ΣΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΒΡΟΣ! – ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5135262

    Δύο τακτικές ασκήσεις μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) κατά τις οποίες εξετάσθηκαν διαδικασίες και τεχνικές επιθετικών επιχειρήσεων, διεξήχθησαν στα πεδία ασκήσεων-βολών “ΑΕΤΟΣ”  στην Αλεξανδρούπολη και «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» στα Λάβαρα Έβρου, στο πλαίσιο του προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων στη ζώνη ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού.

    Πρόκειται για την ΤΑΜΣ «ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΣΒΙΖΗΣ-20″ στην οποία συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της 50ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας (50 Μ/Κ ΤΑΞ) «ΑΨΟΣ» και την ΤΑΜΣ “ΕΚΤΟΡΑΣ-20”  στην οποία συμμετείχαν προσωπικό και μέσα της 31ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας «ΚΑΜΙΑ».

    Τις δραστηριότητες παρακολούθησε ο διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης.

    Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

    5135261

    5135256 5135257

    5135258

    5135259

    5135260

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Και τώρα ο Ερντογάν τα έκανε επάνω του. Για αυτό δεν οργώνει τα χωρικά μας ύδατα.

    2. Πραγματικές ρόμπες οι άκαπνοι δημόσιοι.Μόνο για ασκησείς εντυπωσιασμού και τον μισθό είναι ικανοί δυστυχώς και για να τρέχουν τους νεοσύλλεκτους..Κατά τ άλλα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις παρελάσεις στα everest στους γρηγόρηδες κάτι σαν μπάτσοι αλλά σε χακί έκδοση…

    3. ΝΟΤΙΕ ΕΠΙΣΗΣ πρέπει να λάβουν υπόψιν οι “κύριοι” ότι Ελληνικός στρατος ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ και ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΦΡΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ… Οι αριθμοί μιλούν απο μόνοι τους και δεν ψεύδονται ποτέ!… Ο δημόσιοι υπάληλοι λοιπόν καραβανάδες που μάχονται μόνο για τα ΑΤΜ ας το κλείσουν μια και καλη ή ας πράξουν τα δέοντα !!!

    4. Μια αναλυτική Έκθεση -πόρισμα με στοιχεία
      με όσα έχουν ξεστομίσει και κάνει οι Μογγόλοι τελευταία ,
      έχει έτοιμη το Υπουργείο εξωτερικών
      να την κολλήσει στην μούρη των “συμμάχων ” μας ?????

    5. Όλο ασκήσεις, ασκήσεις….. Ρε κανένα Τούρκο νεκρό θα δούμε;;…. Θα δούμε την Ελληνική σημαία στην Ιωνία;;

    6. γιατι κοβετε το σχολιο μου; Ειναι ψεματα; Το ξαναλεω λοιπον..
      Σιγα μη σκισουν κανα καλσον οι καραβαναδες. Εστρωσαν τα κρεβατια των λαθρο και τους ετοιμασαν πρωινο πριν πανε για βολες; Αυτη ειναι η πρωτη δουλεια που πληρωνονται σημερα απ το ναζιστικο καθεστως

      1. Οι καραβαναδες μωρή λουλου αυτή την ώρα που εσύ μ@λακιζεσαι στο διαδίκτυο, τρώνε μέσα στα κοκπιτ των f16 και μάχονται στον αέρα χωρίς να ξέρουν εάν γυρίσουν, τα παλικάρια των ειδικών δυνάμεων όταν εσυ κάνεις το μπανακι σου σπιτάκι σου για να μυρίζει ωραία η κ@λοτρυπιδα σου κοιμούνται πάνω στα βράχια. Παιδιά κοιμούνται πάνω στις οθόνες στις θέσεις τους βλέποντας συνεχώς τις κινήσεις των Τούρκων, πάνω στα πλοία εβδομάδες να δίνουν μάχες που ούτε μπορείς να φανταστείς. Αναρτήθηκε το σχόλιο σου και πήρες την απάντηση σου λοιπόν. Αντε λουλουδες που θα μιλήσετε για τα παιδιά των ενόπλων δυνάμεων, φλώροι.

