ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΟΚ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ερεργε

    Προβάδισμα 5,6% έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis της πρώτης μετά την επίσημη προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.
    Σύμφωνα με την έρευνα,» η ΝΔ φαίνεται να ανακτά μέρος της χαμένης δύναμής της και προηγείται στις 5,6 μονάδες στην πρόθεση ψήφου και προηγείται με 27,8% έναντι 22,2%.

    Ποσοστό 8,5% συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενώ στο 6% βρίσκεται το ΚΚΕ.

    Στο 4% η Ελληνική Λύση, που ταλανίζεται από εσωτερικά προβλήματα ενώ στο 4,4% βρίσκεται το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη.

    Ωστόσο, η είδηση που βγαίνει από τη δημοσκόπηση είναι ότι εδραιώνεται πάνω από το όριο του 3% το κόμμα “Έλληνες” του Κασιδιάρη – δεν είχε ανακοινωθεί η επαναλειτουργία του κόμματος ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου κατά τη διεξαγωγή της δημοσκόπησης – και συγκεντρώνουν 3,5%.

    Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 13,2%.

    Στην πρόθεση ψήφου, δεν έχει ενσωματωθεί το ποσοστό των αναποφάσιστων.
    Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται τέσσερις εβδομάδες πριν από τις εκλογές τις 21ης Μαΐου 2023.

    Εκτίμηση ψήφου

    Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ εμφανίζεται ενισχυμένη και φτάνει στο 33,8%.
    Ενισχυμένος εμφανίζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 26,9%,.
    Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κλειδώνει» το διψήφιο ποσοστό με 10,3% με το ΚΚΕ να ενισχύεται φτάνοντας στο 7,3%.
    Η Ελληνικά Λύση βρίσκεται στο 4,9%, ενώ το ΜέΡΑ 25 ενισχύεται με ποσοστό που φθάνει το 5,4%.
    Το εθνικό κόμμα Έλληνες ξεπερνούν το 4%.
    Όπως προκύπτει από την έρευνα είναι εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις εκλογές της 21ης Μαΐου που θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής.

    Αξιολόγηση Μητσοτάκη – Τσίπρα

    Σταθερή εμφανίζεται και η αξιολόγηση του πρωθυπουργού, με το 54% των ερωτηθέντων έχει αρνητική γνώμη και το 38% να κρίνει θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Σταθερή και η αξιολόγηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς το 71% των ερωτηθέντων τον αξιολογεί αρνητικά, ενώ το 23% κρίνει θετικά τον Αλέξη Τσίπρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Σαρώνει ξεσαρωνει με 5-6 αποκόμματα που όλα μαζί οργανωμένα θα είχαν τώρα 15+% στο τέλος θα πάρουν ότι σ’όλες τις εκλογές. Και ο Κούλης στο σβέρκο μας για άλλα 4 χρόνια.

    2. Μην αυταπατάσθε. Το ένα μετά το άλλο τα «πατριωτικά» κόμματα θα αποσύρονται από την κούρσα και οι ψηφοφόροι τους θα μείνουν πάλι ξεκρέμαστοι. Στο τέλος θα κληθούν πάλι να επιλέξουν ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη… Άμα η χώρα μπορούσε να σωθεί με εκλογές, θα τις είχαν καταργήσει…

      1. Ένα έπρεπε να είναι το πατριωτικό κόμμα στην Ελλάδα. Δυστυχώς τόσα χρόνια οι πολλοί που χρησιμοποίησαν τον τίτλο του πατριώτη σιγά σιγά πήγαν είτε με το σύστημα για μια καρέκλα είτε σπίτι τους. Ήταν όπως οι σοσιαλιστές που φώναζε ο Άκης. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα οργανωμένο κόμμα όπως σε πολλές χώρες, παρά μόνο πυροτεχνήματα που φροντίζει η ΝΔ να τα διαλύει κάθε τόσο. Που να στεγαστούν οι πραγματικοί πατριώτες, οι δεξιοί που βλέπουν τους νεοφιλελεδες, τους ανώμαλους, τους μαφιόζους να κάνουν κουμάντο και δεν τους αρέσουν όλα αυτά. Οι αριστεροί έχουν ένα κόμμα, εμείς οι γνήσιοι τίποτα. Όχι πυροτεχνήματα κόμμα με οργάνωση και φωνή.

