ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ! ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο “ΑΥΛΙΚΟΣ” ΚΑΙ “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ: «ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ». Η ΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ

    Την τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού περιέγραψε ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής – Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.

    Αναφερόμενος στις πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις έκανε λόγο για ανάγκη παρατήρησης της κατάστασης στην Νότιο Αφρική, δεδομένου ότι η τρέχουσα χειμερινή εκεί περίοδος είναι η αντίστοιχη φθινοπωρινή στη χώρα μας, και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.

    «Δεν μας ανησυχεί σε πρώτη φάση. Υπάρχει μια αυξημένη μεταδοτικότητα ωστόσο», είπε μεταξύ άλλων.

    «Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουμε αυξημένη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού, όπως έχουμε δει να γίνεται για δύο σεζόν συνεχόμενα. Είναι σίγουρα η πιο “θερμή” περίοδος για τον ιό», σημείωσε ακόμη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Προχτές που ήσουν ξάπλα σαν φώκια στο τζακούζι – το τζακούζι σε μάρανε – δεν φόραγες μάσκα……

    2. λεμε λεμε, αυτος ομως που μας τρομοκρατει εχει εισπραξει κατι εκατομμυρια.και μεις τα κοροιδα τον πληρωνουμε για να μας λεει τις μακακιες του!!!!

    3. Και ο…κατακουζήνας στο Κωνσταντίνου και Ελένης ήτανε επίκουρος καθηγητής της βυζαντινολογίας, όλοι οι τωρινοί είναι της…προχωρημένης…κορωνοκοβιντολογίας!!!!!!!!

    4. Οχι ρε γαμωτο ξαναρχεται ο κοροιδοιος ποιος αντεχει αυτο το μαρτυριο με μια μερα δεκατα και 3 μερες χωρις οσφρηση να μην μπορω να μυρισω τις πορδες που τους ριχνω σε αυτα που λενε.
      Αν και ο συψας προετοιμασε το εδαφος για να μας συστησει το μαυρο μυκητα που θα χτυπαει ανοσοκατεσταλμενους δηλαδη οσους εχουν HIV δηλαδη οσους κατεστρεψαν το ανοσοποιητικο τους με 1,2,3 δοσεις.

    5. Χωρίς εμβόλιο, μία νόσηση χωρίς συμπτώματα (έκανα pcr λόγω των εμβολιασμένων μελών της οικογένειας που νοσούσαν με πολυήμερο πυρετό, ο ένας και με χαμηλό οξυγόνο, παλμούς κλπ.. Δεν τον πήγαμε νοσοκομείο γιατί γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα ήταν ένα ακόμα θύμα λόγω covid???).. Τρέξτε!!! Είναι και τα μέσα της κυβέρνησης που εργάζονται στα εμβολιαστικά και πρέπει να στηρίξετε βόδια.

    6. Πλανασθε,μόλις η ομάδα Βασιβλακόπουλος,Εισαγγελατος,Πορδοσαλτα αρχίσουν από Σεφτοβριο να χτυπάνε τα νταουλια όλοι θα τρέξουν να κάνουν τη Τετάρτη,τη Πέμπτη και τις αλλες ωραιες δόσεις.

    7. Το μ@νι της μανας και της γυναικας σου να εχουν αυξημενη επισκεψιμοτητα απο οκτωβριο μουλε.

    8. Κ@λοπαιδο ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ φάε όσο ακόμα που μπορείς!
      Δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε!

    9. Αρχίσανε τις παπαρολογιες. Με αναγκασατε να τσιμπηθώ. Σεβαστείτε όμως ότι δεν πιστεύω στον ιό. Ούτε τον κουλη πιστεύω. Κοπρόσκυλο του κερατα.

    10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    11. στο χέρι μας είναι να μην το επιτρέψουμε. Ας τους ταισουμε πο@@@ς και αρ@@@α.

    12. Για ότι υπάρχει αρχή υπάρχει και τέλος.Και το τέλος σας λέγεται Αντωνιάδης…

    13. ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    14. Αυτο που βλεπω στο περιβαλλον ειναι οτι το τελευταιο διαστημα ολο και περισσοτερο ακουω οτι κολλησε ο ενας κολλησε ο αλλος κατι δεν παει καλα! και αυτοι μας ειπανε να βγαλουμε της μασκες?? μαγειρευουνε τα στοιχεια οπως τους βολευει…..
      Αλλα αυτα που γινονται στην κινα θα επηρεασουνε ολο τον πλανητη γιατι τα περισσοτερα προιοντα ερχονται απο εκει..ειναι απιστευτο αλλα ακομα και σκορδα κανουμε εισαγωγη απο την κινα.

    15. Μην με μπερδεύετε. Σεπτέμβριο μου είπατε να έρθω, τώρα λες για Οκτώβριο; Για αποφασίστε εκεί στην επιτροπή γιατί έχω και αλλού να πάω!

