ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ;; ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ “ΤΡΕΧΟΥΝ” ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Παρακάτω παραθέτουμε ένα άρθρο, όπως ακριβώς θέλουν να μας περάσουν την εικόνα του 5G συο μυαλό μας. Ενώ όλα έχουν παγώσει λόγω πανδημίας, οι διαδικασίες για την νέα τεχνολογία γίνονται με ταχύτητα ρεκόρ στη χώρα μας . Γιατί άραγε τόση βιασύνη;;

    Διαβάστε και τα σχόλια δικά σας

    Με ταχείς ρυθμούς και χωρίς καθυστερήσεις, παρά τις συνθήκες που έχει επιβάλλει η προσπάθεια διαχείρισης της πανδημίας, προχωρούν οι διαδικασίες για την εκχώρηση  συχνοτήτων για την ανάπτυξη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G).

    Την πρόσφατη υπογραφή της ΚΥΑ για την απόδοση του ψηφιακού μερίσματος ΙΙ στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους ακολούθησε προ ημερών η ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για τη διαδικασία εκχώρησης των αδειών 5G, καθώς και την κατανομή του φάσματος που θα απαιτήσουν οι σχετικές άδειες.

    Στόχος της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της εκχώρησης των αδειών 5G στο τέλος του 2020.

    Η ανάπτυξη και χρήση του δικτύου 5G θα καταστήσει το ρόλο των τηλεπικοινωνιακών δικτύων ακόμα πιο κρίσιμο για τον ενεργειακό κλάδο, αφού αυτά θα αποτελούν ακόμα πιο απαραίτητα μέσα για τη μετάδοση μεγαλύτερου όγκου δεδομένων, με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια, προς τους παρόχους υπηρεσιών, τα κέντρα ελέγχου και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

    Ήδη, εξάλλου, μια πληθώρα υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί και ήδη βρίσκουν εφαρμογή στην τομέα της ενέργειας, δείχνουν προς το μέλλον της ενέργειας την εποχή του 5G.

    Η πιο χαρακτηριστική εξ αυτών είναι η απομακρυσμένη παρακολούθησης των έξυπνων δικτύων και των ενεργειακών μονάδων, ενώ ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι η επίδραση τους στην περαιτέρω διείσδυση των ΑΠΕ και την ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων αποθήκευσης και διαμοιρασμού ενέργειας, καθώς και άλλες «έξυπνες» καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες.

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, παρουσιάζει και η ανάδειξη του νέου μοντέλου για το χρήστη ενεργειακών πόρων ως prosumer, δηλαδή ταυτόχρονα καταναλωτή και παραγωγού.

    Ομάδα 180 επιστημόνων και γιατρών από 36 χώρες, κάνει έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προτείνοντας την αναστολή της ανάπτυξης των δικτύων 5G μέχρι έως ότου οι πιθανοί κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον να έχουν διερευνηθεί πλήρως από επιστήμονες ανεξάρτητους από τη βιομηχανία.

    Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η προκαλούμενη τεράστια αύξηση στην έκθεση του πληθυσμού σε ασύρματες ακτινοβολίες μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, κυτταρικό στρες, αύξηση επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, δομικές και λειτουργικές αλλαγές του αναπαραγωγικού συστήματος, ελλείψεις στη μάθηση και τη μνήμη, νευρολογικές διαταραχές και αρνητικές επιπτώσεις στη γενική ευημερία των ανθρώπων.

    Προτείνουν επίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει προτεραιότητα στην υλοποίηση ενσύρματων ψηφιακών τηλεπικοινωνιών αντί των ασύρματων και να οριστούν νέα όρια συνολικής έκθεσης στα εκατοντάδες είδη ασύρματης ακτινοβολίας στα οποία είμαστε εκτεθειμένοι, με έμφαση στην προστασία των εγκύων και των παιδιών.

    Κατεβάστε ολόκληρη την έκκληση των επιστημόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση κάνοντας κλικ εδώ.

