ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΟΥ: “ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΔ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!” – ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΥΠΑΤΖΟΥ;

    Κοινοποίηση:
    βλαχου

    Αναμένεται η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη σε αυτή την σοβαρή μομφή…

    Σάλος έχει ξεσπάσει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής από όσα καταθέτει η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου. Ανάμεσα στα πολλά και βαριά που είπε ήταν η φράση της ότι «θα παρακολουθούσα και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν επρόκειτο να πουλήσει την πατρίδα»!

    Βουλευτές της αντιπολίτευσης αντέδρασαν αμέσως επισημαίνοντας (και προς τους βουλευτές της ΝΔ) ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν αφήνεται ανεξέλεγκτη η ΕΥΠ καθώς η εισαγγελέας παρακολουθεί και δεν μετά δεν ενημερώνει καμία αρχή επικαλούμενη το απόρρητο!

    Στην Επιτροπή επικρατεί πανδαιμόνιο με βουλευτές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς και την εισαγγελέα να εμμένει ότι έχει δυνατότητα να παρακολουθεί τους πάντες.

    Αναμένεται η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς θεωρείται ότι η συγκεκριμένη δήλωση τον στοχοποιεί βάναυσα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Το σύστημα ήθελε Ανδρουλάκη και όχι Γιώργο. Φάτε τώρα το ρουφιάνο στα μούτρα βλάκες πασοκοι.

      Γιώργο γερά γ….α τα μ…….α

    2. Πραγματικά όσα έχουμε ζήσει 3,5 χρόνια με τους Μητσοτάκηδες θα τα ζήλευαν και οι Ναζί το 1940…
      Γίνεται και χωρίς τανκς και όπλα.
      2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη και το γάλα, 0,80 λεπτά η κιλοβατώρα. Φάτε Μητσοτάκηδες.

    3. ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΚΤ
      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΌΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

    4. Έλα δεν τον πιστεύω! ο Ανδρουλάκης πράκτορας ξένων δυνάμεων? πω πω πω…

    5. Σιγά μη σκίσετε τα “καλτσον” σας εκεί στην επιτροπή της ντροπής…άντε ρε χαραμοφάηδες αφουυστο τέλος θα βγουν όλοι “λάδι”…
      καραγκιόζηδες!!!

    6. Αφου παρακολουθει τους παντες ας μας πει τι ειπε ο μητσοτακουλας με τον ερντο στην κωνσταντινουπολη και πηρε τις αναποδες ο σουλτάν;

    7. Eδω μας λεει η κυρια οτι ο ανδρουλακης πουλησε την πατριδα για αυτον παρακολουθουσανε
      βαρια πραγματα! για εναν ευροβουλευτη….
      Ο συλλογος της θα αντιδρασει για αυτα που λεει?

    8. Τώρα θυμήθηκε αυτή η ψευτοεισαγγελεας της ευπ ότι υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν την Πατρίδα πολύ επιλεκτική μνήμη έχει, την Πατρίδα βλαμμένη εισαγγελέα της ευπ την έχετε πουλήσει όλοι μαζι παλιό προδότες και οι πολιτικοί- βουλευτές και όλα τα κομματιδια πλην αυτών που βάλατε παράνομα φυλακή δηλάδη τους Εθνικιστές και όλα τα σώματα ασφαλείας όπως οι σκατομπατσοι διεφθαρμένοι και στρατός ότι γίνει πλέον για την απελευθέρωση θα είναι με θέλημα Θεού!!!!
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!!

    9. Ανδρουλάκη σε κατηγορεί επίσημα για εθνικό μειοδότη.Η της κάνεις αγωγή και την πας σε Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η αλλιώς σημαίνει ότι λέει αλήθεια.Παρε θέση γιατί χοντραινει πολύ το πράγμα .

    10. Αφού λοιπόν ειχες στοιχεια οτι προδιδει,να τα δημοσιοποιησεις,αλλιως εχεις διαπραξει συκοφαντικη δυσφήμιση κι αν θελει ο Ανδρουλακης σου κανει αγωγη και μηνυση και τοτε να δουμε τι θα λες… Για πες μας λοιπόν … Ο ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ των νησιών του Αιγαίου ειναι η δεν ειναι εθνικη προδοσια ???

    11. Ποιος στην Κόλαση της έδωσε τη δύναμη να επιλέξει ποιον θα κατασκοπεύσει και να μην κατασκοπεύσει;. Πρέπει να φυλακιστεί, μαζί με τους άλλους που χρησιμοποιούν τη δουλειά τους για να κάνουν τη ζωή δύσκολη για τους πολίτες

    12. Το να προδίδει την πατρίδα και να είναι πράκτορας ξένων δυνάμεων αυτός που σε έβαλε να παρακολουθείς σου πέρασε ΠΟΤΕ από το μυαλο ή μήπως να είσαι εσύ η ίδια το εργαλείο για να προδίδουν την πατρίδα γιατί είσαι ευάλωτη σε διάφορες καταστάσεις…Το σκέφτηκες;
      Γιατί σε εμάς και σε όλο τον λαό αυτο αντιλαμβάνονται!

    13. Άπαξ και οι εισαγγελείς, δικαστικοί διορίζονται από την εκάστοτε κυβέρνηση σε θέσεις κλειδιά μην περιμένετε να είναι ανεξάρτητη εξουσία καί πράσινα άλογα, που λέει ότι είναι το σύνταγμα της Ελλάδος. Μας κοροϊδεύουν πλέον μπρος στα μάτια μας ξεδιάντροπα.