    16. Οποις νομιζει οτι εχουμε τελειωσει με τη ψευτοπανδημια πλαναται πλανην οικτραν!!!! Ο αυλικος της Κουλας μας προειδοποιει για τα δεινα που θα ακολουθησουν

    17. ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΛΛΟΝ ΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΣΙΑ…

    18. Μας αγαπάνε και θέλουν να μας προστατεύσουν….ο κοροιδοιός ξανάρχεται δριμύτερος όπως και τα παραμύθια της Χαλιμάς

    19. Τι περιμένετε από εδώ και πέρα; Το καλοκαίρι ανοίγουμε το χειμώνα κλείνουμε.

    20. Δε θα προλάβουν οι διάβολοι. Τους περιμένει έκπληξη!!!

    21. Θα γυρίσει δρυμύτερος και ανανεωμένος από τις…Μυκόνους!!!!!!!

    22. Ρε αντε μαζεψε και τους λοιπους ακαταδιωκτους και πηγαιντε να βρειτε κανενα τρελογιστρο να σας κοιταξει .. και που εισαι….αυτη τη φορα ο κομπος ξεοερασε και το χτενι …ετοιμαστειτε για σβουριχτες αν τολμησετε να κανετε τα ιδια…σκαταδιωκτο ειναι μονο στα μπακαλοχαρτα που γραφετε τις ΚΥΑ …τρομαρα σας ….ακαταδιωκτο στην δημοσια εμφανιση σας δεν ισχυει .

    23. Καφεντζουδες κατάντησαν ένας σοβαρός δεν υπάρχει ,.

      1. Οι καφετζούδες κ όλα τα συναφή είναι πασέ, έχουμε περάσει πλέον στην επιστήμη του μέλλοντος την επιστημονική μαντική, νέος κλάδος της επιστήμης που βασίζεται στο κληρονομικό χάρισμα του επιστήμονα

    24. Heinrich von Treitschke 1834-1896
      Γερμανός ιστορικός καί πολιτικός.
      “Οί Εβραίοι είναι ή συμφορά μας”
      Γιάννης Λάκων

    25. Αυτά σκεφτόταν τώρα που ήταν στην Σαντορίνη, μέσα στην πισίνα και είχε μεσημεριανές λιγουρίτσες!!!Ας είναι καλά οι ΜΗ ψεκασμένοι που έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για την 4η δόση το φθινόπωρο, μιας και έχουν πειστεί ότι ο κορωναϊός πήγε καλοκαιρινές διακοπές!!

    26. νομίζω ότι θα υπάρξουν λιντσαρίσματα αλά Τσαουσέσκου

    27. Μη τσιμπάτε ρε, τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. Καταρχάς από τον Οκτώβριο μπαίνουμε και επίσημα πλέον σε προεκλογική περίοδο, αν βέβαια δεν έχουνε γίνει εκλογές μέχρι τότε. Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει. Κατά δεύτερον, αν επιχειρήσουν να επαναφέρουν τα πιστοποιητικά και όλες αυτές τις βλακείες, θα τους πάρουν με τις πέτρες ξέρετε ποιοι? Οι εμβολιασμένοι! Γιατί προφανώς θα τους πούνε ότι πρέπει να κάνουν και τη 4η δόση διαφορετικά θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι! Φαντάζεστε λοιπόν τι έχει να γίνει!

    28. Τώρα μιλάει σαν προφήτης η βάση των 15.000.000 εκ. Εάν ξερει τι θα γίνει από τώρα έως τον Οκτώβριο ας μας πει και τους αριθμούς του Τζόκερ.

    29. Όταν λέγαμε ότι οι γριπούλες είναι χειμώνα, οι αρχιμιζαδόροι μας λέγανε ψεκασμένους και μας κλείνανε μέσα με λοκντάουν και Απρίλιο και Μάιο. Ανέβαζαν κσι τα κρούσματα τον Δεκεπενταύγουστο!!!!! και δεν μας άφηναν οι αντίχριστοι να γιορτάσουμε τη μέρα της Παναγίας. Και τώρα λέει ο μαγιορκίνης, ακόμα δεν γύρισε από τις χλιδάτες διακοπές στη Σαντορίνη, ότι θα έχουμε θέμα τον οκτώβριο! Ξυπνάτε γιατί μας ετοιμάζουν το τέταρτο μπόλι τον Οκτώβριο αλλά τώρα ελάχιστοι θα κάνουν το εμβόλιο του μπουρλά! Το φοβερό είναι ότι γιουχάρονται πλεύρης και γκαγκα και ο μαγιορκίνης παραθερίζει στη σαντορίνη!!!!

    30. ρε βλαμενε που το παιζεις ειδικος (της μαλακιας ) γιατι τον οκτωβριο και νοεμβριο θα γινει αυτο που λες επειδη θα εχουν φυγει οι τουριστες? (αν ερθουν ) γιατι με την μαλακια σας τους διωξατε και αυτους με 1000 δηλωστε παραιτηση αλμπανηδες αρκετη μιζα φαγατε φτανει ειστε μιασμα για την χωρα αυτη δεν σας θελουμε εδω και μην παιρνεις παραδειγμα την κινα αυτοι δεν ειπαν σε τρεις μηνες θαχουμε αυτο σε δυο αυτο κοκ ειστε πρωτοποροι στην ηλιθιοτητα απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο κλητηρα δρομο κυριοι τα κανατε μουσταλευρια ολα

    31. ΩΚΤΟΒΡΙ ΝΟΕΒΡΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.