ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! – «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ» – ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ «ΝΑΙ» Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    mitsoerdo

    «Τρέχουν» οι εξελίξεις στο Αιγαίο… Μπορεί η ένταση να βρίσκεται σε φάση αποκλιμάκωσης, ωστόσο η Τουρκία δεν κάνει βήμα πίσω στις διεκδικήσεις της και απλά αλλάζει φρασεολογία.

    Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι «παγώνουν» οι έρευνες στο Αιγαίο, σύμφωνα  με τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραΐμ Καλίν. Ο Ιμπραΐμ Καλίν, προανήγγειλε την αναστολή των σεισμογραφικών ερευνών στις «αμφιλεγόμενες περιοχές» του Αιγαίου.

    «Όλοι θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στις δικές τους υφαλοκρηπίδες, ενώ για τις αμφιλεγόμενες περιοχές θα πρέπει να γίνουν κοινές έρευνες. Ας είμαστε εποικοδομητικοί. Μπορούμε να περιμένουμε για λίγο» δήλωσε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στο CNN Turk.

    Και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι σημαντικός γείτονας. Ας λύσουμε τα διμερή ζητήματα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η ιδιότητα μέλους της Ε.Ε. ως στοιχείο πίεσης».

    Αλήθεια, ποια θα είναι η απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του υπουργείου Εξωτερικών;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. Η κυβέρνηση της Ελλάδος πρέπει να φύγει από την γερμανική επιρροή ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ. Την ίδια στιγμή που ακυρώθηκε η όποια συμφωνία με τις Bellhara με τη Γαλλία που μας έδινε υπεροχή σε σκάφη επιφανείας ,η Γερμανία συνεχίζει τη κατασκευή και παράδοση των υποβρυχίων 214 που αναιρεί το πλεονέκτημα της Ελλάδας με τα υποβρύχια που έχει στη κατοχή της. Ο Τούρκος μπέσα δεν έχει και απλά κερδίζει χρόνο για να εξασφαλίσει υπεροχή σε πολεμικό υλικό και εδάφη ,και καθόμαστε ακόμα να συζητάμε για διπλωματία. Οι εξαγωγές όπλων από τη Γερμανία στη Τουρκία συνεχίζονται και έχουμε τη Γερμανία σε ρόλο ρυθμιστή ,ρε πάμε καλά. τα διαπλεκόμενα συμφέροντα αυτής της κυβέρνησης με τη Γερμανία δεν έχουν προηγούμενο και το χειρότερο ,δεν υπάρχει κανένας αντικαταστάτης αυτής της πολιτικής,όποιο κόμμα από το κυνοβούλιο και να βγει συνεχιστής της προδοτικής πολιτικής θα είναι. Αντί να τα βρούμε με Γάλλους χαλάσαμε τη συμφωνία και πάμε με τους Γερμανούς που εξοπλίζουν τον εχθρό. ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ.

    2. Θεωρητικά έπρεπε να σταματήσω.Ομως κάτι αόρατο με σπρώχνει να συνεχίζω να γράφω.
      Και το ακολουθώ.

    3. Και τέλος όσο ποιο πολύ ανεβάζουμε συχνότητα,τόσο πιο πολύ θα έλκουμε και ανάλογης συχνότητας άτομα γύρω μας.
      Όπως προφανώς έχεις προσέξει δεν συμμετέχω σε σχόλια ( σοβαρά όχι για πλακα)
      που βρίζουν, κατηγορούν,παίρνουν θέση με
      υποτιμητικό τρόπο απέναντι σε θέματα που δεν είμαι σίγουρη για την τελική έκβαση τους
      η δε με διεγείρουν συναισθηματικά.
      Στα τέσσερα είμαστε ήδη ως ένα βαθμό όλοι
      μας γιατί είναι αυτό που ανέφερα χτες για το
      κάρμα γλύκα.Αυτο μας αναγκαζει.Εμεις βάση
      του χτεσινού σχολίου μου(αν το διάβασες και το θυμάσαι) πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες
      και να σηκωθούμε να πολεμήσουμε στα δύο.
      Αυτός είναι ο προορισμός μας στη γη!!!!
      Ο Ερντογάν και οι μάσκες έπονται!!!!!

