Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ… ΜΑΝΤΑΛΕΝΑΣ ΚΑΙΛΗ. ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ. ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

    Κοινοποίηση:
    kaili-sis

    «Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται», σημειώνει η Μανταλένα Καϊλή, αδερφή της Εύας Καϊλή αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που συνελήφθη στις Βρυξέλλες, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

    Ειδικότερα, η κυρία Μανταλένα Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δήλωσε τα εξής:

    «Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής.

    Ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες.

    Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου, αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που τις αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της».

    Στο μεταξύ, ο τηλεμαϊντανός δικηγόρος βγαίνει στα κανάλια δηλώνοντας πως “δεν ξέρουμε πού βρέθηκαν τα χρήματα. Η εισαγγελία των Βρυξελών δεν δίνει στοιχεία. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνία με τους γονείς. Η ασυλία που έχει η κ. Καϊλή ήρθη. Η μόνη επικοινωνία της είναι με τους δικηγόρους της”.

    Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει πως η Εύα Καϊλή “είναι ιδεολόγος”.

    Σε ότι αφορά στο παιδί της και το πού βρίσκεται αυτό, ο Δημητρακόπουλος τόνισε πως είναι “προσωρινά σε φιλικό σπίτι”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Καιλη καιλη απόψε το κορμί σου ένας εμίρης αμελεί
      Κάτσε στα 4 καλά και μέτρα το πουγκί
      μέ την Κούλα ήσουν κωλος και βρακί

    2. για 500.000 χωροχιλιάρικα ευρώ θα χάσουμε την εξουσία και ο άλλος τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ (κατά τη ρήση παλιού κομματικού σκύλου ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ) ? ΠΆΤΕ ΚΑΛΑ ? ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΟΛΟ ΖΟΥΜΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΖΟΥΜΕ

    3. Μήπως τα λεφτά που βρήκαν στον πατέρα της είναι συμπλήρωμα στο πενιχρό εφάπαξ του δημοσίου υπαλλήλου που θα συνταξιοδοτηθεί σύντομα για να περάσει άνετα στα γηρατειά του;

    4. δεν ξερω τι μαρκα τσιγαρα καπνιζει η κουκλα η “πουτανα ευα” (που λενε και οι ιταλοι). οποτε δεν μπορω να στειλω. θα στειλω ομως καποτες . αυτες δεν εχουν να κανουν με τα γουστα του καθε ενος. τουλαχιστον εκει στην μπουζου να μην της ξεσκισουν τον κωλο ευκολα.

    5. Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη βάζει πλάτη στα πολιτικά λαμογια που κλέβουν ασύστολα. Υπάρχει μια τρομερή διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Στέφανε να οργανωθεί εκστρατεία ενημέρωσης του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, η Ιταλίδα πρόεδρος είπε πριν λίγο πως θα ελέγχονται όλες οι καταγγελίες. Πολιτικοί δικαστές μαφιόζοι κλέβουν τα λεφτά του ελληνικού λαού, φαίνεται πως οι δικαστές τα πιάνουν από τους πολιτικούς και ποτέ δεν διατάζουν έρευνα εναντίον τους για διαφθορά απάτες και ξέπλυμα αν και τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

      1. Πόσες μιζες έπεσαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τα εμβολια….για το καλό μας?Πουθενά δεν υπάρχει δικαιοσύνη στη γη μόνο στο σύμπαν υπάρχει και εκεί θα δώσουμε όλοι μας λογαριασμό…

    6. Ο/Η Ένα ήταν το σύνθημα όταν ήταν υποψήφια με την ΠΑΣΠ λέει:

      Εύα, Εύα, στον π@υτσο μας ανέβα…

    7. Τον έβαλε ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί ένα μέλος της greek politica mafia, ο Σημίτης είναι ο νονος της mafia και υψηλά στελέχη στην ιεραρχία της greek politica mafia Βενιζέλος Μητσοτάκης. Εντωμεταξύ στην Ιταλία άμεσα σύλληψη κατάσχεση και τους έστειλαν στο Βέλγιο στο αυτόφωρο. Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη τίποτα, ούτε που ασχολήθηκε. Η κατάσταση στην χώρα είναι πάρα μα πάρα πολύ σοβαρή. Το μισό χρέος της Ελλάδας βρίσκεται στις τσέπες της greek politica mafia, τα έφαγαν τα λεφτά.

