ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δήλωση μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΜέΡΑ25 να αντιτεθούν στην απαγόρευση συναθροίσεων που επέβαλλε η κυβέρνησή του. Μάλιστα, κάλεσε τους αρχηγούς των κομμάτων να πάνε όλοι μαζί στο μνημείο και να αφήσουν τα σκηνικά πολέμου.

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    “Το πραγματικό μήνυμα των αγώνων του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία απαιτεί, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, να τιμήσουμε την ιστορία μας και την επέτειο του Πολυτεχνείου με διαφορετικό τρόπο. Φέτος δεν γιορτάσαμε ούτε την 25η Μαρτίου ούτε την 28η Οκτωβρίου. Αλλά αυτό δεν μείωσε τη σημασία τους.

    Ελεύθερα επιλέγουμε οι ίδιοι να περιορίσουμε κάποια δικαιώματά μας για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε αλλά και το κοινό καλό. Γιατί ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς υπευθυνότητα.

    Απέναντι στον κίνδυνο της χούντας, οι πρωτοπόροι του Πολυτεχνείου στάθηκαν άοπλοι. Απέναντι στον κίνδυνο του θανάτου, εμείς οπλιζόμαστε με τη συνείδησή μας.

    Γιατί κυρίως αυτή μας επιβάλλει, φέτος, να τιμήσουμε τη μεγάλη επέτειο όπως θα ήθελαν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της: Προφυλάσσοντας την υγεία όλων.

    Ειλικρινά πιστεύω ότι η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τη μεγάλη συζήτηση που γίνεται για τον φετινό εορτασμό σε συνθήκες πανδημίας.

    Η απόφαση να μην γίνουν μαζικές εκδηλώσεις και πορεία επιβάλλεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο.

    Μόλις χθες θρηνήσαμε την απώλεια 71 συμπολιτών μας. Είναι αδιανόητο, λοιπόν, κάποιοι να στήνουν σκηνικό σύγκρουσης την ώρα που απαιτείται ενότητα και προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών.

    Αυτή την κρίσιμη στιγμή, δεν μπορεί η ιστορική επέτειος να γίνεται αιτία διχασμού και οι ανθρώπινες ζωές πεδίο κομματικών πειραματισμών.

    Γι’ αυτό και καλώ όλα τα κόμματα σε αυτοσυγκράτηση. Και τους πολιτικούς αρχηγούς σε μία από κοινού πρωτοβουλία τιμής στο Πολυτεχνείο. Με επικεφαλής την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με μία λιτή επίσκεψη και με ένα λουλούδι. Αλλά με πολλή ευθύνη για το καλό των Ελλήνων και της πατρίδας”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δεν γ@μιεσε ρε αρχαιοκαπηλε κολομητσοτακη.
      Ιδια σκατα ησαστε ολοι σας του προδοτικου τοξου.

      1. Αν ηταν ΜΕΓΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,συντεκνε, θα τους ειχε καθαρισει. Και δεν θα ειχαμε ολες τις γαμιολες στον σβερκο μας!
        Με μια ενσταση: Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ οποτε ηθελε ιδιαιτερο χειρισμο. Διειδε τον κομμουνιστικο κινδυνο και προφυλαξε το Εθνος.

    2. Τώρα σας πιστέψαμε και σένα και τους άλλους.

    3. νερό στον μύλο της αστυνόμευσης του ρίχνουν και τίποτα άλλο!!

    4. Προσκύνησε τους κ άλλο Κούλη μπορείς!!! Εδώ χεστηκες πάνω σου τους παρακαλάς

    5. Τοτε Κουλη γιατι αφησες 20000 ατομα χωρις προφυλαξεις σαν σαρδελλες να διαδηλωνουν εξω απο το εφετειο σε εποχη πανδημιας με καραντινες και τα σχετικα
      Οταν βολευει ενταξει αλλιως το παιζουμε προστατης δημοσιας υγειας
      Μπορεις να μας πεις ποσους κολλησανε αυτες οι 20000 και ποιος πρεπει να παει κατηγορουμενος για αυτο απο την “ανεξαρτητη” δικαιοσυνη

    6. Ρε λυσαξέ τους στο ξύλο όπως τους απλούς ανθρώπους , παλιοξεφτίλες πέρασαν εθνικές επέτειοι και δεν είπατε μια κουβέντα για τους χιλιάδες που σκοτώθηκαν στο μέτωπο. Ο παππούς μου άφησε ένα πόδι στην Αλβανία και πέθανε λυπημένος βλέποντας γ@μημένα παράσιτα να παίρνουν σύνταξη αντιστασιακού χωρίς να ιδρώσουν. Ντροπή σας ελεεινά σκύβαλα για τη κατάντια αυτή.

    7. Ρε κ@υφαλες, την 28η Οκτώβρη ημέρα αντίστασης για την πατρίδα και τον λαό μας, γιατί δεν πήγατε όλοι μαζί να καταθέσετε έστω ένα στεφάνι στους χιλιάδες ήρωες μας? Κ@υφαλες. Ο Μητσοτάκης εντάξει, έχει άλλοθι που δεν πήγε. Δεν μπορεί να χωνέψει ακόμη πως μια χούφτα Έλληνες κέρδισαν και ελευθερωσαν την πατρίδα από τους Γερμανούς. Μετά το πολυτεχνείο που θα πάτε όλοι μαζί, κάντε και μια παρτουζα μετά. Προδότες.