    Αν είστε επιστήμονας, μπορείτε να υπογράψετε και εσείς την έκκληση εδώ.

    Πεδίο ανταγωνισμού για τρεις παίκτες οι υπηρεσίες 5G
    3 είναι οι παίκτες που ανταγωνίζονται για το 5G αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπως γράφει ο Βαγγέλης Μανδραβέλης.

    Προχωρεί με γοργούς ρυθμούς η διαδικασία εκχώρησης συχνοτήτων για την ανάπτυξη υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς (5G). Μετά την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης σχετικά με την απόδοση του ψηφιακού μερίσματος ΙΙ στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, η ΕΕΤΤ ολοκλήρωσε τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη διαδικασία εκχώρησης των αδειών 5G, αλλά και την κατανομή του φάσματος που θα απαιτήσουν οι σχετικές άδειες.

    Στη διαβούλευση της ΕΕΤΤ προσήλθαν πάνω από 12 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι της χώρας (Cosmote, Forthnet, Vodafone, Wind κ.ά.), κατασκευαστές εξοπλισμού (Ericsson, Huawei, Intracom, Qualcom, Motorola), πάροχοι από το εξωτερικό (Inmarsat) αλλά και ενώσεις και οργανώσεις (ΕCTA, ESOA, ΚΕΔΕ κ.ά.). Δυστυχώς δεν υπήρξε εμφανές άμεσο ενδιαφέρον από κάποιον παίκτη με δραστηριότητες στην κινητή τηλεφωνία που βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

    Υπάρχουν κάποιες συμβουλευτικές εταιρείες που συμμετείχαν στη διαβούλευση της ΕΕΤΤ και οι οποίες μπορεί να κρύβουν κάποιον ενδιαφερόμενο παίκτη εκτός Ελλάδος, αλλά κάτι τέτοιο δεν θεωρείται πολύ πιθανό, με δεδομένες και τις επαφές που προηγήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ρυθμιστικής αρχής και αγοράς τηλεπικοινωνιών. Ως συνέπεια, και η κινητή τηλεφωνία 5ης γενιάς στην Ελλάδα εκτιμάται ότι θα αποτελέσει πεδίο ανταγωνισμού για τρεις παίκτες, όπως συνέβη την τελευταία δεκαετία για όλες τις νέες άδειες που δημοπράτησε το ελληνικό Δημόσιο μέσω της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

    Αυτό που διαφαίνεται ωστόσο είναι ότι η δημοπρασία θα προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις. Αυτό σημείωσε χθες ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επαναβεβαιώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της εκχώρησης των αδειών 5G στο τέλος του 2020. «Η δημιουργία των δικτύων 5G προχωρεί με έναν προγραμματισμό που δεν έχει ανατραπεί λόγω (της πανδημίας) του κορωνοϊού», είπε ο κ. Πιερρακάκης. «Είχαμε εξαρχής πει ότι η δημοπρασία φάσματος 5G θα γίνει στα τέλη του 2020».

    Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι η δημοπρασία των αδειών θα συμπεριλάβει το ψηφιακό μέρισμα ΙΙ, δηλαδή τη ζώνη των συχνοτήτων στα 700 MHz που σήμερα καταλαμβάνουν οι πάροχοι ψηφιακής ευρυεκπομπής τηλεοπτικών καναλιών, όπως είναι η Digea και η EΡΤ. Οι τελευταίοι, με βάση και την ΚΥΑ που υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας, θα μετακινηθούν σε άλλες συχνότητες προκειμένου να γίνει διαθέσιμη η ζώνη των 700 MHz στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Η πρακτική αυτή ακολουθήθηκε και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

    Σημειώνεται ότι η κινητή τηλεφωνία 5ης γενιάς θα αναπτυχθεί σε τουλάχιστον τρεις ζώνες συχνοτήτων, τα 700 ΜΗz, τα 3.400 MHz και πιθανώς τα 26 MHz. Η δημοπρασία του ερχόμενου Δεκέμβρη αναμένεται να περιλάβει και τη ζώνη συχνοτήτων των 2.100 MHz που ήδη κατέχουν σήμερα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αλλά η παραχώρησή τους λήγει το 2021.

    de-facto.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Οπου βλεπουμε νεες κεραιες τις καταστρεφουμε χωρις δευτερη σκεψη αν θελουμε να σωθουμε.

