ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ – 262 ΤΑ “ΝΑΙ” – ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    6064139

    «Ναι» στη ρύθμιση που επιτρέπει σε μετανάστες να λάβουν άδεια παραμονής δόθηκε από 262 βουλευτές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύσης Ελευθερίας και Νέας Αριστεράς ενώ καταψήφισαν Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Νίκη.

    Η επίμαχη τροπολογία δίνει άπαξ τη δυνατότητα άδειας διαμονής για εργασία σε μετανάστες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με τη ΝΔ να έχει ζητήσει την κομματική πειθαρχία από όλους τους βουλευτές της.

    Την τροπολογία καταψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βγαίνοντας απο την ολομέλεια είπε: «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει, θα το καταλάβει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    57 Σχόλια

    1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ …….. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ……..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ……ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ …Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝ.
      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

      1. Ναι δεν ειδες , ολοι μερα στους δρομους εκατομμυρια Ελληνες διαμαρτυρομαστε 50 χρονια τωρα καθε μερα εξω απο την Βουλη κ δεν γινεται τπτ !!!!!!! Εχεις δικιο η Νεα Ταξη φταιει ……… Κατι τυποι σαν εσενα εχουν καταστρεψει την Χωρα . Ο Χριστος θελει ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ οχι ΜΑΛΑΚΕΣ . ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΟΥΝ , ΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ….

    2. Μπάστε μετανάστες χωρίς χαρτιά και έλεγχο, συνεχίστε ακάθεκτοι κατ’ εντολή της ΝΤΠ

    3. Ωραία πράγματα. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα που όταν ακούνε Έλληνας τρελαίνονται. Ανθελληνες βουλευτές που κάποιοι βολεμενοι συν οι ηλίθιοι τους ψηφίζουν λες και δεν βλέπουν το μίσος που κρύβουν για την Ελλάδα και το λαό της. Α ρε Γιώργη που έβλεπες μόνο κόκκινους ενώ έπρεπε να τους είχες εξαφανίσει μέχρι τρεις γενιές και όχι να μας τους αφήσεις να μας βασανίζουν και να προδίδουν την Ελλάδα.
      Να τους ξαναψηφίσετε όλους και μετά να φωνάζετε ωχ αμάν μας την έπεσε ο μαύρος ο νόμιμος. Δεν λυπάμαι κανέναν, να σας φάνε οι μαύροι και αλλόθρησκοι αλλά τι σας φταίμε εμείς που είμαστε Έλληνες παραδοσιακοί.

    4. ΜΟΝΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ …. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ (ΚΑΙ) ΕΝΤΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ !!!!

    5. ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    6. Καλά Χριστούγεννα. Προβλέπω ότι δεν θα τα γιορτάζουμε φανερά για πολύ. Δυστυχώς οι κυβερνώντες φρόντισαν μια χαρά σήμερα για ακόμα μια φορά για το μέλλον του τόπου τούτου.

    7. Ο ελληναρας ξερει μονο να διαφημιζει την αμαξαρα του , να πεταει το τσιγαρο απο το αμαξι και να μη νοιαζεται ποιος ειναι πισω του , να πηγαινει απο καφετερια σε καφετερια , να αφηνει το σκυλο του να τα κανει στην εισοδο της πολυκατοικιας του διπλανου του ,να καθεται στο παγκακι και να τρωει γυρο και να τον πεταει κατω ενω ο καδος ειναι ενα μετρο παρα περα και ενα σωρο αλλα. Πως μετα θα τον νοιαξει για την πατριδα του αφου δεν τον νοιαζει για τον διπλανο και συνανθρωπο του ?

    8. Αυτό περίμενα τόσο καιρό. Αυτό είναι δημοκρατία.Κι εγώ γιατί ειμαι Δημοκρατης Ψηφίζω Αυτή τη Στιγμή νόμους Βασίλειου Β. Εάν τα 9 εκατομμύρια 999 χιλιάδες και 999 από εσάς διαφωνείτε τοτε διαγράφεστε αυτοματα

    9. Τελικα τα προβατα της ΝΔ υπεκηψαν στην αθλια κομματικη πειθαρχια εις βαρος του εθνικου συμφεροντος!! Μ’ αυτες τις αθλιες πολιτικες η χωρα δεν εχει μελλον αν δεν υπαρξει αντιδραση στην ισλαμοποιηση της!! Χιλιαδες ισλαμιστες θα καταφτασουν προστιθεμενοι με τους χιλιαδες ηδη υπαρχοντες , δηθεν για δουλεια και θα μεινουν μονιμα εδω και δεν θα ξερουμε που να ..κρυφτουμε!

