ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ! ΑΙΣΧΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΙΤΟΝΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΜΙΧΑΛΗΣ” ΚΑΙ Ο “κ.Β” – “ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΡΕ Μ@Λ@Κ@!” ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ! ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 50ΕΥΡΩ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες ενώ βίαζε το 12χρονο κορίτσι. Αυτός ήταν ίσως και ο λόγος που δεν αρνήθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη με τη δικαιολογία ότι έγινε με τη συναίνεσή της. Οι φωτογραφίες είναι τέσσερις και είναι φρικιαστικές και αηδιαστικές. Ατράνταχτο πειστηριο.

Η αστυνομία είναι πιο μπροστά από τη δικογραφία. Υπάρχουν εκτιμήσεις για 60-80 άνδρες που βίασαν την 12χρονη στον οίκο ανοχής. 

Πότε αρχίζει όμως πραγματικά ο εφιάλτης αυτού του κοριτσιού και απο ποιους; Υπάρχουν και άνθρωποι πριν τον Μίχο; Αυτό αναμένεται να απαντηθεί. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που έχουν συνομιλήσει στο κινητό με τη 12χρονη αλλα δεν έχουν συλληφθεί. Συνομιλούσαν μέσω blind chat .

Μερικοί λένε ότι δεν είχαν αντιληφθεί ότι μιλάνε με ανήλικα όπως ισχυρίζονται. Ποιος μπορει να είναι πίσω από το blind chat δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορει να ήταν και ο ιδιος ο Μίχος. Εδώ μιλάμε για ένα φρικτό κύκλωμα. Ο Μίχος κυνηγάει σαν τρελός να βρει πελάτες για να βγάλει λεφτά από τους βιασμούς του κοριτσιού. Η έρευνα έχει πολλή δουλειά ακόμη…

Με μια απλή εισαγγελική διάταξη, όπως επισημαίνουν νομικές πηγές, θα μπορούσε να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο των 213 ονομάτων που εμπλέκονται στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό.

Η συνεχιζόμενη έως τώρα άρνηση να βγουν άμεσα όλα στο φως για μια τέτοια υπόθεση τροφοδοτεί τις φήμες και τις υποψίες για συγκάλυψη και χρεώνουν με νέους λάθος χειρισμούς, σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο, την κυβέρνηση η οποία δείχνει να αντιμετωπίζει την κατάσταση με μια φοβικότητα που κανονικά δεν θα έπρεπε να την διακατέχει. Γιατί άραγε;

Με τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης να είναι καταιγιστικές, οι έρευνες στρέφονται – μετά την κατάθεση του κοριτσιού – στον εντοπισμό του υπεύθυνου του οίκου ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Το ποινικό παρελθόν και οι άλλοι τέσσερις οίκοι ανοχής

Πρόκειται για τον μυστηριώδη «κ. Β» με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας, τον οποίον κάλεσαν οι ιερόδουλες την περασμένη Τετάρτη όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο στους δύο οίκους ανοχής.

Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο μυστηριώδης άνδρας ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο.

Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ο άνδρας αναμένεται να αναγνωρίσει πρόσωπα των βιαστών που έκλειναν τα ραντεβού με τον Μίχο στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.

«Είναι μικρή, θα μπλέξουμε»

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο μυστηριώδης «κ. Β» να είναι ο άνθρωπος, που σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, είπε στον Μίχο όταν την είδε «είναι μικρή, θα μπλέξουμε ρε μ@λ@κ@».

Η περιγραφή που έχει δώσει το κορίτσι ταιριάζει με το πρόσωπο του 40χρονου μαστροπού ο οποίος ελέγχει με κάμερες όλους τους χώρους των οίκων ανοχής μέσα από το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε πελάτες σε κάθε επίσκεψη στον οίκο ανοχής. Τα χρήματα τα έδιναν από πριν στον Μίχο χωρίς η 12χρονη να γνωρίζει το παραμικρό.

Οι πελάτες

Οι πελάτες ήταν 20 με 25 και μυημένοι στη σκληρή παιδοφιλία.

Ο Μίχος, εξάλλου, ήταν γνώριμος στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα του Κεραμεικού.

