ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! ΤΑ Λ@ΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: ΠΗΡΕ ΠΟΥΛ@ Ο ΚΟΥΡΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ 40!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    BeFunky-collage

    Σάλος σε όλη την Ευρώπη ξέσπασε μετά την παραίτηση του παιδιού – θαύματος της πολιτικής σκηνής της ηπείρου, Σεμπάστιαν Κουρτς. Η αποκάλυψη ότι έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ σε ΜΜΕ της Αυστρίας για να τον λιβανίζουν ήταν τόσο δυσβάστακτη που δικαίως παραιτήθηκε. Όπως άλλωστε πρέπει να κάνουν όλοι οι πολιτικοί όταν αποκαλύπτονται οι λ@μογιές τους.

    Κάτι που στην Ελλάδα δεν περνάει καν από το μυαλό του Μητσοτάκη, ο οποίος μοίρασε όχι ένα αλλά 40 εκατομμύρια ευρώ στους “μπουκωμένος” από κρατικό χρήμα εκδότες και καναλάρχες για να τον αποθεώνουν ή έστω να κρύβουν τα κακώς κείμενα.

    Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης όπου οι σεισμόπληκτοι περνούν μία κόλαση εν μέσω χειμώνα αφού ο Μητσοτάκης τους πέταξε στο δρόμο. Κανένα βοθροκάναλο δεν έχει κάνει ούτε μία αναφορά. Έπειτα, ήρεμος και ασφαλής η Πρωθυπουργάρα μας πηγαίνει για μπάνια Οκτώβρη μήνα γιατί η… συνήθεια έγινε λατρεία. 

    Δεν είναι θέμα πολιτικό. Είναι και θέμα Δικαιοσύνης.

    Διότι στην Ευρώπη τα λ@μόγια παραιτούνται. Στο Ελλαδιστάν στρογγυλοκάθονται στην καρέκλα και τρώνε τον αγλέορα εις βάρος του λαού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. είναι η μόνη περίοδος που μπορει να πάει μόνος σε παραλία, χωρίς να την πάρει πριβέ και να μη φάει φτύσιμο και πέτρες.

    2. Φιλος της Ελλαδος τουλαχιστον με τις δηλωσεις του …κατα του Ερτογαν και λαθρομεταναστων …το Εφαγαν..!!

    3. Έφαγε η ΝΤΠ τον Αυστριακό που ήταν κατά των λαθρο και του Ερντογαν. Έναν από τους ελάχιστους φίλους της Ελλάδας.

    4. Ο Κούρτιτς είναι Θεός! τον αγαπάμε και στον στηρίζουμε όλοι οι Έλληνες

    5. Όσο οι Έλληνες στηρίζουν τις χουντικ€ς τακτικές της Κυβέρνησης, τόσο αυτοί με θράσος θα τα κάνουν…! Άμα σταματούσαν όλοι οι Έλληνες να υπακούουν, δε θα είχε πού να κρυφτεί…! Ε τώρα….περιμένουμε από το Θεό και το μαμήσι τους, θα είναι μεγάλο…!

    6. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κυρίως από τους απλούς πολίτες που ότι τους ταΐζουν τα βοθροκάναλα τα πιστεύουν, μόνο από τον Χριστό θα έρθει η σωτηρία της Ελλάδας μας. Κανείς άλλος δεν πρόκειται να την σώσει.

    7. Κρίμα, ανεξάρτητα με αυτά που του καταλογίζουν νομίζω ότι Ο Αυστριακός είχε ταχθεί πολλές φορές υπέρ της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκά θέματα.

    8. ….εδω στην χωρα του σιδηρουν παραπετασματος που κυριαρχει η προσωπολατρεια και ο σταλινισμος τετοια φαινομενα ασυδοσιας,παλιανθρωπιας και διαφθορας της εξουσιας ειναι αποδεκτα για να μην πω και πως θεωρουνται και φυσιολογικα !!!

    9. Mitsotaki gamiesai….οταν ψηφηζετε να προσεχετε προβατα…τωρα στo σφαγειο βουρ…πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει…κασιδιαρη δαγκωτο..κουφαλες..

    10. Ο Αυστριακος φοραει παντελονια! Ο δικος μας μαλλον στριγκακι και ζαρντιερες!
      Το Γουδι ειναι κοντα!

    11. Ενας αντρας εισαγγελεας δεν υπαρχει να κανει ερευνα για το ξεπλυμα με τις εταιρειες δημοσκοπησεων ? Ουτε ενας αντρας ρε ξεφτιλες ?

    12. Τι κακομοιραιοι αυτοί οι Αυστριακοι!! Ψιλικατζηδες!!!
      1 εκατομμύριο ευρώ χα!!ΧΑ!! ΧΑ!! Τόσα δεν είναι ο μισθός του Εισαγγελατου και του Πορδοσαλτε ετησίως!!
      Πολύ χλεμπουρες.

    13. Άντε να ξεκουμπιστουν όλα τα απο-κομματα να τα παίρνουν όλα σε απευθείας μεταθεση ο Bill και οι πολυεθνικές του. Έτσι θα ξεβρωμισουμε . Ομπελατσα Ομπελατσα Ομπελατσα τσαου τσαου!!
      Θέλω κομμουνισμό!! Να μην έχει κανείς τίποτα
      Λορδα κι άγιος ο Θεός
      Ούτως η άλλως αυτό που ζούμε τι είναι ;;;;
      Ολοκληρωτικό καθεστώς δεν είναι ;;;; Όλοι ίσοι λοιπόν.
      Η Ελιτ δε πρέπει να ξεπερνάει το 0.00000001%.

    14. εδω η δικαιοσυνη ειναι διαφορετικη και ανεξαρτητη

    15. εδω προκειται για προτεκτορατο απο ξενες δυναμεις για αποικια

    16. Καλα του κανουν,αφου ο λαος ειναι πανηλιθιος και τους ψηφιζει.
      Τους ηλιθιους τους γ@μ@νε ανεκαθεν.
      Εφοσον τον γ@μ@νε και καθεται και τους κοιταει,καλα του κανουν και να του παρουνε και τα σωβρακα.
      Ο πιο ηλιθιος λαος στον πλανητη και το καμαρωνει κι απο πανω.
      Αυτοι ειμαστε και αυτοι μας αξιζουν !

    17. Η αυστρια εχει εισαγγελεις με κακαλα και δικαιοσυνη,γι αυτο τον εστειλε σπιτι του και πιθανον στα σιδερα.Εδω κυτανε να κυνηγησουν κανενα φουκαρα η ανεμβολιαστο.Χωρες ημερα με την νυχτα.

    Comments are closed.