        1. ετσι ειναι ολοι οι ναζι φιλε, ολο λογια και καφριλα

        2. Επειδή εσύ φαίνεται από το σχόλιό σου, ότι είσαι γνώστης των πάντων, μαζί με άλλους αμπελοφιλόσοφους εδώ μέσα, θα μου επιτρέψει η μεγαλειότητά σου να σου υπενθυμίσω τα εξής:
          1. Αυτοί που τρώνε μέσα στο πιλοτήριο των F16 ή των Mirage δεν είναι ούτε ήρωες ούτε τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι επαγγελματίες, οι περισσότεροι τουλάχιστον από αυτούς, οι οποίοι με επιλογή τους αυστηρά, βρέθηκαν εκεί. Φυσικά, υπό συγκεκριμένες συνθήκες (πόλεμος, θερμό επεισόδιο) θα εκτελέσουν το καθήκον τους!
          2. Ο πάλε ποτέ Ελληνικός στρατός δεν υφίσταται σε κανένα επίπεδο. Και αρχίζοντας από τους αξιωματικούς του όπου, φαίνεται από την στάση τους στα δρώμενα της χώρας, δεν διαφυλάττουν το Σύνταγμα και τους νόμους καθώς και την Ελληνική σημαία, τα οποία έχουν καταστήσει κουρέλια οι Εβραίοι Ελληνόφωνοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι!
          3. Οι Ειδικές δυνάμεις Ο.Υ.Κ κ.λ.π, που βρίσκονταν όταν οι εβραίο μασόνοι πολιτικάντηδες εκχωρούσαν Εθνική κυριαρχία με την υπογραφή των μνημονίων;;; Να φανταστώ στο σπίτι τους ή στην υπηρεσία, ως απλοί παρατηρητές!!
          4. Η νέο Ελλάς είναι πλήρως διαλυμένη από όλες τις απόψεις. Οι προδότες, μετά το 1973, φρόντισαν συστηματικά να απαξιώσουν το στράτευμα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό σε αυτούς που γνωρίζουν μερικά πράγματα περί στρατεύματος παραπάνω, και
          4. Ο μέσος Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ελλάδας, είναι ο χειρότερος εχθρός που είχε ποτέ, στην ιστορία της, αυτή η ένδοξη πραγματικά χώρα!
          Τώρα, αφού με βρίσεις, γιατί μόνο αυτό είσαι ικανός να κανείς, κρύψουν μέσα στο λαγούμι σου και παρακολούθησε τα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «η Ελλάς πωλείται».
          Καλά μπάνια και μην ξεχνάς να φοράς μάσκα γιατί κινδυνεύεις από COVID19 😂🤣

          1. Ε ΝΟΤΙΕ!!!! αφού εσύ είσαι τόσο μάγκας και οι στρατιωτικοί άχρηστοι ας γινόσουν εσύ να τους ανοίξεις τον δρόμο της σοφίας και της ανδρείας…Αλλά εννοείται σαν χέστης που είσαι και γνήσιος ξερόλας λούφαξες στο γραφειάκι σου, στον μισθουλάκο σλυ
            και στο φρέντο σου…Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια….

          2. @ΝΟΤΙΟΣ R E S P E C T !!!!!!!!!!!!!!!!! CHAPEAU!!!!!!!!!!!!!!!!!
            *Ο ?!?μέσος Έλληνας πολίτης?!?, κάτοικος Ελλάδας, είναι ο χειρότερος εχθρός που είχε ποτέ, στην ιστορία της, αυτή η ένδοξη πραγματικά χώρα!*

