ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ “ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ” – ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mariospapageorgiou30413-1024x576-1

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

    Την Τετάρτη 10 Μαΐου ο εν ενεργεία αστυνομικός και ένας εκ των δυο φερομένων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση γιων του «εγκεφάλου», προσήλθε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του ενώπιον του Ανακριτή. Δήλωσε το παρών και έλαβε κλήση για απολογία σχετικά με την υπόθεση, αντιμετωπίζοντας την ίδια βαριά κατηγορία με τους πρώτους δύο συλληφθέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έτερος γιος έχει αποστρατευθεί εδώ και μερικά χρόνια λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων.

    Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες μέλη της πρώτης ομάδας του «εγκέφαλου», που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.

    Αναμένονται ακόμη τρία εντάλματα, για το σύνολο των οκτώ εμπλεκομένων στην ίδια ομάδα που φέρονται να συμμετείχαν στην αρπαγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ναι υπάρχουν μπουμπουκια-σκληροτραχηλοι άνδρες έτοιμοι για τα παντα ΟΛΑ αρκεί να πέφτει το χρήμα.Μεχρι και οι μαφιόζοι της νύχτας τους τρέμουν.

    2. Όπου βρωμιά και ένας μπάτσος. Αί στο διάβολο ένας πατριώτης να κάνει μια ολοκληρωτική κάθαρση. Αυτό είναι διάφθοριο εγκληματικοτητας

    3. ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟΣ?

    4. έχει πολλά “μπουμπούκια” η αστυνομία, αλλά και γενικότερα η εγκληματική οργάνωση που ονομάζεται “ελληνικό Δημόσιο”

    Comments are closed.