ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ “ΚΑΗΜΕΝΕ” ΠΑΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ – ΤΟΝ “ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ” ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΚΡΥΦΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ – “ΕΚΡΥΒΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΝ – “ΕΦΥΓΕ” ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ….(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Για τα μέτρα που πήρε η εκκλησία όσον αφορά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό μίλησε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου. Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κοινωνούσε πιστούς στα σπίτια τους.

«Δεν υπήρχε καμία υπουργική απόφαση που να απαγορεύει τη Θεία Κοινωνία. Δεν έκανα κάτι παράνομο. Έκρυβα το Άγιο Δισκοπότηρο σε ψωμί και μήλα για να μην με καταδώσουν συμπλεγματικοί γείτονες» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Όπως ο ντελιβεράς πήγαινε τα πράγματα του σούπερ μάρκετ, έτσι και ο ιερέας πήγαινε την πνευματική τροφή» πρόσθεσε.
Στη συνέχεια ο αρχιμανδρίτης υπογράμμισε ότι η «Θεία Κοινωνία δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ διαπραγματεύσιμη. Ίσως οι επιστήμονες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την ιστορική καταγραφή 2.000 χρόνων. Δεν έχει μεταδοθεί ποτέ ιός από τη Θεία Κοινωνία. Τα μέλη της εκκλησίας δεν φοβούνται ακόμα και τον θάνατο…» επεσήμανε ακόμη.

Σημειώνεται πως ο αρχιμανδρίτης αποχώρησε από τη συζήτηση όταν ο έτερος καλεσμένος Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι «είναι ανεύθυνο να λέει κάποιος ότι η πίστη σε προφυλάσσει από την ασθένεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. Ταταιανα ΠΟΥΤΑΝΙΔΟΥ
    Πετρος Π@ΥΤΣ@ΓΛΕΙΦΤΗΣ
    Τι το ηθελες βρε παπα και δεχτηκες να μιλησεις????

  2. Θετει ορια ! Και δεν δεχεται λαθρο-εισβολες! Μιιαα χααρα ξηγηθηκε
    Τσιγκλανε τη πιστη σας! ΟΠΟΤΕ καποιο σιχαμερο ον σας πει κανε μου αυτο και κεινο, στο ονομα του Χριστου, τσακιστε το αναλογος !
    Βγενουν Αθεοι Αντιχριστοι Μασωνοι, βγενουν ανωμαλοι και ανωμαλες διεστραμενοι και ζητουν να τους δεχτουμε, ζητουν αλληλεγγυη, ζητουν να πεσουμε στα 4 να τον φαμε, και μας ζητουν να πεθανουμε για να ζουν αυτοι ! Ε αυτος, ειναι ο αντιχριστος !
    Ξυπνατε ! Οτι θελουν ας το ζητησουν απο το Χριστο και εκεινος ξερει τι και πως !
    Οτι θελουν ας βρουνε τη Πιστη και να τα ζητανε απο τον Χριστο ! Μη τους αφηνετε μη τσιμπατε !
    Μωρη κακασχημη σιχαμαρα Τατιανα ,θα δεις κατι που σου ρχεται (εν καιρω) και ευχομαι να προλαβεις να μετα-νοησεις

  3. Χαχα ανυι να σηκωθει και να φυγει έπρεπε βγαίνοντας να ξεκινήσει να ψέλνει το ΧΡΊΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ Και να τους ραινει με αγιασμό , να δεις για πότε θα εξαφανίζονταν από την οθόνη αυτοί

  4. Ειμαι συγουρος 100% οτι κανεις σας δεν παταει το ποδι στην εκλησεια και ουτε εχει κοινονισει ποτε του .Ηπαρχει τεραστια διαφορα μεταξη ντελιβερα και κοινονιας. Ο ντελιβερας παει την παραγγελια μονο στον εναν .ενω ο παπας κοινονει με το ιδιο κουταλι απ το ιδιο ποτηρι πολλους “πιστους ” και υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτιτα απ τον εναν να κολησουν ολλοι . Ειναι δικαιωμα του καθενος να κοινονισει αλλα εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ να προστατευει και να βοηθα το συνολο των συμπολητων του και στην περιπτοση σημερα τους γιατρους ,νοσοκομους,προσωπικο νοσοκομοιων και ασθενοις. Δε γουσταρω ουτε τατανα ουτε τατσο που τον εσωσαν οι γιατροι . Ψυχρεμεια ψευτοχριστιανοπατριωτες.