      1. +1 ,κρίμα που η πλειοψηφία αυτής της χώρας δε το καταλαβαίνει αυτό.

      2. Ελα βρε Τινα. Οπως το πας σε λιγο θα μας πεις και σε ποιο διαστημοπλοιο να μπουμε..οταν κατεβουν για το μαζωμα.

    4. Ατομα σαν και σενα που ψηφιζουν ΤσιπροΜητσοτακηδες και γενικα το Κλεπτικο τοξο, εφεραν την χωρα σ’ αυτο το χαλι και την καταντια!!!!!!! Κανενας διαλογος με τους Τουρκους, ουτε κοινες ερευνες , ουτε τιποτα!!!!!!! Αυτη θελουν διαλογο για να δοσουν λιστα με το τι θελουν να αρπαξουν, δηλαδη κυριαρχικα δικαιωματα της Ελλαδας!!!!!!!!!

    5. Δέστε πως κοιτάει στη φωτογραφία ο μούλος, λες και του χρωστάς.

    6. Οι Τουρκοι ηδη τα κανουν. Ηδη ρουφανε τον πλουτο μας,
      ηδη μας τροφοδοτουν με τα προιοντα τους, ηδη μας παιδαγωγουν και μας διασκεδαζουν στη νοοτροπια τους,
      ηδη εποικουν στη χωρα μας, ηδη φεραν το στρατο τους στα στρατοπεδαμμας,
      ηδη μας επιβαλουν τους νομους τους,
      ηδη αλλαξαν το Ελληνικο Συνταγμα στα μετρα τους,
      ηδη μας ισλαμοποιουν.
      Μας λενε π!πες στις ειδησεις οτι τα πραγματα ειναι σε εξελιξη για να ασχολουμαστε με πιθανες εξελιξεις.
      Ο βρακουλης κερναει βρε τσιπιδες ελληναρες.

    7. Ξέρουμε αν και τι αντίκρυσμα είχε η φήμη/ισχυρισμός ότι την εβδομάδα της κρίσης οι σκατότουρκοι είχαν λοκάρει και πολιτικούς στόχους στην ηπειρωτική Ελλάδα;;;

    8. Απτή στιγμή που γίνουν κοινές έρευνες στις “αμφιλεγομενες” περιοχες το αιγαιο έπεσε. Γκριζαρισε σαν τα Ίμια και θα τους ζητάμε την άδεια και για διέλευση. Αν το δεχτεί η κυβέρνηση τότε είναι ξεκάθαρο ότι ξεπουληθηκαμε και παίζουμε παιχνίδι τουρκιας

    9. Παικταρά μου αφού τα έχεις κανονίσει όλα από την προηγούμενη βδομάδα γιατί βγάλαμε έξω στρατό ναυτικό και κάψαμε και πετρέλαιο αγορίνα μου ;

      1. Πρεπει να κρατησει τα προσχηματα για εσωτερικη καταναλωση…. δεν ειναι μονο ο τουρκος εξυπνος…..🙃

    10. Ναι ρε μαγκα αδερφοσυνη!! …τα δικά μας δικά του κ τα δικά του δικά του.…πόσο μπροστά είναι ο γείτονας να ουμε….πππφφφ

    11. Τι συνεκμεταλευση λετε μερικοι;;;;; Σε κατι που ειναι δικο μας θα βαλουμε και συνεταιρο επειδη μας απειλει;;;;;;;; Δεν αφηνετε αυτες τις ηττοπαθεις αποψεις!!!!!!! Κανενας διαλογος με τους Τουρκους, διοτι θα ειναι για το τι θα μας αρπαξουν!!!!!!! Οποιος παει σε διαλογο και απεμπολυσει κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας, να το σκεφτει πρωτα πολυ καλα!!!!!!!!

    12. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ & ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ , ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑΧΑΜΟΥ-ΤΑΧΑΜΟΥ & ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ
      ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΩΝ-ΝΑΖΙ , & ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ & ΜΑΓΚΕΣ Η ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ & ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ , ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΛΟ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΗΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ !!

    13. Αυτή η Κούλα έχει γίνει εμετός από παντού μίζες και από κει κάτι θα του δώσει ο σουλτανος!

