«ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ… ΑΦΟΥ ‘ΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ»

Κοινοποίηση:
xios-MAKELEIO

Πριν από λίγη ώρα, στους συναδέρφους του makeleio.gr, δόθηκε δήλωση από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

Η δήλωσή του:

«Ως ρεπόρτερ τα τελευταία 34 χρόνια, ορκίζομαι εις το όνομα του πεθαμένου πατέρα μου που με μεγάλωσε με τον αξιακό κώδικα της αληθινής οικογένειας ότι αν και λυτοί και δεμένοι του παρακράτους ζητούν το κεφάλι μου στο πιάτο, αν κ εδώ και 2 χρόνια μια ανεξιχνίαστη απόπειρα φόνου εναντίον μου εξυφάνθηκε και εκτελέστηκε για το βιολογικό μου τέλος, από το Μαξίμου και εξακολουθεί να υφίσταται με υπογεγραμμένο ανοιχτό συμβόλαιο θανάτου, δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ ούτε η δημοσιογραφική ομάδα του Μακελειό αν δεν παραδοθούν οι βιαστές των παιδιών μας στη δικαιοσύνη.
Αν και η τιμωρία τους θα πρέπει να ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι.

Ηγεσία της αστυνομίας και κυβέρνηση ανώμαλων όχι μόνον κουκουλώνουν ονόματα δικαστών, μεγαλοπαραγόντων, οικονομικά ισχυρών, ακόμα και υπουργών, χαλκεύοντας δικογραφίες, αλλά διαπράττουν κακουργηματικές πράξεις που μέχρι το τέλος της ζωής μου, θα κάνω το παν για τη σέντρα τους στο απόσπασμα.

Πολιτικός ούτε ήμουν ούτε είμαι.

Πατέρας δυο ανηλίκων κοριτσιών που δεν μπορεί να κοιτάζει τα σπλάχνα του στα μάτια, αν πρώτα δεν έχει κάνει το καθήκον του.

Κάντε το λοιπόν κι εσείς με την ηθική υποστήριξη αυτής της έρευνας που πρέπει να γίνει μαζικό κίνημα εξυγίανσης

Στέφανος Χίος
Ρεπόρτερ
Εμπνευστής του κινήματος εθνικής απελευθέρωσης 

Ανάθεμα τους και ανάθεμα στο σιχαμένο πολιτικό σύστημα ερπετών και κτηνανθρώπων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

70 Σχόλια

  1. Σε αγαπάμε ρε Στέφανε. Είσαι ένας έντιμος άνθρωπος, ένας πατριώτης.
    Θα πληρώσουν οι εγκληματίες. Κανένα έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο. Μόνο να σηκώσουμε λίγο τα μάτια και την ψυχή μας προς τα πάνω, σε Εκείνον που είναι ο μόνος αληθινός μας φίλος κι αφού κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, τα υπόλοιπα είναι δική Του δουλειά.
    Καλό αγώνα, καλή λευτεριά!

  2. δεν θα σε αφήσουν παντελονάτε άρχοντα Χίο….ΠΡΟΣΕΧΕ……!!!!!

  3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣΟΥ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΣΙΩΝΗ ΦΤΙΑΧΝΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ OFFSORE ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΡΞΙ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ.

  4. Στέφανε είσαι μεγάλος μάγκας.Εχεις @αρχιδια στο παντελόνι που τα τιμάς.Γιαυτο εμείς οι φανατικοί του μακελειό σε γουστάρουμε με χίλια.Να σε έχει πάντα ο Θεός καλά.Γλέντα τους και να προσέχεις την υγεία σου.Ο κόσμος έχει βαρεθεί την τηλεόραση και τα πρότυπα που πασάρουν στα παιδιά μας.Τέλος ως εδώ η παρακμή.Ξυπνήστε συνέλληνες,μήν βλέπετε σκουπίδια στην τηλεόραση

  5. Ο Χίος είναι τρελός, με την καλή έννοια. Τα έχει 400..
    Ίσως ο τελευταίος δημοσιογράφος, άνθρωπος και πατριώτης.
    Να είσαι σίγουρος πως είναι περήφανος ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Όπως περήφανη είναι και η εν ζωή οικογένειά σου..
    Δώσε πόνο..υπάρχουν ακόμα Έλληνες που σε πιστεύουν, σε εμπιστεύονται και σε στηρίζουν.

  6. ΠΑΡΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ, ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΣΤΟ Κ(Υ)ΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ 3ο-4ο ΚΟΜΜΑ. ΣΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  7. Είμαστε όλοι μαζί σου .Μπες και μαμησε τους .20% θα πάρεις

  8. Και για τους αστυνομικούς στην Ομόνοια όμως πρέπει!Τι 19 τι 17 αυτά είναι για τα δικαστήρια όχι για την κοινωνία!

