ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗ ΣΑΝΓΚΑΗ – ΞΕΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΝΟΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    ΣΑΝΓΚΑΗ

    Εντολή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αφήνοντας «ανοιχτά ντουλάπια και εξώπορτες», πήραν μέσα στη νύχτα κάτοικοι της Σαγκάης επειδή είχαν αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

    «Υπάρχουν πολύ λίγα αρνητικά τεστ στην κοινότητα, επομένως χρειάζονται μόνο δύο λεωφορεία για τη μεταφορά τους», είπε κάτοικος για το νέο σχέδιο απομόνωσης που μετακίνησε τους αρνητικούς της περιοχής Pingwang στη γειτονική επαρχία Zhejiang, όπου θα παραμείνουν για μία τουλάχιστον εβδομάδα.

    Από τη μετακίνηση αυτή μπορούν να εξαιρεθούν μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και άνθρωποι με αναπηρίες, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών.

    Την ίδια ώρα μεταδίδονται εικόνες από παιδιά που φορούν πλήρη εξάρτηση κατά του κορωνοϊού για να πάνε σχολείο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, η Σαγκάη προχώρησε στην άλλη όψη της πολιτικής «zero Covid» με εκκένωση περιοχών, ώστε να μένουν σε αυτές μόνον οι μολυσμένοι.

    Ολόκληρες κοινότητες φέρεται να επιτάχθηκαν ως εγκαταστάσεις απομόνωσης, ενώ στα κέντρα καραντίνας ο συνωστισμός «ξεπερνά τα όρια της λογικής».

    Μερικές ημέρες νωρίτερα, εκκενώθηκε ένα μεγάλο μέρος χωριό της Σαγκάης, καθώς 1.000 κάτοικοι της μικρής πόλης Beicai μεταφέρθηκαν σε άλλη τοποθεσία προσωρινά.

    Εικόνες εσωτερικής μετανάστευσης κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο που δείχνουν ανθρώπους να φεύγουν με τις βαλίτσες τους μέσα στη νύχτα.

    ‘Άλλες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας με πλήρη προστατευτική στολή να απλώνουν σκόνη ασβέστη στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης Beicai «για να εξαφανίσουν εστίες του ιού».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εσείς μόνο ότι βλέπετε γραμμένο από άλλους το δέχεστε.
      Θυμάμαι σας έστειλα λινκ με Σαγκάη πριν καν αρχίσουν όλοι να μιλάνε γι’αυτό και το ανεβάσατε μόνο όταν το είδατε γραμμένο στο pronews
      Έχετε και μια ελαφρά χρονοκαθυστερηση παντού
      Ερώτηση:
      Μήπως είστε χρηματοκιβώτιο που αργεί να ανοίξει λόγω εσφαλμένου συνδυασμού;;;👀

    2. Πρόλογος στην καριέρα μου ως επαγγελματίας υπεύθυνος πληροφοριών, είχα πολλές περιπτώσεις να έχουμε πρόσβαση σε υψηλά ταξινομημένα έγγραφα, αλλά κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας ως υπάλληλος πολιτικής επιστήμης στον τομέα της Αγκόλα της Δυτικής Αφρικής, είχα την ευκαιρία να προβάλω μια σειρά από κορυφαία μυστικά διακανονισμένα έγγραφα που ήταν ασυνήθιστα ρητά. Αυτό που είδα με γεμίσαμε με θυμό και δυσαρέσκεια και με ξεκίνησε σε ένα μάθημα από το οποίο δεν έχω αποκρύψει, δηλαδή να αποκαλύψουμε ποια δύναμη είναι εκείνοι οι έλεγχοι και διαχειρίζεται τις κυβερνήσεις των Βρετανών και των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήμουν εξοικειωμένος με όλες τις γνωστές μυστικές κοινωνίες όπως το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (ΡΙΙΑ), το Συμβούλιο σχετικά με τις εξωτερικές σχέσεις (CFR), τους Bilderbergers, τριμερείς, τους Σιωνιστές, τον Τετριστά, τον Μπολσεβικιστόρουτροτινισμό και όλα τα περιστροφικά από αυτές τις μυστικές κοινωνίες. Ως υπεύθυνος πληροφοριών νοημοσύνης και ακόμη και πριν από έναν νεαρό φοιτητή κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο, είχα κόψει τα δόντια των ματιών τους σε όλους, συν έναν καλό αριθμό άλλων με τους οποίους φαντάζομαι ότι οι Αμερικανοί ήταν εξοικειωμένοι.

    3. Δεν θυμαστε τι εδειχναν τα καναλια το τι γινοταν στην Ιταλια και ηταν ολα ψευτικα ; Το ιδιο τωρα να ειναι και αυτα.Χορτασαμε το θεατρο !

    4. Αυτά κάμνουν τα κινέζικα ερπετά και δίνουν ιδέες στο κουλό και τους ομοίους του

    5. Εχουνε παθει αμοκ η κινεζοι???
      Οι εικονες δειχνουνε μεσαιωνα και ολους αυτους τους ανθρωπους που βρισκουνε θετικους ειναι ασυμπτωματικη…
      Ο θεος να βαλει το χερι του μερες που ειναι! να μην ερθει παλι η τρελα και στην ευρωπη…γιατι δεν αντεχετε αυτο το πραγμα.

    6. Πέρασαν σε ένα επίπεδο που ούτε οι εμπνευστές της νέας τάξης πραγμάτων δε θα σκέφτονταν να υλοποιήσουν…Τρίβει τα χέρια του ο βασιλακόπουλος για τις μελλοντικές πατέντες “zero covid” που θα εφαρμοστούν και στο ελλαδιστάν υπό τη μελλοντική συγκυβέρνηση των αθλίων…

    7. εγώ θα σκότωνα τα κρούσματα και θα τελειώναμε, μετά θα μένανε λίγοι διάσπαρτοι και δεν θα κολλάγανε, ο Μάο σκότωσε 55.000.000 και έσωσε την Κίνα…..

    Comments are closed.