    1. Από που είσαι ρε;γιατι έτσι όπως γράφεις σχολείο ελληνικό αποκλείεται να πηγες

    2. Θα είχε κάποιο ίχνος σοβαρότητας στο σχολείο σου εάν συμπεριλάμβανε και τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα οι οποίοι κατά τη διάρκεια των μέτρων λειτουργούσαν κανονικά τα τζάμια , γιόρτασαν το Μπαϊράμι τους , συνωστίζονταν και εν γένει δεν ακολουθούσαν τις προβλεπόμενες προφυλάξεις.
      Αλλά επί του θέματος έκανες την πάπια!
      Οπότε το πρόβλημά σου δεν είναι η δημόσια υγεία ο χριστιανισμός η οι ψευτοχριστιανοί αλλά η εμπάθεια σου που έχεις για την χριστιανική θρησκεία.
      Υ.Γ: όσο κι αν θα σου φανεί περίεργο δεν είμαι χριστιανός αλλά απεχθάνομαι τους γραικύλους τους ανθέλληνες και τους αντιεθνικόφρωνες.

  5. Ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα τα Ελληνικά ΣΑΠΙΟΤΣΟΝΤΟΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ και δουλεύω ακόμα αποκλειστικά μόνο με μεγάλα διεθνή δίκτυα, ήταν πως βαρέθηκα να βλέπω να ακούω και να βρίσκομε στον ίδιο χώρο, με όλους τους γνωστούς ΤΗΛΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ (παρουσιαστές ή καλεσμένους) που για τα νούμερα τηλεθέασης δεν διστάζουν να ξεφτιλίζουν ο ένας τον άλλο, οπότε την ώρα των προγραμμάτων πάντα ήθελα ανοιχτά παράθυρα για να αναπνέω καθαρό αέρα και για να βγαίνει η μπόχα έξω.
    Για όλους αυτούς τους λόγους τι περίμενε να γίνει όταν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κοινωνούσε πιστούς στα σπίτια τους, κρύβοντας το Άγιο Δισκοπότηρο σε ψωμί και μήλα….
    Οι ΤΗΛΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ δεν μπορούσαν να ΧΩΝΕΨΟΥΝ πως ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου κοινωνούσε τους πιστούς ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ και όχι όπως έκαναν οι Εθνοσωτήρες μας που με νόμο αποφάσισαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5G
    Για αυτό γνωστά κομματόσκυλα στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ σας ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  6. Ήταν ο Χριστός στη Τηλεόραση λέει κάποιος…κυριε ελέησον…ο Χριστός έμενε και κατακεραύνωνε τους φαρισσαιους …ο εν λόγω παπάς την κοπάνησε…..

  7. Πάτερ τα θελες και τα παθες; Βγήκες στην εκπομπή μιας πουτάνας μαζί μ έναν ξεφτυλισμένο παραδόπιστο που δεν πιστεύει και δε χωνεύει τ άντερα του.

  8. Η σταΦΙΔΟγρια η προσωποποιηση του ΚΑΚΟΥ .ο αλλος τι να πει κανείς.

  9. Ο Χριστός τα έβαζε με τους Φαρισαίους στις συνάξεις του ναού αλλά και όπου τους έβρισκε ο Φωτισμένος και φανατικός παπάς την κοπάνησε με δύο….παιδάκια…?

  10. ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ . ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ , ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ . ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ .

  11. Αυτο το σκουπηδι η Τατιανα πιστευει οτι ανηκει στους Opinion Makers.Μια αποτυχημενη οχια πατσαβουρα παντρεμενη με τον Δικαστοεισαγγελατο, Αποτυχημενη και μιζερη που γλυφει λαθρορωμα για να της δινει χαρτζηλικη η αποτυχημενη εγκληματικη οργανωση που κυβερνα. Προσωπικα τηλεοραση δεν εχω απλα και απο το βιντεακι καταλαβα τη βρωμιαρα ειναι.