    10. Αλήθεια γιατί δεν μας λένε πόσοι ΕΛΛΗΝΕΣ ασχολούνται με το μάζεμα της ελιάς?? Διότι εγώ γνωρίζω πολλούς….
      Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για μόνιμη παραμονή λαθροεποικων είναι για να τους ψηφίσουν στις εκλογές…..και να αλλοιώνουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα…..ομως στο τέλος οι λαθροεποικοι θα γίνουν πλειοψηφία και οι Έλληνες μειοψηφία…
      Μόνο μια εθνικη επανασταση θα μας γλιτώσει από αυτή την συμφορά…

      1. έχουν προετοιμάσει δύο ή τρία φαιδρά επιχειρήματα που φαινομενικά μπορεί να έχουν ένα 10% αλήθειας, παίρνουν γραμμή οι βουλευτές και οι δημοσιογράφοι, αρχίζουν την προπαγάνδα πρωί μεσημέρι βράδυ και επιβάλλουν “δημοκρατικά” τις προδοσίες τους σε όλα τα ζητήματα, φυσικά η αλήθεια που κρύβεται από πίσω είναι τα σκάνδαλα, λεφτά , έργα για τους “δικούς μας” και η ιερή ατζέντα από το εξωτερικό

    11. Γιατί φωναζετε; αφού οσοι εχετε επιχειρήσεις αλλοδαπούς εχετε στην δουλεψη σας, άρα η κυβέρνηση δουλεύει για εσας.

    12. Ξυδάκι ακροδεξιά σκατά. Πίσω στο βόθρο σας.

      1. κάποιοι με όπισθεν ανησυχίες χαίρονται … θα βρούνε “εργάτες”

      2. Σε ζητάει ο Ιμπραήμ στην κουμουνδουρου, έχετε ραντεβού λέει

      3. Χάρηκες ρε ψυχανώμαλε ντιγκι-ντάγκα;
        ΔΕΝ θα είναι για πολύ.
        ΟΥΣΤ από το σαιτ ρε γλοιώδη μπολσεβίκε

    13. και το θέατρο συνεχίζεται … καληνύχτα

    14. Ο φαρος αναψε η το φωτακι του μπ@ρδελου αν θελετε γιατι αυτο δεν ειναι χωρα αλλα χωρος και οι ελληνες δεν χωραμε, το μηνυμα ειναι σαφεστατο η ελλας που πεθαινει δωριζει γη και υδωρ στον καθε αγραμματο ξεδοντιασμενο ελατε ολοι.

    15. Αξιος ο μισθος απο τις πρεσβειες. Εμεις γιατι τους ανεχομαστε; τι μας ποτιζουν στο δικτυο υδρευσης και εχουμε γινει ζομπι;

    16. ΝΤΕ ΠΑΩ ΠΟΥΤΕΝΑ ΠΟΥΤΕΝΑ ΠΟΥΤΕΝΑ , ΕΝΤΟ ΤΑ ΜΕΙΝΩΩΩΩΩΩΩ

    17. Φωνάξτε και επαναστατηστε πίσω από την οθόνη και μετά περιμένετε ελευθερία σε 1.000 έτη.Ρε αφού ο Έλληνας είναι κουραδομαγκας και φοβάται να σηκώσει ανάστημα στο σάπιο σύστημα.Τι το ψάχνετε το θέμα απορώ πραγματικά.Οι 300 πήραν χαμπάρι ότι ο Έλληνας είναι δειλός και κάνουν ότι γουστάρουν.

    18. Τελειώσαμε ως έθνος. Πάνε τα παιδιά μας. Σε 10-15 χρόνια θα είμαστε το δυτικότερο άκρο της Αραβίας

    19. Μην φωνάζετε,αυτούς τους προδότες,εσείς τους ψηφίσατε,δεξιούς κι αριστερούς,ίδιοι είναι,ίδια αφεντικά έχουν.

    20. Τι να πει κανείς για σας αλητες ψηφοφόρε βλέπεις τι ψηφίζεις;

    21. Τα αλλοδαπά έρχονται εδώ και δηλώνουν πέντε έως επτά ονόματα για να παίρνουν 6 η 7 επιδόματα ,πολαπλασιάστε τα επιδόματα με αυτά που τους δίνει ο Κούλης να δείτε πόσο μηνιάτικο μαζέυουν,επίσης δίνουν διάφορα κράτη στις εγγραφές τους για να είναι και τα επιδόματα ασφαλή .Δηλαδή κόβουν από τον Ελληνα συνταξιούχο η μισθωτό για να κάνουν πλούσιους τους λαθροέποικους .συγχαρητήρια στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδος μας.Μας πάνε για εμφύλιο πόλεμο. H Eλλάδα τελείωσε δεν υπάρχει πιά σε λίγο θα την σβήσουν και από τον χάρτη ,Αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, Ας ΌΨΕΤΕ ΤΟ 41% ΌΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ.