Ιερόδουλες στο studio, που βρίσκεται δίπλα από τον διώροφο οίκο ανοχής όπου εξέδιδε ο προφυλακιστέος την 12χρονη, έχουν αναγνωρίσει τη φωτογραφία του 53χρονου, του μέχρι πρότινος πελάτη τους.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατέθεσε για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου, η 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός του παιδιού οδήγησε πέντε φορές το κοριτσάκι σε διώροφο οίκο ανοχής που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπου εκεί την βίασαν διαδοχικά κάθε φορά 5 σκληροί παιδοβιαστές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν επικοινωνήσει απευθείας με τον Ηλία Μίχο. Μάλιστα, όπως κατέθεσε η μικρή, αφού την κακοποιούσαν, οι παιδόφιλοι έδιναν στη συνέχεια τα χρήματα στον 53χρονο.

Η ταυτοποίηση του οίκου ανοχής θα αποτελέσει «κλειδί» για τον εντοπισμό των παιδοβιαστών, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούσαν με τον Ηλία Μίχο για να κακοποιούσαν το παιδί, κλείνοντας απευθείας ραντεβού με τον ίδιο. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η επικοινωνία γινόταν είτε τηλεφωνικά είτε από κατιδ’ιαν συναντήσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος έστελνε βίντεο και φωτογραφίες με το μικρό κορίτσι στους υποψήφιους πελάτες του, οι οποίοι στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού για να βιάζουν το παιδί.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο Μίχος

Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος τη 12χρονη από τον Κολωνό.

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ ήταν εντατικές την ώρα που το κοριτσάκι έχει δώσει συγκλονιστική κατάθεση αναφορικά με το πώς ο Ηλίας Μίχος την βίαζε και την εκμεταλλευόταν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής στον Κολωνό, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ο οίκος ανοχής βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού ενώ κουμάντο φέρεται να έκανε ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

oikos2

Στις  ίδιες φυλακές με την Πισπιρίγκου

ΜΗΤΕΡΑ

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα του κοριτσιού, η οποία χθες μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η 37χρονη θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές, εκεί όπου βρίσκεται και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα θα φιλοξενηθεί σε ειδικό κελί της 2ης πτέρυγας όπου θα βρίσκεται μόνη της προκειμένου να μην δεχτεί επιθέσεις από άλλες κρατούμενες. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο η μητέρα της 12χρονης πρώτα θα δώσει μια τυπική συνέντευξη στη διοίκηση των φυλακών και έπειτα θα μεταφερθεί σε κελί καραντίνας.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»
Όπως ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της, ο «Μιχάλης» ήταν ένας άνδρας ο οποίος της έστελνε μηνύματα στο Messenger το καλοκαίρι. Η ανήλικη του απάντησε μετά από προτροπή του 53χρονου Μίχου, ο οποίος στη συνέχεια άρχισε να συνομιλεί με τον «Μιχάλη», υποδυόμενος την 12χρονη.

Η 12χρονη δεν συναντήθηκε ποτέ με τον «Μιχάλη», ωστόσο έστελνε φίλους του σε ραντεβού με την ανήλικη. Ο 53χρονος ήταν εκείνος που την πήγαινε στα ραντεβού και που στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα μετά τους βιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μιχάλης» είναι κάτοικος νοτίων προαστίων, εικάζεται πως δεν έχει οικογένεια και είναι περίπου 25 ετών.

Αισχρή δήλωση γείτονα για το κοριτσάκι στον Κολωνό: Δεν ήταν βιασμός, «καθότανε»!

 Το παιδί συνεχίζει να βιάζεται σε ζωντανή μετάδοση
Ζήσαμε δυστυχώς να το δούμε κι αυτό. Την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης, την ενοχοποίηση του θύματος, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μικρό παιδί.

Έπειτα από την δημόσια προβολή των δηλώσεων Κούγια σύμφωνα με τις οποίες η 19χρονη κοπέλα που καταγγέλει ότι βιάστηκε από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομονοίας «τα ήθελε», σήμερα η ελληνική δημοσιογραφια κατρακύλησε ακόμα πιο χαμηλά, συμπαρασύροντας μαζί της την κοινωνία.