  9. ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ .ΠΑΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ

  10. δεν θα κάνετε ζωντανά κ.χιος Καλή σας δύναμη!

  11. Εκείνο που μπορούμε να κανουμε εμείς οι απλοί πολίτες είναι να σε στηρίξουμε όχι μονο με λογια αλλά αγοράζοντας την εφημερίδα σου.

  12. Κύριε Χίο μαζί σας είμαστε, για να σας ακούσουν και περισσότεροι πρέπει να συνεχίσετε τις εκπομπές σας. Καλή σας δύναμη!

  13. Αυτό ένα πολύ σημαντικό Χίο Και αξίζει να βγάλετε και εξώφυλλο για αυτό. Γιατί δεν απευθύνεται την ερώτηση στην κυρία Ράπτη οποία ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και το μόνο που κάνει τόσα χρόνια από τότε που αποφάσισε να κάνει πολιτική καριέρα στα 18 της είναι να απασχολεί τον τύπο με τις διακοπές της το μεγάλο στήθος της και της σχέσης της και τη Μύκονο. Τα τελευταία χρόνια στο μόνο που δραστηριοποιείται είναι η κίνηση για προστασία των παιδιών από παιδεραστές. Μάλιστα είναι περήφανη για αυτό και καθημερινά σχεδόν βγαίνει σε εκπομπές και περιαυτολογει για το κοινωνικό της έργο. Γιατί λοιπόν η κυρία Ράπτη το έχει βουλώσει με αυτήν την ιστορία και δεν βγαίνει απευθείας στον πρωθυπουργό να ζητήσει τη διαλεύκανση της υπόθεσης μέχρι τέλους υποτίθεται ότι πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό και ο μόνος της κοινωνικός αγώνας την τελευταία οκταετία είναι να προστατευτούν τα μικρά παιδιά από παιδεραστές. ξαφνικά σιώπησε η κυρία Ράπτη κύριε Χίο μέχρι τέλους βγάλτε τους όλους στα μανταλάκια φτάνει αυτό το κόμμα της υποκρισίας μας έχει κουράσει

  14. Εγώ λέω πως δεν έχετε τα @#$%α να το κάνετε. Μακάρι να το κάνατε – κάποιος πρέπει να το κάνει επιτέλους -, αλλά για μένα έχετε γίνει συστημικοί.
    Βγάλτε ονόματα αντί για πηχιαίους τίτλους, για να μου αλλάξετε γνώμη.
    Και ονόματα βαριά, όχι απλών καθαρμάτων, έτσι για να γίνεται ντόρος.

  15. Πού πας ρε Χίο με αυτόν τον Βρωμοπιθηκολαό ; Αυτοί οι ίδιοι θα σε σταυρώσουν μετά… Στην υποτιθέμενη χούντα τους έπαιρναν πίπες όλοι αυτοί οι σημερινοί δημοκράτες παρτάκηδες, δες τί έχουν πάθει όλοι οι ήρωες και αγωνιστές της ίστορίας, . Ένας λαός που μισεί τόν τόπο του, αξίζει να εξαφανιστεί.. Αμ οι εβραιοχριστιανοί που περιμένουν τον εβραιοθεό τους να τους διορθώσει την βρωμιά την δικιά τους. Όσο πιο θρήσκο γνώρισα στην ζωή μου, τόσο πιο σιχαμερό κτήνος ήταν…..

    1. Όλα που λές είναι σωστά εκτός από το τελευταίο…όπως υπάρχουν ψευτοπατριώτες έτσι υπάρχουν και δήθεν θρησκευομένους….Δυστυχώς για σένα δεν γνώρισες πραγματικούς χριστιανούς όχι μόνο στην θεωρία αλλά και στν ΠΡΑΞΗ!!

  16. ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ.

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΡΕ

  17. Στεφανάρα είσαι μεγάλο παλικάρι, γάμα τους ασάλιωτα τις πουστρορόμπες, και που είσαι, ΠΡΟΣΕΧΕ, σε θέλουμε δίπλα μας για να τους κρεμάσουμε.

  18. Ζούμε στην εποχή του γαλλικού μεσαίωνα. Αυτά κατήγγειλε ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ μέσα από τα βιβλία του που έχουν χαρακτηρισθεί πορνογραφήματα. Ηλικιωμένοι δικαστές να παντρεύονται στα κρυφά ανήλικα κορίτσια. Κυνηγήθηκε, φυλακίστηκε, τα έγραφε μεσα στη φυλακή, τού πήραν τα χαρτιά και το μελάνι, τα έγραφε με κρασί, μετά με το αίμα του και στο τέλος με τα σκατά του στους τοίχους της φυλακής. Πέρασε όλη του τη ζωή στα ψυχιατρεία της φυλακής. Τα κατήγγειλε ο Παζολίνι στο Σαλό και μετά τον έφαγαν. Αφού τον σκότωσε ο δολοφόνος του, που ποτέ δεν βρέθηκε, πέρασε από πάνω του με το αμάξι του θύματος. Ήταν πολιτική η δολοφονία του Παζολίνι. Και ο Τζεφιρέλι και ο Βισκόντι ήταν πούστηδες, και μάλιστα ζευγάρι. Γιατί τον Παζολίνι; Γιατί γύρισε το Σαλό, 120 μέρες στα Σοδομα.