    22. Όλα αυτά τα κόμματα του υπέρ κάποιοι τα ψηφίζουν, σίγουρα και οι ψηφοφόροι τους συμφωνούν. Αυτοί που είπαν όχι (μέσα στην βουλή) στην τροπολογια είναι πατριωτες.

    23. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΟΖ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΖΗΤΩ Η ΑΝΩΜΑΛΙΟΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.

      1. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο,. Τελικά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να το κάνει αυτό και το έκανε η γιαλαντζι νουδουλα!!! Θα θυμηθούμε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο όχι μία αλλά χίλιες φορές!!!!

        1. Υπάρχουν πολλοί που τον κυβερνήτη Μεταξά και τον ηγέτη Παπαδόπουλο τον θυμόμαστε πολλές φορές και όσα έκαναν για την πατρίδα μας. Μας λένε φασίστες αλλά είδαμε και βλέπουμε συχνά ποιοί είναι οι φασίστες και ανθελληνες σε όλα αυτά τα κόμματα που για άλλη μια φορά μαζί μας λένε ότι θα κάνουν ότι θέλουν. Τώρα γιατί τους ψηφίζουν κάποιοι ενώ δεν έχουν ούτε όφελος, ούτε κάτι καλό στο μέλλον δεν ξέρω. Μάλλον η ηλιθιότητα και η έλλειψη μνήμης βασιλεύουν στο μυαλό των νεοελλήνων.

    24. ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΔ-ΟΥΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ…

    25. Σημαίνει ανθρωπισμός!!!! Όποιος θέλει θα παίρνει ιθαγένεια πριν καν ξεκινήσει από την χώρα του με μια απλή αίτηση και θα έρχεται κανονικά ως Έλλην αυτόχθων πολίτης. Τελεία και παύλα.-

    26. Αυτο το φοβόμασταν απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον μαυρίσαμε να ξεκουμπιστεί.

      1. Τιμωρήθηκε για την Μακεδονία πρωτίστως.. οι λαθρο θα έρθουν με διαταγή από έξω.. άλλοι αποφασίζουν.. αυτούς εδώ ούτε ο ΡΑΜΑ τους υπολογίζει γιατί έχει τις πλάτες των Γερμανών..

    27. Τι περιμένατε… Ακόμα και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Δημοκρατίας τα ίδια υποστηρίζει.. να μου πεις ο Κούλης την εμφάνισε και αυτήν.. Φυσικά και πέρασε…

    28. Πλήρης Υποταγή στο Μητσοτακικό Κράτος.
      Μεγάλη η χάρη του, 262 ψήφοι είναι αυτοί.
      Θα αναμένω Υποκλίσεις ακριβώς όπως στον Charles III.

    29. σαμαρας ο οποιος σαν υπουργος εξωτερικων το 1993 ανοιξε τα συνορα με την τουρκαλβανια απο οπου μπηκαν 2 με 3 μυρια τουρκοι και αλβανοι εκπαιδευμενοι απο τη μιτ για εγκληματικοτητα και τρομοκρατια και εκαναν ολοι μεγαλες οικογενειες απο τοτε πολυτεκνες που τα παιδια τους ειναι ολα οργανωμενα σε ανθελληνικες συμμοριες που στοχοποιουν τα ελληνοπουλα στα σχολεια βγαζοντας αλλα στο κλαρι και αλλα στη πρεζα και αλλα σε συμοριες και αλλα και τα τρια παραπανω….
      απο την αλβανια μπηκαν εκπαιδευμενοι μιτατζηδες τουρκοι σαν αλβανοι και αιματοκυλισαν την Ελλαδα μετατρεποντας την σε κολομβια ισλαμικη η αλλιως ταυλανδη….
      τουρκοι και αλβανοι με τα παιδια τους μονο ειναι ισως και 5 μυρια απο τους πολιτογραφημενους ελληνες…. αυτη ηταν η αντικατασταση πληθυσμου και εγινε απο το 1993 και μετα ενω σημερα με τους λαθρομουσουλμανους τους καινουριους εγινε το τελειωτικο χτυπημα στους γηγενεις… η ολοκληρωτικη γεννοκτονια των γηγενων του ελλαδικου χωρου….

    30. Τι γελειοτητες !!!! Ο Σαμαρας προδοτης που ανοιξε το δρομο στοτς Αλβανους ψηφισε τωρα εναντιον .χα χα χα. Δηλαδη τους εχει δειρει ποτε αυτους καποιος ? Αρε Παπαπδοπουλε που τους χαιδεψες και δεν τους εξαφανησες εναν εναν μαζι με τις οικογενειες τους να μη υπαρχουν αποδειξεις !!!!! Ενας καλος δεν υπαρχει να τελειωσει το εργο ?