Γείτονας της οικογένειας του παιδιού από τον Κολωνό, Ισχυρίστηκε πως το παιδί δεν βιάστηκε από τα κτήνη, διότι «κάθησε»! Άρα δεν ήταν βιασμός…

Είπε επίσης ότι το κοριτσάκι που άρχισαν να το βιάζουν από την ηλικία των 11 ετών, έδειχνε σαν 18! Ενώ όλες οι υπόλοιπες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα παιδάκι το οποίο έδειχνε ακριβώς όπως ήταν. Ένα κοριτσάκι του δημοτικού!

ΑΝΟΙΓΟΥΝ τώρα τα στόματα! «ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ παιδιά στο μαγαζί του Μίχου…»

Τα στόματα ανοίγουν στη γειτονιά του Ηλία Μίχου, για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Γείτονες αλλά και γυναίκες που γνώριζαν τον κατηγορούμενο σκιαγραφούν με μελανά χρώματα το προφίλ του ανθρώπου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη.

Ένας άνδρας που σκόπευε κάποτε να βαφτίσει την 12χρονη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της οικογένειας. «Εγώ κάποτε είχα προσφερθεί να βαφτίσω το παιδί. Ήταν στοργική μητέρα. Ο πατέρας τα λεφτά που έδινε η γειτονιά να μεγαλώνουν τα παιδιά, τα έτρωγε στα ναρκωτικά και τον τζόγο. Ήταν μια κακουχία. Εγώ νομίζω ότι τα παιδιά πέσανε θύματα εκμετάλλευσης» περιέγραψε, μιλώντας στο STAR.

Ο συγκεκριμένος άνδρας γνώριζε την μητέρα της 12χρονης αλλά και τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί ότι με τη στάση του ευθύνεται για το που κατέληξε η οικογένεια. «Έχει κατακλέψει όλη την πολυκατοικία. Τα έχει κάνει όλα. Με τον σαδιστικό του χαρακτήρα μέσα στο σπίτι ώθησε πάρα πολλά πράγματα στο να συμβούν όπως γίνανε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ανέφερε πως γνώριζε και τον Ηλία Μίχο αλλά δεν είχε υποπτευθεί το τι συνέβαινε. «Τον ήξερα, έμενα κοντά. Δεν πολυπήγαινα να ψωνίσω στο μαγαζί του. Το παιδάκι δεν το είχα δει ποτέ εκεί πέρα. Από τη λαχταρά του να φάει, να πιει ήταν έρμαιο αυτού του ανθρώπου. Το εκμεταλλεύτηκε» δήλωσε.

«Έβλεπα τον Μίχο και έναν άνδρα μαζί με μια μαθήτρια»
Μια κάτοικος της περιοχής μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ότι δεν έβλεπε μόνο τον Ηλία Μίχο με το δεύτερο άτομο στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, αλλά έβλεπε κοντά τους να βρίσκεται και ένα μικρό κοριτσάκι.

«Έβλεπα ένα κοριτσάκι με μια τσάντα, σχολιαρόπαιδο το οποίο δεν ήταν διπλά τους, καθόταν λίγο πιο πέρα, συνέχεια στο ίδιο σημείο. Όταν σταμάτησα να βλέπω τους δυο κυρίους αυτούς σταμάτησα να βλέπω και το κοριτσάκι. Όταν είδα φωτογραφία και τον είδα σε φωτογραφίες που έβγαινε με άλλους τον θυμήθηκα φατσικά» ανέφερε.
Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν αν πρόκειται για τη 12χρονη ή κάποιο άλλο ανυπεράσπιστο θύμα.

«Με είχε πλησιάσει όταν ήμουν 16 ετών»
Γειτόνισσα του Ηλία Μίχου καταγγέλλει στο Star ότι ο 53χρονος την είχε πλησιάσει όταν ήταν ακόμα ανήλικη. «Στην αρχή η γειτονιά έλεγε ότι είναι άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας ωστόσο πολλές γυναίκες αναφέρονται στον άνθρωπο αυτό για το τι γλοιώδης άνθρωπος ήταν. Δεν τόλμαγες να περάσεις από τη γειτονιά και σε κοίταγε από την κορυφή μέχρι τα νυχιά. Εγώ είχε τύχει να πάω όταν ήμουν 16 ετών από το μαγαζί. Ο τρόπος που κοίταγε προσπαθούσε να σε προσεγγίσει με ένα χυδαίο, με έναν αηδιαστικό τρόπο. Και εγώ ήμουν ανήλικη. Είχε ένα περίεργο τρόπο, ένιωσα άβολα, ήθελα να φύγω και δεν ξαναπάτησα ποτέ στο μαγαζί» συγκλονίζει με τη μαρτυρία της η γειτόνισσα του Μίχου.

