ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΛΕΕΙ Ο ΠΙΤΣΙΛΗΣ – ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ

Κοινοποίηση:
aade1

Εντολή για εσωτερικό έλεγχο επί της διαδικασίας επιστροφών φόρων, αλλά και χορήγησης αποδεικτικού φορολογικής ενημερότητας, έδωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά την υπόθεση διαφθοράς στην ΔΟΥ Χαλκίδας. Λίγο νωρίς το θυμήθηκε. Αλλά μήπως και θα τα βγάλουν όλα στη φόρα; Τούς παίρνει να βγουν και άλλοι “γαλάζιοι”;

“Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί τόσο στις ΔΟΥ, δειγματοληπτικά, από όλη την Ελλάδα, σε πρώτη φάση, όσο και στο κεντρικό σύστημα” αναφέρει η ανακοίνωση. Άρα για τα… μάτια του κόσμου.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται ο έλεγχος από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΑΑΔΕ στην ΔΟΥ Χαλκίδας, μέσω της εξέτασης και ανάλυσης όλων των αρχείων, δεδομένης και της εντολής του κ. Πιτσιλή για έλεγχο σε βάθος πενταετίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποθέσεις ελέγχου μεταφέρονται από την ΔΟΥ Χαλκίδας, στα ελεγκτικά κέντρα της Αττικής, και οι ελεγκτές της συγκεκριμένης υπηρεσίας εντάσσονται στα ΕΛΚΕ Αττικής, χωρίς όμως να ελέγχουν υποθέσεις φορολογουμένων της Εύβοιας, όπως και το σύνολο των υπαλλήλων της συγκεκριμένης Εφορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. που την ΕΠΕΛΕΞΕ και την ΔΙΟΡΙΣΕ την προισταμένη επειδή ειναι κομματόσκυλο στην ΝΔ ,γιατι ΔΕΝ τον διώχνουν ,οπως και ολη την εγκληματική οργάνωση της νεας δημοκρατίας να οδηγηθεί στα δικαστήρια κ στις φυλακές οπως με την χρυσή αυγή ???

  2. α χα χα χα αχα χα χα χα χα χα αχα χα αχα χα…
    ακομα βγαινει και μιλαει αυτη η φουστρα;

  3. Ποιος θα κανει τους “ελεγχους” , οι υπολοιποι διεφθαρμενοι? Οι δικαστικοι “ελεγχουν” δικαστικους, οι εφοριακοι τους Εφοριακους ,οι πολιτικοι τους πολιτικους … Ενταξει, αφου ο λαις ειναι αστοιχειωτος η εκβιαζεται , ο,τι θελουν λενε. Η αντιπολιτευση του κωλου αβανταρει την οικογενεια Σομοζα, θα κανουν και τις ψευτοεκλογες και παμε γι αλλα. Οταν μετα τις “εκλογες” τα σουπερ μαρκετ ανεβασουν τα παντα 35 ο/ο, και η Δεη ερθει εκατο ευρω το μηνα,να δω τι μουτρα θα κανουν οι ψηφοφοροι τους. Μην ανησυχειτε, ψηφιστε τους εσεις οσοι τους ψηφιζετε, ειδικα τα κοπροσκυλα του Δημοσιου, και ερχεται η σειρα σας,ΤΕΤΑΡΤΟ Μνημονιο,με τις ψηφους νδ/συριζα/πιασοκ/νεας ξεκωλοαριστερας / ψευτοθεουσου μουσιτσας Νατσιου και … τωρα σειρα των κοπροσκυλων να μεινουν με τα τρια του καραμπελα στο χερι , αφου ο υπολοιπος λαος δεν εχει πια ουτε ενα ευρω για κουλουρι. Ερχεται η σειρα σας, διεφθαρμενα κοπροσκυλα του Δημοσιου, θυμηθειτε το ! [ Κυριε Χιο, στειλτε να κανετε ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρεπορταζ στα μαγαζια του κεντρου εστω, φαγαδικα,καφετεριες,περιπτερα κλπ, θα δειτε οτι δεν παταει μεσα ψυχη, η πτωση του τζιρου τους ειναι 70-80 ο/ο , και βγαλτο στον αερα, ο κοσμος ειναι σε πληρη ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ,βγαλτο πριν τις εκλογες,μπας και ξυπνησουν μερικοι.]

    1. Ρε μπαγλαμα οι δημοσιοι σου εφταιξαν μονο,εδω οι ιδιωτες σαν και εσενα δε κοβεται καμια αποδειξη,βουτατε τον φπα και στα αρτίλια σας…..αιντε κλαπαφτη,ολα τα εχουν κανει μπορδελο ολοι αυτοι που κυβερνησαν το τοπο και εσυ εκει να γραψεις την μ@λακία σου παλιοκεφτέ..

  4. Κουλειος τακτικη! Επικοινωνιακα πυροτεχνηματα τη καταλληλη ωρα για ναχει ν ασχολειται ο κοσμακης και να μη κοιταει τα χαλια του λες και δεν τα ξερανε! Εκατομμυρια ευρω πεταμενα σε δεκαδες επιστημοναρες συμβουλατορες εκτος απο τα “πετσωμενα” καναλια!

  5. οχι,οχι,ημαρτον ανηκουν, στο 41% να αφεθουν αμεσα ολοι ελευθεροι ,δεν εκαναν και κατι

Comments are closed.