    8. Το ήθος της προσιδιάζει στο δικό σου. Και οι δυο πουτάνες. Ποια ρίναι μεγαλύτερη και παρέσυρε την μικρότερη δεν το γνωρίζω. Όλα τα σκατά του τόπου ο περουκάκιας τα εκπτοσωπεί; Γαμάει κιόλας;

    9. ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ. ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΙΝΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ. DA, DA, DA. .KREMASMA POUT@n@

    10. Τις γέμιζα και τις δύο με σπερματικές υγρασίες…

    11. ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ …ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕ?????

    12. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    13. Είχε εκδηλώσει υπερηφάνεια για τον κομμουνιστή πατέρα του.

      1. Να σου πω ένα μικρό μυστικό: Ναι και οι 2 είναι ωραίες γκόμενες, ειδικά η αδερφή που πρώτη φορά τη βλέπω, μου αρέσει περισσότερο από την Εύα… ΑΛΛΑ, είναι τεράστια μ@λ@κί@ να πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά, για μ@υνί που ΔΕΝ πηδάς… Δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είναι, άμα δεν την απαυτώνεις εσύ, δε πρέπει να δίνεις ούτε σεντ. Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα μέσω της φορολογίας. Ποτέ δε κατάλαβα γιατί ο κόσμος ψηφίζει γκόμενες απλά επειδή είναι ωραίες. Δηλαδή πληρώνουμε με τους φόρους μας για να πηδάει ο χοντρός Βαγγέλας; Σοβαρά τώρα;

    14. Ποσο θα χαίρονται οι ξένοι που οι Έλληνες πολιτικοί ειναι ξεδιάντροποι προδότες και διασύρονται παντού, πόσο θα χαίρονται που Έλληνες ψηφοφόροι ειναι συμφεροντολογοι και ψηφίζουν τέτοιους ψεύτες προδότες τελευταίους πολιτικούς για να βολεψουν τον κώλον τους γιατί ειναι τεμπέληδες!!!

    15. Τόσα χρόνια τα αρπακτικά έχουν φάει δις τρις πεντάκις δεκατρίς από τη ψωροκωσταινα και εμείς κοιτάμε να καταδικάσουμε την Εύα που δάγκωσε από τους Καταριανους 500 ψωροχιλιαρικα για να τα φέρει στη πατρίδα της?
      Είναι σαν εκείνη τη χαζαμαρα που κάνουμε,να συλλαμβάνουμε διακινητες που βγάζουν τους λάθρο από τη χώρα αντί εμμεσα να τους επιβραβευουμε.

      1. Τα είπες όλα ευγε συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου,αλλα τι περιμένεις από κομπλεξικός και άσχημες γυναικες που βγάζουν την χολη τους εδώ πέρα για την Εύα.

    16. Πασόκος αξιόπιστος μόνο Εγκλειστος στη φυλακή και πάλι παίζετε αυτό!

    17. Μπα δε νομίζω να το πίστεψε κανένας ότι αυτό το καλό κορίτσι έκανε αυτά τα πράγματα !!!

    18. Ο περουκακιας θα πει ότι το Βέλγιο δεν έχει αρμοδιότητα να την δικάσει και να τη φέρουν στη Μπανανοκωσταινα … χαχαχαχα… Να τη δικάσει η Βουλή … Δίκαιο και σωστό πάντως το βρίσκω, ποιος είναι ο φυσικός δικαστής μιας παρθένας ? Τα μέλη ενός Μπουρδέλου . Ήταν δίκαιο,να γίνει πραξη

    19. “Ο ΤΗΛΕΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ” ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΛΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    20. Χωρίς οίκτο..η μέγιστη ποινή!!!!
      Και στους ψηφοφόρους της να ξαναπάνε σχολείο μπας και το IQ τους ξεπεράσει αυτό της αμοιβάδας.

    21. ασε μας που κάνατε τους courier με τομ μπαμπάκα σου να κουβαλάτε την χαρτούρα
      ολο το σόi στις αρπαχτές

    Comments are closed.