  19. Ουδείς άλλος δεν πρόκειται να τους δημοσιοποιήσει.

  20. Στέφανε είμαστε μαζί σου, όλοι οι Έλληνες σε διαβάζουμε και σε στηρίζουμε μέχρι τέλους(μόνο Μακελειό) ….Η μόνη δημοσιογραφικη αληθινή φωνή….

    1. Απλά δες, μέσα σε λιγότερο από μια ώρα, το ποσοι σχολίασαν (εδώ)

  21. Κάθε φορά που διαβάζουμε ότι συνελήφθη κάποιος η κάποιοι για διακίνηση ναρκωτικών και στην ατζεντα του ακούγονταν ότι υπήρχαν γνωστά ονόματα ,θυμάμαι σε μια περίπτωση ότι μαθαίναμε μέχρι κσι το περιεχόμενο κάποιων συνομιλιών τους ,Ε και λοιπόν ;Στο τέλος ακολουθούσε σιγή ιχθύος,το ίδιο θα γίνει κσι τώρα,θα πιάσουν δύο τρεις μαρίδες και οι καρχαρίες θα συνεχίζουν ανενόχλητοι την ζωούλα τους

  22. στεφανε κανε εκπομπη και βγαλτα ολα στην φορα πρεπει επειγοντος εκπομπη

  23. Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να μην υπάρχει συγκάλυψη γιατί απλά κύριε Χίο μέσα σε αυτά τα 213 άτομα είναι απόλυτα βέβαιο πώς υπάρχουν ενεργοί πολιτικοί δικαστές και Εισαγγελείς μπάτσοι τράγοι που κατακρεούργησαν την πίστη δικηγόροι και ούτω κάθε εξής.Αν βγούνε όλοι αυτοί στην φόρα και οι 300 θα τρέχουν να κρυφτούν αλλά θα το κουκουλώσουν με την φυλάκιση 5-6 ατόμων που δεν έχουν κάποια ιδιότητα στο κράτος με την φυλάκιση της μάνας της μικρούλας και θα ξεχαστεί από τον Έλληνα που έχει μνήμη ψαριού.Θα δημιουργήσουν και κάτι που θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου και θα την γλυτώσουν όλοι τους.

  24. δεν θα ειστε μονος και θα ερθει μερα που αυτα τα κτηνη θα πληρωσουν οτι εκαναν…

  25. Αν πολλοί θέλουν να πάει η μπάλα στην εξέδρα ή και σε άλλο γήπεδο, εσύ ξέσκισε τους τα δίχτυα με “213” γκολ!!! Και πάντα
    !!!!!!! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!

  26. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ.

  27. Μπραβο Στεφανε για την ακαιρεωτητα του χαρακτηρα σου ,
    να αγωνιζεσαι διακινδυνεβοντας τη ζωη σου
    για τις αξιες της ζωης ,την αξιοπρεπεια ,την δικαιοσυνη και την πατριδα.
    Μακαρη να υπηρχαν πολλοι σαν και σενα,τοτε η Ελλαδα θα μεγαλουργουσε.

  28. Αυτό να βγάλετε πρωτοσέλιδο κι αφήστε τους παιδεραστες

  29. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ο συλληφθείς είναι ένας φτωχοδιάβολος που για λίγα ευρώπουλα ικανοποιεί τα γούστα τους. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ούτε δύο κούκοι, εννοώ εσάς και τον κύριο Αντωνιάδη. Οι θεριστές, οι άγγελοι του Θεού, όταν έρθει η ώρα θα κάνουν την εκκαθάριση και θα ξεχωρίσουν τον λαό του Θεού από τον λαό του Διαβόλου, όχι οι εκκλησίες τους. Μέχρι τότε ας προσπαθούμε να ζούμε κατά Χριστόν. Ξέρω ότι δεν είστε δειλός, το έχετε άλλωστα αποδείξει, αλλά δεν αξίζει να χάσετε το κεφάλι σας γι’ αυτά τα σκουλήκια.

  30. Ξέρω για τον πατέρα σας. Υπήρξε πολύ έντιμος δικηγόρος. Με τη ζωή του τίμησε το επάγγελμά του. Σίγουρα εκεί που είναι η ψυχή του θα είναι πολύ περήφανος για σας. Δεν γνώριζα με βεβαιότητα ότι έχετε δύο κοτιτσάκια. Να σας ζήσουν.