      1. Πάντως παραπάνω από ένα τηλεφωνικό κέντρο

    14. Αν υποψιαστώ ότι τρέμει το φυλλοκάρδι του βρωμύλου (ερντογάν, για να μη μπερδευόμαστε ανάμεσα στους πολλούς) την ε.ε., την ε.ε. ρε, και τα “δικά” μας σακατεμένα ξύνουν ως προς αυτό τ’ @ρχίδι@ τους, δεν ξέρω από που θ’ αρχίσω να βρίζω πατόκορφα 🤬🤬🤬… Ιεραρχώ δικαιούχους αυτή τη στιγμή…

    15. Πάλι καλά που υπάρχουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και μαθαίνουμε και καμιά αλήθεια για το αν υπάρχουν μυστικές συνομιλίες ή εάν σκέφτονται να κάτσουν στο τραπεζι να συζητήσουν κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Τα 20 εκ. που τσεπωσαν τα μμε, έχουν ρίξει μαύρο στην αλήθεια και στην ενημέρωση του λαού.

    16. Αυτό λέγεται ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. Είναι βρωμερό και τρισάθλιο και ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικόυ λαού.Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό είναι ηδη στα τέσσερα.

      1. Ποια συμφέροντα..βγαλτε την τσιπλα, όσο πιο πολλά χωρούν τόσο περισσότερο θα φτωχύνει ο λαός.. περιμένεις να δεις πρόοδο από τα πετρελαια; σώθηκες, σκέψου μόνο ποτέ ξεκίνησε η κατρακύλα.. Όταν βρέθηκε ότι βρέθηκε.. ο Τούρκος σκέφτεται Ποιο ώριμα.. Τώρα δεν έχουμε τίποτα απολύτως..

      2. Α το καταλαβαίνουμε αλλά αντί να αντιγράφεις απόψεις άλλων γλύκα να περιμένεις να δεις τι θα αποφασιστει πρώτα
        και μετά να πάρεις θέση.

      3. Η Μέρκελ χτες διέταξε να βγει στο Αιγαίο
        μια γερμανική φρεγάτα με 256 άτομα που θα
        ελέγχει τις κινήσεις της Τουρκιας(έλεγχος
        Τουρκικών πλοίων που μεταφέρουν όπλα στη Λιβύη και αναχαίτιση οποιασδήποτε τουρκικής πρόκλησης). Αυτό δείχνει οτι η Μέρκελ δεν εμπιστεύεται τον Ερντογάν.
        Αν ήταν τόσο φιλική μαζί του γιατί το έκανε??

      4. Όπως θα έχετε καταλάβει κι εγώ όπως κι η
        Μακελειό ΕΠΕ διαφωνώ σε πολλά με τον ΣΤΕΦ.Ετσι είναι η φύση του και όποιος προσπαθεί να πάει κόντρα στην φύση του, δημιουργεί μέσα του τέτοιες συγκρούσεις που τελικά τον καταστρέφουν(σύγκρουση συνειδητού – ασυνειδητου).Γι αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε σαν πραγματικοί φίλοι είναι να τον στηρίζουμε,να τον ΑΓΑΠΑΜΕ και να τον συμβουλεύουμε (έστω κι αν η συμβουλη μας ακουγεται ως φωνή “βοώντος εν τη ερήμω”).
        Προσωπικά στέκομαι δίπλα σας σε αυτή τη
        δύσκολη στιγμή,εύχομαι να δικαιωθείτε (θούμε) ,αν και είναι δύσκολο, γρήγορη και
        καλή ανάρρωση στον γλυκούλη μας Στεφ και
        καλό κουράγιο και δύναμη στον αγώνα σας
        κατά του κατεστημένου και της διαφθοράς.
        Υ.Γ.Παντα πρέπει να υπάρχει κάποιος που να
        υπερβαίνει με τις πράξεις του τη κοινή λογική
        που υπαγορεύει ο φόβος έτσι ώστε να κάνει
        το άλμα που θα παρασύρει κι εμάς τους υπολοίπους στην υπέρβαση.Σε όλα υπάρχει
        ένας ουδός(ευαισθησία) ,με απλά χτυπήματα
        δεν ξεπερνιέται χρειάζεται ένα αρχικό πολύ
        δυνατό και τα άλλα έπονται.Μονο ένας “παρανοιακα”(για κάποιους συντηρητικους)ασυμβιβαστος μπορεί να το κ
        πετύχει αυτό.Δε θέλω να σας κουράσω άλλο και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να επιβεβαιωθεί το ρητό που λέει
        ” ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ”
        ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ!!!!