    2. πολλοι συνανθρωποι μας θα πεθαινουν και θα αρρωσταινουν απτο 5g και θα λενε οι αληταραδες της κυβερνησης οτι φταιει ο ψευτοιος. και αντε παλι καραντινες και ιστοριες για αγριους.

    3. – 20.000 δορυφοροι θα βομβαρδιζουν 5G σε καθε γωνια του Πλανητη
      – Τα Κρατη με ανεπτυγμενο δικτυο 4G και 5G εχουν 50 φορες περισσοτερους θανατους απο κορωνοιο. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ BILL GATES
      – Οποτε εκθετεις, τον οποιοδηποτε, Βιολογικο οργανισμο, σε ενα νεο, ηλεκτρομαγνητικο πεδιο, τον δηλητηριαζεις – Dr. Thomas Cowan
      – 5G Μια συσκευη που αποδομει το νερο
      – We have No reason to believe 5G Is Safe (Blogs.SCIENTIFICAMERICAN.COM

      – Επιστημονες: Ασυρματες ακτινοβολιες = Καρκινος, κυτταρικο στρες, αυξηση επιβλαβων ελευθερων ριζων, γενετικες βλαβες, αλλαγη αναπαραγωγικου συστηματος, ελλειψεις στην μαθηση και στην μνημη, νευρολογικες διαταραχες, αρνητικες επιπτωσεις, στη γενικη ευημερια, των Ανθρωπων

      – Τροφη για σκεψη
      Το 2003 ηταν ο Sars και συνεπεσε με την επεκταση σε 3G
      Το 2009 εμφανιστηκε η γριππη των χοιρων και συνεπεσε με την επεκταση του 4G
      Τωρα το 2020 δοκιμαζουν το 5G και εχουμε τον κορονοιο
      – Ποινικοποιειται οποιαδηποτε δημοσιευση που συνδεει το 5G με τον Covid – 19

    4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΕΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ Ο ΑΛΟΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .

    5. γιαυτο δεν μπαινει ευκολα αλαξαν της κεραιες ωραια μια χαρα μεχρι τα 50 το πολλυ 60 θα ζουμε ,

    6. Θα βγάλουμε κεραίες, θα αποκτήσουν έλεγχο στη συνείδηση και τη σκέψη μας, θα γίνουμε ζόμπις, θα ψηφίζουμε “Δημοκρατικό τόξο” χωρίς να το θέλουμε, ενώ μέχρι τώρα ψηφίζαμε πατριωτικά και εθνικά. ουυυυυυυυ σιξ σιξ σιξ δε νάμπερ οφ δε μπισττττττττττττ

    7. Έμαθε και το 5G ο Έλληνας.Επιτελους να ξεκινήσει να έχουμε γρήγορο ίντερνετ.

    8. Το 5g είναι καμουφλαρισμένο όπλο μικροκυμάτων.

    9. Η λέξεις που θα ακούμε την δεκαετία που
      διανύουμε θα είναι δύο βασικές:
      IoT :internet of things.
      QoE: quality of experience.

    10. καλα να σας κανουν . εμβολια θα σας ψησουν με πεντε τζι και φατε και λαθρο στην μαπα νεο δημοκρατες

    11. Όλοι στους δρόμους.Μην αφήσουμε να μπει καμία κεραία 5G.Αν χρειαστεί θα καταρρίπτονται κιόλας.

      1. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΙΛΕ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΑΛΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΥΣ.