    31. Λένε σε 3 χρόνια θα τους δίνουν μόνιμη παραμονή. Και πού ξέρεις αν έχει ο λαθρομετανάστης 3 χρόνια στην Ελλάδα αφού μπήκε παράνομα στην χώρα; Θα σου το πουν οι ίδιοι; Εδώ τους ρωτάς πώς σε λένε και σου λένε 4-5 ονόματα, τους ρωτάς από ποια χώρα είναι και σου αραδιάζουν 4-5 χώρες. Μπορεί να έχει στην Ελλάδα 3 μήνες και να σου λέει ότι έχει 5 χρόνια. Ποιος θα το βεβαιώσει αφού μπήκε παράνομα στην Ελλάδα;

    32. Να μην τολμήσουν και έρθουν κατα εδώ οι προδότες. Οι Ελληνες ομογενείς θα τους μισούν.

    33. Ισλαμολάγνος ο Μητσοτάκης, σπρώχνει την Ελλάδα στο χάος του θρησκευτικού φανατισμού.

    34. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε Πακιστανό πρωθυπουργό. Να το θυμάστε αυτό

      1. Εδώ υπάρχουν Πακιστανοί αστυνομικοί. Αυτό αναρωτιέσαι ;

    35. Πουλάει που πουλάει τη πατρίδα ένα ψιχουλακι μια γενναία αυξησουλα στη σύνταξη μου δε δίνει το καθαρμα.

    36. Γιατί δεν βαζουν τους λάθρο από την Αθήνα να μαζέψουν τα λάχανα ,με τα λάχανα βέβαια δεν πλούτισε καμία χωρα.Με την είσοδο αυτών των λάθρο μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και το νομοσχέδιο για τις αδελφές περί γάμου και υιοθεσίας έτσι για να μας πάρει ο διάολος σαν χώρα μια ώρα νωριτερα

    37. Σκέψου τί έχει να γίνει….. Με λίγο λάδωμα, με λίγη μαφία, με λίγα παραθυράκια της πιο πάνω διατάξεως, με λίγο απ’ όλα, μέχρι και ο πιστολέρο Αλβανός του Γκάζι θα βγάλει άδεια εξαρτημένης εργασίας. Δεν κατάλαβα, εργαζόμενος δεν είναι και αυτός, εργατικό χέρι και τί χέρι!!!!

    38. Οι προσκυνημένοι ξεπουλάνε την Ελλάδα για την εξουσία και την τσέπη τους, εκτελώντας εντολές από έξω. Μέχρι που θα έρθει η ώρα να εκτελεστούν και αυτοί με την σειρά τους, από άνωθεν εντολές.

      1. Να σφουγγαρίσετε τα αίματα όμως μετά, γιατί δεν είναι υγειινό! Ακούστε με και ‘μενα, έχω βγάλει ολόκληρο ΙΕΚ.

      2. Σιγά μας πήραν τα αίματα. Πήγαμε και σε δεύτερη 4ετια

    39. Σε μερικά χρόνια που θα έχουμε την τύχη της πρωην Γιουγκοσλαβιας θα καταλάβουν ολοι , αλλα θα είναι πολύ αργά πια.

      1. Σωστός ο παίχτης !! Λίγοι κατάλαβαν δυστυχώς τι είπες…

        1. Καταλάβανε κ. takis. Τεμπέληδες και αδιάφοροι είναι.
          Κομματάκια η Ελλάδα σε Κοινότητες.
          Δηλαδή η Κοινότητα των Ελλήνων, η Κοινότητα των Πακιστανών… κτλ.κτλ.

    40. Μην ξανακούσω κανέναν να μιλάει για τους Μπλέ Συριζαίους σαν να μιλάει για δεξιά παράταξη.

      1. Μα το καλοκαίρι εδώ μεσα κάποιοι ήθελαν να ψηφίσουν ροζ συριζα για να φύγει ο μπλε , ελεγα τοτε ποια είναι η διαφορα; ανάμεσα σ αυτους τους δυο; μονο τα χρώματα .

        1. Η διαφορά με το Σύριζα είναι ότι μιλάμε και για καμόρα και για εθνομηδενιστές. Οι άλλοι είναι μόνο εθνομηδενιστές.

    41. τι λες ρε Ζωή κριμα …. τέχνη λεγεται πάνω στη σημαία …. ελεος … τι εννοείς σε τετοια χώρα ζούμε … πήγαινε στην Αμερική

    Comments are closed.