        3. μαλακια λαος=μαλακια στρατος
          Ως “στρατος”, πόσο φλώροι άεργοι πειναλέοι δημοσιοι επιδοματάκηδες είσαστε ; Γίνατε πλέον, ξεφτιλα παγκοσμια.
          Πιθανον να πρεπει να αφησετε τις δηθεν “μαχες” κσι τα …ξενυχτια στα…βραχακια, και να πολεμηεσε σαν άντρες – όχι κρυφοπουτανίτσες!
          Εκτος απο τις…..μάχες με τα atm και τα επιδοματακια δηλαδη ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ? ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΖΩΑ!!!
          ο τουρκος μπηκε μεσα στο σπιτι μας και αλωνιζει, φτανει μεχρι τα λιμανια μας ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ και πουλατε και μαγκια κι ολας;; ξεφτιλισμενες ρομπες;; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΖΩΑ -ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    7. Χαχαχαχαχαχα και ο Ερντογάν κάνει βόλτες στην ελληνική επικράτεια δεν ντρέποντε λέω εγώ υπάρχει στρατός κατά τα άλλα!!!!ου να χαθειτε προδότες στρατιωτικοι !!!

    8. Το γεγονός ότι ξοδεύουμε πυρομαχικά χωρίς να τα αναπληρώνουμε σας περνά από το μυαλό ; Λέω τώρα α ρε έλληνα του καναπέ και του πληκτρολογίου

      1. να μη γινονται ασκησεις δηλαδη?

      2. Μάς περνάει και μάς ανησυχεί, εκτός κι αν χρησιμοποιείται για την γνωστή προσοδοφόρο τακτική, που ούτε γι’ αστείο δε γίνεται να συμβαίνει τέτοιες ώρες…

    9. Τον χειμώνα μέ τίς λάσπες όταν κολλάνε τα τανκς να δούμε αν σείστηκε ο Εβρος !!!!

      1. Σιγά μήν τούς βάζουνε και αντιολησθητικές αλυσίδες ρε μεγάλε,ακούς τι λές….το τερμάτισες λέμε.

      2. Τα τανκς ελληνιστή τεθωρακισμενα , είναι κάτι πολύ μεγάλα βαρέως τύπου οχήματα που χρησιμοποιούνται στις πολεμικές επιχειρήσεις. Συνήθως δεν παθαίνουν λάστιχο για τον απλούστατο λογο πως δεν έχουν λάστιχα! Κινούνται πάνω σε κυλίνδρους οι οποίοι έχουν τοποθετημένα επάνω τους κάτι, πως να στο εξηγήσω τώρα, σκέψου κάτι σαν την μηχανή που βγάζει τις τυροπιτες, κάτι σαν πιαστρες που κινούνται πάνω σε κυλίνδρους. Τελοσπαντων, αυτές οι πιαστρες που φέρουν οι κύλινδροι των τανκς είναι λίγο πιο δυνατές από τις πιαστρες που βγάζουν τις τυροπιτες και ονομάζονται ερπιστριες. Συνήθως δεν κολανε στην λάσπη όπως δεν έχει πρόβλημα το μηχάνημα που βγάζει τις τυροπιτες εάν επάνω στις πιαστρες πέσει τυρί. Ελπίζω να κατάλαβες. Λάσπη για ένα τανκ και τυρί για μια τυροπιτιερα είναι κάτι που δεν εμποδίζουν την λειτουργία τους. Καλό απόγευμα.

    10. Καλά, ας πάρουμε μπαταρίες για τα παπάκια(τομπ). Το ένα έβαζε μπροστά το άλλο με καλώδια. Είναι που είναι κινούμενες κονσέρβες, να μπορούν να εκκινούν τουλάχιστον. Όταν τα βλέπω σε ασκήσεις ντρέπομαι. Και οι τουρκοι γελάνε…
      Τόσες μίζες, θα είχαμε φτιάξει καο το πρόβλημα μεταφορας προσωπικού.

    11. οι περήφανοι μαυροσκούφηδες μας θα δώσουν όταν πρέπει την απάντηση τους στους Μπούφους!!

