ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ..! Η ΧΛΙΔΗ Η ΙΔΙΑ: ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΠΙΣΙΝΑ, ΤΖΑΚΙ, SPA, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΑΛΟΓΑ, ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ – ΚΥΡΙΑΚΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Kalimalakes

    Περίπου 130 πρόσφυγες και μετανάστες εγκαθίστανται στα ξενοδοχεία Αετόπετρα και Κανέλα στις Σέρρες. Οι πρόσφυγες χθες νωρίς το πρωί έφτασαν στη Ελευσίνα από τη Σάμο και όλοι τους αιτούνται άσυλο.

    Το makeleio.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει πριν από λίγες ώρες με αυτά τα ξενοδοχεία δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς τα μισά τηλέφωνα ήταν κλειστά, άλλα μας τα έκλειναν και τα υπόλοιπα απλά δεν απαντούσαν! To μόνο που δεν δοκιμάσαμε ήταν το φαξ..! Τι φοβάστε ρε παιδιά;;;

    Πάμε όμως να δούμε τι διαθέτουν αυτά τα ξενοδοχεία,καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές, τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, τζακούζι και πολλές άλλες ανέσεις για τις οποίες ένας απλός επισκέπτης θα πλήρωνε εκατοντάδες ευρώ!

    Διαβάζουμε από την περιγραφή τα εξής:

    “Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση lcd 20 ιντσών, αθόρυβο mini bar αμμωνίας, πιστολάκι για τα μαλλιά, τηλέφωνο και άλλες ανέσεις. που σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα είτε προς το Μενοίκιο όρος είτε προς τον Λευκώνα. θα κάνουν την διαμονή σας ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές των δωματίων εγγυώνται την ασφάλειά σας.
    Υπάρχουν 2όροφες σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και έξι άτομα η κάθε μία.
    Στον 2ο όροφο υπάρχουν δωμάτια με τζάκι.
    Στον 3ο όροφο υπάρχουν δύο σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ. Στη μία σουίτα το υδρομασάζ βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο δίπλα στο παράθυρο. Η άλλη διαθέτει κρεβάτι με οροφή και μιντέρι δίπλα στο τζάκι.
    Στον κοινόχρηστο χώρο των δύο σουιτών υπάρχει μικρό σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος σε περίπτωση κράτησης των συγκεκριμένων δωματίων από παρέες.”

    Το ξενοδοχείο διαθέτεις επίσης τις εξής εγκαταστάσεις, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή:

    Διαθέτει, χώρο εστίασης, καφετέρια, lobby, συνεδριακό χώρο, παιδότοπους, κέντρο ευεξίας (Spa), πλανητάριο και πισίνα.

    Δείτε και τις φωτογραφίες:

    2

    3

    4

    room5b

    proino ok

    Πάμε τώρα και στο δεύτερο ξενοδοχείο, διαβάζουμε από την περιγραφή τα εξής:

    “O ξενώνας διαθέτει 12 δωμάτια και 3 σουίτες. Σαλόνι, μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, παραδοσιακή ταβέρνα, επιτραπέζια παιχνίδια, περιηγήσεις με άλογα, ημερήσιος και περιοδικός τύπος. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, mini bar, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι σε 3 δίκλινα και στις σουίτες), ξύλα για το τζάκι (χωρίς χρέωση), τζακούζι (στις σουίτες).”

    Δείτε και τις φωτογραφίες:

    kanela 1 ok

    kanela 2 ok

    kanela 3 ok

    kanela 4 ok

    kanela 5 ok

    kanela 6 ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Αετόπετρα λέγεται το ξενοδοχείο το ένα και Κανέλα το άλλο.

    2. Γιατί δεν τους πάνε στη Μύκονο ρε παιδιά;;; Μια χαρά ξενοδοχεία έχει και εκεί και μάλιστα με πολύ καλό φαγητό απ΄ότι μου έχουν πει…. Άσε που θα χαρεί όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς εκεί πέρα!!!! Έχουν να κάνουν Γ Λ Ε Ν Τ Ι Α !!!!!!!!!!!!

    3. Σερρες ,καραμανλισμος και νεα δημοκρατια,φατε στην μαπα τωρα τους λαθραιους,θελει να σας τιμησει το κομμα σας δεοντως.

