ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ Λ@ΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    giatroi

    Βόμβα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοϊδη. Αποκάλυψε μεταξύ των άλλων, πριν μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του περιβόητου νομοσχεδίου για το άσυλο, τον λόγο που επί ΣΥΡΙΖΑ δεν γινόντουσαν επιστροφές μεταναστών.

    Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός, «ιδιώτες γιατροί έδιναν έγγραφα τα οποία αποδέχονταν οι υπηρεσίες ασύλου, ότι όλοι ήταν ευάλωτοι, ότι είχαν το λεγόμενο μετατραυματικό στρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να κηρύσσονται ευάλωτοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα, με αποτέλεσμα κανένας να μην επιστρέφεται».

    Ο Μ.Χρυσοχοϊδης κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθούσε τη λογική του «στοιβάζουμε ανθρώπους και τίποτα παραπέρα. Αυτό το στοίβαγμα ανθρώπων οδήγησε στη μείωση των δικαιωμάτων των ανθρώπων που είχαν ανάγκη», ανέφερε και πρόσθεσε ότι δεν δημιούργησε τις κατάλληλες υποδομές για να προλάβει την αύξηση των μεταναστευτικών ροών.

    Εν συνεχεία, ανέφερε πως από το 2016 μέχρι σήμερα, έχουν υποβληθεί 156.529 αιτήσεις ασύλου. Από αυτές δεκτές έγιναν οι περίπου 40.000. «Που βρίσκονται σήμερα οι υπόλοιποι 115.000;», ρώτησε! Όσον αφορά το τι ισχύει σήμερα, ο υπουργός ανέφερε ότι αν κάποιος δεν πάρει άσυλο, πρέπει να περιμένει 2,5-3 χρόνια για να μπορέσει να φύγει από τη χώρα, πράγμα που αλλάζει πλέον η ΝΔ. Αυτό ωστόσο για το οποίο δεν μπορεί να γίνει κάτι, είναι το διάστημα των 18 μηνών κράτησης, για το οποίο υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία που όπως όλες οι χώρες της ΕΕ, την ακολουθεί και η Ελλάδα.

    Η καταγγελία του κ. Χρυσοχοΐδη πρέπει να διερευνηθεί ΧΘΕΣ καθώς είναι πολύ σοβαρή; Ποιοι γιατροί προσέφεραν ψευδείς βεβαιώσεις και ποιες οι σχέσεις τους με την Κουμουνδούρου; Είμαστε μπροστά σε μια φάμπρικα νομιμοποίησης αλλοδαπών στην Ελλάδα; Τελικά, Τουρκία και ΣΥΡΙΖΑ ήταν σύμμαχοι σε όλο αυτό; Οι μεν τους έστελναν στην Ελλάδα, οι δε τους κρατούσαν εδώ με το έτσι θέλω; Αν δεν είναι αυτό εθνική προδοσία, τι είναι;

    Ένας εισαγγελέας παρακαλώ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. The shape of things to come. Οι λαθρομετανάστες δηλώνουν μετατραυματικό στρες για να μείνουν στην Ελλάδα και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα δηλώνουν μετατραυματικό στρες για να πάνε να μείνουν στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν.

    2. με τη φάρα των γιατρών δεν υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς άκρη. αυτοί κάνουν κουμάντο στη Βουλή’ αυτοί κάνουν κουμάντο στο στρατό’ Από μίζες στις φαρμακοβιομηχανίες αλλο τίποτα ! Όμως δε γίνεται να μπουν φυλακή 3000 γιατροί Και γι’αυτό κύριε Χίο μην παιδευεσαι με τις ψευδείς βεβαιώσεις δε γίνεται τίποτα

    3. Καλημέρα Στέφανε,

      Το Ερωτηματικό στην Απορία αν η Ελλάδα Είναι μπροστά σε μια Φάμπρικα Νομιμοποίησης Αλλοδαπών θα Μπορούσε να μην Υπάρχει. Ασφαλώς και Είναι Έτσι τα Πράγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ το Επεδιωξε με Κάθε Δυνατό Τρόπο, για αυτό και τα ΜΜΕ που Πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ, Όπως το Kontra Channel, η Εφημερίδα Documento, και Εννοείται η Εφημερίδα ΑΥΓΗ, για παράδειγμα, Έλεγαν και Συνεχιζουν να Λένε για το Θέμα του Μεταναστευτικού, ότι Αυτοί οι Άνθρωποι Είναι Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι, Φεύγουν από τις Πατρίδες τους για να Γλυτώσουν τον Πόλεμο και Είναι Όλοι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, και Χρειάζονται τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη μας.