    3. παπαριες των δημοσκοπων. Οι ελληνες θα παρουν πανω απο 10% και αστους να βαυκαλιζονται……με τις στημενες δημοσκοπησεις

    4. Δημοσκόπηση απο τα λιντλ γιατι το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα παρει ανετα ενα 10-12% εχουν τρομοκρατηθει τόσο που του βάζουν ενα 4% ετοιμαστείτε έρχεται μεγάλος σεισμός ΕΛΛΗΝΕΣ

    5. Καταρχην δεν πιστευω τις δημοσκοποισεις στην Ελλαδα. Ειναι κατευθυνομενες απο την πολιτικο οικονομικη μαφια που κυβερνα απο το 74. Το κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ σιγουρα εχει διψηφιο ποσοστο.Σε μας τους Ελληνες του εξωτερικου ειναι πρωτο κομμα.

    6. Ο Ηλίας είναι μέσα αν ήταν έξω και τα στελέχη του να έτρεχαν σε όλη τη χώρα τότε πραγματικά θα μάθαιναν όλοι τι συμβαίνει και τότε ένα 8+% θα μπορούσε να δώσει αέρα στο κόμμα, συσπείρωση και ελπίδα. Τώρα όταν το σύστημα χρησιμοποιεί όλα τα όπλα του θεμιτά και αθέμιτα χωρίς ο κόσμος ειδικά στην επαρχία να ξέρει τις παρανομίες και τη λάσπη που ρίχνει μια ακόμη δημοσκόπηση μας λέει ότι θα φάμε τον Κούλη στο σβέρκο μας για άλλα 4 χρόνια.

    7. Νικολοπουλεεεεεε… Εισαι σιγουρος οτι θα γινεις ο νεος Μπουμπουκος η χαφτεις ο,τι φουμαρο σου ταζει η Ντορα ? Μαλλον εχεις ξεκουτιαστει. Τελος παντων, πολυ γελιο αυτες οι “εκλογες”, θα κλεισει το Περοκε απο την αναδουλεια.

    8. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      Πολλοι λαγοι εσκορπισθησαν για να χασει η Αλεπου το θηραμα τηs!
      ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΕΣ ΨΕΥΤΟΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ!
      Η ΜΑΓΙΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΑΞΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ Η ΣΚ@ΤΟΓΡΙ@!!!
      ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ 21 ΤΟ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΟΥΧΑΤΖΙΡ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ!!

    9. Εμένα τωρα γιατί μου φαίνεται πολύ λίγο το 3-4%???Σιγουρα είναι πολύ παραπάνω.

    10. Ειναι πολυ πανω απο το 3% οι “Ελληνες” ,μην μασατε κουτοχορτο….Αν αυτο που θελουν να πασαρρουν οι δημοσκοπησεις ειναι εκπληξη φανταστειτε τα πραγματικα νουμερα!