«Μπαινοβγαίνανε παιδιά στο κατάστημα του Μίχου»
Μία γυναίκα αποκάλυψε στο Star ότι ήταν φίλη της συζύγου του Ηλία Μίχου και είχε δει την 12χρονη να εργάζεται στο κατάστημα.

«Μια φορά είχα δει το κορίτσι. Έβαζε κόκα κόλες και μία φορά της πέφτει μία κόκα κόλα και λέει ‘μου έπεσε’. Μετά μπήκε και ένα άλλο κοριτσάκι και λέει “Ηλία να φορτίσω το κινητό;”. “Ναι ναι φόρτισε το”. Μπαινοβγαίνανε παιδιά, ναι» περιγράφει η γυναίκα.

«Είχα πάει στο μαγαζί να πάρω κάτι και έλεγε ‘τι όμορφη που είσαι τι το ένα τι το άλλο’ και εγώ έμεινα. Αν είναι δυνατόν. Εγώ ξέρω τη γυναίκα του πήγαινα στο σπίτι τους γιατί της έκανα μακιγιάζ και τώρα να γίνεται αυτό το πράγμα; Έφυγα. και δεν ξαναπάτησα. Και σε μία άλλη φίλη μου πάλι τα ιδιά» εξηγεί η φίλη της συζύγου του Ηλία Μίχου.

ΟΙ ΔΥΟ (επόμενοι) βιαστές της 12χρονης! «ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ με ανήλικα παιδιά…»

Ανοίγει η βεντάλια στην υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, με τις Αρχές -εκτός από τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί το εάν και αλλά παιδιά της οικογένειας έχουν πέσει θύματα βιασμού ή μαστροπείας- να βρίσκονται κοντά στη σύλληψη κι άλλων παιδοβιαστών.

Χθες οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες (33χρονος, 34χρονος, 36χρονος) που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία και ψάχνουν για άλλοθι

Η 12χρονη -στη δεύτερη κατάθεσή της- έχει σκιαγραφήσει τον ρόλο δύο άλλων ανδρών, οι οποίοι φέρεται να την έχουν βιάσει.

Πρόκειται για δύο ενήλικες παντρεμένους με παιδιά, με την 12χρονη να μνημονεύει πως ένας εξ αυτών έχει ένα παιδί στην ηλικία της. Φυσικά, αποτελεί απορίας άξιον πώς ο άνδρας μετέφερε αυτή την πληροφορία στη 12χρονη.

Την ίδια στιγμή, στη δικογραφία προσδιορίζεται και η παρουσία δύο ακόμη ανδρών -ενός συγγενούς του Ηλία Μίχου και ενός ατόμου που έστελνε κάποια εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για πρώην υπάλληλο κρατικής υπηρεσίας, επίσης παντρεμένος.

eisaggelia-eurokinissi

Εισαγγελική παρέμβαση για τη δημοσιοποίηση της κατάθεσης της 12χρονης

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών ζητά να ενημερωθεί για το εαν τελέστηκε το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε η δημοσιοποίηση του περιεχομένου της κατάθεσης που έδωσε το ανήλικο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Ειδικότερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός διέταξε έρευνα για το πώς διέρρευσε η κατάθεση της 12χρονης στα μέσα ενημέρωσης.

Στην κατάθεση αυτή, περιλαμβάνεται και η συνομιλία του ανήλικου κοριτσιού με τον ειδικό παιδοψυχολόγο στο πλαίσιο των ερευνών για τη διαλεύκανση της φρικιαστικής ιστορίας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητά να γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στη δικογραφία και να ερευνηθεί ποιοι τέλεσαν το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Δείτε επίσης:

«ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ… ΑΦΟΥ ‘ΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Ελλάς το μεγαλύτερο μπουρδέλο με τους πιο γελοίους και ανήθικους κατοίκους της Ευρώπης με διαφορά. Εμετός και αηδία. Μιλάμε για πλήρη ισωπεδωση. Η χώρα πλέον είναι εντελώς σε Σήψη. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να αλλάξει άρδην τα πάντα. Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό!!!!!!! Καληνύχτα!!!!!

