριμμένα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις, και επίσης δεν προστατεύουν ούτε οριστικά( το πολύ 3 μήνες, όπως εγγυάται και η ίδια η phizer), ούτε και όλους, αφού ακόμη και άτομα εμβολιασμένα μπορούν να αρρωστήσουν!!!! Επίσης δεν αναχαιτίζουν την νόσο αφού και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου τον ιό!!!!!
      Να μιλήσουμε και για την συνεχή παραγωγή της πρωτείνης του ιού από την ενσωμάτωση του ξένου mRNA, δηλαδή έβαλαν και ένα χρονόμετρο που θα σταματήσει σε κάποια στιγμή την παραγωγή της?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Να μιλήσουμε επίσης και για τις άγνωστες μέχρις στιγμής μελλοντικές συνέπειες των εμβολίων, και θέλουν να το κάνουν και στα παιδιά!!!! τί σόι ιατρική είναι αυτή, πήραν φόρα και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα εμβόλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    19. Oι εμβολιασμενοι διασπειρουν τον ιο!!Φοραμε μασκες τωρα για να μην κολλήσουμε απο τους εμβολιασμενους!!ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!!

    20. Ο αιώνιος Εβραίος παντού. Αρχιδια καλά έκανε ο Χίτλερ η και σας πηδούσε…έκανε λάθος που δεν πρόλαβε…..τώρα βρίσκατε άλλους τρόπους να αφανισετε τα έθνη ….αααααα…και μην παραπονιέστε για ολοκαύτωμα…ο μεγαλύτερο το έχετε κάνει εσείς….zieg heil..

      1. Πέστα μεγάλε αλλά γράφεται Sieg Heil απλώς στην Γερμανία το S προφέρεται σαν Ζ και στην Αυστρία (όπου ζω) σαν Σ.

    21. ΓΑΜΙΕΣΑΙ και εσύ και ο Παπαδάκης και ο μιζοτακης και όλοι σας,για ελάτε να δείτε τι ωραία θα περάσετε!!

    22. Δηλαδη εσεις ρε λεβεντες οταν ησασταν βρεφη δεν σας εκαναν τα εμβολια?

      1. Εμβόλια,όχι πειράματα γενετικής τροποποίησης..

    23. Αυτην ο ιος πρέπει να την έχει ξεκ@λιασει με τέτοια μουρη που έχει

    24. ΓΙΑ ΠΟΙΆ “ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΙΛΆΤΕ ?” ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΈΡΜΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΊΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΆ ΝΑ ΜΗ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΗΣ , Η ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΤΗΣ ? ΠΈΦΤΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΎΛΙΑ ! ΣΤΟ ΜΠΌΛΙΑΣΜΑ !! ΚΙΝΗΤΈΣ ΜΠΌΜΠΕΣ !!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΆΖΩΜΑ !! ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!

    25. Παγκόσμια μείωση του πληθυσμού μέσω εμβολίων μακριά

    26. Έχω τον κατάληλο εξοπλισμό για την περίσταση που θα έρθει κάποιος να σκοτώσει το παιδί μου.

    27. Γενικός αφελληνισμός.Οί Εβραίοι θέλουν νά εξοντώσουν τόν Ελληνισμό.Τό δάκτυλο στήν σκανδάλη.
      Επί σκπόν πύρ.
      Γιάννης Λάκων

      1. Μέχρι τώρα είδες να το κάνει κανένας ? Ολοι χορεύουν στα νταούλια που τούς βαράνε η Εβραϊκή μπάντα !

    28. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΕΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΑΓΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΣΙΚΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ.

        1. Κανένας γονιός να μην δεχτεί τον αργό θάνατο των παιδιών του.Τι γονείς είμαστε αν δεχτούμε αυτό το τέρας στα παιδιά μας;; Μηνύσεις διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις όλοι μαζί.Αδιανοητο να δεχτούμε κάτι τέτοιο !!Ας μην πάει κανένα παιδί στο σχολείο αρκεί να μην περάσει αυτό το έκτρωμα!Εγώ τουλάχιστον το για το παιδί μου αυτό θα κάνω!Και δεν μπορώ να σκεφτώ γονιό να δεχτεί ενώ ήδη πεθαίνει κόσμος από τα φαρμακια τους!!!

    29. Θα σας τα παρουν ολα , τιποτα δεν θα σας αφησουν , καθηστε ησυχοι και πιειτε τον καφε σας…….μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Comments are closed.