ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ – ΕΝΟΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ – ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Κοινοποίηση:
sweden-1024x683

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Ρουέν, με την αστυνομία να «εξουδετερώνει» ένοπλο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να βάλει φωτιά σε συναγωγή. Η είδηση έγινε γνωστή από τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, με τον δήμαρχο της Ρουέν να σημειώνει ότι η εβραϊκή κοινότητα αλλά και όλη η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε περισσότερα ΓΑΛΛΙΑ

Η αστυνομία στη Σουηδία συνέλαβε πολλούς ανθρώπους και απέκλεισε περιοχή στη Στοκχόλμη, αφού αστυνομικοί σε περιπολικό δήλωσαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς, με την ισραηλινή πρεσβεία να βρίσκεται μέσα στην αποκλεισμένη περιοχή.

«Περιπολικό στην Στραντβάγκεν στη Στοκχόλμη άκουσε δυνατούς ήχους και εκτίμησε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς», ανέφερε η αστυνομία στον ιστότοπό της, ενώ πρόσθεσε ότι η περιοχή που έχει αποκλειστεί είναι μεταξύ της γέφυρας Τζουργκάρντεν, του Νόμπελπάρκεν και την εκκλησία Όσκαρ Φρέντρικ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Που την ειδατε την παγκοσμια κολαση ? Εκτος αν εννοειται οτι παγκοσμια ειναι το Ευρωπαισταν .Αλλα σας πληροφορω οτι το Ευρωπαισταν ειναι μια κουτσουλια μπροστα στον υπολοιπο κοσμο. Οποτε οταν μιλατε για παγκοσμιο να προσεχετε λιγο. Δεν ειναι ολος ο κοσμος το Ευρωπαισταν ?

  2. Αλεξάνδρα
    17|05|2024 στις 15:09

    Ναι,ρε! Πες μας τώρα κι ότι η Χαμάς είναι καλά παιδιά!! Κ για την ιστορία,η ‘ορθοδοξη ‘ εφημερίδα σας, Εβραίο λατρεύει! Η δεν ήταν Εβραίος ο μαραγκος;;;

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΒΡΑΙΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ ΜΑΡΑΓΚΟ ΤΟΝ ΕΙΠΕΣ….ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ….ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΦΕΡΕΣΕ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ?
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ?
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΖΟΡΙΖΕΙ….ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ..ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΜΙΣΑ Η ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ O ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ – ΜΑΡΑΓΚΟΣ !!!!!!

  3. Ναι,ρε! Πες μας τώρα κι ότι η Χαμάς είναι καλά παιδιά!! Κ για την ιστορία,η ‘ορθοδοξη ‘ εφημερίδα σας, Εβραίο λατρεύει! Η δεν ήταν Εβραίος ο μαραγκος;;;

  4. Η Γαλλία φιλοξενεί τον μεγαλύτερο πληθυσμό Εβραίων εποίκων, περίπου 600.000.
    Το 1789 με την έκρηξη της λεγομένης Γαλλικής Επανάστασης αριθμούσαν τρεις χιλιάδες κρυμμένοι μεταξύ Μπορντώ και Μπαγιόν .
    Την δεκαετία του 1890 με σημαντικό θέμα την δίκη του Εβραίου αξιωματικού Ντρέιφους, κατηγορουμένου επί προδοσία, αριθμούσαν εβδομήντα χιλιάδες.
    Το 1938 150,000 με γαλλική ιθαγένεια και 170,000 παρανόμους.
    Οι Εβραίοι επιχειρηματίες χρηματοδοτούν μέσω ΜΚΟ τον εποικισμό της Γαλλίας από αφροασιάτες.
    Άραβες και Βέρβεροι της βορειοδυτικής Αφρικής τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια στην Γαλλία.

Leave a Response