    12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 5G ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ…. Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ 5G ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ…. ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ !!!!! ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ

      1. Η Νορβηγία αν δεν κάνω λάθος είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Ιταλία, εκτός αν ζεις σε άλλο παράλληλο σύμπαν…

    13. Για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί μέχρι το 2030, υπολογίζεται ότι απαιτείται 10.000
      φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα συστημάτων, μετρούμενη σε bps/Hz/km2. Για αυτό απαιτείται μια αύξηση κατά 50 φορές στο πλήθος των σταθμών βάσης ανά km2, κοινώς αυτό που αποκαλείται πύκνωση δικτύου, η οποία στηρίζεται στην τοποθέτηση πολύ περισσότερων και πιο πυκνά τοποθετημένων σταθμών βάσης όλων των ιεραχρικών επιπέδων (macro,
      micro, pico, femto) και η οποία προσφέρει μια πολύ πυκνή χωρική
      επαναχρησιμοποίηση των συχνοτικών διαύλων. Αυτός ο παράγοντας μας οδηγεί στη βασική σχεδιαστική προσέγγιση των ραδιο-δικτύων που καλείται “ετερογενή δίκτυα”.
      ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει
      από την αρχή .Η αρχική πύκνωση θα φτάνει
      μέχρι MACRO .

    14. ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟ 5G — 60GHZ,ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ Ο2 ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΜΟΝΕΣ!!!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ!!!!

    15. Εδώ και μια βδομάδα από κει που δεν κολούσε ποτέ το νετ μου ..την μια πιάνει σήμα στο ίδιο σημείο και μετά επανέρχεται μόνο του το WIFI
      Πολλές φορές το κάνει αυτό μέσα στην βδομάδα ενώ είμαι συνδεδεμένος μέσα και το μόντεμ καινούριο προσφάτως
      Επίσης τι σου πούτσο είναι κάτι σαν ντρον την νύχτα στον ουρανό
      Δεν είναι πάντα , αλλά την μια μέρα είναι την άλλη όχι
      Είναι πολύ μακρυά …μίλια μίλια μακρυά
      Δορυφόρος μήπως γιατί αστέρι ούτε καν
      Εμφανίζεται πάνω στο ίδιο σημείο όχι πάντοτε όμως
      Τι φάση big brother
      Που αέρα δεν έχουν πάρει οι νεοταξίτες ???
      Πούτιν κάνε κάτι ρε τσάκαλε να τους κόψεις το κώλο γιατί νομίζουν ότι το RL είναι video game παίζοντας επάνω όμως σε αληθινές ψυχές !!!

    16. Όσον αφορά την σχετική θέση των χρηστών και του σταθμού βάσης (ΚΕΡΑΙΑΣ), ενδιαφέρον
      παρουσιάζει ο λόγος των αποστάσεων των χρηστών από τον σταθμό βάσης, R=D1/D2. Οπου D1 και D2 οι αποστάσεις
      του χρηστη1 και χρήστη2 από το σταθμό βάσης(ΚΕΡΑΙΑ). Ο λόγος αυτός θα επηρεάσει την ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ που προκαλεί ο ένας χρήστης στον άλλο πολλαπλασιάζοντας την με έναν παράγοντα R-a/2, όπου α=4.Αρα D1/D2-4/2=
      D1/D2=2 άρα D1=2*D2.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Για να μην υπάρχουν παρεμβολές
      η απόσταση του χρήστη X1 από το σταθμό
      βάσης θα πρέπει να είναι διπλάσια από του
      χρήστη Χ2 από το σταθμό βάσης.
      ΕΡΩΤΗΣΗ:Πως μπορεί να επιτευχθεί αυτή
      η εξίσωση αν οι δύο χρήστες είναι κοντά
      ο ΕΝΑΣ στον ΑΛΛΟΝ??
      Υ.Γ.Απο διπλωματική εργασία του τμήματος
      Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