      5. Το βασικό γλύκα είναι να μην βλέπουμε τον
        κόσμο μέσα από έγχρωμα γυαλιά (πεποιθήσεις η φανατισμός,πες το όπως θες).Ένας π.χ.που είναι Ολυμπιακός τα βλέπει όλα μέσα από κόκκινα γυαλια,δεν μπορεί να δει την αντικειμενικότητα του χρώματος.
        Μεγαλωνοντας πρέπει να πεταξουμε τα έγχρωμα γυαλιά και να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας στην αντικειμενικότητα ακολουθώντας τις γνώσεις και τη καρδιά μας
        και όχι απλά υιοθετώντας γνωμες επειδή
        θαυμάζουμε κάποιους άλλους.
        Η “νοοτροπία αφεντικού” στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώ ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευφυΐας και της προσωπικότητας μας ως
        ανεξάρτητα άτομα.
        Πολλά φιλιά!!!!

    17. Το 2100 πού όλοι μας θα είμαστε στον απάνω κόσμο ελπίζω,οι τούρκοι θα είναι 100.000.000 και εμείς 6.000.000,γιατί να μας πολεμήσουν τώρα πού θα ματώσουν άσχημα εάν το τολμήσουν και το ξέρουν από τη στιγμή πού εξαφανιζόμαστε από μόνοι μας.
      Πάντως εάν είναι ειλικρινές αυτό πού λένε γιά κοινές έρευνες στά αμφισβητούμενα ύδατα,δηλαδή πέριξ τού Καστελόριζου νομίζω οτι είναι μιά δίκαιη λύση αντί τού πολέμου..
      εάν όμως είναι ειλικρινής το τονίζω γιατί όπω και νά χει τούρκοι είναι.

      1. Σωστός,, αλλά κοίτα τι θα σου σύρουν, εμείς δεν θα είμαστε 6. Μύρια, καμία 20 θα είμαστε, αλλά σκουρόχρωμοι και μουσουλμάνοι..

    18. Θα έρθει ποτέ Δικαιοσύνη για τους Έλληνες και την Ελλάδα αναρωτιέμαι…. Μήπως πρέπει να πάρει στα χέρια του τη Δικαιοσύνη ο Στράτος?

    19. Βρεθήκαμε και επισήμως και με τις “disputed areas/waters” του γαμωαμερικάνου αλήτη, μετά και από τις “φιλικές” διαμεσολαβήσεις της βρωμομέρκελ 🤬🤬;;; Βέβαια, όταν μάς απειλεί με τα πάντα, δεν είναι σωστό να τον απειλούμε με τη ε.ε. 😡! Τρέμω ότι ο μιζομούλος και θα “”διαπραγματευθεί””, και όπως μόνο αυτός ξέρει υπέρ παρτίδος 🤬🤬🤬, και κυρίως δεν ξέρω πώς θα σωθεί αυτή η πατρίδα μας!!!

    20. Λεει ο τουρκαλας…η στο τραπεζι…η κοινες ερευνες…η πολεμο…
      Απαντηση :
      κανε οτι καταλαβαινεις…
      γιατι δηλ. πρεπει να ασχοληθουμε εμεις μαυτο…?
      διοτι οι γερμανοτσολιαδες…θελουν να στα δωσουν…ολα…
      Αρα, ο εχθρος ειναι εκ των εσω…
      Ετσι δεν παει… ?

    21. Ρε πατριωτες…Θα βγητε εξω να μοιρασετε καμια φάπα, ή θα μιξοκλαιγεστε απο δω μεσα;;
      Ρε σεις…σε λιγο θα φορεσετε μπουργκα ετσι οπως το πατε…

    22. Έχει συμφωνηθεί η μοιρασιά…. Ο γάμος έγινε με κουμπάρο την Γερμανία…. Υπό καθεστώς εκβιασμού… Οι Τούρκοι παίρνουν αυτό που θέλουν… Οι δικοί μας ως συνήθως στα τέσσερα…

