ΣΚΑΙ- TURK ΤΩΡΑ ΚΑΙ “ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ” ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ- ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ”!

    Κοινοποίηση:
    kostidis2

    Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έθεσαν υπό τον έλεγχο τους την πόλη Τάμπκα και το παρακείμενο αεροδρόμιο στην επαρχία της Ράκα, ενώ κατέλαβαν σειρά γεφυρών στο Ευφράτη και δύο υδροηλεκτρικούς σταθμούς.

    Αυτό συμπεραίνεται από τον χάρτη για την κατάσταση που επικρατεί στην Συρία, τον οποίο ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

    Στον χάρτη φαίνεται ότι υπό τον έλεγχο της Δαμασκού περιήλθαν δύο υδροηλεκτρικοί σταθμοί της πόλης Τάμπκα, το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ετ-Τάμπκα και μια σιδηροδρομική γέφυρα. Στην περιοχή της Ράκα η Δαμασκός έθεσε υπό τον έλεγχο της δύο γέφυρες στον Ευφράτη.

    ypamunas-russia-syria2

    Νωρίτερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι υπό τον πλήρη έλεγχο των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων περιήλθαν η πόλη Μανμπίτζ και οι γύρω κατοικημένες περιοχές, όπως και ότι οι ΗΠΑ απέσυραν τα στρατεύματα τους από τις βάσεις που είχαν στην πόλη αυτή.

    O Mανώλης Κωστίδης από το τουρκοκάναλο του ΣΚΑΙ, πάντως μόνο που δεν έκλαψε στην ανταπόκρισή του, από το “μέτωπο πολέμου”: “Χύνεται πολύ αίμα. Τούρκοι τραυματίες, μάχες σώμα με σώμα, οι Κούρδοι αντιστέκονται, οι απώλειες των Τούρκων είναι πολλές, τα ασθενοφόρα πηγαίνουν κι έρχονται”‘.

    Φανταστείτε για να το λέει αυτός τι γίνεται.
     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

      1. Αγράμματες είναι οι δημοσιογράφοι, οι άλλες μπορεί να είναι και σπουδαγμένες.

    1. Για ξυπνήστε ….

      “Πολλές πηγές από την Τουρκία επιβεβαίωσαν την είδηση ότι οι τουρκικές αρχές, μετά από μία εβδομάδα επιθέσεων στη βόρεια και ανατολική Συρία και τις απώλειες που έχουν εκεί από τους Κούρδους, τώρα στρατολογούν βιαστικά Σύρους πρόσφυγες στην Τουρκία και τους στέλνουν να πολεμήσουν για να σκοτωθούν αυτοί και όχι οι Τούρκοι στρατιώτες στην Συρία.”

      Καταλάβατε τώρα για να το μεταφράσω….

      Αμεση απέλαση όλων …πριν είναι αργά…

    2. Aν δεχτουμε επιθεση απο τους τουρκους και χαθει ελληνικο εδαφος (οπως εγινε και με οσους συνεργαστηκαν με τους ναζι) οι εν ελλαδι συνεργατες των τουρκων θα δικαστουν για εσχατη προδοσια. Ειτε ειναι καναλαρχες ειτε δημοσιογραφοι ειτε σελεμπριτι της κακιας ωρας. Ολοι οι τουρκοπρακτορες θα λογοδοτησουν.

    3. το τουρκοκαναλλο θελει απαλλοτρειωση………………………….ολα τα καριολια της ΜΙΤ εκει ειναι μαζεμαινα…………………

    4. το πιο βρώμικο κανάλι που υπάρχει στην Ελλάδα, Οχι οτι τα αλλα ειναι καλυτερα

    5. Γνωστό γιουσουφάκι ο κωστιδης… Για κανένα κεμπάπ είναι μόνο και ρακί…. Αλλα τι να κάνει;;;… Τον παίρνει;;; στην Τουρκία ζει και φοβάται… Δεν ειναι Αθανάσιος διάκος…. Δημοσιογράφος είναι….αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο…. Το κολοκαναλο όμως που δουλεύει είναι χάλια… Τουρκικά σήριαλ, survivor με τα Μογγολια παρέα, προπαγάνδα ότι πρέπει να ζούμε αδελφωμενα με τα μεμετια…. Άσε που όλοι τους ήτανε με τον ερντογαν στο πραξικόπημα και λέγανε ότι νίκησε ο δημοκράτης ερντογαν…. Φάτε τώρα τουρκική δημοκρατία στο κεφάλι…. Ο κόσμος δεν ξεχνάει τον ρόλο των κολοκαναλιων..

    Comments are closed.