      Στην Πραγματικότητα Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ Αποσκοπούσε στη Μονιμοπόιηση Όλων Αυτών στην Ελλάδα, Δημιουργώντας μία Σταθερή Εκλογική Βάση από την Οποία θα Καθίσταται Εφικτή η Νίκη στις Εκλογές και, κατά συνέπεια, η Παραμονή στην Εξουσία. Και αυτό διότι, Είχαν Καταλάβει Πολύ Καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι με την Αλλαγή Στάσης στο Δημοψήφισμα του 2015, της Μετατροπής του Μεγαλοπρεπέστατου ΌΧΙ του 62 % του Ελληνικού Λαού σε Ένα Ατιμωτικό ΝΑΙ, με το Κλείσιμο των Τραπεζών και Επιβολής Capital Controls ( που σε Καμία Άλλη Χώρα δεν Έγινε Κάτι Ανάλογο, Ακόμη και αν Ήταν σε Μνημονιακό Καθεστώς ) και την Υπογραφή του 3ου Μνημονίου, δεν Είχαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, Ήθελαν να Κρατηθούν Πάσει Θυσία στην Εξουσία, για να Ολοκληρώσουν το 3ο Μνημόνιο, και να Έχουν και το Αφήγημα Ότι Οδήγησαν τη Χώρα ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

      Για να Επιτύχει το Σκοπό του ο ΣΥΡΙΖΑ, Προφανώς και οι Υπηρεσίες Ασύλου Έπρεπε να Ήταν Απολύτως Ελεγχόμενες, και Επίσης, Έπρεπε να Υπάρχει και η Συνεργασία με Γιατρούς οι Οποίοι θα Χορηγούσαν Παραστατικά και Γνωμετεύσεις που Όλοι Αυτοί οι Άνθρωποι που Έρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, Έχουν Κάποιας Μορφής Μετατραυματικού Στρες, θα Δηλώνονταν ως Ευάλωτες Ομάδες και Χρίζουν Προστασίας..

      Ο ΣΥΡΙΖΑ, Χορηγούσε σε ΡΟΜΑ και Λαθρο-Μετανάστες, Επιδόματα, ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα, Τηλέφωνο και Νερό, τους Χορηγούσε και Κάρτες για να Μπορούν να Σηκώνουν και Χρήματα, και στους Έλληνες Συνέχεισε την Πολιτική των Εισοδηματικών Κριτηρίων, Ώστε να Μπορούν Όσοι Λιγότεροι Έλληνες Γίνεται να Παίρνουν τα Επιδόματα που Ασφαλώς και Είχαν Ανάγκη

      Στην Οικονομία, Δεδομένων των Συνθηκών, και με την Κατάσταση την Οποία Βρήκαν το 2014, αλλά και με Ότι Ακολούθησε στη Διάρκεια της Περιόδου από το 2015-2018, τα Πήγε Σχετικά Καλά. Όμως η Συμφωνία των Πρεσπών, το Μεταναστευτικό, η Καθημερινότητα και η Ασφάλεια του Πολίτη με τη Διαρκώς Αυξανόμενη Εγκληματικότητα,από τη Ανεξέλεγκτη Δράση των ΡΟΜΑ και των Λαθρο-Μεταναστών, Ήταν οι Παράμετροι που Οδήγησαν στην Εκλογική Συντριβή του Ιουλίου 2019.

      Αυτά που Λέει ο Κύριος Χρυσοχοίδης Είναι Σοβαρά, Όμως δεν Πρέπει να Μείνει Μόνο στις Καταγγελίες και στο Επικοινωνιακό Κομμάτι. Πρέπει Οπωσδήποτε να Παρέμβει Εισαγγελέας και να Κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να Απολογηθεί.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ…ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΥΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

    5. Να επεμβει αμεσως εισαγγελεας και οσοι προδοτες γιατροι η πολιτικοι εστησαν τετοια φαμπρικα να τους χωσει μεσα βαθια!!!!!!!! Ακου μετατραυματικο στρες μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα!!!!!!!!! Χρυσοχοιδη ξεσκεπασε τους και αλλαξτε και σεις πολιτικη στο λαθρομεταναστευτικο, γιατι δεν πατε καλα!!!!!!! Αλλα λεγατε προεκλογικα!!!!!!!!!! Ολοι στην Ευρωπη εκλεισαν τα συνορα τους, κλειστε τα και σεις, μην αφηνετε τις βαρκες να αποβιβαζουν κανενα στα νησια ,αλλιως οι ροες δεν προκειται να σταματησουν!!!!!!! Φτανει πια, θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα!!!!!!!!!!

    6. Κομμουνιστες τα παντα πουλημενα παλιοτομαρα της ιστοριας.

    7. Τώρα από το Χρυσοχοίδη περιμένουμε να τους βρει όλους αυτούς και να τους στείλει σπίτι τους.

      Δε χωράνε άλλοι στην Ελλάδα !!!

      Το να τους πηγαίνουνε σε ξενοδοχεία στην ενδοχώρα δε λύνει το πρόβλημα.

      Μόνο με κλειστά κέντρα κράτησης και άμεσους ελέγχους για άσυλο μπορεί κάτι να γίνει.

    8. Aφου Η λολιτα Τσιπραινα πηρε ποσα μυρια ευρω απο τον Σωρος για να κανει τον Γερμανο,πολλα μυρια.

    9. Aυτό το συριζα θα το θυμόμαστε για τα κακά και της συμφορές που μας έφερε

    10. Οι υποκτιται σεβοντε το μετατραυματικο στρες των λαθρο και τους παρεχουν ζωη χαρισαμενη
      ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ,ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ,ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ,ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΤΟΥ ,ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
      ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΧΑΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.
      ΑΦΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ,ΑΣ ΕΦΑΡΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ΠΟΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ .
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
      ΟΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.

    Comments are closed.