    23. Για έσχατη προδοσία πρέπει να πάνε όλοι οι πρωθυπουργοι της Ελλάδας από το 74 και μετά… Είναι εντολοδοχοι ξένων και εγχώριων συμφερόντων…. Μόνο οι μίζες και οι μπίζνες τους ενδιαφέρουν…

    24. γιατι διαμαρτυρεστε μα και μονοι μας να τα βρισκαμε θα δινανε λεφτα σε εμας στον απλο κοσμακη δεν πανε να τα μοιρασουν με 100 χωρες και ουτε θα παω να πολεμησω για τους 300 και τα παιδια τους και τα αχορταχα σογια τους εδω και αιωνες πολεμουσε ο απλος κοσμακης και ερχοταν ξενοι και προδοτες που ελειπαν να μας κυβερνησουν ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ δεν θα γινω το πιονι τους ΟΤΑΝ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥς 300 ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

    25. Ηνοοτροπιια οσων γραφουν υπερ του να συζητησουμε να διαπραγματευτουμε τα του οικου μας ειναι σκεψεις τρελλων και απατριδων και ενοειται οπως βλεπουμε τις εκφραζουν οι νουδουλες Νροπη σας ρε

    26. ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ…ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ…

    27. 1) Εάν πετάξει πάλι μαχητικό πάνω απο το Καστελόριζο θα το ρίξουμε, δεν θα περιμένουμε να μας ρίξετε Ναπάλμ σε άμαχο πληθυσμό.
      2) Οτιδήποτε παραβιάζει Εθνικό χώρο, απο αέρα, θάλασσα και στεριά, θα καίγεται.
      3) Στο ερώτημα ”θέλετε να σας κλέψουμε τα πετρέλαια στο Αιγαίο που είναι Ελληνική θάλασσα απο την αρχή της ιστορίας της ανθρωπότητος? ” Η απάντηση είναι ” ΟΧΙ φυσικά δεν χαρίζουμε τίποτα, κάντε μας πόλεμο”

    28. Με τα μνημόνια παραδώσαμε την οικονομική κυριαρχία, με την παντελώς ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδουμε και την διπλωματική κυριαρχία. Είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία εν καιρό ειρήνης ένα τρίτο κράτος (Γερμανία) να κάνει διαπραγματεύσεις για τα νησιά ενός άλλου κράτους. Το είδαμε κι αυτό…

    29. Κυριάκο, λέω μια από αυτές τις μέρες, να πεταχτώ μέχρι την Αραβαντινού, για να αρχίσω τις συνομιλίες με την Ντόρα, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ μια που λέω πως το μισό μου ανήκει, αφού μένουμε κοντά ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    30. Λύστε μου μιά απορία εδώ και καιρό ο μογγόλος επιμένει στα δικά μας ύδατα να ψάξει.
      Λογικά αν ήταν σωστός δεν θα έπρεπε να ψάξει πρώτα στα δικά του αλλά όχι σου λέει να πάρω πρώτα από αυτά που δεν δικαιούμαι και μετά βλέπουμε .
      Αλλά συν τοις άλλοις αυτό που τον καίει πραγματικά είναι να μην πάρουμε εμείς.
      Δλδ τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας ρε δε γαμιόσαστε με σάλτο λέω εγώ…

      1. Δεν είπε έτσι.. Διάβασε τι είπε.. και μην ξεχνάς οι Τούρκοι έχουν καλύτερους πολιτικούς και καλύτερη και σταθερή εξωτερική πολιτική.. ενώ εμείς άστα να πάνε..

    31. το καλύτερο είναι όλοι έξω Γαλλία Αμερική η Ρωσία και να τα μοιραστούμε μισά-μισά ελλάδα-τουρκία …

    32. όλα προς το συμφέρον της Τουρκιάς!! και έξω από την ΕΕ και μέσα στην κονόμα!!

      1. φαντάσου να είσαι μέσα στην ΕΕ και έξω από την κονόμα, θα ήσουν κορόιδο.

    33. πες το ΝΑΙ, ο κόσμος θέλει δουλειές, ευημερία και οικολογία, όχι πόλεμο φασισμό και ρυπογόνα πετρέλαια στις θάλασσες. ΕΥΡΩΠΗ – ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    34. εεεεεεεεεεε αυτος ξερει απο διαχειρηση πατριδας και αρπαζει οτι θελει για την πατριδα του και την τσεπη του….. αυτος εχει τα καχονες!! εσεις σαν σοφος λαος και οι εκλεγμενοι απο τον σοφο λαο????? εχουν/εχετε καχονες??

