ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    enoples-dinamis

    Μια σοβαρή καταγγελία δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος.

    Σύμφωνα με το Δίκτυο, κατά τη διάρκεια επίδειξης σε στρατόπεδο στο Νευροκόπι ανώτερος αξιωματικός «επιχείρησε να δείξει στους στρατιώτες πώς ένα όπλο παθαίνει εμπλοκή». «Επίσης, θέλησε να τους δείξει ότι το όπλο μετά από εμπλοκή είναι ακίνδυνο καθώς δεν μπορεί να πυροβολήσει».

    Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, «όταν ο ανώτερος αξιωματικός έστρεψε το όπλο στους φαντάρους αυτό άρχισε να ρίχνει σφαίρες μπροστά στα πόδια τους!».

    Καθώς οι σφαίρες εξοστρακίζονταν επικράτησε πανικός, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

    Σύμφωνα με το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, το ΓΕΣ «αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του απαράδεκτου γεγονότος διέταξε ΕΔΕ. Ήδη κλιμάκιο αξιωματικών από τη Βόρεια Ελλάδα ανέλαβε να την διεξαγάγει άμεσα. Η κατεύθυνση που έχει δοθεί από το ΓΕΣ είναι να Επιβληθεί η μέγιστη των ποινών που προβλέπεται για το παράπτωμα.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΞΕΣΚΑΤΩΜΑ ΤΑΙΣΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑΡΘΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΩΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΓΑΛΩΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ……………………ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ

    2. Να ‘ταν μόνο αυτά στο Δημόσιο των καραβανάδων, θα ‘ταν καλά… Έχουν φτιάξει περιουσίες αυτά τα αγράμματα παιδάκια με τα δικά μας λεφτά, που εμείς ενώ δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, δεν θα τα δούμε… ποτέ.

    3. Ραδιο αρβύλα θα είναι η είδηση.Το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι ότι ποτέ δε στρέφεις το όπλο σε κάποιον παρά μόνο στον αέρα ρίχνεις δοκιμαστικές βολές για σιγουρευτείς ότι είναι άδειο.Σιγά μη το έκανε αυτό αξιωματικός

    4. Που να δείτε ένα μάχιμο τρελαμένο αξιωματικό δικό μας που έκανε έρπιν σε σκοπιά έπιασε το φαντάρο χωρίς κράνος να κάθεται και άρχισε να γαζώνει μπροστά του εκτός εαυτού και αυτός χοροπήδαγε…. χαχα ωραία χρόνια και μου το λέγανε αλλά δεν το πίστευα

    5. το 95% των καραβαναδων ειναι χεστες και κατουρληδες….οταν γινη πολεμος θα σηκωθουν και θα λακησουνε….καραβανας 50 χρωνων και η γυναικα του καραβανου 45 ετων πηρανε εφαπαξ πανω απο 120000 ευρω και δανεια και φτιαξανε σπιτια και εξοχικα απο το κολοταμειο το μετοχικο οπως το λενε…το βαρος του ελληνικου λαου ειναι αυτο το 95% των χεστων….αχ κακομοιρα ελλαδα..

    6. Μάλιστα. Υπάρχει ένας τύπος με άφθονο χρόνο ο οποίος… αφιλοκερδώς διατηρεί μια σελίδα που παρουσιάζει τα παράπονα των στρατιωτών. Οι ειδήσεις βγαίνουν και με αναρχοκομμουνιστική προβιά ώστε να βρεθούν και δέκα χρήσιμοι ηλίθιοι για να συμφωνήσουν. Φυσικά ποτέ δεν θα σου πει τίποτα για την κατάσταση στον τουρκικό στρατό, τις λιποταξίες, τα πραξικοπήματα, τα βασανιστήρια, τις σφαγές στους Κούρδους κλπ. Παράλληλα θα βρεθούν και λίγοι… αντικειμενικοί σχολιαστές που θα καυτηριάσουν τα… μαρτύρια που γίνονται στην 9μηνη θητεία στον ΕΣ. Το δις οπλίσατε πυροδοτήσατε δεν το ξέρουν φυσικά. Όπως δεν ξέρουν και το ελληνικό ερωτηματικόκαι γράφουν συνέχεια ???? και καρφώνονται. Δυσκολη και η μετάφραση απο τα τουρκικά. Πόσο IQ χρειάζεται κανείς για να καταλάβει τι παίζεται εδώ;

      1. ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ……………………….ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ……….