    12. “Η κρίσης δεν θα είναι σημειακή” ήτοι, σε 4 μέρες στη βασιλεύουσα και ο νοών νοείτω….

    13. Δεν καταλαβες, αν παμε σε διαλογο, οπως μας σπρωχνουν οι Γερμανοι και αλλοι, τα θεματα θα ειναι τι θα δοσουμε εμεις στους Τουρκους και οχι τι θα ζητησουμε εμεις, διοτι εμεις , ως γνωστον, διαλαλουμε εδω και χρονια οτι δεν διεκδικουμε τιποτα απο κανενα!!!!!!!!Θα μας καθησουν κατω και θα λεει ο Τουρκος θελω 18 νησια, θελω να παρετε τιν στρατο απο τα νησια κλπ κλπ κλπ, και μη χειροτερα!!!!!!! Να μην παει σε διαλογο, θα ειναι διαλογος ξεπουληματος κυριαρχικων δικαιωματων!!!!!!!!!!

      1. “”τι θα δοσουμε εμεις στους Τουρκους και οχι τι θα ζητησουμε εμεις”” & “”θα ειναι διαλογος ξεπουληματος κυριαρχικων δικαιωματων!!!!!!! “” ο παπους η μπαμπας του τωρινου τα εχει κανονισει ολα…. μονο το ξεφουρνισμα της πατατας γινεται τωρα……… τα ελληνοειδη δεν ξερουν καν τι εχει πεχτεi 1976-1981 ….. ολα ειναι σεταρισμενα. Τα κρατη με @@ κανουν μακροχρονια πλανα… και οχι οπως η καθε μ@λακ@πιτουριασμενη ελληνοειδη κυβερνηση… που ταχα μου ντε χτυπαει τα νταουλια και χορευουν οι ξενοι…………………

    14. ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΥΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ”ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ” ΚΑΙ ΤΙ ”ΜΕΤΡΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ” ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΘΕΕΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΩ???

      1. Μην παίρνεις και ορκο ότι αληθευει αυτό. Μπορεί να είναι άλλο ένα επικεινωνιακο παιχνίδι της Τουρκίας.

      2. Γιατί έχουμε πατριώτη πρωθυπουργό. Το μόνο κακό πως πρόκειται για…. Γερμανό πατριώτη..!!

        1. “”πατριώτη πρωθυπουργό, Γερμανό πατριώτη..!!!”” Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ !!!!!!!!!!!!! πως ομως εγεινε πρωθυπουργος?? απο μονος του δεν γινεται να εγεινε πρωθυπουργος, οι ελληνοειδης ψοφοφοροι τον ψηφησαν η μη……και τον εστειλαν στον “θρονο”του….φτουυυ…φτουυυ. ο σοφος λαος πρεπει μαλλον να αλλαχτει η να αποσοφοποιηθει διοτι η σοφια δεν βοηθαει την ελλαδα……………….

    15. Πρέπει να δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη πέρα του ποταμού στον Έβρο σε βάθος 50 χλμ. Εκεί να εγκατασταθουν πρόσφυγες και μετανάστες που θα ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες και τα κονδύλια της εε να πηγαίνουν απευθείας σε οργανώσεις της εε.
      Τώρα τα λεφτά που πιέζουν οι Γερμανοί να δίνονται στην Τουρκία, πηγαίνουν σε όπλα. Επίσης αυτό το αίσχος για όλη την ανθρωπότητα, στρατός κατοχής Τούρκων σε κράτος μέλος της εε όπως είναι η Κύπρος πρέπει να σταματήσει. Αυτα είναι που πρέπει να μπουν στο τραπεζι σε συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας τουρκιας. Θα θέσει ο Μητσοτάκης θέμα απόσυρσης Τούρκων από την Κύπρο? Θα θέσει θέμα Αγίας Σοφίας? Θέμα δημιουργίας νεκρής ζώνης της απαράδεκτα μεγάλης εδαφικα Τουρκίας?

    Comments are closed.