  2. Βρώμα, που δυστυχως δεν θα καθαρίσει ποτέ. Καλή δύναμη στο μακελειό που τα βγάζει.

  3. Δημοσιογταφικα τώρα αν πάνε η γυναίκες η νέες η άντρες στους οίκους ανοχής με το κόκκινο φανάρι η κίτρινο κλπ ας πάρουν μια άδεια από το αστυνομικό τμήμα που ανήκουν δεν υπάρχει επικινδινοτητα απλά τυπικά για να είναι καλιμενοι κλπ

  4. ΠΡΟΣ,”Ελλια”…”ΤΣΙΣΑ ΣΟΥ” ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

  5. Τσιγγάνοι βαρώνος η Σέρβοι το έχουν αυτόν των οικο φυσικά για να εργαστούν ανενόχλητοι τα έσκασαν σε μεγάλους κλπ οι μικροί δεν έχουν σχέση με αυτά κλπ η αστυνομία ελέγχει μόνο αυτούς που είναι νόμιμοι κλπ οι παλαοι με τα κόκκινα φανάρια κλπ για αυτό λέω ότι μαζί με το υγιονομικο μπορεί να πάει και γυναίκα δεν χρειαζετε άνδρας και με 2 γυναίκες η μία γίνετε η εργασία ελέγχου κλπ δεν υπάρχει επικινδινοτητα κλπ

  6. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ

  7. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

  8. Τσιγγάνοι βαρώνος η Σέρβοι το έχουν αυτόν των οικο φυσικά για να εργαστούν ανενόχλητοι τα έσκασαν σε μεγάλους κλπ οι μικροί δεν έχουν σχέση με αυτά κλπ

  9. βλαδιμηρε ΣΩΣΕ ΜΑΣ …
    ριξε την πιο ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ που εχεις στην ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

  10. Τσιγγάνοι βαρώνος η Σέρβοι το έχουν αυτόν των οικο

  11. Με λίγα λόγια αν η φωτογραφία που δίνετε στην δημοσιότητα
    είναι η σωστή αυτά δεν τα ελέγχει η αστυνομία αυτή ελέγχει μόνο αυτούς τους παλαιούς με κόκκινο φανάρι κλπ εδώ φενετε ο πλούτος οπότε είναι και άλλα παιδιά να μάθετε ποτέ λειτούργησε και πόσα Παιδιά έχουν χαθεί από τότε χριστιανοί και μουσουλμάνοι μαζί ελληνόπουλα και ξένα στο διάστημα αυτό και αν βρέθηκαν αγόρια η κορίτσια οπότε μπορεί να τα κρατάνε λίγο διάστημα και να διοχέτευσε εξωτερικό κλπ

  12. Σοδομα και Γομορα μεσα στην Αθηνα. Στεφανε βγαλ τους στην φορα ολα. Η βρωμερη Νεα Δημοκρατια του Αδωνι Γεωργιαδη πρεπει να πληρωσει για τα εγκληματα τας

  13. Ποιος μεγάλο Δικηγόρος είναι ο παιδοβιαστης…..ολο κι όλο 3-4 είναι οι γνωστοί….

    1. Εννοείς και τον Αλέξη τον σατανολάγνο μοντελλοπνίχτη;;;

  14. 1930 η πρώτη σταρ Ελλάς και αναπλιρωματκη μις κόσμος και η πρώτη γυναίκα που πατάει άγιο όρος με αφορισμό από το φανάρι είναι από Μάνη παντρευετε Γάλλο σκηνοθέτη με βασιλική φλέβα κάνει έναν γιο παντρευετε βασιλικη φλέβα και το εγγονι της είναι η πριγκίπισσα Λουξεμβούργο η Ολίμπια σήμερα γνωρίζουμε ότι μπορούσε να πάει άγιο όρος λόγο μιας εταιρίας ισπανικής καθολικής κλπ από το δουκάτο Αθηνών ναπολιτάνικη δίκαιο κλπhttps://www.himara.gr/epikairotita/20217-14-atoma-synelave-i-el-as-gia-diakinisi-paratypon-allodapon-metanaston-apo-ellada-pros-alvania

    1. Έχει καμία σχέση αυτό με την αναρτηση;συγκεντρωσου

      1. Καλα ελλία ειναι αυτη οτι θελει λέει κι οπως παντα εκτος τοπου και χρονου αλλα και θεματος

Comments are closed.