  12. βρε παππα μου στην αντιχρηστη την πο@@@@@α την τατιανα πηγες να δωσεις συνεντευξη

  13. Το κράτος εβαλε τις εμμισθες π@υτανες του να χτυπήσουν τους ιερεις και την ορθοδοξία μέσω των ΜΜΕ, χρόνια η ίδια ιστορία. Και φυσικά οι κ@ριολες της κυβέρνησης έκαναν αυτό που πολλοί έγραφαν στο μακελειό. Οι εκκλησίες έκλεισαν για τους Έλληνες 40 ημέρες πριν το Πάσχα και θα ανοίξουν 40 ημέρες μετά το Πάσχα, όλως τυχαίως!! Μπορεί όποιος θέλει να συναθροιζετε κόμματα οργανώσεις ακόμη και ο ανθέλληνας πράκτορας ο ασλαν με τους Πακιστανους. Όχι όμως ο πιστος που θα συλληφθεί και θα διωχθεί με πρόστιμα. Ο ασλαν ελεύθερα πορείες και ο παπά Γιώργης στο Κουκάκι στα δικαστήρια με 5000 πρόστιμο επειδή άφησε να προσκυνησουν 5 άτομα μιας οικογένειας με 3 παιδάκια. Αυτές είναι οι κ@ριολες που μας κυβερνούν. Αθεα μ@υνοπανα, εμμισθοι χαφιεδες δημοσιογράφοι υποστηρικτές της παγκόσμιοποίησης που χλευαζουν βρίζουν λοιδωρουν. Αυτοί είναι.

  14. Αν εγώ θέλω να κεινωνησω θα μου το απαγορευσετε εσείς ; Και εγώ σας απαγορεύω την συγκέντρωση έξω στο Σύνταγμα. Μαζεύτηκαν τα πρόβατα του συστήματος και χέστηκε η φοράδα ..

  15. μωρη καρια βγες να κατακρινεις και την συγκεντρωση των κκεδων παρανομη ηταν γιατι δεν κανανε τιποτα οι προδοτες του συστηματος σας εκει γιατι το αφησαν ετσι ομαλα. και εχεις και την αποτυχημενη πουστογρια να κρινει τον παπα δηλ μια εξ ολης και προολης και μια πουστογρια. στο συνταγμα μωρη ο ιος δεν πηγε? και στο φιναλε ο παπας στα σπιτια που πηγαινε ηταν 2-3 ατομα μην ειστε υποκριτες και ασχολειθειτε με τα κατινιστικα θεμετα αποτυχημενη δημοσιογραφιτσα της αρπαχτης. για αυτο εδεσες με το αλλο πουλημενο υποκειμενο αλλα τι περιμενε κανεις απο εσενα που φοραγες την μουσουλανομαντηλα και καμαρωνες αρα σου αρεσει παθιασμενα και το οθωμανικο δικαιο

  16. ΠΑΠΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΝ ΑΘΕΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΗΤΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΤΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΑΙΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ Γ..ΜΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ………………Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ……ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ………………..

  17. και μην ξεχνιομαστε αυτο το αθεο τσουτσεκι, μονιμη γλαστρα σε τηλεσκουπιδια τυπου τατιανας (αν δεν την ανεφερε το μακελειο ουτε θα ασχολουμασταν) κατεβηκε στις εκλογες με ποιο κομμα; με την νδ φυσικα του μασωνου που εχει μαζεψει στο κομματιδιο του ολα τα κουμμουνοσκυλα, νεοφιλελεδες, αθεους, λουγκρες και απατριδες και οι αμοιβαδες την ψηφισαν θεωρώντας την παραταξη αυτη πατριωτικη δεξια! με τον τατσοπουλο, τον λοβερδο, τον μαυρωτα, τον γεραπετριτη , τον χαρδαλια , τον χρυσοχοιδη,την κεραμεως, τον θυληκο σημιτη ως προεδρο δημοκρατιας και αλλα φωτισμενα ‘πατριωτικα’ μυαλα με προεξάρχοντα τον πολεμιο του νατιβισμου κουλη αυτη η παραταξη θα επανεφερε τα θρησκευτικα και την ιστορια οπως τα ξεραμε στα σχολεια, θα εκλεινε τα συνορα για τους λαθρο, θα κατηγγειλε την προδοτικη συμφωνια των πρεσπων και θα μας εκανε παλι εθνικα υπερηφανους…..οσον αφορα τα βρωμοκαναλα τυπου σκαι θα συνεχισουν το ‘εργο’ τους οσο τα δινουμε αξια…βλεπω κατι προβατα στον δρομο που οταν τους πλησιαζει κανενας δηθεν δημοσιογραφος με ενα ματσουκι στο δρομο εξιστορουν την ιστορια της ζωης τους και απαντανε σε ολες τις ερωτησεις λες και ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν για ενα λεπτο δημοσιοτητας…μαλιστα αυτη την εποχη οταν ερχεται καποιος με την καμερα και μας ‘μαλωνει’ πως δεν φοραμε μασκα ή δεν κραταμε αποστασεις σαν να εχουμε το συνδρομο της ενοχης ‘δικαιολογουμαστε’ μπροστα στην καμερα λεγοντας ενα σωρο ιστοριες λες και αυτοι οι δημοσιογραφισκοι εχουν καποια εξουσια επανω μας και πρεπει να δωσουμε εξηγησεις….μην τους δινετε καμια αξια…τα οικονομησαν γερα ολα τα βρωμοκαναλα και παιζουν το παιχνιδι τους….