    4. Αυτά τα δύο ξενοδοχεία τα έχει ένας ξενοδόχος και απέχουν μεταξύ τους 2 χιλιόμετρα. Φυσικά έχει τα μέσα του
      στην Ν.Δ. γιατί είναι και κομματικό στέλεχος. Είναι πάνω στον Λαϊλια σε υψόμετρο 1300μ. Φυσικά η πολυτέλεια περισσεύει…. Επίσης όταν ήρθαν οι πρώτοι “πρόσφυγες “στην Αετορραχη σε λίγο καιρό κάηκε το ορειβατικό καταφύγιο και το σαλέ στον Λαϊλια. Η πυροσβεστική ακόμα δεν έβγαλε το πόρισμα για την καταστροφή…. Ή το έβγαλαν και το κρύβουν από την κοινή γνώμη. Τα συμπεράσματα δικά σας…

      1. Δεν θέλει μυαλό για να μάθουμε πως κάηκαν ……. Κάποιος θα πέταξε κανένα τσιγάρο από το παράθυρο!!!!!
        χα χα χα χα χα

    5. Όποτε και αν φύγουν οι λάθρο απο τα ξενοδοχεία ,θα εχουν κανει τέτοιες καταστροφές που οι ιδιοκτήτες τους θα τα κλείσουν .αλλα καλον ειναι να γνωρίζουμε ποια ειναι αυτα τα ξενοδοχεία ώστε να μη πάμε ποτε . Αυτα με την αποχώρηση των λαθρο ,αν φύγουν ποτε, χρειάζεται να απολυμανθούν και να μείνουν κλειστά τουλαχιστον 6μηνες

    6. Εμεις πληρωνουμε ΕΜΦΙΑ για αδεια οικοπεδα ,που φυτρωνουν αγριοχορτα και μπαινοβγαινουν φιδια
      πληρωνουμε ΕΜΦΙΑ για μισοκρεμισμενα διαμερισματα με μουχλιασμενα ντουβαρια ,πεσμενα ταβανια ,καμενες ηλεκρικες εγκαταστασεις απο βραχυκυκλωματα ,διαμερισματα γεματα κατσαριδες ,που μενουν κλειδωμενα διοτι ειναι ακαταλληλα για κατοικηση.
      Και οταν διαμαρτυρωμαστε δεν αναγνωριζουν τιποτε,επειδη τα πρωτα πατωματα της πολυκατοικιας δεν εχουν κρεμιστει ακομη.
      Που οταν διαμαρτυρεται ο Ελληνας στην εφορια και στους δημοσιους υπαλληλους τον εξαθλιωνουνε
      και οταν προκειται για λαθρομεταναστες γινοντε οι φιλιπινεζες τους.
      Μονον με τετοια γαιδουρια και γουρουνια ,(δημοσιους υπαλληλους και πολιτικους) ηταν δυνατον να οδηγηθει χωρα στην εξαθλιωση ,την διεθνη γελοιοποιηση και καταστροφη.
      Και να σκεφτει κανεις οτι ολα αυτα τα γαιδουρια τα πληρωνουμε απο τον αιματηρο ιδρωτα μας.

      1. EΝΦΙΑ ρε γυφτο,μαθε πρωτα ελληνικα και μετα λεγε οτι εισαι ελληνας,μηπως εισαι τηγανι 3 γενιας TEFAL 3RD GENERATION??? Αμα δεν θες να πληρωνεις ΕΜΦΙΑ για το διαμερισματα γκρεμισετα και καντα οικοπεδα εκτος
        αν εχεις οικοπεδα φιλετα,για οικοπεδα πληρωνεις λιγοτερα.

      2. καιρος να σταματησουμε να τους πληρωνουμε μαζικα τους αληταραδες…………………………

      1. Αντε σαλτα και πηδα απο κανα μπαλκονι τρολακι

    7. Θελω να τους ξηλωσουν και να τους κατεδαφισουν τα ξενοδοχεια των κεραταδων,οι αμοιροι “προσφυγκες” για να δουμε μετα να μυξοκλαινε μπροστα στις καμερες.

    8. Οι ελληνες στην πεινα και οι λαθρο στην χλιδα.νδ=μπλε συριζα με γραβατα.

    9. Μόλις φύγουν να μην πατήσει κανένας Έλληνας σε αυτά τα ξενοδοχεία.