    7. Ο σπαρτακος ειναι τα κομμουνια του στρατου και τα γραφουν οπως τους βολευει.

    8. AN ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΕ Η ΣΦΑΙΡΑ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΕΞΙΑ ‘Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙ TO ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ??
      ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΑΠΟ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ Η ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ 25 ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ‘Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ.
      ΠΟY ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ???
      ΑΠΛΗ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ XΡEIAZETAI ‘Η ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ SOCIAL MEDIA !!!

      1. Προφανώς και από αυτά που γράφεις Κώστα είσαι τελείως άσχετος για να φέρεις γνώμη για όπλά. Σου προτείνω απλά να ασχοληθείς λίγο και να μάθεις το θέμα και μην το παίζεις γνώστης μέχρι τότε.

      2. τι λες ρε ΑΝΘΡΩΠΕ ? ΣΤΟ στρατο (αν πηγες ) οταν μας εστελναν για βολη μας εδιναν και οργανα τριγωνομετριας και οργανα απολυτης στοχευσης στο εκατοστο ? μην μας κουφαινεις τωρα . αυτο που εκανε ηταν ακρως επικινδυνο και απο καθαρη τυχη δεν ειχαμε θυματα .

    9. αν αυτο το εκανε απλος φανταρος θα περναγε στρατοδικειο ,πιθανον να τον εβγαζαν και ψυχάκια και πολυ πιθανον να τον εδιωχναν και απο το στρατό . Αν λεω, AN θυμαμαι καλα απο την εκπαιδευση που μας εκαναν τοτε που υπηρετουσα πριν 20 χρονια αν ενα οπλο παθαινε εμπλοκη το σηκωναμε προς το ουρανο και οπλιζαμε ( τραβουσαμε το μαραφετι προς τα κατω ) μεχρι να απεμπλακεί και να βγουν οι σφαιρες . αν δεν θυμαμαι καλα , διορθωστε με . συμπερασμα . αδικαιολογητο λαθος για αξιωματικο και η τιμωρια του πρεπει να ειναι βαριά και παραδειγματικη .

    10. Στο πολεμο δεν πολεμανε οι αξιωματικοι. Δινουν οδηγιες απο την θεωρια που μαθανε στα βιβλια. Κι αυτος πηγε να διδαξει και παραλιγο να γαζωσει τα παιδια. Στην πραξη ειναι ολοι ζωα. Ετσι ειναι. Εχετε δει φυτο στο σχολειο να γινεται ΡΑΜΠΟ; Εγω οχι. Καρπαζιες ετρωγε.

    11. Ευτυχώς που δεν είμαστε Αμερική η Ρωσία και να πρέπει οι καραβανάδες μας να πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ σε διαφορά μέρη του πλανήτη.Χώρια που ΟΛΟΙ απο αυτούς θα δήλωναν αμέσως παραίτηση θα απαιτούσαν (εκτός απο τα άλλα που απαιτούν) και επίδομα λερώματος σώβρακου!!!Γιατί αν τους έλεγαν να πάνε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πόλεμο σίγουρα όλοι τους θα τα έκαναν πάνω τους!!!

    12. Το να συγκρινεις ρε καραγκιοζακο ενα στρατιωτη με εναν επαγγελματια που τον πληρωνουμε να διδαξει και κανει μαλακιες ειναι για γελια.Μαλλον εισαι κανενας αργοσχολος καραβανας που τα ξυνει ολη μερα

    13. που να πανε να πολεμησουν τα παιδακια αυτα του συλλογου σπαρτακος που.θα.πεφτουν.οι βομβες απο διπλα.τους.και θα.κροταλιζουν τα πολυβολα αμα γινει κατι τοτε τ θα κανουν θα μπουν απο μονοι τους τριαντα μετρα κατω απο τη γη και.μυξοκλαφτηκανε ολοι.γιατι ενας.αξιωματικος εκανε ενα λαθος αν τ εκανε αυτο ενας φανταρος απλος ομως δεν θα ετρεχε καστανο θα ερχοτανε.μεσα στο στρατοπεδο γονεις.κ δικηγοροι

      1. Εσύ όταν θα σκάνε οι βόμβες θα λες ανέκδοτα μάστορα? Τι ένα λάθος λες? Κόντεψε να τους γαζώσει όλους εκεί. Ο φαντάρος δεν οφείλει να ξέρει το όπλο, ο αξιωματικός επιβάλλεται. και δε μιλάμε για λαθάκι, παρέκαμψε ΟΛΑ τα πρωτοκολλα ασφαλειας

    Comments are closed.