  18. ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΗ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  19. ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΥΒΕΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΣΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΤΑΔΙ

    1. Την έκρυβε ρε για να μπορέσει να φτάσει στον προορισμό του, γιατί αν πήγαινε έτσι όπως θαθελες εσύ θα υπήρχαν οι ρουφιανοι να υον καρφωσουν στα λαμογια πιυ την είχανε στημένη σε κάθε ναό,καταλαβες τώρα τώρα εξυπνακια;

  20. Πουτανίδου και Τατσοπούλου: Οι πρόθυμες τρύπες για κάθε χαρμάνι πακιστανό.

  21. “Εκεί που δεν θα είστε ευπρόσδεκτοι, να φύγετε και φεύγοντας, να τινάξετε και τη σκόνη του σπιτιού τους από πάνω σας” είπε ο Ιησούς Χριστός.στους Αποστόλους του
    Αυτό έπραξε και ο Ιερέας και μπράβο του.

  22. Νομίζεται πως επειδή ανοίξατε τα πόδια σας και πήρατε μια εκπομπή μπορείτε να προσβάλεται τους πάντες…το τι σας περιμενει ουτε καν το φαντάζεστε κακομοίριδες!!και η φαντασία θέλει μυαλό…εσείς έχετε μόνο τσέπη!ανθρωποφάγοι μια χαρά σας στόλισε ο πάτερ!!!

  23. Σκατιανα και ΣκατσοπουλοΣ ΤΑ δυο μεγαλυτερα ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  24. Βγηκε στους αθεους ανθελληνες να βρει το δικιο του …

    Μονο σε πορνοκαναλα αυτα.

  25. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΌ. Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΘΗ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΔΙΟΙΚΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΆΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΧΕ ΔΊΚΙΟ

  26. Μπράβο στον πάτερ, έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στα κοράκια.

  27. ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΑΥΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΠΟΙΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΙΧΑΜΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΙΧΑΜςΕΝΟΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΟΠΑΡΧΕΙ, ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΛΟΣΑΥΡΑ

  28. Όχι κύριοι του ΜΑΚΕΛΕΙΟ…η πραγματικότητα είναι ότι ο λεβέντης αρχιμανδρίτης σεραφείμ ξεσκισε ανελέητα την κακομοίρα, γεμάτη μισος για την Ελλάδα μας και την ορθοδοξία μας αποτυχημένη κολογρια στεφανιδου… ήταν ένα γερό χαστούκι στα μούτρα της εμβολιασμενης… Όσο για τον άλλο.. τι να πει κανείς.. γύρισε από τον άλλο κόσμο και ακόμα συνεχίζει να υβρίζει τον Θεό.. κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλα αυτά τα σιχαμενα σκουπίδια ότι ο κόσμος τους φτύνει κατάμουτρα…

  29. Δεν είδα όσα είπε ο Τατσόπουλος πριν από αυτό το απόσπασμα, αλλά θέλω να πω πως η Στεφανίδου έχει δίκιο σε όσα είπε στον Ιερέα. Ο Ιερέας είναι ανάξιος να σταθεί και να υπερασπιστεί την αλήθεια του σε μια συζήτηση; Αυτή την εντύπωση θέλει να δώσει στο κόσμο; Γιατί δε μιλάει; Ανάλωσε όλο το χρόνο του να διαμαρτύρεται γιατί τάχα μου δε τον ειδοποίησαν πως θα ήταν ο Τατσόπουλος στην εκπομπή. Που το πρόβλημα; Αν η αλήθεια είναι με το μέρος σου, μπορείς να καταπιείς 10 Τατσόπουλους. Απαράδεκτη η κίνηση που έκανε να φύγει.

    1. Θετει ορια ! Και δεν δεχεται λαθρο-εισβολες! Μιιαα χααρα ξηγηθηκε

  30. Τατσοπουλε,γρια σιτεμενη και συφιλλιαρα,δευτερη ευκαιρια ο Θεος δεν θα σου δωσει…αγνωμων υπερφιαλε και αλαζων…και συ,βρωμοΤατιανα τσιμπουκλου…κριμα γιατι για τον παπα ισχυει το “δεν ηξερες,δεν ρωταγες;;;”αλλα ξεχασα…θα τον καλυψει ο επισκοπος του…ο μητροπολιτης Αθηνων Ιερωνυμος…γνωστος στα στενα της Μονης Πετρακη και ως “Τζενη”…

  31. Βγήκαν τα κοράκια! Από την μια η Τατιάνα που δεν καταλαβαίνει τίποτα και ο άλλος ο να μην τον πω..