    10. Καλησπέρα Στέφανε,

      Αυτά Είναι Απαράδεκτα Πράγματα. Σε μία Ελλάδα που, αν και Έχει Βγει, Θεωρητικά, από τα Μνημόνια και την Κρίση, με την Κρίση να Έχει Αφήσει τα Σημάδια της στους Έλληνες, να Προσπαθεί η Ελλάδα να Ανασυνταχθεί και να Προχωρήσει Μπροστά, να Δίνεται Όλη Αυτή η Χλιδή στους Λαθρο-Μετανάστες;

      Εγώ Ντρέπομαι Ειλικρινά να Πω σε Φίλους μου Ιταλούς ότι Αυτή η Λύση Προωθείται στην Ελλάδα για τη “Φιλοξενία” των Λαθρο-Μεταναστών. Θα μου Πουν, και θα Έχουν Βεβαίως Απόλυτο Δίκιο, Υποτίθεται ότι η Ελλάδα Έίναι Ακόμη σε Κρίση, η Οικονομία Αντιμετωπίζει Προβλήματα έως ότου Αναδιοργανωθεί Πλήρως και να Εμφανίζεται η Ελλάδα ως μία Κανονική Χώρα που Βαδίζει προς την Ανάπτυξη, και Δίνεται, Αυτή η Χλιδή στους Λαθρο-Μετανάστες, τη Στιγμή που:

      – ο Μέσος Έλληνας δεν Μπορεί να Πάει για Λίγες Ημέρες Διαμονή σε Τέτοια Ξενοδοχεία,
      – η Ανεργία Είναι η Μεγαλύτερη στην Ευρωζώνη,
      – το Εισόδημα των Ελλήνων Έχει Μειωθεί Κατά 50% στα Χρόνια της Κρίσης
      – το Κόστος Ζωής στην Σημερινή Ελλάδα Είναι από τα Μεγαλύτερα στην Ευρώπη, με Κατώτατο Μισθό 650 Ευρώ και που Γενικότερα οι Μισθοί στην Ευρώπη Είναι Σχεδόν Τριπλάσιοι από ότι Είναι στην Ελλάδα

      Τι να Πω Αγαπητέ Στέφανε, Ειλικρινά Είναι Κρίμα να Δίνει η Ελλάδα Τόση Αλληλεγγύη στους Λαθρο-Μετανάστες, να Παρέχει στους Λαθρο-Μετανάστες Επιδόματα, Μεροκάματα, ΔΩΡΕΑΝ Ρεύμα, Τηλεφωνο και Νερό, και Όλα Αυτά με Χρήματα των Υπερ-Φορολογημένων Ελλήνων.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Πλάκα μας κάνεις πάλι ρε φίλε; Τι θα πεις στους Ιταλούς για τους λάθρο στην Ελλάδα; Στην Ιταλία είναι που βάζουν με το ζόρι λάθρο μέσα σε ξενοδοχεία και ξενώνες,και υπάρχουν βίντεο γιαυτα.Στην Ιταλία είναι που δεν βρίσκεις πλέον ντόπιο,και ακούς παντού αλακμπαρ….Επειδή εσύ είσαι βόρεια μέσα στην χλιδα,δεν σημαίνει ότι και πιο κάτω είναι το ίδιο.Μηπως ξέρεις να μας πεις πόσοι είναι οι λάθρο πλέον στην Ιταλία;

        1. Αγαπητέ Φίλε,

          Σε Αυτό που Λες Έχεις Απόλυτο Δίκιο, ότι Δηλαδή στη Νότια Ιταλία, και θα σου πω Συγκεκριμένα στη Reggio Calabria, για παράδειγμα, αλλά και σε Πολλές Άλλες Περιοχές του Νότου, Γινόταν Πράγματι Αυτό που Λες, Ότι Έβαζαν Λαθρο-Μετανάστες σε Ξενοδοχεία και σε Ξενώνες. Όμως τα Ξενοδοχεία αυτά δεν Είχαν Όλες Αυτές τις Ανέσεις Όπως Διαβάζουμε στο Άρθρο, Ήταν Απλά Ένας Προσωρινός Τόπος Διαμονής με Κάποιες Ανέσεις, Ώστε να Ζουν, ας το Πούμε, Αξιοπρεπώς. Και Όταν Λέμε Προσωρινά, το Εννοούμε, Μέχρι να Γίνει η Ταυτοποίηση και να Διαπιστωθεί εάν Κάποιος Είναι Πρόσφυγας ή Όχι, που δεν Είναι, Δίοτι στην Ιταλία οι Περισσότεροι που Έρχονταν Ήταν Κυρίως από Αφρικανικές Χώρες, Μαροκινοί, Νιγηριανοί, Αλγερινοί, … Για να Καταλάβεις, η Διαδικασία Ταυτοποίησης Διαρκούσε μόνο μία Εβδομάδα, στην Ελλάδα, Διαβάζουμε ότι το Διάστημα Αυτό Αντιστοιχεί σε Κάτι Μήνες, και αν θα Γυρίσουν Πίσω Όλους Αυτούς που Έρχονται Παράνομα και Αποδειχθεί ότι δεν Είναι Πρόσφυγες ( που δεν Είναι, Αλλά Λέμε Τώρα ), Είναι και Αυτό Ένα Ζήτημα.