    14. Και εγώ σου λέω πάμε σε ένα πόλεμο.με Τουρκία για Αιγαίο πόσο θα κρατήσει και πόσο θα πουλάνε η Ντίλερ όπλα κλπ είναι ντροπή και αίσχος να αιματοκιλιετε η Ρωσία με την Ουκρανία και να μην μπορεί να βρεθεί λύση γιατί πουλάνε όπλα η το Κίεβο είναι της Ρωσίας και τα νησιά Αιγαίου Ελλάδας αυτό δεν αλλάζει

    15. ΦΟΒΕΡΟ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΗΔΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΟΙΑ……

    16. Και ο Ανδρουλακης ενα καθικι και μισο ειναι, πιεζε για τα μπολια συμφωνωντας με την υποχρεωτικοτητα που επεβαλαν οι Ανωμαλοι κλπ, αλλα δεν πιστευω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τη θειτσα.

    17. Όλοι πρακτορες ξένων δυνάμεων είναι.
      Ξεπουλάνε την πατρίδα εξαγοραζοντας την καρέκλα του πρωθυπουργού, υπουργού, προέδρου δημοκρατίας. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Αν και δικαστικός και βρώμικη είπε μεγάλη αλήθεια.

    18. Είπαμε… Συνεργάτης του ανδρουλατση… Δικηγόρος, σκιζεται για το ουράνιο τόξο και την δήθεν “μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα.. Μαμισι σε κάθε ρουφιάνο προδότη, όσο ψηλά και αν είναι… Καλά κάνει η εισαγγελέας αν έχει ενδείξεις…

    19. “εισαγγελέας της Ε.Υ.Π” όπως λέμε “αλβανός τουρίστας” ΛοΛ

    20. To…»ζωγράφισε» με έντεχνο τρόπο!

      Πρέπει να απαντήσει τώρα αναγκαστικά το «κοπέλι»!

    21. Γιατί τι περιμένατε να πει ; Μόνο με λάσπη σώζει το τομάρι της. Δεν συμπαθώ το ΠΑΣΟΚ, απεχθάνομαι όμως το παρακράτος και τους ανθρώπους του. Χωρίς ελαστικούς κρατικούς λειτουργούς, δεν μπορεί να υπάρξει το παρακράτος.

    22. Αυτή είναι η δουλειά όλων τών Μυστικών Υπηρεσιών Πληροφοριών παγκοσμίως…Να παρακολουθουν τούς πάντες καί ό,τι προκύψει .

    23. Τι λέτε βρε σουργελα την πατρίδα την έχετε ξεπουλήσει από το 1974 και μετά όλες η κυβερνήσεις ευθύνονται για το ξεπούλημα της ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ! Το μέγα λάθος του “Δημοκράτη” Γ. Παπαδόπουλου ήταν που χαρίστηκε σε όλους αυτούς τούς ανθελληνες δηλ.τους σημερινούς κλεφτο-
      κυβερνώντες ?

      1. Είχε το σύνδρομο του εμφυλίου ακόμα στο κεφάλι του. Έβλεπε μόνο κόκκινους εχθρούς και άφησε τους πολλούς και πονηρούς να μας λεηλατούν μέχρι σήμερα πλουτίζοντας και κουνώντας μας το δάχτυλο. Μέγα λάθος.

    24. Αν ζουσε ο χιτλερ αυτη η καργιολα σκατοφατσα θα ηταν το δεξι του χερι

    25. Μιλάνε για πατρίδα τα χουντοσπέρματα και οι απόγονοι των δοσίλογων.
      Την πατρίδα που την έχουν πουλήσει στο γιουσουρούμ.
      Μιλάνε οι δικαστικές ύαινες και τα τρωκτικά για πατρίδα που έχουν αθωώσει όλους τους πολιτικούς κλέφτες και την εγχώρια κλεπτοκρατική οικονομική ελίτ.
      Μην μιλάτε εσείς για πατρίδα γιατί είστε παράσιτα όλοι σας.

      1. Προδότες ήταν οι δεξιοί όχι οι χουντικοί. Μια χαρά στα παρισια γλεντοκοπουσε ο ψευτοεθναρχης σας πρόδιδε από τότε την Κύπρο, όπως ακριβώς έκανε και στην κατοχή που κοιμόταν με Γερμανούς αξιωματικους. Μια ζωή στην προδοσία ρουφιανιά και ανωμαλία η ερε και η νέα παιδεραστία.

    26. Tελικά μεγάλη φάρα οι ραγιάδες. Καθαρό D.N.A.

    27. Σε περίπτωση που η ΠτΔ σκόπευε να πουλήσει την Πατρίδα, θα την παρακολουθούσα και πολύ σωστά θα έκανες.

    28. H κυρία ψάχνει δικαιολογία να γλυτώσει την φυλακή…δηλαδή με όλα αυτά που γίνονται απο την κυβέρνηση τα βρίσκει normal, άδειασμα της άμυνας των νησιών του Αιγαίου, εμβόλια θανάτου και σακατέματος του πληθυσμού, lockdown, ενεργειακό ξεπούλημα. Βρες άλλη δικαιολογία…

    29. Όλοι και όλες τα ίδια αρχιπουληταρια και προδότες είστε. Motherfuckin’ Bitch..

    30. Νεοελλαδα… Φασιστσρια στην κυβερνηση κ δικαιοσυνη μπουρδελο.
      Κατοικοι χαζοι, κομπλεξικοι κ βολεψακιδες…
      Ντροπη σας λεχριτες κ παρταλια.

    31. Ψωρο(ς) Ανδρουλακης και τιποτα περισσοτερο η λιγωτερο! Μια εναλλακτικη της ΝΤΠ για το ελληνικο κυβερνητικο κατεστημενο!

    Comments are closed.