  32. Όπως σήμερα οι αδελφοί μας είναι υποχρεωμένοι με δική τους ευθύνη να καταγγέλλουν στην κοινότητά τους τούς αποστάτες ή τα πρόσωπα που σχεδιάζουν κάτι εναντίον της κοινότητάς τους, έτσι και στο παγκόσμιο Κράτος μας οι υπήκοοί μας θα είναι υποχρεωμένοι πάντοτε να εξυπηρετούν το Κράτος σε κάθε περίπτωση.

    Μια τέτοια οργάνωση θα εξαφανίσει τις καταχρήσεις της εξουσίας, τη διαφθορά και οτιδήποτε τα συμβούλιά μας και οι θεωρίες μας για πανανθρώπινα δικαιώματα εισήγαγαν στις συνήθειες των Χριστιανών… Πως αλλιώς όμως θα μπορούσαμε να πετύχουμε τον πολλαπλασιασμό των ανωμαλιών στη διοίκησή τους; Με ποια άλλα μέσα;… Μεταξύ των σπουδαιότερων απ’ αυτά είναι και τα όργανα στα οποία έχει ανατεθεί η διατήρηση και η αποκατάσταση της τάξης.
    Πρωτόκολλο δέκατο έβδομο
    Ξυπνήστε Έλληνες

  33. Στο πρόγραμμα μας το ένα τρίτο των υπηκόων μας θα επιβλέπει τους άλλους από καθήκον, για να υπηρετήσουν το Κράτος με τη θέλησή τους. Δε θα θεωρείται τότε ατιμία να είναι κάποιος κατάσκοπος και καταδότης. Απεναντίας αυτό θα είναι αξιέπαινο, οι αβάσιμες όμως καταγγελίες θα τιμωρούνται σκληρά, για να μη γίνεται κατάχρηση αυτού του δικαιώματος.

    Όποιος δεν αναφέρει ό,τι είδε και άκουσε γύρω από τα πολιτικά ζητήματά τους, θα θεωρείται εξίσου ένοχος συμμετοχής και απόκρυψης, σαν να αποδεικνυόταν ότι διέπραξε αυτά τα δύο εγκλήματα.
    Τώρα καταλαβαίνετε γιατί αυξήθηκαν οι ρουφιάνοι

  34. Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κοινωνούσε πιστούς στα σπίτια τους, κρύβοντας το Άγιο Δισκοπότηρο σε ψωμί και μήλα….
    Τώρα ας προσέξει τι θα πει ο Ιερώνυμος ο Αρχιεπίσκοπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών που το 2015 σίτιζε και στέγαζε τους Ισλαμιστές εισβολείς, όταν οι Έλληνες πεινούσαν και κοιμόντουσαν στα παγκάκια με την βροχή και το κρύο !
    Φυσικά κοινωνούσε πιστούς ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ και όχι όπως έκαναν οι Εθνοσωτήρες μας που με νόμο αποφάσισαν τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ 5G
    Γαλάζιοι ιθαγενείς περαστικά σας ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  35. Καλά τα λέει και καλώς δεν αντιδρά κανείς. Όπως ο ντελιβεράς έτσι κι ο παπάς. Για τον συγκεκριμένο προφανώς και δεν υπάρχει καμία διαφορά, έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι κλείσαν τους Ναούς κάνοντας το χρέος τους προς το διεφθαρμένο, αντίχριστο και ανθελληνικό κράτος, διαφορετικά μισθουλάκος και ρουσφέτια γιοκ. Μερικοί απ το παπαδαριό και όλο το δεσποταριό δε ντρέπονται ακόμα και τώρα. Και μόνο που πλησιάζεις στα βοθροκάναλα για να το παίξεις τιμητής είσαι υπεύθυνος για όσα έχουν συμβεί. Θεία Κοινωνία εκτός ναών δεν υπάρχει, μόνο για αρρώστους και ετοιμοθάνατους. Μη δημοσιεύετε τις μαλακίες του κάθε πικραμένου άσχετου και κακόδοξου που το μόνο του πρόβλημα είναι πως θα γίνει δεσποτίνα.

Comments are closed.