          Με το Μεταναστευτικό Νόμο Σαλβίνι, Όμως τα Πράγματα Άλλαξαν, Σταμάτησαν οι Ροές, δεν Δέχονταν τα Πλοία ( των ΜΚΟ ) στα Λιμάνια, για τις Βάρκες, ούτε Λόγος να Γίνεται. Αυτό Εκτιμήθηκε Ιδιαιτέρως από τον Ιταλικό Λαό, και για αυτό το Κόμμα του Σαλβίνι, η Lega Nord, Είναι Πρώτο Κόμμα στην Ιταλία με Περίπου 40%.

          Και θα σου Πω και Αυτό, ότι αν και Υπάρχει Νέα Κυβέρνηση στην Ιταλία, Έπειτα από την Πτώση της Προηγούμενης που Προκάλεσε ο Ίδιος ο Σαλβίνι, εξαιτίας του Μεταναστευτικού, η Νέα Κυβέρνηση ΔΕΝ Τολμά να Αλλάξει το Μετανστευτικό Νόμο, διότι Γνωρίζει Πολύ Καλά Ότι θα Υπάρξουν Αντιδράσεις από την Κοινωνία, και Αναγκαστικά θα Προκηρυχθούν Εκλογές και Τότε ο Σαλβίνι Όχι Μόνο θα Κερδίσει τις Εκλογές, Αλλά θα Έχει και Αυτοδυναμία, Πράγμα το Οποίο Σημαίνει ότι η Ιταλία θα Αποχωρήσει από την Ευρωζώνη ( και αν Κριθεί Απαραίτητο Ακόμη και από την Ευρώπη ), το Λεγόμενο ITALEXIT, με την Επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα,

          Άγγελος από Μιλάνο

    11. Οποιος Ελληνας συνεχιζει να πληρωνει φορους ειναι πολυ Μ Α Λ Α Κ Α Σ…..

      1. Όπως το γράφεις……….είμεθα όλοι μαλακές,αντί να προμηθευόμαστε κυνηγετικά είδη,καθόμαστε και αγχωνόμαστε για ΕΝΦΙΑ,εφκα, εφορίες και το νιμου της μάνας τους…………Επαναληπτικές,μπόλικα φυσεκλικια ,αγιασμό,σκορδα για τους βρικόλακες και χαρτιά υγείας σε πρώτη ζήτηση…

    12. Ωραία, να ξέρουμε για να μην πατήσουμε ποτέ το πόδι μας εκεί!

    13. Η κατασταση αυτη εχει ονοματεπωνυμο: Κουλης Μητσοτακης. Ντρεπεστε ρε να το πειτε μη κοπει το μεροκαματο; Αϊ σιχτιρ μας εχετε ζαλισει τα ουμπαλα με τον ΜαδουροΤσιπρα και τον συρφετο του για να καλυψετε τον βρυκολακα και ολους τους αχρηστους που εχει βαλει για υπουργους.

    14. ρε παιδια πως νομιζετε οτι επιλεχθηκαν αυτα τα ξενοδοχεια? Προφανως οι ξενοδχοι ειχαν καποιες ακρες κ θελησαν να τσεπ[ωσουν γρηγορο κ καλο χρημα.

      Οι φτωχοι ξενοδοχοι με τα μικρα ξενοδοχεια τι ακρες να χουν? Τα τσεπωνει ο Ξενοδοχος (νακουφιζοντας την συνειδηση του με το αφηγημα αν δεν ειμαι εγω θα ναι καποιος αλλος), τα τσεπωνει ο μεσαζοντας κι ολι ευχαριστημενοι.

      Η καταντια μας ξεκιναει πρωτα απο τον τροπο που μαθαμε να ζουμε κ να σκεφτομαστε.Κ δυστυχως αυτο για ν αλλαξει πρεπει να περασουμε καιρο μεσα στον πονο.

