ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ – ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ – ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ – ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΠΑΝΑΚΗ

Κοινοποίηση:
teaser23-5

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ. ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ «ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΑ», εγκέφαλος μαφιόζικης οργάνωσης επίορκων εφοριακών. Όλοι διορισμένα κομματόσκυλα της ΝΔ, εκβίαζαν καταστηματάρχες: «Δώστε μας 10 χαρτιά για να μην σας καταστρέψουμε». Τη “γυναίκα αράχνη” που «τα΄ παιρνε για να κάνει τη μεγάλη ζωή», την είχαν βραβεύσει μαζί με τον υπ. ευρωβουλευτή, Γιώργο Αυτιά και τον υφυπουργό Εργασίας Β. Σπανάκη!

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΜ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΑΝΕ! ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ!!

  2. Με 4.000 ευρώ (τιμή 2024) παίρνεις μούφα αναπηρική των 800,00 € καθώς οι δημόσιοι κοπρίτες είναι πάντα έτοιμοι για λάδωμα !! Ο κύριος υπουργός ανακάλυψε μόλις τον τροχό.

  3. Μασαμπουκα καργα! Ας ειναι καλα το…2.0 ! Καλο φαγοποτι στους υπολοιπους της νεας κουλοκρατιας!

  4. Οταν η τσιμπίδα από την αρχή δεν σε τσιμπάει, τότε παίρνεις θάρρος και ξεσαλώνεις, χωρίς σταματημό.Αυτό έπαθαν. Μέθυσαν από την ανοχή και τον φόβο των άλλων. Βέβαια εδώ παίζει ρόλο πρωταρχικά το ηθικό ανάστημα, και η έστω, λίγη αξιοπρέπεια. Αυτό που λέμε παίζει ελάχιστο ρόλο. Εξ’άλλου οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους δημ. υπαλλήλους, είναι τυχάσπαρτοι. Ατομα με ελάχιστα τυπικά προσόντα, που στριφογυρίζουν τους πολιτικούς για μια θεσούλα στο Δημόσιο. Από ‘κεί και πέρα αρχίζει η ξέφρενη πορεία, και επειδή ο νούς είναι ανεπαρκής, για να βάλει φρένο, ο ηθικός ξεπεσμός και το ανθρώπινο ρεζίλεμα είναι σίγουρα.
    Υ.Σ/γραφο. Φύλακες (μαζί και το Μακελειό) γρηγορείτε

  5. Στέφανε, δημοσίευσε και το όνομα της διευθύντριας της ΔΟΥ. Αν δεν το ξέρεις να στο πω εγώ. Ε.Τ. τα αρχικά της.

  6. Πότε θα τσακωσουν και θα ξηλωσούν και το Γυπα της Δυπα αναρωτιεμαι

  7. Για τη Χαλκίδα όλοι το λένε ότι οι δικαστές τα αρπάζουν.
    Αλλά στα δικαστήρια στην Ευελπίδων είναι ποιον γνωρίζεις και τι θα δώσεις στην πρόεδρο.
    Τα τριμελλή τα έχουν μετατρέψει σε μονομελή γιατί πάντα έχουν μια μικρή από τη σχολή δικαστών που κάνει ότι της πει η πρόεδρος, και ο άλλος στην έδρα συνήθως ακολουθεί αλλά και αλλη γνώμη να έχει δε μετράει αφού αποφάσισαν οι δύο.
    Τις αιτήσεις για έφεση επίτηδες δε τις δίνουν στον Εισαγγελέα της έδρας αν έχει εκφέρει άλλη άποψη αλλά στον κατάλληλο που θα την απορρίψει.
    Αμα πάει κάποιος και παρακοθήσει δίκη που προεδρεύει η Βογιατζάκη θα καταλάβει γιατί πράγμα μιλάμε.

Comments are closed.