    8. #ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝ , ΕΚΕΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΤΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    9. Πολλοι απευθυνεστε στον Μητσοτακη η αλλους αριστερους σαν να ειναι Ελληνες και υπαρχει εμφυλια διαμαχη.Αυτοι ολοι πρατουν το αδικο γιατι εχουν το DNA tου διαβολου μεσα τους στην κυριολεξια

    10. οχι ρε μακακα ουτε ενα λουλουδι σε ιστοριες παρωδιας ετσι θα σε τουμπαρουν αλλα κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι

    11. Αυτα που λεει ειναι σωστα. Ειδικα για το σκηνικο συγκρουσης που θελουν οι εθνομηδενιστες. Οταν, ομως, συλλαβατε τους κυπριους φοιτητες για το πανο που εβγαλαν για τον ελληνισμο( θα θιχτηκε φαινεται ο ερντογαν), οταν αφηνετε ανεξελεγκτα τους αλλοδαπους κατα δεκαδες να περιφερονται χωρις μασκες και δεν ασχολειστε, οταν δεν κανετε παρελασεις αλλα ανοιξατε το τζαμι, οταν μιλατε για το πολυτεχνειο της Δαμανακη και του Λαλιωτη(που βολευτηκαν) και οχι για τον πραγματικο ηρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ(που τον δολοφονησαν γιατι ηθελε να σηκωσει την ελληνικη σημαια), ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι δεν σας πιστευει κανενας. Γιατι προεκλογικα λεγατε για συνορα και τωρα μετατρεπετε την χωρα σε ενα απεραντο χοτ σποτ. Ποσο μαλλον οταν κυβερνατε μαζι με εθνομηδενιστες πρωην πασοκτζηδες του γιωργακη!

      1. ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΞΙΟΥΛΗ Ε…….
        ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ.
        Κ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟΝ ΙΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΕΚΑΝΕ
        ΕΤΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΟΥΛΗ……..ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    12. Δεξιέ κ. Μητσοτάκη, πως και δεν κάλεσες τους πολιτικούς αρχηγούς για να καταθέτατε στεφάνι για τους πεσόντες του έπους του 40´ ? Δεν άξιζαν εκείνοι οι νεκροί την τιμή, η δε θυσία τους ήταν μήπως μικρότερης σημασίας, συγκρινόμενης με αυτήν του Πολυτεχνείου?

    13. Επί 21ης Απριλίου κοιμόμασταν με ανοιχτά παράθυρα….

    14. «Απέναντι στον κίνδυνο της χούντας, οι πρωτοπόροι του Πολυτεχνείου στάθηκαν άοπλοι. Απέναντι στον κίνδυνο του θανάτου, εμείς οπλιζόμαστε με τη συνείδησή μας.»
      Απέναντι στη χούντα τη δική σου οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΠΛΟΙ!!!!
      ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ LOCK 🔐 DOWN!!
      Δεν Μ ενδιαφέρει αν δέχεσαι εντολές!!
      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!!
      Αλλά ξέχασα αυτό θεωρείται ανέκδοτο για σένα και την οικογένεια σου που έχει παράδοση στο είδος!!
      ΚΡΙΜΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!

    15. Λέει «Ελεύθερα επιλέγουμε οι ίδιοι να περιορίσουμε κάποια δικαιώματά μας». Σε καμία περίπτωση τα μέτρα δεν είναι δικής μας ελεύθερης επιλογής. Επιβάλλονται δια της κρατική βίας.

      1. εκλεγμένη από τον λαό η κυβέρνηση με εντολή να πατάξει τον νατιβισμό όπως είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές, πήρε 45% και όλοι την αναγνώρισαν ως νόμιμη κυβέρνηση, αν δεν σου αρέσει ψήφισε κάτι άλλο σε 3 χρόνια….

        1. Εκλεγμένη κυβέρνηση για ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα από αυτά που εφαρμόζει. κοινοί απατεώνες που θα έπρεπε να έχουν προ πολλού μπει φυλακή σαν απατεώνες για ότι έχει πάει στραβά σαυτόν τον τόπο .

        2. Τους ψήφισαν 2,2 εκ των 10 εκ. ψηφοφόρων,δηλαδή το 22%. Και εννοείται δεν τους ψήφισαν για να κάνουν αυτά που κάνουν. Τους ψήφισαν για να φτιάξουν το δημόσιο,να ανοίξει η επιχειρηματικότητα και να σέβονται το σύνταγμα,δηλαδή τις στοιχειώδεις συνταγματικές ανθρώπινες ελευθερίες. Ψηφίζεις μία φορά στα 4 χρόνια και η εκάστοτε κυβέρνηση δεν έχει καμιά υποχρέωση να τηρήσει το προεκλογικό πρόγραμμα βάση του οποίου ψηφίστηκε.

    Comments are closed.