ΠΟΛΕΜΟΣ!!! Ο ΣΙΣΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΡΗΜΟΣ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    army

    Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Σίσι έτοιμος να κηρύξει πόλεμο στην Τουρκία μετά την απόρριψη του τελεσιγράφου από πλευράς Σάρατζ για κατάπαυση πυρός αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου.

    Εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αιγυπτιακό στρατό να έχει συγκεντρωθεί στα σύνορα με τη Λιβύη ενώ κομάντος φέρονται να έχουν ήδη εισχωρήσει στο έδαφός της.

    Άλλες πληροφορίες θέλουν επιθετικά ελικόπτερα της Αιγύπτου να έχουν ήδη πάρει το δρόμο προς Βεγγάζη.

    Αν μπει στον πόλεμο η Αίγυπτος, θα ζήσουμε δραματικές στιγμές τις επόμενες ώρες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ο μοναδικος ταραξιας στην ανατολικη Μεσογειο ειναι ο Μογγολος, ο οποιος εχει αποθρασυνθει, διοτι μπουκαρει οπου θελει, οπως Συρια, Λιβυη, Κυπριακη ΑΟΖ και εκτος απο ευχολογια ολοι σφυριζουν αδιαφορα!!!!!!!! Θελω να δω τι θα γινει, αν μπουκαρει στην Ελληνικη ΑΟΖ για ερευνες;;;;;;;; Θα παρουν θυμιατα και θα θυμιαζουν οι ξενοδουλοι πολιτικαντηδες η αν δεν φευγει θα του στειλουν ενα ….κουφετο να παει στον πατο για φωλια των ψαριων;;;;;;;;;;; Θα περιμενουμε τωρα τον Σισι να βγαλει τα….καστανα απο την φωτια στην Λιβυη!!!!!!! Οι μογγολοι θελουν μια γερη κατραπακια γιατι εχουν παρει ψηλα τον αμανε, το θεμα ειναι ποιος θα του την δοσει!!!!!!!

    2. Οταν έχεις συμφεροντα. Τα υποστηριζεις κ οχι να κοιμασε όρθιος (πολιτικοι τ Πλάκας)

    3. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ…

    4. Φυσικά η μόνη χώρα που θα πληγεί αμέσως μετά την κατάληψη της Λιβύης απ’ τους Τούρκους από ξηρά και αέρα και θάλασσα γιατί η Ελλάδα δεν διοικείται ως γνωστόν από Έλληνες .. είναι η Αίγυπτος ..Τα ιμιράτα δεν ξέρω που στο διάολο κολλάνε δω μέσα !!!
      Όσον αφορά την Ρωσία , φυσικά κολλάει και της πέφτει λόγος γιατί ήταν η αρχή της καταστροφής και χάους του τζιχάντ το οποίο ανέκαθεν ήταν με τις ευλογίες των Εβραίων και εννοείται του ομπάμια ..
      Οπότε και για στρατιωτικογεωπολιτικούς και για λόγους διατήρησης της νότιας κυριαρχίας της προς τους κατοίκους που ναι χριστιανοί ορθόδοξοι εκεί γύρω η Ρωσία είναι Μέγας Σύμμαχος και τεράστια στήριξη κατά Εβραίων και Ισλάμ. Εμείς είχαμε πράξει το ίδιο αρχές μέχρι μέσα 90 όταν μουτζαχεντίν ισλαμιστές φανατισμένοι πήγαν να υποστηρίξουν την Βοσνία (μουσουλμανική χώρα όπως η Αλβανία ) κατά των Σέρβων οι οποίοι πλήττονταν και από δυνάμεις του ΝΑΤΟ ( Αμερικανικά βομβαρδιστικά ) και τότε η Ελλάδα έστειλε μισθοφόρους Έλληνες και μέλη της Χρυσής Αυγής που ταν εκεί πάνω μήνες και μήνες για την υπεράσπιση των Σέρβων Χριστιανών Αδερφών κατά του ισλάμ και ΝΑΤΟ
      Τώρα όμως η Αίγυπτος ως η μόνη Δυνατή χώρα της Β Αφρικής ως κυρίαρχη δύναμη και για να υπερασπιστεί την γείτονα χώρα της έστειλε ολόκληρα στρατεύματα και δυνάμεις και η στιγμή που θα γίνει το μεγάλο μπαμ εξαρτάται από μια κλωστή.

    5. Τι βλακες που εισαστε απ την μια στηρίζετε χαφταρ και τραμπάκουλα και απ την αλλη σισι και μαλακιες. ρε κρετινοι αυτοι εχουν αμεσο προσωπικο συμφέρον ,εμεις δεν εχουμε οσοι δεν συμφωνείτε αφήστε τα πληκτρολογια και τους καναπέδες και πατε εκει κατω να πολεμήσετε για αυτους τους μαλακες ,καραγκιόζηδες !!!

    6. Να κάνει πόλεμο ο ΣΙΣΙ στην Τουρκία και ο Έλληνας ραγιάς στην καφετέρια φραπεδιά και στις εκλογές προδότες και ανώμαλους .

    7. Τώρα θα ήταν η ευκαιρία μας να τελειώσουμε τον ΜΟΓΓΟΛΟ με χτυπηματα ολοκληρωτικα

      1. Τωρα…στέλνει ο πατριωτης Μητσοτάκης βοήθεια….φημολογείται ότι στέλνει τον Χαρδαλιά να βάλει χέρι στον τουρκικο στρατό για τις αποστάσεις….
        Στα καπάκια φεύγουν Φώφη….αδωνης…τσιπρας….βαρουφ….βελο και η ΚΝΕ μαζί με ΠΆΜΕ και ανταρcia για ανταρτοπολεμο στην Κωνσταντινούπολη….

    8. Ο Σισι μαγκας. Εμεις? απλως Sissies

    9. Ο Σίσι δεν θα αφήσει τη Λιβύει να γίνει τουρκικό προτεκτοράτο, δεν θα αφήσει τους αδελφούς μουσουλμάνους να πάρουν την εξουσία στην Αίγυπτο,είναι ζήτημα ζωής θανάτου και για αυτόν.

    10. Έμπαινε ρε ΣΙΣΙ και κάν τα όλα λίμπα
      μογγόλος να μη μείνει στη γη ούτε για δείγμα

    Comments are closed.