    17. Γιατι το προχωρανε?
      Πρεπει γρηγορα να το στησουν ωστε να δουλευει η παρακωλουθηση μετα το τσιπαρισμα που θελουν να μας φορεσουν συντομα με τον εμβολιασμο.
      Δευτερον το 5G βοηθαει πολυ στην δυσπνια ωστε να δικαιολογησουν τους μπουρδοιους της απατης αφου επιρεαζει αποδεδειγμενα το οξυγονο στους πνευμονες .
      Η τωρα σταματαμε με ΚΑΘΕ τροπο αυτο το σατανικο σχεδιο εις βαρος μας η η ανθρωποτητα τελειωσε .
      Θα ειμαστε οι απολυτοι δουλοι που θα μας χρησιμοποιουν και θα μας σκοτωνουν οποτε θελουν .
      Οποιος δεν εχει δει το ματριξ πρεπει να το δει για να καταλαβει αυτο που λεω.αυτη η ταινια ειναι φτιαγμενη για αυτο που ζουμε και θελουν να μας κανουν.

      1. Το ματριξ εκατσες να το δεις,λιγη ορθογραφια όμως δεν εμαθες τουβλο ,το παιζεις και ξερολας τρομαρα σου.

    18. Που είναι οι οικολόγοι ακτιβιστές να φωνάξουν “σώστε το πλανήτη” ; Που είναι η αυτιστική ακτιβίστρια να στείλει το δικό της μήνυμα; Τα ασύρματα δίκτυα είναι πολλαπλώς επικίνδυνα από τα αέρια. Τα συμφέροντα μεγάλα. Να δείτε που οι αντιεξουσιαστές θα κάνουν αντισυγκεντρώσεις όταν υπάρξουν συγκντρωσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον εμβολιασμό του Μπιλ και ενάντια στα 5G

    19. φυσικα η σχεση κορωνοιου με πεμπτη γενια εινΑΙ Απλα βλακειες απο αμορφωτους και ασχετους με τον κλαδο
      Αλλου ειναι το θεμα
      Ειναι μια ακτινοβολια οπως ολες και η α κτινοβολια βλαπτει για καρκινογενεση υποπτη
      Στη πεμπτη γενια λοιπονθα χουμε μικροκεραιες μια σε καθε πολυκατοικια σε καθε στυλο
      Οταν ειναι πολλες η ισχυς τους πεφτει φυσικα αρα δεν ακτινοβολουν πολυ μα αν την εχεις εξω απο τη βεραντα σου σε κανα στυλο τι γινεται

      1. Άμα είσαι μηχανικός αυτό σημαίνει πως δε δικαιούσαι να ομιλείς για το 5G γιατί δεν είσαι γιατρός. Μάθατε όλοι από τα ιδιωτικά ΙΕΚ εγκατάστασης καρτών γραφικών σε PC και το παίζετε ξερόλες.

        1. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…
          Εδώ έχουμε να κάνουμε με κοινή λογική. Καμία μικροκυματική ακτινοβολία δεν είναι δυνατόν να προκαλέσει έναν ιό (τελεία και παύλα). Δεν χρειάζεται λοιπόν να είσαι γιατρός, μηχανικός, πληροφορικός, αστρολόγος, χαρτορίχτρα, τηλεπερσόνα για να το αντιληφθείς αυτό. Αν πιστεύεις το αντίθετο τότε δεν είσαι μόνο ξερόλας αλλά είσαι και ηλίθιος. Το 5G προκαλεί άλλου είδους προβλήματα που βαριέμαι να τα αναλύσω εδώ, γιατί αμφιβάλλω αν θα μπεις στον κόπο να τα διαβάσεις με τις παρωπίδες που έχεις.

        2. Ναι σωστα θα μιλανε μονο ο Γιωργος απ την τραχανοπλαγια η κυρα Σουλα απ την Σαλαμινα και το τρελο κουνελι που είναι μορφωμένοι και επιπεδατοι και ψαγμένοι ε;

    20. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ …

    21. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ

    Comments are closed.