ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ! ΕΠΑΘΕ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ: ΕΙΚΟΝΑ -ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    prepei-πρεπει

     

    Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» «κοσμεί» κολόνες και κεντρικά σημεία του Αιγίου, το οποίο στρέφεται ανοιχτά κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του. Οι αφίσες μας βρίσκονται σχεδόν… παντού.

    Το μακελειό ευχαριστεί για την στήριξη! Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε δυναμικά τον δύσκολο αγώνα για την αλήθεια και την αντικειμενική ενημέρωση του λαού.

     

    πηγή: protionline.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΟΓΛΥΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?

    2. Στεφανε Χιο θα στηριζα τον Λαγο αλλα αν βγεις μπροστα ασυζητητι τασσομαι μαζι σου.

    3. Κανονικά όλοι πρέπει να στηρίζουν την εφημερίδα σε τέτοιες πρωτοβουλίες. 80 λεπτάκια για τον καθένα δεν είναι τίποτε αλλά απο την άλλη στηρίζουν την μεγάλη πατριωτική ιδέα. Και τις αφίσες ρε μπαγάσιδες μην τις πετάμε. Πρέπει να τις κολλάμε.

    4. Μπράβο τους. Εξ αλλου δεν λενε ψέματα!! Ετςι ειναι δυςτυχως. Οχι πως οι καινουργιοι ειναι πολυ καλύτεροι, αλλα δεν ειναι σαν κι αυτους. Ειναι λιιιιιγο καλύτεροι. Πολυ λιγο ομως, δυςτυχως.

    5. ΣΤΕΦΑΝΕ … ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .. Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ … ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑς ΤΑΧΑ ΤΟ ” ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ “… ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ;;

      ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ … ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΩ ;; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ … ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ “ΣΕ ΠΑΝΕ “

    Comments are closed.