    35. Ίσως η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Στην κοινωνία φτώχεια, μιζέρια και ζούγκλα. Στους θεσμούς απαξία, κουκούλωμα και θάψιμο όσων δικαστικών/δημοσιογράφων κυνηγάνε τα σκάνδαλα. Στο εξωτερικό διπλωματία με μυστικοσυμβούλους-μεσίτες να πουλάνε το καστελόριζο μέσω Μέρκελ, με διπλωματική ανυπαρξία στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, με κομπαρσιλίκι στις ενισχύσεις για τον κορωνοϊό που γίναν νέα μνημονιακά δάνεια και πάει λέγοντας. Μόνο τα πουλημένα ΜΜΕ την περνάνε ζάχαρη με τους φόρους μας. Καλά να πάθουμε.

    36. ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟ – ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ – ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ… ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΑΜΗΣΙ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ… ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΙ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΕ… ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ..

    37. Ότι ορίζει το Διεθνές δίκαιο της Θαλάσσης για τη χώρα μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
      Ο Μητσοτάκης προεκλογικά είχε δηλώσει.
      .
      “Εμείς θα διαπραγματευτούμε τα θέματα του Αιγαίου με τη τουρκία καλύτερα από ότι ο $ΥΡΙΖΑ διαπραγματεύτηκε
      το Μακεδονικό.”
      Τα σανοφάγα της ΝουΔούλας τον ψήφισαν να “διαπραγματευτεί” τα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.
      Βάλτε μάσκα και στα τέσσερα “διαπραγματευτείτε” τώρα.

      1. Τ Ε Λ Ε Ι ΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσι….ετσι……ακριβως ετσι και οχι αλλοιως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        S P O T O N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    38. Ερευνες σέ τι ; Απο το 1960 κάνουν σεισμικες έρευνες μάς έλεγαν στό Πανεπιστήμιο. Καί ποιος σας είπε οτι υπάρχουν εκμεταλλευσιμα κοιτασματα ; Φυσικά ότι γίνει θα πρέπει να γίνει σε συνεργασία μέ τήν Τουρκία. Αρκετά με τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Σιχάθηκα να τα ακούω 80 χρόνια.

    39. ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ! Συνομιλια σημαινει οτι παραδεχομαστε το προβλημα! το προβλημα δεν ειναι δικο μας ειναι δικο τους.Καψανε την σημαια τους στην Θεσ/νικη και απειλουν θα σπασουν τα χερια, αυτα τα κανουν μονο αυτοι .Μονο σφαγες τρομο και σκλαβια εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα και θελουν να ειρωνευτουν οι φονιαδες των λαων.Νομιζουν οτι ακομη ειμαστε στην οθωμανικη τους αυτοκρατορια.Για ποια γαλαζια πατριδα μιλανε; εκει που ειναι αυτοι κατοικουσαμε εμεις για χιλιαδες χρονια Η χωρα τους ειναι δικη μας! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

    40. Και ομως αν το παμε μακρυα με καλοπροαιρετη σκεψη και οχι εθνικιστικες κραυγες , αν ο λεγομενος εξ ανατολων κινδυνος , αυτη η πολυχρονη παράνοια εκ μερους των τουρκων λυνόταν και γινομασταν φιλοι αντι για εχθροι με συνεκμεταλευση των κοιτασματων κτλ ,το κερδος για τη χωρα μακροπροθεσμα απο τις υπερογκες δαπανες της αμυνας κτλ θα ηταν πολλαπλασιο . Μερικοι θα πουν ναι αλλα θα ζητανε και αλλα και αλλα και αλλα . Δεν ειναι τρελλοι ,το συμφερον τους κοιτανε . Οπου δεν εχει πετρελαιο αδιαφορουν , τα δε νησια αν ηθελαν τοσα χρονια θα τα ειχαν παρει ηδη

      1. τα νησια ειναι δικα τους κιολας, το μισο αιγαιο παρομοιως η κυπρος και η κρητη ακολουθουν…… και τωρα μαλλον ηρθε ο καιρος τα ελληνικα διποδα να μαθουν σιγα-σιγα αυτα που εχου συμφωνηθει και οτι η ελλαδα μικρινε……….. πολυ λυπητερο… τραγωδια…. τα αεροπλανα τους, τα πλοια τους δεν παραβιαζουν ελληνικη κυριαρχια…… απλως μπενουν στους δικους τους “χωρικους” χωρους. ειναι αργα…….

