ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς-τίτλο-2

    Φαγώθηκαν να φέρουν, να υπογράψουν και να πάνε κόντρα με την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ο Τσίπρας και το κονκλάβιο του με το να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα Βόρεια Μακεδονία.
    Μας έλεγαν το κάνουν για την ειρήνη στην περιοχή, να μπει η χώρα τόσο στην Ε.Ε όσο και στο ΝΑΤΟ και να ζήσουμε όλοι ειρηνικά.

    Η Γερμανία ήταν η χώρα που πίεζε εδώ και χρόνια τον Τσίπρα να φέρει και να επικυρώσει την προδοτική για του Ελληνας συμφωνία των Πρεσπών.
    Ο Τσίπρας ενέδωσε!

    Ο Μητσοτάκης έτριβε τα χέρια του γιατί ο Τσίπρας έκανε όλη την «βρώμικη» δουλειά χωρίς να έχει εκείνος πολιτικό κόστος.

    Όλη η Ελλάδα φωνάζει τον Αλέξη Τσίπρα «προδότη».

    Και τώρα έρχεται η Γερμανία και η ίδια η Μέρκελ

    Διάσταση απόψεων διαπιστώνεται μεταξύ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού σε ό,τι αφορά την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να απαντά αρνητικά στην επιθυμία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με τις δύο χώρες.

    Είχαν φαγωθεί να πείσουν τον Τσίπρα να αναγνωρίσει τα Σκόπια!

    Τώρα γιατί μας τα αλλάζουν;

    H Μέρκελ για άλλη μια φορά ξεβρακώνει Τσίπρα. Αυτή την φορά δεν τον κάνει να φανεί μόνο παιδί για όλα τα θελήματα, αλλά στα μάτια όλων των Ελλήνων πλέον τον αναγορεύει και επίσημα σε προδότη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Κρητικοι, Μανιατες κ Μακεδονες φτανουν για ν τους διωξουμε τους προδοτες. Οργάνωση χρειαζεται κ ν δικαστουν επειτα για αισχατη προδοσια

    2. Πρωτον ελπιζω αυτο το αρθρο να μην εχει την υπογραφη του μακελειο γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι αποκαλει τα σκοπια βορεια μακεδονια οπως ολα τα βρωμοκαναλα των εθνομηδενιστων….εμεις στην Μακεδονια την προδοσια δεν θα την ξεχασουμε ποτε και τους βρωμοσκοπιανους δεν θα τους αποκαλεσουμε ουτε για πλακα με το ονομα μας….δευτερον κυριως οι ψηφοφοροι της Μακεδονιας στις επερχομενες εκλογες να σκεφτουν καλα τι θα ψηφισουν γιατι ελαχιστα ειναι τα πατριωτικα κομματα που εχουν δηλωσει ανοιχτα οτι θα κανουν τα παντα για να καταπεσει η καταπτυστη συμφωνια των πρεσπων και σιγουρα σε αυτα δεν συγκαταλεγεται η ΝΔ η οποια το λεει με καθε τροπο οτι θα σεβαστει αυτη τη συμφωνια σαν συνεχεια του κρατους συνεπως και αυτη χωρις παλι να ερωτηθει ο Ελληνικος λαος θα συνεχισει την εφαρμογη της απο εκει που την σταματησε ο προδοτης…..και τριτον ολες οι κινησεις για την αναγνωριση των γυφτοσκοπιανων εγιναν για να τους βαλουν οι αμερικανοι στο ΝΑΤΟ για να σηκωσουν τοιχος στα ρωσικα σχεδια που ηθελαν προσβαση στην Μεσογειο και δεν τους καιγεται καρφι να τους βαλουν και στην Ευρωπαικη Ενωση οπως καιγονται να κανουν οι βρωμοσκοπιανοι που ο γυφτος ζαεφ τους εταξε οτι με αυτη τη συμφωνια θα εχουν οικονομικη ευμαρια,,,,αυτο θα καθυστερησει πολυ, οι γυφτοσκοπιανοι θα καταλαβουν την κοροιδια του ζαεφ, θα φτασουνε στα προθυρα εμφυλιου και αυτο θα εχει ως συνεπεια τον διαμελισμο των σκοπιων και την διαλυση αυτου του ψευδοκρατους….

    3. Ο Τσίπρας δεν το έκανε αυτό για το καλό της Ευρώπης αλλά για το καλό της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Αλβανίας, καθότι ο ίδιος είναι αλβανοτσάμης, όπως αλβανοτσάμηδες, σλάβοι και τούρκοι είναι πολλά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο στόχος του ήταν η πλήρης αποδυνάμωση της Ελλάδας στα θέματα των Σκοπίων και της Τουρκίας ίσως με έναν καταστρεπτικό πόλεμο με την Τουρκία ενώ η Αλβανία θα εμφανιστεί τελευταία και με το μικρότερο στρατιωτικό, οικονομικό και πολιτικό ρίσκο στην μοιρασιά της Ελλάδας ώστε να υφαρπάξει την Ήπειρο.

    4. Μια λύση υπάρχει μόνο αν έχει αρχές και αξίες και είναι άντρας!Δενεις την γραβάτα σφιχτά ,την προδοτική γραβάτα των πρεσπων και κάνεις αυτό που κάνουν και οι γιαπωνεζοι.Θα ξεπλυνεις έτσι την προδοσία. Ο εφιάλτης τι τέλος είχε γνωρίζει κανείς εδώ μέσα,???Γιατί πατριώτης χωρίς γνώσεις Ιστορίας είναι ψευτοπατριώτης!!!

    Comments are closed.