    11. ο μητσοτακης ειναι υποψηφιο κουμασι δεν ειναι μονιμος κατοικος μαξιμου…

    12. Κανένας δεν θα αποκλείσει τον Ηλία γιατί έχει Πρόεδρο Εισαγγελέα. Και το ανθελληνικό τόξο έχει τους ανεπάγγελτους πάμπλουτους προδότες των Πρεσπών και της αποστρατικοποίησης των νησιών με τα όπλα να τα στέλνουν στην Ουκρανία! Οι πασοκοαριστεροί του κούλη κατάντησαν να εφαρμόζουν την πολιτική του τσίπρα και του κεερφα των λαθρομεταναστών με απαγόρευση πατριωτικό κόμματος! Εννοείται ότι δεν θα τα καταφέρουν αλλά το κατάντημα τους δεν έχει όριο! Όλοι Ηλία και αν τον απαγορεύσουν όποιον μας πει, που και αυτόν θα τον τρέμουν στο τόξο της προδοσίας και του ανθελληνισμού. Μη μασάτε από τα κυριολεκτικά τουρκοκάναλά τους, όλοι Ηλία και μαύρο στον ανθελληνικό βόθρο που συμφώνησαν όλοι για τον Ηλία, όπως τα βρήκαν στα μνημόνια, τις Πρέσπες,το τζαμί, τα χοτ σποτ με wi fi κσι ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα (του Τσίπρα) που εφαρμίζει και ο κούλης! Ο κούλης με τον βορίδη και τον πλεύρη και τον γεωργιάδη υπουργούς, το τερμάτισαν με την αποστρατικοποίηση των νησιών που ζήτησε ο ερντογάν!

    13. Ηλία γερά! Ειμαστε ολοι οι πατριωτες μαζί σου!!!

    14. Τελικά ή μας δουλεύουν με της δημοσκοπήσεις ή ο λαός μας ειναι ξεφτιλισμένος! Δεν εξηγείται αλλιώς.

    15. Τη μερα των εκλογων,κλειδωστε τους γερους και τις γριες στο σπιτι.
      Αυτοι ψηφιζουν τους Μαφιοζους λογω ανοιας.
      Μην τους αφησετε να ξαναψηφισουν τους Μαφιοζους,να μην εχουμε παλι τα ιδια.

    16. ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…
      ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙς ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ…..
      εχουμε απεναντι μας ενα χτηνος….ενα τερας…..
      μια κομμουνιστικη-ναζιστικη ψευτοδεξια………
      θα το πολεμησουμε με οποιο τροπο μπορουμε…..
      Ναι θελουμε ενα κομμα του ευρυτερου πατριωτικου χωρου….
      με αποχη στηριζεις τους μασωνους της ΝΔ……
      δεν εχουμε ιδεολογικες αγκυλωσεις…..δεν θελουμε ενα “καθαρο κομμα” του 3%..
      ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…..ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    17. Όταν το (38%+23%)=61% του λαού δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε δύο αποδεδειγμένα προδοταρια τότε δεν υπάρχει για τη χώρα καμία σανίδα σωτηρίας. Ντροπή σας γελοία υποκείμενα.

    18. Με ολη την ακροδεξια να του εχει φυγει,τα γεροντια του 48% να εχουν ραδικια στο κεφαλι τους,χωρις τις ψηφους των νεων και τους Καραμανλικους απ’οξω,που το βρηκατε ρε κουνελοπνιχτρες το 33%;[προσοχη στην πουστια:Το ’19 ο Κουλης πηρε 22,5% του εκλογικου σωματος,με 42,22% αποχη.Τωρα,που θεωρητικα μετραει το 100% των ερωτηθεντων,εστω με 13,2%μονον αδιευκρινιστα,πώς εχει σκαρφαλωσει στο 33%;Υπ’οψη,θαυματα στα μαθηματικα,δεν υπαρχουν.και ουτε θα σκισω πτυχια για παρτη σας γυμνοσαλιαγκες]

    19. Ο Μέγας Αρχηγος, Ο Μπομπ Φισερ της πολιτικης σκακιέρας, στο παραπέντε για την Μεγάλη Aνακοίνωση που θα αποτυπώσει εκλογηκο ποσοστό 15% για το Πατριωτικο Εθνικο Κινημα,
      εως τότε, κ `μέχρι ο Μπομπ Φίσερ της Ελληνικης πολιτικής σκηνής μιλήσει,
      το πολιτικο συστημικο κατεστημένο κ` αυτοί που κινουν της πολιτικες μαριονέτες τους στην Ελλαδα, θα βρίσκεται σε κατασταση πολιτικου Vertigo.!!

    20. Ποιός χ@@@ι τον Μητσοτάκη; Το θέμα είναι τι κάνει ο λαός και η δικαιοσύνη. Και μια και η δικαιοσύνη είναι υποκινούμενη, θα μιλήσει ο λαός

    Comments are closed.