    41. ΑΠΑΝΤΗΣΗ? ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΗ. ΘΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ? ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ! ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ.

    42. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ “ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ “ΟΣΜΙΟΥ” ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑΒΑΖ ΓΙΑΒΑΖ ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ – ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ “ΜΥΣΤΙΚΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ “ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ “ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΒΡΟΥ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.-

    43. Με την Αγία Σοφία αυτομάτως πρέπει να τελειώνει οποιαδήποτε σκέψη για συνομιλίες. Επίσης δεν υπάρχει τίποτα υπό αμφισβήτηση στο Αιγαίο, απλά ο Τούρκος διεκδικεί και απειλεί.

    44. Υπάρχουν δηλαδή αμφισβητούμενες περιοχές ? Αμα μας πάνε με αυτή τη λογική και μέχρι το Σούνιο θα είναι αμφισβητούμενη περιοχή ?

    45. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια
      ειναι να το ρωταει κανεις

    46. ΧΑΧΑ ρε συριζοχρυσαυγίτες σας έχει ταράξει στη φάπα ο Μητσοτάκης και δεν ξέρετε τι να γράψετε. Ότι και λέτε και πάνω στον Εβρο και στη τωρινή κρίση και στη πανδημία χειρίστηκε ΑΡΙΣΤΑ τις καταστάσεις. Φανταστείτε να είχαμε το φιλαράκι σας τον άχαστο Πινόκιο τι θα γινόταν. Άντε περαστικά σας ΓΙΔΙΑ

      1. Μπορείς να πας να γράψεις στο “Πρώτο Θέμα” εκεί βλέπουνε ότι οι χειρισμοί του Κούλη είναι όλοι άψογοι και ασχολούνται με τις κόντρες στις παραλίες της Μυκόνου. Δηλαδή άμα σου πει ο Τούρκος τα κοιτάσματα στην Κρήτη μισά- μισά θα του πεις ναι εσύ? Δικός του είναι ο γιαλός εκεί ? Άσε τα κομματικά και απάντησε σαν Έλληνας, έχεις εμπιστοσύνη στον Τούρκο να πάτε σε διάλογο ? και γάμα τον Πινόκιο.

        1. Με ύφεση -0.5% πριν Κοροναιου(επίσημα στοιχεία ΕΛστατ) που είδες ότι τα χειρίστηκε καλύτερα; Η μήπως είσαι μέσα στην Λίστα Πέτσα;;

      2. Πιο Έβρο ρε μπετοβλακα χειρίστηκε σωστά; που ετρωγε ο στρατός μας ληγμενα χημικά και την ίδια στιγμή λίγα μίλια νοτιοτερα οι βάρκες κατευθαναν με μιλουνια λαθρο; έχει δει αυτό το βίντεο με έναν πανιβλακα σαν και εσένα που προσπαθεί να γκρεμίσει μια κάγκελο πόρτα και οι άλλοι δίπλα του μπαίνουν αποτον ανοιχτό φραχτη; αι σιχτιρ πια

    47. Αντε μπρε να βαλουμε στη Ακροπολη τη τουρκικη να κυματιζει.

      1. οπως και οι αλλοι???? μεγαλο αστειο……………… η εσχατη προδοσια ειναι ψωμοτυρι στην ελλαδα…… γιαυτο τους ψηφηζετε και ξαναψηφηζετε και ματαψηφηζετε οσπου να σβησει ο ηλιος……………………

      2. Ενώ το ξεπούλημα της Μακεδονίας τι ήταν; εκτελέστηκε κανένας; Μια χαρά διακοπές στα κουφό νησιά και σαμπάνιες στο προεδρικο

    48. Ελάτε να κάνουμε κοινές έρευνες και όταν τα βρω τα κοιτάσματα θα μου κάνετε υπόκλιση να μην σαν επιτεθω.

    Comments are closed.