    15. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΕΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ??? ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ
      ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ

      ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Η 300

    16. Σε ένα μήνα θα τα μετατρέψουνε σε στάβλους τα ρυπαρά γένη

      1. Το μονο σιγουρο! Θα χαρουμε αφανταστα οταν μετατρεψουν αυτα τα ξενοδοχεια σε σταβλους κ κοπρωνες!!! Α Φ Α Ν Α Σ Τ Α !

    17. αργοτερα οι ξενοδοχοι θα θελουν να κανουν επισκευες και ενα σωρο καθαριοτητες και απολυμανσεις γιατι αυτοι ειναι βρωμιαρηδες δεν υπολογιζουν τιποτα

    18. Ελλάδα αφεντικό ντεν με αφίνει πήγκα στην αφρική μετα πόντια και πέρασα απο συρία μια βόλτα και ίρτα ελλάντα,
      γιατί το ελλάντα ντεν μουν ντίνει σπίτι , αμάκσι, λεφτά ήρτα να επεντήσω είμαι Συρία.
      Σαν Έλληνας σκέφτηκα να φορέσω ένα γιλέκο και να βουτήξω στην θάλασσα μπας και έχω και εγω τζακούζι με πισίνα. στο διάολο κοπρίτες.
      να φύγετε ρε χόρα σας όχι εντο ελλάντα αφεντικό πηδάει ντε πηνταει

    19. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ…….ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ……ΧΑΑΑΑΧΧΑ
      ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ…..Κ ΟΙ ΛΑΘΡΟ……ΤΖΑΚΟΥΖΙ….ΧΑΑΑΑΧΧΧΑΑΑΑ

    20. βάλτε τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία να γουστάρουν

    21. Ἀπαράδεκτος Μαθητικὸς Διαγωνισμὸς τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας μὲ θέμα: «Οὔπς! Ἀλλάζω φύλο γιὰ μία μέρα!»

      Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα! για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

      Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας.
      Τι να σχολιάσει κανείς;

      http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2019/10/blog-post_534.html#more

    22. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΟΝΑΜΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;
      ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ
      ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

      ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ; ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ Π@@@ΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΥΝΟΙ (ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ).

    23. Μπορουσε ίνε ακομα καλητερο δοματια. Εμις ηρθαμε μηνουμε χορα σας και εσυ σεβαστητε αφτο.

      1. μαχμουτ αμα δεν σου αρεσει τραβα στην χωρα σου εκει να βρεις καλυτερα δωματια στο χωματινο σπιτι που εμενες . εδω θα σου κανουμε το τραπαζι με σπαλομπριζολες χοιρινες ξερεις τι νοστιμες που ειναι?

      2. Ήρθες παράνομα στην χώρα μας ζητάς και σεβασμό.!!!!!!….. εμείς ανά ερχόμαστε στην δική σου τι σεβασμό θα έδειχνες…απάντησε ρε…

        1. Τορα μενη Ελλαδα κι εχι ιδιο δικεωματα με εσυ το καταλαβε;

          1. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα και δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα το καταλαμπες….

            1. Αν ερθης δικη μου χωρα εγω διχνω σεβασμο αλλα τορα εγω ζω δικη σου και σεβαστη εσυ. Και μη λες για δικαιωμα γιατι εχω πιο πολι δικαιωμα απο εσυ γιατι φιλοξενουμενο.

          2. Είσαι παράνομος, μπήκες παράνομα, επιβαρύνεις την χώρα μου γεωπολιτικά και οικονομικά. Εσύ και οι όμοιοι σου καταπατατε τα δικά μου ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ως Έλληνας στην δική μου χώρα και μιλάς για δικαιοματα ..ποιος είναι ο σκοπός σας εδώ.. θέλετε νέο Ισλαμαμπάντ..!!!..βιάζετε, σκοτώνετε, βρωμιζετε, και μας απηλειτε κι από πάνω…να πάτε πίσω στις χώρες σας δεν σας θέλουμε ….δεν μας αρέσετε…

    24. Πάει για ανακαίνιση αυτός καλά να πάθει αφού έβαλε τα Ορκ μεσα

    25. Αποφασισαν να αδειασουν τα νησια για να κονομησει και η ενδοχωρα.Μιλαμε για πολλα φραγκα.Πληρωθηκαν εφ απαξ για τρια χρονια.Αυτες ειναι δουλειες για οσους ξερουν τη μυρωδια του χρηματος.Η πατριδα;Βρε ποια πατριδα,το χρημα ειναι η πατριδα η θρησκεια και η οικογενεια.

    Comments are closed.