ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΔΑΣΟΣ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΑΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟN ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, OTAN OI ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    Meeting between the newly elected Prime Minister of Greece, Kyriakos Mitsotakis and the European Commissioner responsible for Humanitarian Aid & Crisis Management Christos Stylianides, in Maximos Mansion, on July 19, 2019 / Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο αρμόδιο για την Ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, στις 19 Ιουλίου, 2019

    «Φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από εμάς!» Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στους πολίτες, στη γραφειοκρατία, στην κλιματική κρίση, στα Μνημόνια, ακόμη και στην επικριτική στάση της αντιπολίτευσης έριξε τις ευθύνες για τις πυρκαγιές ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, αποσιωπώντας αριστοτεχνικά της κυβερνητικές ευθύνες εν συνόλω, αλλά και τη δική του υπαιτιότητα, καθώς ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Μιλώντας στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής για την αντιπυρική προστασία, ο Χρήστος Στυλιανίδης επιτέθηκε στα ΜΜΕ, εγκαλώντας τα για τον τρόπο παρουσίασης των φωτιών. Απηύθυνε μάλιστα «έκκληση» στα μίντια να είναι «προσεκτικά» στον τρόπο κάλυψής τους. Μήπως, άραγε, η κυβέρνηση χαίρεται με την απουσία ενημέρωσης από τα κανάλια για τις πυρκαγιές της περασμένης Δευτέρας; Ή μήπως είναι εκείνη που σιγοντάρει αυτό το έλλειμμα ενημέρωσης;

    Ο Χρήστος Στυλιανίδης πάντως έφτασε στο σημείο να κάνει υποδείξεις στα ΜΜΕ να μη μιλούν για εκκενώσεις! «Όσον αφορά τις ασκήσεις ετοιμότητας, είναι προληπτική οργανωμένη απομάκρυνση πληθυσμού. Δεν γίνεται εκκένωση» υποστήριξε ο υπουργός.

    Ο ίδιος διέγνωσε πως υπάρχει έλλειψη… αυτοπεποίθησης στο Πυροσβεστικό Σώμα, λέγοντας πως «υπάρχει ένα πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους».

    Κατά τα λοιπά, ο Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε, σχεδόν κυνικά, πως «φωτιές είχαμε, έχουμε και θα έχουμε», ενώ άσκησε, έστω και εμμέσως, κριτική και στην αντιπολίτευση, λέγοντας πως «στην Ισπανία, η πολιτική αντιπαράθεση ήταν μηδαμινή».

    Επιτέθηκε δε και στους πολίτες, με το επιχείρημα πως το ποσοστό πρόκλησης πυρκαγιών από ανθρώπινη αμέλεια είναι 95,6%, προαναγγέλλοντας και αύξηση των σχετικών προστίμων. Ο δε υφυπουργός Πολιτικής Κρίσης, Ευάγγελος Τουρνάς, εγκάλεσε τους πολίτες που «δεν νοιάζονται» και δεν καθαρίζουν γύρω από τα σπίτια τους, αναφερόμενος σε μια γυναίκα στο Σχηματάρι που την ώρα της πυρκαγιάς «πιτσιλούσε με το λάστιχο τα χόρτα έξω από το σπίτι της» και φώναζε «πού είναι το κράτος;». Σημειωτέον πως η Ελληνική Λύση σχολίασε σκωπτικά τις αναφορές Στυλιανίδη σε «απομακρύνσεις», λέγοντας πως βαφτίζει το κρέας ψάρι και την ανικανότητα ικανότητα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Γιατί δεν ελέγχει το καθεστώς Μητσοτάκη τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που φταίνε;Μπορεί να εξηγήσει ο σκούλος, γαμοκύπριος γιατί ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες; Μπορεί ο καριόλης να μας πει, γιατί δεν αντιμετωπίζει τη γραφειοκρατία, αρμοδιότητα του δεν είναι; είναι ηλίθιος, προσπαθεί να δικαιολογηθεί προβάλλοντας την ανικανότητα του; Δεν έχουμε πλέον υπουργείο κλιματικής αλλαγής; τι κάνουμε για την κλιματική αλλαγή; Τα Μνημόνια τελείωσαν κατά τον κούλη, από πέρσι τι έκανε;, στην επικριτική στάση της αντιπολίτευσης γιατί αναφέρεται; μήπως τον κομπλάρει; αφού ο τσιπράκος, κάνει μόκο και δεν ασκεί αντιπολίτευση. Είναι εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός. Υπουργέ γαμιέσαι. Την άλλη Κυριακή διαδήλωση έξω από το σπίτι του, και το Σάββατο πάλι έξω από το σπίτι του ΜαλαΚούλη ΧουντοΚούλη, αλλά στο πεζοδρόμιο, για να μην εμποδίζουμε την κυκλοφορία.

    2. Ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖον κρατάει τὰ χέρια του ὁ Νέος Μωϋσής δείχνει ὅτι πάσχει ἀπὸ ἀνασφάλεια.
      Ὁ ἀνασφαλὴς εἶνε ὁ πλέον κομπλεξικὸς τύραννος.

    3. ένα κλικ πιο ά(χ)ριστοι, πεθαίνετε !! το νου σας, μπλε συριζαίοι !

    4. ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ

    5. Πραγματικά ξεπέρασαν οι αλήτες μιζαδοροι τα όρια της προκλητικότητας. Η κοινωνία βράζει εναντίον τους πλέον. Πορείες και συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια τους, αυτό τους πειράζει. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε μ@υνιααααααααααααααααα..

    Comments are closed.