  31. Μακαρι ο Θεος να σε βοηθησει να αποκαλυφθουν ολα τα κτηνη Επισης να τους επιβληθει τιμωρια και οχι σαν τον λιγναδη να κυκλοφορουν σα να μην εκαναν αυτα τα εγκληματα Επειδη ολοι πουλημενοι ειναι μονο απο το Θεο περιμενουμε σωτηρια

  32. Έτσι ρε Στέφανε. Μαζι σου μέχρι το τέλος! Δεν αντέχουμε άλλο αυτόν τον πάτο. Μόνο, σε παρακαλούμε να προσέχεις πολύ. Να σε έχει καλά ο Θεός, εσένα και την οικογένειά σου.

  33. Προχωρήστε κ. Στέφανε να τα αποκαλύψετε όλα.

  34. Πολύ βαρετά τα Σ/Κ κι αν δε πούμε και καμιά μαλακία πως θα περάσει η ώρα;;;

  35. Εσείς σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανήκετε;;;
    Ξέρετε;;
    Να πάτε να κάνετε τεστ DNA!!

  36. Στέφανε η στάση σου απέναντι στον εαυτό σου τα λέει όλα. Συγχαρητήρια! Μπράβο! Πρόσεχε, τα μάτια σου δεκατέσσερα, έχε το νου σου και στους πιθανούς Βρούτους αν η υπόθεση έχει μεγάλη βρωμιά. Αν υπήρχαν 5,10 άτομα μέσα σε αυτή τη βουλή σαν εσένα, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτήν την σήψη, την δυσωδία, την αηδία.

  37. Ολα στην φορα βγαλτα κ.Στεφανε.Που ζουμε Θεε μου μεσα σε ανωμαλα διαολικα ερπετα.Ο Θεος μαζι σου και ειναι μαζι σου.Ολη βρωμα και η σαπιλα στην επιφανεια θα βγει και θαβγει.Γιαρι αν πανε να θαψουν ονοματα θα καει το πελεκουδι.Αρκετα με τα κουκουλωματα.Ποσο μαλλον εδω που ειναι παιδια.

  38. Γράφω σχολια καθε μερα στο μακελειο, βγαλε ονοματα και ασχολήσου περισσότερο με το κομμα σου. Ειμαστε μαζι σου. Περασε το σχολιο μου

  39. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΩΣΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΕΙΝΑ ΙΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΛΑΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  40. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ.

  41. ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ @@ΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΡΟ ΛΟΓΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ. Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
    Τ Ο Α Ξ Ι Ζ Ε Ι Σ .

  42. Πες τα άρχοντα!!!! Εμπνέεις κόσμο με τον αγώνα σου

  43. Έχουμε ξοφλήσει σαν κράτος, πλήρης διάλυση των πάντων, επιείκεια σε όλους τους ανώμαλους, ατιμωρησία ισχυρών, και για τους υπόλοιπους ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.!!!

  44. Είμαστε μαζί σου γιατί είσαι ο μόνος που έχει το ήθος,τις αρχές και τα αρχιδια να τα βάλει με αυτά τα κατακάθια.
    Βγάλε τα ονόματα ΟΛΑ στη φορα

  45. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ, ΛΥΣΣΑΝΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  46. Νομίζω ότι είστε η μόνη ελπίδα να βγουν τα ονόματα στη φόρα. Προχθές, στις ειδήσεις του Μέγκα, η κυρία Χριστίνα Κοραή, είπε με πολύ φυσικό τρόπο στον κ. Ευαγγελάτο, ότι μας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ βαρύ όνομα στην λίστα με τους 213. Αναρωτιέμαι λοιπόν εγώ ως απλός πολίτης: H δημοσιογράφος κυρία Χριστίνα Κοραή, έχει γνώση της λίστας? Και αν έχει η κυρία Κοραή, γιατί να μην έχει μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης?

  47. Ξέρεις πως είμαστε μαζί σου, στέφανε, μακέλεψε τους

  48. Κ. Χίο σας ευχαριστούμε που είστε άνθρωπος και δημοσιογράφος όπως πρέπει! Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνετε και πάλι ευχαριστούμε

  49. Στέφανε αυτά τα βγάζεις χωρίς να το πεις πρώτα για να προλάβεις..τώρα είσαι στόχος του συστήματος 100 φορές περισσότερο…

  50. Μόνο μπράβο σου Στέφανε,μια μερίδα μεγάλη του Ελληνικού λαού είμαι σίγουρος ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί σου, άσχετα σε τι πολιτικό χώρο ανήκει

  51. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΩΡΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΚΑΙ ΤΟΥ 40 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ.ΤΣΑΚΙΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΤΩΡΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!

  52. ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ !

Comments are closed.