ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΤΣΗ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ! ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!

Κοινοποίηση:
ΣΚΑΦΑΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

Έφτασε η ώρα του ελέγχου για το πόθεν έσχες

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής προκειμένου να συζητήσει για το πόθεν έσχες του βουλευτή Ανδρέα Πάτση που διαγράφηκε από τη ΝΔ. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα που είχε ζητηθεί από τους ορκωτούς λογιστές για το νέο έλεγχο στο πόθεν έσχες Πάτση ολοκληρώθηκε και αύριο θα σταλεί στα κόμματα.

Άγνωστο παραμένει αν θα ζητηθούν ευθύνες από τον ορκωτό λογιστή ή τον ανώτατο δικαστικό που είχαν δει το πόθεν έσχες Πάτση και εισηγήθηκαν την αρχειοθέτησή του…

Το άφαντο κότερο του Πάτση

Από τη μια έκπληξη στην άλλη οδηγεί το σκάνδαλο του -εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη – Ανδρέα Πάτση.

Υπάρχουν μαρτυρίες ότι επί των ημερών της κυβέρνησης Τσίπρα, εμφανιζόταν κάθε τόσο στο…Λαύριο.

Μια πρόχειρη έρευνα καταλήγει τώρα στο εύρημα ότι είχε εγγράψει το τοπικό Λιμεναρχείο ένα εντυπωσιακό σκάφος.

Αυτόπτες- που τον θυμήθηκαν με την αναγόρευση του σε ήρωα της επικαιρότητας -το περιγράφουν ως πολυτελές γιοτ 22-25 μέτρων αναφέρει το ieidiseis.gr

Ωστόσο στο «πόθεν έσχες» του αναφέρονται μόνο πέντε ΙΧ αυτοκίνητα. Το πλεούμενο είναι άφαντο.

Αν η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και η Δικαιοσύνη που τον ξεψαχνίζουν, ερευνήσουν τα αρχεία του Λιμεναρχείου Λαυρίου μάλλον θα εκπλαγούν από την ευρηματικότητα του ανδρός στις υπεράκτιες εταιρίες για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ η αμαρτωλή σχέση του Δένδια με τον Πάτση – Το ταξίδι στο Κοσσυφοπέδιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λόγο… σοβαρό που απευθύνεται τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Εξωτερικών αναφορικά με τα, τουλάχιστον περίεργα, ταξίδια του Ανδρέα Πάτση στο Κόσοβο και τις «επίσημες»… συναντήσεις του με αξιωματούχους στην Πρίστινα. Ως γνωστόν, στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 55 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου, οι κκ. Μητσοτάκης και Δένδιας ερωτώνται τα εξής:

• Είχε οποιαδήποτε εμπλοκή το γραφείο του Πρωθυπουργού ή μεμονωμένα στελέχη του στην προετοιμασία των παραπάνω συναντήσεων;

• Ήταν ενήμερη η Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ και η αρμόδια διπλωματική αρχή στο Κόσοβο για τις παραπάνω συναντήσεις, πολιτικές και επιχειρηματικές, του βουλευτή και είχαν ρόλο στον προσδιορισμό τους;

• Αν η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι αρνητική, σε ποιες ενέργειες προχώρησε το Υπουργείο όταν έλαβε γνώση ότι πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις αυτές και ανακοινώθηκαν από τους επίσημους λογαριασμούς των αξιωματούχων του Κοσόβου, ως επίσημες συναντήσεις με εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας.

Το ενδιαφέρον, λοιπόν, σε αυτή την υπόθεση, δεν είναι μόνο η ουσία της απάντησης που θα δοθεί αλλά και πώς θα επιλέξει ο Νίκος Δένδιας να κινηθεί: δηλαδή, αν η απάντησή του θα σηματοδοτεί κάποιο άδειασμα ή, έστω, διακριτικές αποστάσεις, από τις επιλογές του Μεγάρου Μαξίμου αναφορικά με τις «μπίζνες» Πάτση. Πρόκειται για μία απάντηση που, αναμφίβολα, η κάθε λέξη της θα έχει τη σημασία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ψάξτε σε σπηλιά στην θάλασσα στην Κρήτη. Κοντά στο σπίτι του Κουλη θα είναι κρυμμένο.

  2. Μπραβο στα βλαχαδερα τους Γρεβενιωτες που τον ψηφισαν!!

  3. Αν θυμάμαι καλά ο εν λόγω κύριος, όταν ήταν Βόλο εμενε στο κότερο στο λιμάνι

  4. Ο βίος και η πολιτεία του Ανδρέα Πάτση κρύβουν πολλά σκοτεινά σημεία!

    Φιλικές του ιστοσελίδες έγραφαν επίσης -δίχως να διαψευστούν ποτέ- ότι ο κ. Πάτσης «έχει επιλεγεί από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπεύθυνος στον Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας».

    https://www.olympia.gr/1513750/politiki/o-vios-kai-i-politeia-toy-andrea-patsi-kryvei-polla-skoteina-simeia/

    Υ.γ.Μπλεγμενος και σε “Ελληνοποιησεις”;

  5. ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ
    ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
    ΚΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
    ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΨΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΡΕΣ!!!

  6. Περί πριν 1986 ,περίπου πως μαθεύτηκε αυτό για την τζοντα ένα ζευγάρι είχε πάει Κορδελιό,,για εργασία,,εκεί είχαν νοικιάσει περνάει ο καιρός ο άντρας λίγα φράγκα έλα όμως που κάθε ημέρα ήταν φρου φρου και αρώματα κλπ και όσο πηγενε η κατάσταση χειροτερεύει κλπ κάποια στιγμή αποφασίζει η γυναίκα παρακολούθηση μια 2 τρεις 5 δέκα περνει πρέφα ήταν και δίμετρη είδε τα κότερα ρώτησε κλπ ντινετε στολίζετε βαφετε κλπ πληρώνει την ηθοποιό που ήταν να πάει εφόσον είδε των σύζυγο να μπενει στο μικρό καΐκι να των πάει μεγάλο κότερο και μπενει αυτή μετά από μια ώρα τάχα ηθοποιός και των πιάνει στο κρεβάτι του κότερο να γυρνάει τσόντα κλπ απο εκεί και πέρα καταλαβενει τη έγινε μέχρι να φθάσει στην δικογραφία κλπ τότε δεν υπήρχαν κινητά αυτή ήταν αρβανιτισα φυσικά το ζευγάρι δεν χωρησε ποτε έμεινε αρκετό καιρό σε διάσταση μετά μαζεύτηκε αυτός των πήγαν αυτών στα ψυχοφαρμακα όχι την γυναίκα του

Comments are closed.